d7a9d7a2d795d7a2d799d7aa d79ed799d7a8d799 800x600 - שעועית ירוקה עם סילאן-מוקפץ

שעועית ירוקה עם סילאן-מוקפץ

d7a9d7a2d795d7a2d799d7aa d79ed799d7a8d799 800x600 1 - שעועית ירוקה עם סילאן-מוקפץ
מצרכים והכנה:
שקית שעועית ירוקה סנפרוסט = 800 גרם
להכניס את השעועית לסיר עם מים רותחים למספר דקות
להעביר למי קרח כדי שהשעועית תשמור על פריכות.
לסנן מיד.
במחבת עמוקה לשים 3 כפות שמן ולטגן בצל קטן רק עד להזהבה
להוסיף את השעועית ולהקפיץ מספר דקות ,חשוב לטעום שהשעועית רכה ומוכנה.
להוסיף:
2 כפות סילאן תמרים או דבש
מעט מיץ לימון
כף רוטב סויה+ 1/2 כפית אבקת מרק עוף/מלח
פלפל שחור
מקפיצים דקה וטועמים. משבחים טעמים.
מוציאים לכלי הגשה
באותה מחבת ללא שמן קולים שקדים מולבנים
מגישים חם עם השקדים מעל.
תהנו

25 תגובות על “שעועית ירוקה עם סילאן-מוקפץ

    • יש 2 מתכונים . לפעמים יש מצב מחוסר תגובות לשידרוג מתכון.
      אחד לשעועית עדינה בלי סילאן. המתכון הוא מקורי.
      שניהם שונים ושניהם טעימים מאד.
      כדי לקבל את כל המתכונים עם שעועית ירוקה…. רשמי בחיפוש באתר את המילים שעועית ירוקה.
      תהני ובקר נפלא

  1. אני מכינה גם משהו דומה עם שעועית קפואה עדינה. מטגנת שום מקפיצה את השעועית ומוסיפה כמה טיפות של שמן שומשום. יוצא נהדר.

  2. בוקר טוב!

    אפשר להוסיף רצועות פלפל אדום ורוטב צילי מתוק
    ישדרג מאוד את המנה.
    בתיאבון :lol: :lol: :lol:

  3. הי פירגה!
    האם מתאים לדעתך להוסיף עגבניות לשלב של הקפצת השעועית עם הבצל המטוגן?

    תודה ושבת שלום

  4. פירגה, הכנו ויצא סוף!!!!!!!!
    בעלי לא אוהב בצל מטוגן, אז דילגתי על הבצל. יצא אחלה!
    תודה רבה לך! את משדרגת לנו את הארוחות! smile

  5. טעים מאוד, שוב, תמיד חסר לי משהו בבית, אבל בגדול, זה יוצא מעולה..
    אני ממש אהבתי, הילדים פחות, אבל כי הם פחות אוכלים שעועית ירוקה בסגנון הזה, הם מעדיפים עם רסק עגבניות.

    • הי פורטונה,ברוכה הנמצאת באתר שלי.
      מי קרח זה פשוט מים עם קוביות קרח.כמו שזה נקרא.
      באהבה.

  6. היי פירגה,
    בהשראתך הכנתי את השעועית הירוקה,
    הקפצתי את השעועית הירוקה עם בצל קצוץ ,
    חצי כוס פטריות ,וקישוא קטן,חתוך לקוביות קטנטנות ,

    יצא מאוד מאוד טעים עם הסויה והסילאן.

    (במקום השקדים הוספתי מעל כול מנה זרעי- שומשום.)

    מאוד טעים ומומלץ בחום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *