d7a0d792d799d7a1d799 d7a2d795d7a3 d79ed798d795d792d7a0d799d79d - שניצל חזה עוף מטוגן/אפוי

שניצל חזה עוף מטוגן/אפוי

d7a0d792d799d7a1d799 d7a2d795d7a3 d79ed798d795d792d7a0d799d79d 1 - שניצל חזה עוף מטוגן/אפוינגיסי חזה עוף

לא ידענו מה להחליט , אם המטוגן טעים יותר ?? או האפוי טעים יותר.

שניהם נפלאים וטעימים בטעם של עוד.

מצרכים:
שניצלים לא דפוקים חתוכים למקלות
בקערה אחת:
2 ביצים
כפית טחינה גולמית
כף רוטב צ'ילי מתוק
כף פטרוזיליה – תבלין
קורט תבלין שום
מלח ופלפל שחור
בקערה שניה:
פירורי לחם מתובלים או פנקו

משרים את רצועות העוף בביצה כשעה
מעבירים כל חלק בנפרד לקערת הפירורים ומגלגלים שיצופו היטב
אפשר לטגן על שמן מרודד

אפשר לאפות:
לרסס ניר אפיה בשמן
להניח את הרצועות אחרי טבילה בביצה וכיסוי בפירורים
לרסס שוב במעט שמן
לאפות בחום 170 מעלות. כ- 25 דקות עד שיזהיבו ולבדוק שרכים.
להפוך ולתת חימום של 2-3 דקות נוספות
להגיש מיד וחם

הכנתי ליד:
עיגולי בטטה – רואים בתמונה (טבלתי אותם בביצה שנשארה מהשניצלים וציפיתי בפירורי לחם והנחתי בתבנית)
וסלט ירקות עשיר בתיבול טחינה
לילדים: לערבב 2 כפות מיונז עם 2 כפות קטשופ
תהנו

101 תגובות על “שניצל חזה עוף מטוגן/אפוי

  1. אני כבר רצה להוציא חזה עוף מהפריזר, "נקרא" מעולה.
    היום בצהרים זאת הארוחה.
    תודה רבה

    • אילניתוש, ראיתי את החטיפים באתר שלך .
      יצא לנו לשלוח באותו יום מתכון זהה. כנראה שיש בינינו טלפטיה :lol:
      החטיפים שלך ממש ממש מ ד ו ג מ נ י ם. כל הכבוד smile

  2. גם חיילים אוהבים……
    בהזדמנות זו, דעי לך, שבכל ערב שבת אוכלים אצלינו את פירגה. כל המתכונים מפרי עטה של פירגה…. ונוחלים הצלחה.
    השבוע הבן שלי הכין נגיסי ברוקולי ושאלו מאיפה? …… באמת היה מאוד טעים.

    יישר כוח.

    • שרה,את מקסימה
      איזה כיף לי ונחת לי לקרוא את התגובה שלך המפרגנת.
      המשך טעים מתוקה smile ותמיד תשתפי אותי שאשמח. smile

  3. פירגה בוקר טוב
    אני מאוד רוצה להכין אבל….. מאחר ובצהריים אני בעבודה, אני נוהגת להכין את ארוחת הצהריים בערב שלפני.
    האם אפשר להכין בערב לפני ולחמם ביום שאחרי???!!!

    • מירי,יצא לך יבש.עדיף להכין ולאכול מיד
      את יכולה להכין את החזה עם כל התיבולים, לשמור במקרר או בפריזר ויישאר לך רק לטגן.
      תפרידי בין השכבות בניר פרגמנט. אמא שלי עושה כך כבר שנים
      תהני smile

    • תודה איילת
      פנקו זה להיט של פירורי לחם מהמזרח הרחוק
      הם הרבה יותר קריספיים מפירורי הלחם המוכרים.
      שווה פעם לנסות ולהכין איתם,כדי להרגיש את ההבדל. במיוחד בט י ג ו ן שניצלים וכו'…
      אצלי באפייה הפנקו נשארים בצבע לבן וזה לא נעים לעין.לכן, לאפייה אעדיף את פירורי הלחם המתובלים.
      אז לשיקולך ותהני smile

    • תודה ותשובה לXXX
      חבל לוותר אולי כדאי להוסיף במקום גולמית סלט מחומוס או מטחינה שיש במקרר.כל סוג טוב.
      תורם לעסיסיות (פחות לטעם) smile

  4. אמי מכינה כמובן אין כמוך.. כל הזמן אני משוויצה עם המתכונים שלך. תודה יקירתי. אגב יש לך פייסבוק?

  5. פירגה יקירתי!
    שמתי לב שכל פעם שיש איזה שניצלים, את משרה את העוף כשעה עד שעתיים בביצה לפני הטיגון. יש לזה איזה ערך מוסף? כי אני בדרך כלל טובלת בביצה עם התבלינים, פירורי הלחם וישר למחבת. (קיצור זמנים כשכולם רעבים בצהריים….)

    • נורית חמודה
      קטע ההשרייה מהבית,מאמא.
      ברור שאחרי השרייה הבשר הופך להיות "נמס" בפה.
      שווה לך לנסות smile

  6. ערב טוב,
    ורק הפעם וזאת לאחר זמן רב של כניסות מהנות לאתר והכיהכי ניסיונות מוצלחים של לא מעט מהמתכונים אני נתקלת בעובדה שאילניתוש ,ממעריצותייך הנאמנות היא בעצמה בעלת אתר?!?!?

    אפשר לקבל פרטים

    תודה

    • מעריצה ערב טוב

      בצד שמאל יש למטה קישורים

      הבלוג של אילנית רשום בין הקישורים
      תהני smile

  7. היי ,ממחר אצלנו הדתיים לא אוכלים עוף ובשר, אשמח למתכונים ללא עוף ובשר

    • לשרונה
      ממש לא חסר מתכונים בלי בשר .יש מאות.תיעזרי בקטגוריות השונות ותדפדפי ,בטוח תמצאי כמה עשרות שיתאימו לך.
      בהצלחה smile

  8. היי פירגה

    ה אם להקפיא את הנתחים המתובלים עם הפנקו? כי לדעתי הפנקו יסמרטט בתהליך ההפשרה.

    • ניצה הי
      אני לא ניסיתי עדיין להקפיא עם ציפוי פנקו
      רק עם ציפוי פירורי לחם ויוצא מעולה.
      smile

  9. פירגה שלום,

    אין לי ספריי שמן ואני מעדיפה כעקרון לא להשתמש בו (קראתי מה הוא מכיל ולא אהבתי). השאלה אם יש לכך פתרון. אני יודעת שבמתכון של כרובית בתנור אני שמה שמן בתוך הבלילה של הביצים. האם נראה לך שגם כאן זה יכול לפתור את הבעיה, ואם כן אז כמה שמן לשים? אשמח לכל פתרון שתציעי.

    חשבתי גם לשים שמן רגיל במיכל תרסיס אבל נראה לי שהנקיון של הראש המרסס יהיה בעייתי ביותר: אחרי כל שימוש יהיה צריך לרוקן את המיכל ולנקות אותו, במיוחד את הראש המרסס. שהרי להשאיר אותו עם שאריות של שמן שיתחמצן ויסריח זה בלתי אפשרי.

    תודה רבה מראש,
    ד

  10. פירגה צהרים טובים,
    אני מחכה שהעוף יפשיר ומתכוננת להכין בתנור. גם לי אין ספריי שמן, נראה לך שאפשר להיעזר במברשת סיליקון כדי למרוח את השמן מעל פירורי הלחם???
    זה נראה טעים מאוד.
    חן חן

  11. פירגה בוקר טוב,
    הכנתי אתמול את הנגיסים, וזה טעיםםםםםםםם, יצא חבל על הזמן. השריתי בערך כ-4 שעות במקרר. יצא רך רך.
    איזה כיף האתר שלך, כל דבר שאני עושה מוצלח וטעים
    חן חן ויום טוב

    • תודה רבה
      י.כ. ,הלוואי ובהמשך תמיד יצליח לך ותמיד תקבלי מחמאות (וגם אני ;) :lol: )
      תודה מכל הלב smile

  12. הכנתי אותם אפויים בתנור, כולם אכלו בהנאה, כולל בתי בת הארבע והתינוקת בת השנה….
    מעכשיו אין אצלי במטבח יותר שניצל מטוגן!!! גם בריא וגם טעים, איזה כיף….
    תודה רבה רבה!!! smile

    • סיגל,יופי שגם הקטנים התענגו על השניצלים האפויים.סימן שהיו רכים.
      תודה ששיתפת אותי smile חיבוק מכל הלב smile

  13. שלום פירגה,כדי שפרורי ה'פנקו' יצאו זהובים בתנור,אני מערבבת אותם עם מעט שמן.זה 'צובע' אותם ועוזר גם בהדבקה.
    מתכונים קלים ונעימים לעין ולחיך,תודה.

    • עמליה ערב טוב
      הם זהובים אבל לא כמו פירורי לחם שיוצאים שחומים.
      בכל אופן,אנסה גם ככה. אוהבת פנקו.מאד ;)

  14. פירגה,
    כמו כל דבר שאת מוציאה מתחת לידיים שלך, גם השניצלונים האלה הם פשוט שוס אדיר.
    הילדים אכלו ואכלו ואכלו והתענגו על כל ביס.
    תודה!

    • עפרה,שולחת חיבוק ענק לילדודס שאהבו
      תודה ששיתפת אותי ושימחת אותי smile

  15. היי פירגה , "לילדים: לערבב 2 כפות מיונז עם 2 כפות קטשופ "-זה מתייחס לבלילה של השניצל או לסלט ?

    לילדים שלי אני מוספיה לבלילה גם קצת קטשופ ..

    יום נפלא לך , smile smile smile smile

  16. היי פריגה רק אתמול נרשמתי ,אחרי שכל היום בעבודה שוטטתי באתר שלך והתענגתי לי מהמתכונים שלך. יש לי שתי בנות בסך הכול ולכל אחת אני צריכה להכין כמעט בדרך כלל משהו אחר לפחות בתוספת.(נכשלתי )
    אז אחרי שבלבלתי לך מעט את המוח רציתי להגיד שהכנתי את השניצלים שלך והשרתי אותם רק חצי שעה מחוסר זמן ,אני נוהגת להכין גם אם פרורי פנקו אבל אני חייבת לצין שהמתכון שלך יצא מעולה וכך גם הבנות חושבות.
    אני אוהבת לבשל ויש לי את זה אבל בגלל הנסיבות כבר יצא לי החשק, אני מקווה לנסות הרבה מהמתכונים שלך ו :lol: יש לך הרבה רעיונות נפלאים ומאוד מקווה שהבנות שלי יתחילו להתנסות בכל מיני טעמים.
    תודה רבה ואני בטוחה שהרשום לך עוד הרבה.
    גמר חתימה טובה! ;) :lol: :|

    • הי גל יקרה,ברוכה הבאה לאתר שלי.
      המתכונים שלי קלי קלות ויש בהם את הייחודיות שלי.
      אם תאהבי אותם,יהיה לך מבחר גדול להתנסות.
      תשתפי אותי במה שתכיני לבנות ואם הן אהבו.
      שתהיה לך שנה של נחת והרבה מתיקות
      גמר חתימה טובה
      smile

  17. שבוע טוב פירגה.
    השניצלים יצאו טעימים ומיוחדים.
    שתי האופציות טעימות.
    כל הכבוד לך.

  18. מעולה!!!!! הבנות אכלו, מה זה אכלו, טרפו, ושוב קיבלתי את המשפט "אמא, השניצלים שלך הכי טעימים בעולם!", שלי של פירגה.
    הוספתי לתבנית גם כרובית שנטבלה בביצה ובפרורי לחם.
    הכנתי גם סיר אורז
    קילו עוף נגמר כמעט כולו ביום אחד.

    • ריטה תודה על המון מחמאות על המטעמים שהכנת. שימשיך להיות יום טעים ונפלא smile

  19. פירדה יקרה,
    ניסיתי את המתכון גם בגירסה האפוי הוגם בגירסה המטוגנת..
    ועד עכשיו קשה להחליט מה יותר מוצלח.
    מתכון נהדר!!!
    משדרג את השניצלים ברמות.
    בחיים לא אכלנו שניצל כזה טעים!!!!
    תודה תודה :P

  20. פירגה , הצילו :twisted: :twisted: :twisted:

    הכנתי עכשיו את זה
    ויש בעיה !!!!!!!

    חצי תבנית נגמרה בשניה :twisted: :twisted: :twisted:

    והפולניה שבתוכי מתקוממת זה היה אמור להספיק ליומיים (ואם אפשר היה לבקש לשבוע היה יותר טוב ;) )

    זה מה זה טעים :lol: :lol: :lol: :lol:

    הכנתי אפוי, קצת יותר צ/ילי ושמתי שום כתוש טרי טרי (רואה? הפסקתי להתעצל בגללך laugh ) ואני כל הזמן רצה הלוך וחזור לתבנית כדי להספיק לגמור לפני שהאחרים בבית יגמרו את זה

    מ-ד-ה-י-ם !!!!!! את שומעת אותי צורחת את זה בעונג???

    • ברבורה יקרה,אני קוראת לזה חבר מביא חבר.ביס מביא עוד ביס ועוד ביס ועוד……
      אין כמו שום בשניצלים,את זה למדתי מאמא שלי שמכינה שניצלונים בשום.חבל"ז.
      אז תהני, ותכיני שוב שכולם יהנו ;)

  21. בוקר טוב פירגה
    המתכון הזה עושה לי חשק לאכול את זה כבר עכשיו :P
    אני רוצה להכין את המתכון הזה כשניצלים רגילים,לא רצועות. אפשרי? ואם כן, לכמה פרוסות הכמות של הרוטב תספיק?
    שאלה נוספת, תבלין שום זה אבקת שום? ואם אין אפשר להמיר את זה בקוביית שום כתוש קפוא?
    תודה מראש!

    • מירב,אני חושבת של-3 שניצלים. את יכולה לשים איזה שום שאת רוצה.
      בהצלחה smile

  22. היי פירגה…
    זה ניראה מתכון ממש טעים ומשדרג את השניצל…
    יש לי פטרוזיליה טרייה ולא בתבלין.. זה בסדר או שלוותר ?
    ופירורי לחם יש לי רגילים זה משנה ?

    תודה…

  23. תודה smile רציתי להגיד לך שאין יום שאני לא מכינה משהו מהמתכונים שלך…
    הם פשוט מעולים !!!!!!!!!!!

  24. היי פירגה,

    אני רוצה להכין היום לילדים:
    רשמת מיונז+קטשופ…את מה זה מחליף במתכון המקורי?

    תודה,
    אודליה

  25. פירגה שלום,
    יש לי פרגיות במקרר. אפשר לעשות אותן בתנור באותה צורה כמו עם השניצלים בתנור שבמתכון הזה? (אני לא רוצה בטיגון…)

  26. יש עוד קצת שידרוג טעים לשניצלונים המדהימים של פירגה
    בביצה שבה משרים שעה את נתחי השניצלונים אני מגררת חצי בצל וסוחטת אותו ומערבבת את העסיס של הבצל לביצה ומעט חצי כפית אבקת מרק בצל עם התערובת הנ"ל
    יוצא מדהים למי שאוהב טעם מעט בצלי ממש טעים
    ועוד שידרוגון במקום הטחינה אני שמה קטשופ כי ילדים אוהבים
    מקווה שעזרתי
    רחלי :P

  27. בטח עזרת :lol:

    אצלי הם מכורים לשניצלונים האלה (דווקא בגרסא האפויה)

    השידרוג ינוסה , תודה

  28. הי פירגה
    לגבי עיגולי בטטה,האם צריך לבשל אותה קודם,ואח'כ לעשות ממנה פירה,ואז לשים אותה בביצה ופירורי לחם?
    תודה

  29. נגמרה לי הטחינה :twisted:
    אפשר להכין בלי?
    ולמה התכונת בסוף שכתבת:לילדים: לערבב 2 כפות מיונז עם 2 כפות קטשופ
    לשניצל או לתוספת?
    תודה. laugh

  30. היי פירגה בוקר טוב! יש לי רק פירורי לחם רגילים זה בסדר? אני אכין את השניצל מטוגן.

  31. ועוד שאלה- אין לי תבלין שום… אפשר לוותר או לשים שן שום במקום ?

  32. אפיתי עם פרורי לחם ושומשום.
    צריך להוצא מחוץ לחוק מרוב שטעיםםםםםםם. ;)
    לא נראה לי שאטגן שוב שניצלים תודה רבה ושבת שלום smile

  33. היי פירגה, שוב סוזן..
    תודה שהעברת אותי למתכון הזה :lol:
    שאלה: לאפות בלי כיסוי, נכון? Thanks smile

  34. שבוע טוב וערב טוב פירגה
    הכנתי את השניצלים בדיוק לפי המתכון שלך ויצא ממש 10!! smile
    באמת שאין צורך לטגן שניצלים יותר! :lol:

    • סוזן ערב טוב ותודה רבה smile
      כמה אהבתי את התגובה שלך על השניצלים האפויים שלי.
      תמשיכי להכין מטעמים ולפנק את כולם smile

  35. ב"ה
    שלום רב השפית העולמית!!
    איזה מתכון!!
    הכנתי ביום ששי שעה לפני שבת, ש ת י תבניות גדולות –
    ותוך חצי שעה בעקביות ובהתמדה הלכו והתרוקנו…
    מ ז ל שהכנתי לשבת גם קציצות הודו ועוף – כמובן מהמתכונים של פירגה…
    אחרת היינו נשארים רעבים…..
    תודה רבה פירגה יקרה smile smile smile

    • מלי יקירתי,בקר טוב.
      מה זה שמחתי לקרוא את ההודעה שלך.חהחהחהחהחה. עשית לי את היום.
      תמשיכי להאכיל ולפנק את בני ביתך בהנאה ובשמחה.
      לבריאות smile smile

להגיב על נילי לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *