d7a4d799d7a6d794 d7a4d790d799 d791d795d79cd795d7a0d796 - פאי פיצה בולונז

פאי פיצה בולונז

d7a4d799d7a6d794 d7a4d790d799 d791d795d79cd795d7a0d796 1 - פאי פיצה בולונזחשבתם להכין פאיפיצה בשר ברוטב בולונז?  כי זה מה שחלמתי ויישמתי.

המצרכים:
4 כוסות קמח
כף שמרים יבשים
כפית סוכר
1/4 כפית מלח
2 כפות שמן זית
1/2 1 כוסות מים פושרים

אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי הבצק ולשים תוך הוספת המים לאט לאט עד לקבלת בצק נעים ונוח.
מניחים בתבנית ניר אפיה ומורחים עליו כפית שמן זית.
משטחים את הבצק על ניר האפיה המשומן. אין צורך לאפות את הבצק תחילה.

יוצקים ומפזרים את הבולונז באופן שווה על הבצק.

הבולונז:

בסיר רחב לטגן 2 בצלים גדולים קצוצים ב-3 כפות שמן זית ולהזהיב.
להוסיף 3 שיני שום פרוסות ולטגן עם הבצל דקה.
להוסיף חצי קילו בשר טחון ולפורר בעזרת מזלג תוך כדי טיגון
כשהבשר משנה את צבעו והופך פירורים להוסיף לסיר:
3  כפות כוסברה טרייה קצוצה
להוסיף כוס קוביות של פלפלים גמבה צבעוניים טריים
לטגן ביחד כמה דקות תוך בחישה.
ולהוסיף:
קופסה עגבניות מרוסקות 800 גרם
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק או פלפל צ'ומה אם אוהבים חריף
2 כפות קטשופ או רסק עגבניות
כף סוכר
כפית תערובת תיבול לקציצות חדש של אוסם

כף פפריקה מתוקה
פלפל שחור
כוס מים רותחים או לפי סמיכות הרוטב. הרוטב צריך להתקבל די סמיך.רוטב נוזלי חובה לצמצם.
לטעום ולשפר טעמים.
לפני שאופים מברישים את שולי הבצק בביצה .

אופים בתנור שחומם מ ר א ש כ-12 דקות בחום 200 מעלות. לבדוק שהבצק מוכן או להמשיך לאפות עוד קצת.
הערה: בתבנית בגודל 27X33 הבצק יוצא עבה ובשרני
בתבנית הגדולה של התנור הבצק יוצא דק וקריספי.
תהנו

11 תגובות על “פאי פיצה בולונז

    • הי איילת
      את יכולה להכין כל בולונז אבל אם את רוצה את שלי מהאתר,בבקשה:

      בולונז מגוון טעמים כמו שאנחנו אוהבים
      המצרכים וההכנה:
      לטגן 2 בצלים גדולים קצוצים ב-3 כפות שמן זית ולהזהיב.
      להוסיף 3 שיני שום פרוסות ולטגן עם הבצל דקה.
      להוסיף חצי קילו בשר טחון ולפורר בעזרת מזלג תוך כדי טיגון
      כשהבשר משנה את צבעו והופך פירורים להוסיף לסיר:
      1/4 כוס עלי סלרי קצוץ דק
      2 כפות פטרוזיליה או כוסברה טרייה קצוצה
      כוס גזר קצוץ קוביות קטנות ואם אוהבים בטטה אז להוסיף אותה ב-5 דקות אחרונות של הבישול
      להוסיף קוביות של פלפלים צבעוניים טריים
      לטגן ביחד כמה דקות תוך בחישה.
      ולהוסיף:
      קילו עגבניות טריות מגוררות ללא הקליפה או קופסת 800 גרם עגבניות כתושות מרוסקות .
      בנוסף גם 3 כפות רסק עגבניות
      צ'ילי מתוק או חריף או פלפל צ'ומה לשים לב לחריפות ולא חובה
      2 כפות קטשופ
      כפית סוכר
      קורט קינמון
      כף פפריקה מתוקה
      פלפל שחור
      כף גדושה מרק עוף —מלח להוסיף רק אחרי טעימה.
      כוס מים רותחים או יותר לפי סמיכות הרוטב.
      לערבב ולבשל ביחד כרבע שעה.
      לטעום ולשפר טעמים.
      להגיש על ספגטי, אורז, פתיתים, קוסקוס או "פירה"
      תהנו
      כאמור לפיצה לא צריך להיות רטוב מדי ועדיף לסנן נוזלים. smile

    • ממש לא גבינה"צ :lol:
      זה הביצה שנשארה ממה שמרחתי בשוליים של הבצק. חהחהחהחהחה
      פיזרתי אותה על פני הבשר וזה נתן מראה קצת אחר.
      חיבוק.

  1. פריגה היקרה מתכון זה אורח קבע עצלי בשולחן
    לאחרונה ניסתי בתבניות מאפינס אישיות שבזכותך לא מפסיקות להיות בתנור כזה כיף קטן ואישי
    יצא נפלא
    :lol:

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *