d7a4d7aad799d7aad799d79d d7a4d799d7a6d794 d790d7aad7a8d799 - פתיתים בטעם פיצה - מתכון חדש משודרג

פתיתים בטעם פיצה – מתכון חדש משודרג

 

d7a4d7aad799d7aad799d79d d7a4d799d7a6d794 d790d7aad7a8d7993 1 - פתיתים בטעם פיצה - מתכון חדש משודרג

מהיר וטעים לכל גיל

שקית 500 גרם פתיתים מסוג קוסקוס

להכין רוטב בכלי:
4 כוסות מים רותחים (חשוב שיהיו רותחים)
כף רוטב סויה
כף קטשופ
כף סוכר
2 כפות עגבניות מ ר ו ס ק ו ת (לא רסק) אפשר מקופסה
כפית אורגנו
לערבב ולטעום
מלח ופלפל מוסיפים אחרי טעימה

בסיר רחב מחממים 4 כפות שמן ומוסיפים את כל הפתיתים
מטגנים ב ב ח י ש ה כ- 4 דקות עד ה ז ה ב ה יפה
יוצקים עליהם את הרוטב ה ר ו ת ח
מנמיכים ללהבה ק ט נ ה ומבשלים עד שהפתיתים סופגים את כל הנוזלים כ-6-8 דקות
"טיפ"
אצלי אוהבים על כל מנה לפזר טונה סחוטה משמן, ביסלי גריל ומעט קליפת לימון טרי
תנסו
תהנו

38 תגובות על “פתיתים בטעם פיצה – מתכון חדש משודרג

  1. יצא טוב מאוד

    לא היה לי אורגנו אז השתמשתי בתערובת תיבול ללא מלח שום ועשבי תיבול של מקורמיק
    רשום שחלק מהרכיבים שם זה אורגנו

    טונה וביסלי יצורפו לפעמים הבאות…, אני צריכה לשמור על גורם ההפתעה באוכל שלך :lol:

    • ברבורה יקרה
      תעשי את זה לאט ובקצב שלך. במתכונים שלי הרבה "הפתעות" שתוכלי ל"שחק" איתם מפעם לפעם ול"התחדש".
      smile

  2. היי פירגה אני חדשה אבל יש לי שאלה …. את הפתיתים מטגנים שהם מבושלים או ישר מהשקית ???
    תודה ויום טוב smile :P

    • הי תיתי
      ברוכה הבאה לאתר smile
      קודם מטגנים את הפתיתים כשהם י ב ש י ם ישר מהשקית בתוך השמן וממשיכים לפי המתכון.
      בהצלחה

  3. היי פירגה!
    אני הבת של ריקי55, ורציתי לומר לך שאת כבר ממש כמו בת בית אצלנו- כל יום מדברים על "מה חדש אצל פירגה?" ;)
    אני סטודנטית, והיום הכנתי את הפתיתים בשעתיים חלון שהיו לי בין שיעורים והיה נהדר! טעים ומהיר והכי חשוב – עשוי מדברים שתמיד יש בבית.
    מחכים למתכונים חדשים :lol: :lol: :lol:

    מיכל

    • מיכלי הבת של ריקי בקר אור חמדתי
      שולחת לך מלאן חיבוקים והמשך עשייה באושר ;) עושר ושיהיה תמיד טעים :lol:

  4. היי פירגה
    ברצוני להכין רק שתי כוסות פתיתים, האם יספיק לי כמות המים הנדרשת באם אחלק את הכמויות של מרכיבי הרוטב לחצי?

    • ריקה אין לי מושג.
      יש לי מתכון טוב וטעים במיוחד לאורז אדום.תכיני אותו ותהני smile

  5. פירגה, רק לאחרונה מצאתי את האתר המקסים שלך עם כל המתכונים הנפלאים!
    הקריאה והתמונות גרמו לי לתאבון מטורף ורצתי להכין את המתכון הזה, עוד רגע מוכן! :lol:
    הוספתי בצל מטוגן ופטריות (ממתכון אחר שלך..) ויותר רסק עגבניות – נראה מצויין!

    • דנה ערב טוב
      נפלא שכבר מצאת מה להכין ועוד להנות .
      השידרוג נשמע מעולה.
      תמשיכי להכין,להנות ולא לשכוח לעדכן אותי ולשתף :lol: תודה

  6. היייי פירגוש,
    אני מאוד רוצה להכין את הפתיתים האלה שנראים מאוד טעימים אבל משום מה פתיתים לא יוצאים לי טוב!
    אני מכינה דברים יותר מסובכים ודווקא הפשוט לא יוצא לי.
    יש לך מתכון פשוט לכמות קטנה יותר של פתיתים שיצא לי טוב?עם הסברים…. smile smile

    • לימור,רשמתי פתיתים ועלו לי מתכונים.
      אני מקווה שבמשך הזמן תגלי אותם ותכיני.
      תתחילי עם המתכון המעולה הזה,אני ממליצה עליו.
      בהצלחה ותהנו smile

  7. פירגה אם פתחתי קופסא של עגבניות מרוסקות ונשאר בקופסא עוד איך שומרים אותו? וכמה זמן?

  8. פירגה שלום
    רציתי רק לומר לך ולשבח אותך על האתר המקסים, אני כל הזמן מכינה ממנו מתכונים ומאוד נהנת וממליצה עליו בחום לכולפ, כל הכבוד

    • שולה יקרה
      תודה על המילים החמות,הפירגון והמחמאות.
      את נהדרת בעצמך.
      תודה ושבת נפלאה לכולכם.

  9. פירגה שלום,
    אין לי סויה בבית. זה קריטי במתכון או שאפשר להכין בלי?

  10. היי פירגה!
    זה המתכון האהוב עליי לפתיתים ועל כן תודה! הכנתי הרגע שוב ורציתי לשאול משהו שמטריד אותי .. זה יוצא מושלם איך שאני מסיימת להכין אבל כשזה מתקרר ואני שמה במקרר זה הופך לגוש ובחימום הבא זה כמו עיסה וכבר לא רואים שהיו שם פעם פתיתים.. ככה זה גם אצלך או שאני עושה משהו לא בסדר?
    ניסיתי בכל פעם להשאיר אולי יותר נוזל וגם פחות ותמיד כך קורה לי. אשמח לעסרה…

להגיב על מיכליל'ה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *