d7a4d799d7a8d794 d7a4d798d7a8d799d795d7aa - מאפינס פירה ופטריות

מאפינס פירה ופטריות

פטריוות - מאפינס פירה ופטריות

מאפינס "פירה" ופטריות
לא תמיד חייבים כמלית.
אפשר להנות גם בארוחה חלבית או ארוחה קלה
בתוספת סלט ירקות ארץ ישראלי
שמכיל את כל הירקות שיש לנו.

מצרכים:
3 תפוחי אדמה
חלמון ביצה
בצל קצוץ
1/2 1 כוסות פטריות
כף קמח או קמח מצה  (ניתן להוסיף עוד לפי הצורך)
מלח ופלפל ואפשר לתבל בנוסף,בכף אבקת מרק פטריות
פטרוזיליה (2 עלים אם אוהבים)
הכנה:
מבשלים תפוחי אדמה בלי קליפה ומרככים.מסננים היטב מנוזלים.
בתוך קערה מכינים מתפוחי האדמה "פירה"  ג ס
מטגנים את הבצל בכפית שמן ומזהיבים
מוסיפים פטריות ומטגנים ביחד 2 דקות
מערבבים את כל המצרכים ואם צריך מוסיפים עוד קמח לפי הצורך
טועמים ומשפרים
ממלאים תבניות מאפינס סיליקון ואופים כ-30 דקות או עד שהחלק העליון משחים
מקררים היטב לפני שהופכים את התבניות
תהנו.

23 תגובות על “מאפינס פירה ופטריות

  1. דנה יקרה
    אם המסה רכה מדי מוסיפים עוד כף קמח
    את כבר תרגישי כמה צריך להוסיף.
    בהצלחה ותהנו

  2. אני עשיתי את אותו הדבר רק במקום פטריות שמתי תערובת של גבינו כמו: גבינה בולגרית, גבינה רכה 5% בצל ירוק , ביצה וקמח מצה וטגנתי. יצא מעדן.

  3. בוקר טוב. ניסיתי את המתכון ויצא נהדר מלבד העובדה שהמלית לא התקשתה , החלק העליון הושחם והתקשה אך המלית נשארה עיסתית למרות שהוספתי 2 כפות קמח. האם העניין מוכר לך? תודה

    • נטלי בקר טוב
      מנסיון בתבניות אחרות המאפה נדבק למרות שמשמנים ומקמחים.
      smile

  4. עשיתי לארוחת בוקר עם חברות,אהבו אך הוספתי גם כף א. מרק פטריות ללא תוספות לא בריאות
    שקניתי בבית הטבע.

    • אליה יקרה,נראה לי ששידרגת לטעים מאד עם אבקת המרק "הבריאה"
      נהדר ושתמיד תהנו smile

  5. שלום לך פירגה,
    הכנתי את המאפינס פטריות, בדיוק כמו שרשמת, יצא לי מעולה וטעים אפיתי בתבנית סילקון, כשהתקררו יצאו בלי בעיה וגם שמרו על הצורה שלהן(לא דליל בכלל, יצא מוצק גם נאפה טוב)..
    כמו כן שמעתי לעצתך והכנתי סלט ירקות מכל טוב ומתובל ליד המאפינס – כולם נהנו מהארוחה.
    למדתי עוד משהו.
    ישר כח!
    אירית smile

    • אירית,נהדר לאפות אותם בתבניות הסיליקון.שמחה שאהבתם
      תודה שעדכנת אותי :lol:

  6. פירגה היקרה – הבקר לא ידעתי מה לעשות..להכין…..אתמול הכנתי עוגיות סהרונים שלך עם אבקת סוכר…נעלמו !!!! ואני …הבקר עושה סקר על המתכונים שלך…אז עכשיו אני הולכת להכין את העוגיות שנקראות "געגוע" ואת המאפינס…..אחר כך אמשיך לקטגוריות האחרות. מה אגיד לך את מורתי……ממני עדי מקרית אתא שלא כותבת לך מספיק פידבקים אבל מעריצה מספר 1.
    שבת שלום ומבורכת. :lol:

    • עדי שלום
      התגובות שלך נהדרות ועשית אותי מאושרת. תודה :lol:
      סהרוני אבקת סוכר הם smile בגדר ראה ונעלם.לא מספיקים להכין וכבר נעלמים .
      גם הגעגוע נהדר.אני בטוחה שתאהבו. למרות שזה משהו אחר לגמרי.
      תמשיכי להכין ולשתף אותי.זה כיף גדול smile

  7. ,,יגעת ומצאת-תאמין"" חיפשתי,חיפשתי ומצאתי הגעתי למאפינס פטריות ותפוחיי אדמה,זה נראה לי מעולה תודה פירגה יקרה…

    • לאה יקרה,יש באתר הכל מכל טוב והכל מסודר לפי קטגוריות.בנוסף למציאת מתכון מהר….. רושמים את מילות המפתח בחיפוש באתר וזה עוזר.
      לא תמיד אני בבית.חהחהחהחהחה
      נשיקות. תהנו מהמאפה

  8. השעה 12 בלילה ואני עדין "מתקשקשת"עם המתכונים שלך ןנהנית מכל רגע. הכנתי את המאפניס פירה ופיטריות , הם עדין בתנור ואני מרגישה שהן רכות. היכנסתי 2 כפות קמח. אני מקוה שיתקשה לי בסופו של דבר. באיזה טמפרטורה לאפות?חיבוק ענק לך smile smile smile smile

  9. פירגה חג שמח! לא ענית לי באיזה טמפרטורה לאפות. יצא רך לטעמי אך ניראה מה יגידו האורחים ושאר בניהבית. אז שוב תודה גדולהו חיבוק הכי חזק ועם כל הלב smile smile smile smile

    • רחל,רשמי לך ליד המתכון להוסיף עוד קצת קמח. להבא. חום 175.

      מקווה שיאהבו
      חג שמח ונפלא לכם.

  10. היי פירגה, נראה לך שילך כמנה ראשונה עם רוטב פטריות מעל?
    כמה מאפינס יוצאים מהכמות הזאת?
    תודה

להגיב על שגית לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *