פתיתי תפוחי אדמה 1 640x410 - שניצל עוף מטוגן בפתיתי תפוחי אדמה

שניצל עוף מטוגן בפתיתי תפוחי אדמה

פתיתי תפוחי אדמה - שניצל עוף מטוגן בפתיתי תפוחי אדמה

בכל זאת קצת אחרת ויש בו משהו…..ממכר.
המצרכים ואופן ההכנה:
6 כתיתות עוף דפוקות לשניצל
צלחת אחת עם:
2 ביצים טרופות במזלג + מלח + פלפל שחור + שן שום כתושה או יותר לפי הטעם
צלחת שניה :
פתיתי תפוחי אדמה
משרים את הכתיתות (השניצלים) כמה שעות בביצה המתובלת
לפני הארוחה מעבירים לצלחת עם הפתיתים ומטגנים בשמן לא עמוק עד הזהבה

 

מעבירים לצלחת עם מגבות ניר לספיגת עודפי שמן
מגישים מיד .
תהנו

2 תגובות על “שניצל עוף מטוגן בפתיתי תפוחי אדמה

    • נטלי,תשאלי בסופר כי לא תמיד יש והם יכוונו אותך למדף.בד"כ ליד פירורי הלחם.
      smile

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *