dscf7644 - אנטיפסטי פריך ברוטב חרדלי מתקתק

אנטיפסטי פריך ברוטב חרדלי מתקתק

dscf7644 300x225 - אנטיפסטי פריך ברוטב חרדלי מתקתק

אנטיפסטי-פירגה

 

צבעוני קייצי ומרענן.

מצרכים:
בטטה קלופה חתוכה לאורך לרבעים
2 קישואים ארוכים פרוסים ל- 1/2 1 ס"מ – לאורך
2 פלפל גמבה אדום חתוכים לרצועות רחבות
2 פלפל גמבה ירוקה חתוכה לרצועות רחבות
שיני שום ענק לא מקולפים
פרוסות מחציל ארוך
להגשה: עלי בזיליקום טריים

רוטב:
2 כפות חומץ
1/4 כפית מלח
2 כפות דבש/סילאן
1/4 כפית חרדל דיז'ון
5 כפות שמן זית
לערבב. לטעום ולשפר מהטעמים הרשומים.

מרתיחים בסיר גדול מים ומעט מלח.
מכניסים את הקישואים למים הרותחים ל-2 דקות. מעבירים למי קרח ומסננים.
אותו דבר עושים עם הפלפלים והשום.
את פרוסות החציל לטגן מעט על מעט שמן.
להניח את הירקות בתבנית ענקית משומנת.
לרסס את הירקות בשמן זית ולפזר מעט מלח.
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ-20 דקות או עד לצריבה קלה.

לפני הארוחה מברישים את הירקות החמים ברוטב ומגישים מיד,מקושט בעלי בזיליקום.
תהנו

9 תגובות על “אנטיפסטי פריך ברוטב חרדלי מתקתק

  1. למה להכניס למי קרח (שאין לי לצערי ) אם אחר כך

    מכניסים לתנור ???????????

    יום טוב ותודה על כל המתכונים הנהדרים , רוחמה

      • מי קרח מפסיקים את הבישול מייד וגם ככה שומרים על הפריכות והצבע . אחרת מקבלים גוון אפור ונבול

  2. ניתן להקפיא המתכון? ובכלל אלו ממתכוני ה"תוספות" שלך ניתן להקפיא? ירקות למיניהם או אורז?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *