d7a7d799d7a9 d79bd7a8d795d791d799d7aa d7a4d798d7a8d799d795d7aa - קיש כרובית פטריות מוקרם גבינות -3 שכבות

קיש כרובית פטריות מוקרם גבינות -3 שכבות

 

d7a7d799d7a9 d79bd7a8d795d791d799d7aa d7a4d798d7a8d799d795d7aa - קיש כרובית פטריות מוקרם גבינות -3 שכבות

קיש מ-3 שכבות מעניינות ולא שגרתיות
כפי שהראש שלי ממציא לי פטנטים…..
הכל בקערה……

מצרכים לבצק:
150- 100 גרם אטריות ביצים מבושלות לפי הוראות היצרן
לסנן ולערבב עם כפית שמן זית
לשטח בתבנית משומנת 27X33

המצרכים למלית בתוך קערה:
ראש גדול של כרובית מפורקת לפרחים ומרוככת( טיפ למטה)

את פרחי הכרובית לחתוך ג ד ו ל.
150 גרם פטריות שמפיניון קצוצות קטן
שקית בצל מטוגן
2 שיני שום כתוש דורות
300 גרם גבינה פטינה או בולגרית
200 גרם גבינה קשקבל מגוררת
4 כפות קמח
4 ביצים
פטרוזיליה טרייה קצוצה קטן
פלפל שחור גרוס
מעט אגוז מוסקט
מלח
לערבב הכל ביחד ולצקת על הבצק

המצרכים וההכנה לציפוי שמנת מוקרם :
1/2 מיכל שמנת מתוקה
50 גרם גבינה צהובה מגוררת מכל סוג
ביצה
כף וחצי קמח רגיל
קורט מלח
לערבב ביחד ולצקת עם כף על המאפה באופן שווה
לקישוט: לזרזף מעט פפריקה ופטרוזיליה בתבלין יבש
לאפות בחום 175 30 דקות .
לכסות ברפיון בניר כסף
להמשיך לאפות עוד כ-20 דקות

"טיפים"
1. ריכוך כרובית-לחתוך לפרחים ולשים בקערה גדולה ועמוקה שמתאימה למיקרו -למלא מים בגובה 1/2 מהכרובית.
לכסות היטב בניילונית ולחורר עם קיסם ב-4 מקומות. לבשל כ-5 דקות ולבדוק שרך ולא רך מדי.
2. בצל ושום אפשר לטגן טריים (2 בצלים קצוצים+2 שיני שום כתושות)
תהנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *