בשר מעולות 2 - קציצות בשר מעולות

קציצות בשר מעולות

 

בשר מעולות - קציצות בשר מעולות

 

מתכון שהכנתי לפנק את בני ביתי.
קצת עבודה,קצת טיגון,אבל משתלם מאד מאד.

מצרכים בקערה:
1/2 כוס אורז לא מבושל
1/2 קילו בשר בקר טחון
בטטה מגוררת
2 שיני שום כתושות
1/4 כוס פטרוזיליה טרייה
בצל מטוגן
ביצה גדולה
3 כפות זיתים קצוצים –איזה שרוצים
2 כפות קמח רגיל מכל סוג
מלח
פלפל שחור. לערבב ואם צריך מוסיפים עוד ביצה.
לערבב .
להכין צלחת אחת עם סולת
וצלחת שנייה עם ביצה טרופה מתובלת בפפריקה,כמון ומלח.
לטבול את הקציצה קודם בסולת ואחר כך בביצה.
לעצב את הקציצה ולטגן אותה מ-2 הצדדים. לא צריך הרבה שמן.ממש מעט.

להכין בסיר שטוח ורחב את הרוטב:
בקבוק טל וטרי 1.300 גרם
1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק
כפית כמון
2 כפות גריל עוף/פפריקה מתוקה (אפשר להוסיף חריפה או פלפלון חריף)
מלח ופלפל שחור
לערבב ולהוסיף עוד כוס מים
להרתיח ולהכניס את הקציצות בזהירות .אפשר להוסיף עוד קצת מים,לפי הצורך.
לבשל כ-35 דקות .
מגישים על אורז,קוסקוס,אטריות וכו'…..
נהדר להכין יום קודם.
תהנו.

25 תגובות על “קציצות בשר מעולות

  1. היי היי שאלונת קטנטונת. מה זה טל וטרי? ויש תחליף לרוטב צ'ילי?
    אני מלוס אנג'לס מעריצה כל מתכון שלך ומנסה הכל:)))) והכל מוצלח

  2. נשמע נהדר אבל למה צריך לטגן עם ביצה וסולת ???אני עושה כך בלי ביצה וסולת מטגנת וישר לסיר עם הרוטב..או שלא צריך בכלל לטגן ישר לסיר עם הרוטב..ששמים בתערובת הבשר ביצה זה מחזיק את הקציצה שלמה……………

    • פשוט צריך,כי יש אלפי מתכונים וכל אחד בטעם והכנה שונה.
      זה מתכון שכן צריך. זה הייחוד שלו.
      כל אחד יכין את המתכון שמתאים לו וטעים לו,בכיף שלו ולהנאת בני ביתו.
      באתר שלי יש עשרות מתכוני קציצות ביניהם גם בלי טיגון.

  3. אפשר לעשות עם עגבניות חתוכות או שחייבים את המיץ הזה ?
    פשוט אני רוצה לעשות היום ואין לי את הטל וטרי בבית

    אבל יש לי מלא עגבניות

  4. laugh laugh

    היום בצהרים אני אכין נראה ממש מוצלח

    חברים יקרים לא כדי לשנות את המתכונים

    כי לכל מתכון יש טעם מיוחד ושונה

    אחרי כל כך הרבה פעמים שאני מכינה מתכונים שלך הכל אבל הכל מוצלחחחחחחחחחחחחח

    בברכת שנה טובה ומלא חיבוקים

  5. בס"ד

    פירגה רציתי להציע רעיון למשהו שניסיתי להכין קציצות בשר טחון עם עוף טחון יחד בשילוב קוסקוס (מהשקית ,גרגירים לא אפויים ) לערבב הכול יחד עם תבלינים יוצא טעים מאוד ומאוד משביע .
    ואת הקציצות מבשלים בקצת רוטב (מה שרוצים ) .

    סתם רעיון נחמד .

    יום טוב שרה laugh laugh laugh

    • שרה יקירתי,זה מתכון שלי ויש לי אותו כבר באתר. ממזמן. גם נתתי אפשרות (אם רוצים) אחרי הטיגון להכניס לרוטב טעים.
      תודה רבה והמשך טעים smile

  6. הכנתי לראשונה את המתכון לבורקס 40 יחידות יצא מעולה ,ואשמח לנסות מתכונים נוספים ההסבר שלך הוא פשוט מובן והכי חשוב טעים
    smile smile smile smile :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

    • בקר טוב ותודה רבה. אם אפשר להבא לרשום את התגובות מתחת למתכונים עצמם שכולנו נראה.
      תודה והמשך טעים ביחד smile

  7. מה הכוונה לחצי כוס אורז לא מבושל לערבב אותו עם הבשר שהוא לא מבושל האם זה לא יוצא קשה

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *