d7a9d795d7a7d795d79cd793d794d794 - משקה שוקולטה חם עם שוקולד צ'יפס

משקה שוקולטה חם עם שוקולד צ'יפס

.jpg - משקה שוקולטה חם עם שוקולד צ'יפסשוקולטה
מצרכים והכנה:
לשים בסיר קטן כוס חלב ולהביא לרתיחה
להוסיף בבחישה:
1/2 כוס שוקולדצ'יפס
כפית גדושה קקאו
כף סוכר
טעמים לבחירה : תמצית וניל,רום,ליקר.
לערבב היטב וזה הזמן לטעום ולהוסיף אם רוצים עוד סוכר

להכין בכוס נפרדת כף קורנפלור+1/4 כוס מים ולערבב שלא יהיו גושים
להוסיף בבחישה לחלב החם ולהמשיך לבחוש עד שיגיע לסמיכות הרצויה.
להגיש מיד עם או בלי קצפת
קינמון מוסיף המון

הערה: מי שלא אוהב קורנפלור,שישים כמות של שוקולד יפה שתסמיך את השוקולדה. ימיר חלק מהחלב לשמנת מתוקה.     אפשר להכין עם סוגי שוקולד אחרים לפי טעם אישי.
כדאי להוסיף למשקה גם קורט מלח.

תהנו

29 תגובות על “משקה שוקולטה חם עם שוקולד צ'יפס

  1. אוי……..פירגה!

    בעלי כל כך אוהב שוקולד, אם היה אפשר להזריק ישר לוריד הוא היה הראשון smile
    איזה מתכון מפנק :lol:
    אני בטוחה שגם הילדים יאהבו את זה.

    תודה אישה מדהימה.

    רחלי.ג.

    • רחלי ממוש
      היה מוזר לי שזה לא באתר.
      אולי לא מצאתי את השם.
      בכל אופן,יש מתכון טעים.
      תהנו ;)

  2. נראה מדהים ובטח גם טעים אני אנסה היום בערב. יש לך אתר מקסים ורעיונות משגעים יישר כח !

  3. פירגה,
    המון תודה על המתכון!
    נראה מקסים, פשוט ובעיקר – טעייייייים.

    נפגשת היום בערב עם חברה טובה, אולי אפנק אותה במשקה כזה על המרפסת, בטוחה שהיא תשמח.;)

    שיחקת אותה!!

  4. בוקר טוב פירגה

    בכמה אפשר להמיר את שוקולדציפס אני לא אוהבת את טעם שלו.

  5. פירגה בוקר טוב,

    זהו מתכון לכוס אחת. האם צריך להוסיף לכל כוס נוספת את אותה כמות של קורנפלור??

    תודה

  6. פירגה, יש לך מתכונים כל כך קלילים ואיכותיים פשט תענוג. האם מי שאלרגי לחלב אפשר להמיר בחלב סויה. תודה

  7. שבוע טוב פירגה,
    היום הגברים הולכים להצגה (בעלי והבן) ולכן הבטחתי לביתי בת 10 שנעשה כייף ונעשה לנו "מסיבת בנות" הכנו פנקייק וכן הכנתי לה הפתעה את משקה השוקולד בכדי שנראה טלויזיה והיא תשתה בהנאה (במקום מסעדה) וההתלהבות בעיצומה זכיתי לחיוך ונשיקה והמחמאה הכי גדולה מגיעה לך שזה כמו במקס ברנר ואפילו יותר טעים.
    תודה את נפלאה תמשיכי להעשיר אותנו במתכונייך
    לילי

  8. :lol: :lol: פירגה היקרה כמה שאת חמודה כל פעם מפנקת במתכון טעים.מה יש לך במחברת. גם לאנשי הסוכרת…..יש משהו חם smile

  9. אם אני ממירה לשוקולד מרייר כמה רצוי במקום שוקולד ציפס

להגיב על נירית לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *