dscf7642 - עלי סיגר ממולאים גבינות

עלי סיגר ממולאים גבינות

dscf7642 1 - עלי סיגר ממולאים גבינותניתן לטיגון או לאפייה

כ-16 עלי סיגר
מצרכים בקערה :
ביצה
100 גרם גבינה טוב- טעם
100 גרם גבינה פטה/חמד מגוררת
200 גרם גבינת קשקבל מגוררת
לערבב.
אפשר להוסיף כמה עלי ריחן קצוצים או זיתים.

להדבקת העלים חלבון ביצה מהול בכף מים

לאפייה:
מברישים ביצה טרופה
ומפזרים שומשום

או שמן לטיגון עמוק ואז לא צריך להבריש בביצה ולפזר שומשום

אופן ההכנה:
פורשים עלה סיגר על משטח עבודה ומניחים מהמלית בצד העלה
מדביקים בחלבון הביצה את הקצוות ומגלגלים.
אם אופים , מברישים בביצה ומפזרים שומשום
או:
מטגנים משני הצדדים בשמן החם, מוציאים בכף מחוררת ומספיגים על מגבות ניר.
תהנו

13 תגובות על “עלי סיגר ממולאים גבינות

  1. בעיני זה נראה מצוין
    ופעם ראיתי בטלויזיה (24 דקות) מתכון של עלי פילו ממולאים בגבינה ותרד.

    • 2 המתכונים שונים לחלוטין. גם בטעם גם במרקם וגם בהכנה.
      ראי באתר שלי מתכונים לקנלוני.

    • חום של אפיית עוגות .אפשר 170-175

      לראות את הצבע ולהחליט אם להפוך.

  2. קודם כל אוהבת מאד את האתר שלך ונעזרת בך הרבה. האמת שבדיוק לפניי שנה אירחתי 50 איש למסיבת בר המצווה של בני והרוב הגדול היה מתכונים מהאתר שלך שחלקם ניסיתי בפעם הראשונה (ככה אני סומכת עלייך!) לגבי המתכון הנוכחי – האם אפשר להכין את הגלילות יום לפני ?אני מתכוונת לאפות ולא לטגן. האם לא לאפות אז לאפות לפני ההגשה או שניתן לאפות יום לפניי ואז לחמם בתנור?
    תודה רבה!

    • תודה נירית,איזה כיף.עונג גדול.
      לגבי עלי סיגר,צריך להכין ממש לפני האירוח.
      בהצלחה ואירוח מהנה. smile

  3. אפיתי, לפי ההוראות, אך הבצק בפנים לא נאפה ויצא קשה, לא ניתן לנגוס, למרות שהחלק החיצוני טעים

להגיב על יפה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *