d790d795d7a8d796 d79ed7aad7a7d7aad7a7 d790d793d795d79d d791d798d798d794 - אורז אדום ובטטה במתקתקות עדינה

אורז אדום ובטטה במתקתקות עדינה

d790d795d7a8d796 d79ed7aad7a7d7aad7a7 d790d793d795d79d d791d798d798d794 - אורז אדום ובטטה במתקתקות עדינה
אורז אדום מתקתק עם נגיעות בטטה
הפעם מגוונת במתקתקות קלה ובתוספת רסק עגבניות
והבטטה שתמיד משבחת וממתיקה לקטנים ולגדולים
את החיים.
תהנו.

מצרכים והכנה:
שמים בסיר בינוני 4 כפות שמן
בצל קצוץ ומזהיבים
מוסיפים:
2 כפיות רסק עגבניות+כפית סוכר ומערבבים
מוסיפים:
2 כוסות אורז י ב ש
בטטה פרוסה עיגולים
מערבבים כדקה
מוסיפים 4 כוסות מים רותחים
מתבלים במלח ופלפל שחור ומעט פפריקה מתוקה
טועמים ומשפרים
מנמיכים ללהבה הקטנה ומבשלים עם מכסה סגור 20 דקות או עד שאין נוזלים והאורז רך.
הערה:
במשך הבישול לפחות פעמיים יש לערבב ברגישות ועדינות את האורז כל פעם 2-3 סיבובים

מהתחתית לכיוון למעלה.
לקראת סוף הבישול לעשות גומות עמוקות באורז ליציאת עודף נוזלים
לסגור להבה ולכסות את הסיר במגבת
תהנו

4 תגובות על “אורז אדום ובטטה במתקתקות עדינה

  1. הכנתי יצא ממש ממש טעים!!!
    והבן הקטן (שנה ושמונה) שמתגלה כסרבן אוכל מוצהר אכל בהנאה גדולה!

    תודה על המתכונים המלבבים. ויישר כח!

  2. הכנתי היום את האורז. יצא מעולה :lol:
    שמתי 3 וחצי כוסות מים במקום 4 כוסות.

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *