d79ed790d7a4d799d7a0d7a1 d7aad7a4d795d797d799d79d d79bd795d79bd791d799d79d d799d7a2d79c - מאפינס תפוחים זריז

מאפינס תפוחים זריז

מאפינס d79ed790d7a4d799d7a0d7a1 d7aad7a4d795d797d799d79d d79bd795d79bd791d799d79d d799d7a2d79c 1 - מאפינס תפוחים זריזטעים של יעלי

צ'יק צאק כמו שאני אוהבת. עד שהעוגות מוכנות מכינים את כוסות הקפה,מזמינים שכנים או חברים ונהנים.

מצרכים ל-10 מאפינסים

125 גרם מרגרינה/חמאה רכה
כוס סוכר
3 ביצים
קליפת תפוז + 1/4 כפית קינמון
1/2 1 כוסות קמח תופח
4 כפות יין מתוק/מיץ תפוזים
3 תפוחי עץ מקולפים פרוסים דק
מערבבים את כל המצרכים ויוצקים לתבניות סיליקון
אפשר לפזר לפני האפייה סוכר וקינמון
אפייה בחום 175 כ-35 דקות
תהנו

47 תגובות על “מאפינס תפוחים זריז

          • מעדכנת, הכנתי היום..
            אז אני גירדתי את התפוחים ובעקבות כך יצאו לי 14 מאפינס,
            צריך חמאה ממש רכה אפילו מומסת, הייתי צריכה להוסיף טיפונת יותר קינמון נראה לי ולפחית כף מהמיץ תפוזים. חוץ מזה מאוד טעימים!

            • יופי לקבל תגובה טעימה. בכל עוגה בחושה צריך שהחמאה/מרגרינה יהיו רכים מאד ,לדעתי לא נמסים,אבל נוחים לערבוב המסה.
              קינמון שאלת טעים אישי.אני אישית, מסוגלת על כל מאפינס יחיד לשים כפית מלאה. חולת קינמון אני ולראיה גם הרבה מתכוני בשר, עוף וקציצות שלי מכילים קינמון.
              תנסי לא לגרר את התפוחים בפעם הבאה אם תכיני…אלא להשאיר חתיכות,לדעתי זה ישתבח.
              שבת טעימה ונפלאה וחיבוק גדול מהלב.

  1. היי פירגה
    מזמן לא כתבתי אבל זה לא אומר שאני לא פעילה באתר שלך שאני כל כך אוהבת.
    נראים נפלא, מאיפה משיגים כאלה תבניות מעניינות?
    תודה

  2. smile smile smile חיבוק של בוקר. באמת כמה קמח.
    אפשר סוכרזית..
    קניתי מלטיטול. מכירה ואיך להשתמש תודה פירגה היקרה

  3. פירגה שלום,
    כמה קמח את שמה במאפינס?
    המאפים שלך נראים מדהים, הפם גם טעמים מאוד, בכלל את טבחית נהדרת , עשיתי הרבה מתכונים שלך ויצאו נהדר, אז כל הכבוד לך
    בתודה סופי

  4. היי פירגה,
    תוכלי לפרט – האם התפוחים צריכים להיות פרוסים דק כמו לסלט, ?
    בתמונה לא רואים ,
    תודה

  5. תודה לך שוב חדשת לי מתכון מעניין וקל לצהרון ולחברה האישים שלי יום נעים :

  6. מעולה, smile אביא לחברות בעבודה, בהפסקה הגדולה, אולי גם סטודנט או שניים יזדמנו למקוםן ויטעמו, שלא יחשבו שמדובר בקבוצת מרחפים…

  7. פירגה היקרה,

    האם אפשר במקום קיצוץ התפוחים , לרסק תפוחים ? זה לא יהיה דליל מידי ?
    הילדים שלי נגעלים כשמרגישים פרי… :P

    תודה !

    אורלי

  8. נראה טעים ומיוחד!
    פירגה, במה אני יכולה להכניס את הבלילה אם אין לי את תבניות הכוכבים כמו שלך?

  9. היי פירגה,
    עדיין לא הבנתי – תפוח פרוס – האם הכוונה לפרוסות עגולות?
    או פרוס וחתוך קטן כמו לסלט?
    הכוונה – איזה גודל חתיכות התפוח ?

  10. פירגה כמו תמיד את משהו ,מקלה את החיים ומפגיזה מתכון בקלי קלות זאת החכמה לא להשתגע.
    אני עושה מאפינס עם רסק תפוחי עץ יוצא נפלא
    כמובן שזה מתכון שונה אבל זה יקל למי שלא אוהבת לקל ולחתוך.
    בהצלחה שבת שלום :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

    • עם רסק זה באמת אחרת.לקארין גורן יש מאפינס כאלה.
      לדעתי, טעים כשיש חתיכות תפוחים במאפינס. אבל כל אחד וטעמו.
      שבת נפלאה וטעימה.

  11. ערב טוב פירגה, מה שלומך? הכנתי את המאפינס ויצא קליל וטעים מאוד תודה על עוד מתכון מנצח והמשך סופשבוע קסום! :lol: ;) :lol: ;) :lol:

  12. האם אפשר להמיר את המרגרינה בשמן? אם כן כמה שמן? ואם לא אז האם צריך להמיס את המרגרינה במיקרוגל ואז להוסיף לשאר החומרים?

    • את יכולה תמיד להמיס מספר שניות במיקרוגל שלא יהיה נוזלי אלא רק רך. לא הכנתי עם שמן,אני מניחה שכל עוגה בחושה אפשר להמיר.
      המרה 200 גרם מרגרינה=3/4 כוס שמן

  13. פירגה שלום.
    יצא טעים מאוד אהבנו ונחזור להכין שוב.
    כשהשבת ניכנסת כל כך מוקדם אין זמן למשהו מסובך וזה ממש הצלה.
    תודה רבה לך מוריה.

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *