d7a7d7a6d799d7a6d795 d79bd7a8d795d791d799d799d7aa - קציצות בשר בנגיעות כרובית ברוטב אדום

קציצות בשר בנגיעות כרובית ברוטב אדום

d7a7d7a6d799d7a6d795 d79bd7a8d795d791d799d799d7aa - קציצות בשר בנגיעות כרובית ברוטב אדום
קציצות בשר בנגיעות כרובית ברוטב אדום .
הגיע סוף שבוע וגרד לי באצבעות להכין משהו חדש
שיהיה גם טעים ושכוווווווולם יאהבו. משהו פשוט ומהיר הכנה
תראו איזה יופי.
אהבתי מאד את הצבע והניחוחות
וגם את התשבוחות מצד בני ביתי שכרגיל הם שפני הנסיון שלנו.

המצרכים להכנת הרוטב:
שמים בכלי קטן ועמוק
5 כפות גדושות מקופסה עגבניות כתושות ברסק של טל וטרי
כפית אבקת מרק עוף +1/2 כפית סוכר
2 כוסות מים מעורבבים עם כף רסק עגבניות
פלפל שחור ומלח רק אחרי טעימה
(אין צורך לבשל)
להכין כ-10 שיני שום שלמות מעוכות קלות לפיזור בין הקציצות בתבנית

המצרכים לקציצות:
כרובית קטנה מבושלת במיקרו עד לפריכות
מפוררים ביד את החלקים הרכים לפיסות לא גדולות (לא לגרר)
להוסיף 1/2 קילו בשר בקר
1/4 כוס פירורי לחם או 4 כפות קמח מצות
2-3 ביצים לפי הצורך
פטרוזיליה טרייה קצוצה
מלח ופלפל שחור
להכין קציצות ממש גדולות כי די קשה לשמור על מירקם חלק
לטגן מ-2 הצדדים על שמן מרודד ולשים בתבנית שטוחה
(הנחתי בתבנית פאי מספר 28 יצאו 15קציצות שמילאו בדיוק את התבנית)
פיזרתי את השום בין הקציצות.
יצקתי את הרוטב שכיסה את הקציצות.
אפיה בחום 175 כ-30 דקות
נשאר די הרבה רוטב שתוכלו לטבול לחם טוב או לשלב תוספת לבחירתכם.

"טיפ"
1. לגבי הרוטב אל תהססו להכין רוטב אדום לטעמכם.

2. לדעתי מעט לימון לרוטב יוסיף המון…..
תהנו

תגובה אחת על “קציצות בשר בנגיעות כרובית ברוטב אדום

  1. פירגה היי,
    הכנתי את הקציצות האלה ויצא מעדן.
    רכות כל כך, נמסות בפה והטעם שלהם מדהים.
    הוספתי בצל
    את הרוטב למעשה הפכתי למרק ובישלתי את הקציצות בתוך המרק הזה.
    יאמי יאמי
    הדס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *