d79cd798d7a7d7a2d7a1 d7a0d799d7a6d795d79c d7a9d7a0d799d7a6d79c1 - קציצות שניצל שנשאר מיותם

קציצות שניצל שנשאר מיותם

ניצול שניצל - קציצות שניצל שנשאר מיותם

קל ופשוט ובעיקר חסכוני וטעים.

מה צריך?

תפוח אדמה בקליפה אדומה
תפוח אדמה בקליפה לבנה
בטטה
בצל
2-3 שניצלים מיותמים שנשארו מארוחה קודמת
2 ביצים
2 כפות קמח
מלח ופלפל שחור וכמובן ניתן להוסיף עוד טעמים.

אופן הכנה:
מגררים ג ס את הירקות המקולפים וסוחטים

שמים בקערה גדולה שיהיה קל לערבב.
מוסיפים נתחים קטנים מהשניצלים
ביצים,קמח ותיבול
מערבבים ומטגנים מ-2 הצדדים

טיגנתי במחבת פסים על שמן מרודד
תהנו

35 תגובות על “קציצות שניצל שנשאר מיותם

    • אני מוסיפה לזה פיטרוזיליה ועוד קצת תבלינים כמו כמון, אבקת מרק עוף, פפריקה חריפה וזה יוצא מדהים הילדים מתים על זה.

    • שלום פירגה.
      אצל הפולנים לא זורקים אוכל – ככה אני למדתי בבית. לכן אני מאד נהנית מהמאכלים . עשיתי את הלטקס האלה והם פשוט נפלאים.
      שאלה לי אחרת אלייך: אולי את יודעת איך עושים עוגיות בצל עם פרג כמו של הפולנים של פעם?
      אשמח מאד לקבל מרשם. henia1401@bezeqint.net
      תודה מראש
      :lol:

  1. הולכת להפשיר במיוחד למתכון שניצלים.
    נראה נהדר וטעים.
    יום נפלא יקרה שלי
    smile smile smile smile smile

  2. פירגה יקרה
    אפשר לחתוך נתחי עוף לא מטוגנים פנימה או שזה חייב להיות שניצל מטוגן : :lol:

  3. בוקר אור
    לדעתי ניתן להוסיף כפית חרדל, כמו כן כפית כמו יונז , נותן טעם נפלא
    יום נהדר smile

  4. הי פרגה
    המתכון מקסים רק מה [מתי נישאר איזה שהוא פיסת שניצל ??אין צ'נס כזה ] הכל בחיוך !!!נהנה מאד מימתכונייך!!!!

  5. איזה רעיון מעולה, לא חשבתי להכניס שניצל!
    נשאר לי קצת בשר עוף טחון, אני בטוחה שזה ישתלב ניפלא עם הירקות.

    תודה אישה מדהימה!

    רחלי.ג. smile

  6. המתכון הגיע ממש בזמן- נתקעתי עם 3 שניצלים והכנתי את הלביבות.
    יצאו נהדרות וטעימות כרגיל.
    אמצתי את המוטו שלך: אוכל לא זורקים אלא ממחזרים ויוצרים משהו טעים אחר.
    כל הכבוד על היצירתיות :P :eek: ;)

    • יעלי הי
      יש לי קטגוריה ענקית של : אוכל לא זורקים
      כדאי לקרוא וליישם או לקבל רעיונות.
      שימחת אותי smile

  7. הלכתי לנסות . נתקעתי עם שניצלים באמת . אנסה עם תפוח אדמה וגזר כי זה מה יש.
    עדכונים בהמשך

      • יצא נהדר . עשיתי גם תפוחי אדמה של מקורמיק 0מסכן בעלי עד שמצא) רק בסוף זה היה תבלין לעוף ולא לסטייק אך יצאה טעים וקריספי להפליא.
        פירגה תודה

  8. אני בדרך כלל לא מטגנת אוכל, אבל הלטקעס היו מעולים.
    אני מאד אוהבת את המרשמים שלך תודה. :P

  9. הי פירגה
    חיפשתי מתכון לשאריות שניצל ומצאתי באתר שלך, הרגע סיימתי להכין ולטעום ויצא ממש ממש טעים.
    תודה

    • חגית,לבריאות,אני שמחה שמצאת את המתכון ובחרת להכין אותו.
      תודה לך.

      שנה טובה smile

להגיב על אסתי לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *