d7a4d790d799 d791d798d798d794 d7a4d798d7a8d799d795d7aa d79ed795d7a7d7a8d79d2 - קיש בטטות ופטריות מוקרם

קיש בטטות ופטריות מוקרם

d7a4d790d799 d791d798d798d794 d7a4d798d7a8d799d795d7aa d79ed795d7a7d7a8d79d2 - קיש בטטות ופטריות מוקרם

אכלנו משהו דומה במסעדה ושיחזרתי במטבחי.
מדהים כמה שיצא דומה וטעים.

מצרכים לתבנית פאי 26 ס"מ

מצרכים והכנה לבצק:
1/4 1 כוסות קמח רגיל
מלח לטעם כ-2 קורטים
קוביות מ-120 גרם חמאה ק ר ה
2 כפות מי ק ר ח ואחרי ערבול במעבד מזון לפי הצורך להוסיף עוד 1-2 כפות.
כפית חומץ
שמים במג'ימיקס (מעבד מזון) עם להב הפלדה את הקמח+חמאה+מלח עד שיהיו פירורים ומוסיפים בערבול קצרצר: ר ק 2 כ פ ו ת מים+חומץ מערבלים טיפה רק עד שנהיה כדור בצק . במידה ולא נהיה, צריך להוסיף עוד כף מים . כאמור, רק עד שנהיה כדור בצק.
מעבירים את כדור הבצק עטוף בניילונית למקרר לשעה.

מצרכים והכנה למלית:
כף גדושה רוטב צ'ילי מתוק למריחה על הבצק אחרי האפייה.
4 בטטות מקולפות מבושלות (ראו "טיפ" למטה לבישול) לפרוס בעובי 1 ס"מ.
2 כוסות פטריות שמפיניון קצוצות
1 בצל קצוץ
1 כרישה (חלק לבן) קצוצה שטופה במסננת
שן שום מגוררת
מלח ופלפל שחור ומי שאוהב נגיעה של אגוז מוסקט
מטגנים ב-2 כפות שמן את הבצלים, הכרישה , השום והפטריות עד להזהבה.
מדי פעם ב ו ח ש י ם.
מחממים את התנור לחום 175 מעלות ומורידים ל-160
ציפוי:

מיכל שמנת מתוקה
2 ביצים
כף טימין או רוזמרין קצוץ דק
קורט מלח ופלפל שחור
כוס גבינה קשקבל.

מערבבים (אין צורך לבשל)

הכנת והרכבת הקיש:
מרדדים בין 2 דפי ניר אפיה את הבצק לעיגול ומניחים על התבנית.
שכבת הבצק מאד דקה.
אופים את הבצק רק 10 דקות ומקררים.
מורחים על הבצק   ה א פ ו  י   את רוטב הצ'ילי ומכסים בירקות המטוגנים.
מסדרים מ ע ל את עיגולי הבטטות וממליחים אותם מעט.
יוצקים את הציפוי.  אפשר לפזר מעט טימין נוסף על פני המאפה.
אופים בחום 160 מעלות עד הזהבה חומית עדינה כ-40 דקות.

"טיפ" חדש שלי לבישול בטטות.
לאחרונה מצאתי פטנט לבישול בטטות שיוצאות במירקם נהדר לחיתוך.
אני מבשלת את הבטטות ללא קליפה, לא יותר מ-10 דקות וסוגרת את האש.
מכסה במכסה תואם ומשאירה את הבטטות במים עד שהם מתקררים.
תנסו ותראו איך? לדעתי זה נפלא.
אגב, הכנתי באותה צורה גם תפוחי אדמה אלא שאותם בישלתי 20 דקות.

d791d798d798d794 d7a4d798d7a8d799d795d7aa d79ed795d7a7d7a8d79ed799d79d - קיש בטטות ופטריות מוקרם
תהנו

120 תגובות על “קיש בטטות ופטריות מוקרם

    • נפלא שחיתות על הבוקר, מתאים לי לאירוח

      • smile
        להבא נא לרשום את התגובה בסוף כל התגובות בדף למטה.תודה רבה ויום נפלא

    • מנה זו נראת חבל"ז נראה כי אאמץ אותה לשבועות
      רב תודות על המתכונים הנפלאים , בני הבית מאוד נהנים שאני מכינה את מתכונייך יישר כוח
      חג שמח מזאת אני 3

  1. זה פשוט ניראה נפלא.
    את מוציאה לי ריר מהפה ישר שאני פותחת את המחשב.
    laugh laugh

  2. איזו יופי של קיש!!
    מתאים לי מאד – במיוחד שזה עם בטטות.

    פירגה – זה נראה כאילו יש עגבניות בתמונה, הוספת עגבניות או שהראש השלי עדיין לא החלים לגמרי…

    • ויני יקירתי
      זה הצבע של הבטטות הנפלאות שמטעות אותך ומסחררות את ראשך היפה.
      צבען כתום בוהק.
      smile

    • מאיה,ללכת על הפאי הזה בעיניים עצומות…על עיוור. חהחהחהחהחה
      תודה smile

  3. היי פירגה
    נראה כ"כ טעים! תוכלי לומר לי בבקשה כמה זה 4 בטטות בגרמים?
    איפה שאני קונה יש המון גדלים של בטטות ככה שאין לי מושג
    תודה! :P

    • אלה הי
      אני מניחה שמשקלן קילו וחצי.קחי בחשבון שעיגולי הבטטה צפופים ומכסים את כל התבנית.
      לבריאות smile

  4. היי פירגה אממ יש לי שואלה האם אפשר
    להכין את הפאי במקום בצק פריך לבצק עלים?
    בתודה מראש :lol:

  5. האם ניתן להמיר את השמנת? אם כן במה את ממליצה? נראה נפלא ופותח את התיאבון…

  6. פירגה בוקר אור!!!!!

    אני לגמרי חדשה באתר המדהים שלך,ולפתוח כל בוקר את הדואר ,ואת שם עם הדברים הכל כך מזמינים…..!!!תודה ענקית :lol: :lol:

    • אביבה יקרה, ,העונג שלי שהגעת לאתר שלי. ברוכה הבאה :lol:
      אני מקווה שתכיני מהמטעמים ותשתפי אותי במעשה ידייך.
      לשתף ולחלוק,זה אני smile

  7. פירגה בוקר מבורך! הפאי נראה סוף…
    בחג שבועות הבעל"ט אני מתכוונת את סעודת הלילה לעשות בשרית ואת סעודת הבוקר חלבית. השאלה אם אכין את הפאי יום יומיים לפני החג, האם אפשר לחמם על הפלטה או בתנור וזה יצא טוב כמו שזה טרי? או שזה יפגום בטעם?

    • סיון בקר טוב
      תודה , שמרי במקרר.
      כחצי שעה לפני הארוחה..
      חממי את התנור לחום 175 מעלות.
      תכסי את הפאי בניר כסף ותכניסי לתנור ל- 5 דקות
      כבי את התנור ותשאירי את הפאי בתנור החם כשהוא עדיין מכוסה עד לארוחה.
      בדקי מדי פעם שהוא חם ואם לא מספיק תפעילי את התנור ל-5 דקות ולא יותר. (רק שישמור על חום)
      תהנו.

  8. תודה רבה לבורא עולם שיש אחת כמוך. שטורחת, מנסה, כותבת ומשתפת בכזו אהבה.

    אם זה מעורר תיאבון? ברור………. אנסה להכין לבני המשפחה לכבוד חג השבועות.

    כל טוב לך ולבני ביתך. בריאות טובה והרבה שמחה.

    • תודה למתפעלת,אל דאגה,זה קלי קלות הכנה ;) והצלחה מובטחת.
      מאחלת גם לך ולבני ביתך אושר ובריאות smile

  9. פירגה, הפאי נראה ונקרא סוףףף!!!
    רוצה להכין לשבועות. מקווה שיאהבו את עירוב הטעמים.
    אני כבר יודעת מי הנפשות הפועלות ויודעת שחלק קשים באוכל, אז מקווה…
    וכמה שאלות: א. אפשר ללוש ביד? אין לי מג'ימיקס אלא משהו יותר קטן שלא מתאים לבצק.
    ב. אני מניחה שהכרשה מוסיפה ולא כדאי להסתפק רק בבצל? ג. אני לא משתמשת ברוטב צ'ילי, יש לך רעיון מה לשים במקום?
    ושוב, הפאי באמת באמת נראה מגרה!!!

    • רותי יקרה,הוא כ"כ טעים שקשה לחשוב שמישהו לא יאהב אותו :lol:

      אפשר ללוש ביד.

      כרשה מוסיפה עוד טעם.את יכולה להמיר במקום כרשה בעוד בצל אחד.

      במקום צ'ילי אולי ממרח עגבניות מיובשות? או ממרח אחר טעים שיש לך בבית.

      אשמח אם תכיני לשמוע חוות דעתך smile

  10. מדהימה כמו תמיד!

    ניראה אחלה מתכון, בהחלט ינוסה.

    נשיקות,

    רחלי

  11. יהודית,תכיני ותהנו ותקבלי בכיף את כל המחמאות על הפאי הזה. smile

  12. ערב טוב פירגה
    נכנסית עכשיו סוף סוף לאתר אחרי כמה ימים שלא יצא לי
    לראות את האתר זה פשוט עושה מצב רוח טוב

    • ערב טוב חוה
      נחמד לי לקרוא אותך.
      תודה smile שיהיה תמיד במצב רוח טוב ובעיקר טעים

  13. היי פרידה ובוקר טוב אני מאוד אוהבת את האתר שלך וניסיתי מספר מתכונים ויש לציין שכל המתכונים טעמים מאוד .
    שלאלה לגבי הבטטות אפשר בתפוח אדמה רגיל ואם אפשר לשנות בבצק לשמן במקום מרגרינה. :lol:

    • אורית יקרה,אני פ י ר ג ה ותודה על המחמאות.
      לא להחליף לשמן.לא בבצק הזה. smile

  14. הי פירגה
    כאחת ש"מכורה" לאתר שלך…. :ובעלת ניסיון….שאלה קטנה…
    אני מארחת כל שנה בשבועות….ברצוני לדעת …כמה פשטידות יש צורך להכין ל 30 איש
    סלטים…..עוגות……
    כל שנה אני מכינה…ותמיד יותר מידי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!וכל שנה אומרת לעצמי…בשנה הבאה….להקטין כמויות….

    • רוחלה,את השאלות האלה עדיף לשאול בפורום אוכל חלבי. בהצלחה באירוח.

  15. פירגה שלום!
    הכנתי את הפאי עם 2 שינויים: השתמשתי ברוטב שום במקום צ'ילי וביוגורט ביו במקום שמנת מתוקה.
    כמו כן, לא שמתי פטריות בכלל. ובקיצור- כרגיל במתכוני פירגה, ליקקנו כולנו את האצבעות.
    פשוט מעדן ;) ;)
    מהמכורה לך יעלי :lol: :oops: :lol:

    • יעלי,נקרא מצויין.אחלה שבאחלה.
      יופי ששלחת חוות דעתך ושיתפת אותי.
      יום נעים לך וגם שולחת חיבוק
      smile

  16. שבת שלום פירגה
    ראשית מה שלומך smile
    כתבת במתכון להוריד חום ל160 מכמה ולמה
    כמו כן לא הבנתי קודם אופים ןאחכ כשזה חם מורחים רוטב צילי? smile smile

    • ריקה הי, והכל טוב ונפלא

      כמו שכתוב לפי הסדר…..

      אופים
      מקררים
      מורחים

      והכוונה ;) לכוון…..

  17. הי פירגה,
    הייתי לחוצה בזמן ולכן הכנתי אבל…. ללא בצק. את מלית הפטריות שמתי בין שתי שכבות של בטטה והשאר לפי המתכון.
    יצא נפלא. אני סבורה שגם להבא אכין ללא בצק (פחות קלוריות).
    תודה על הרעיון המבורך.
    לאה

  18. היי פירגה,

    מזמן לא כתבתי אבל אני ממשיכה לנסות מתכונים והעברתי בינתיים את כתובת האתר לאחותי, הבנות בעבודה ועוד וכולם מאד מתלהבים. smile smile smile smile

    האם אפשר בלי בלי טימין/רוזמרין או שיש משהו שאפשר במקום?

    תודה וחג שבועות שמח

    ריקי

    • ריקי הי חמודה
      תודה שאת מעבירה את האתר הלאה. ברור שכמה שיותר יותר יהנו ויהיה לכולם כיף.

      לגבי הירק,תוותרי או שתניחי על הפשטידה עלה רוזמרין שלם ואחרי האפיה "תסלקי" אותו.
      מה שבא לך. בכיף שלך
      חג שמח smile

  19. היי פירגה,
    אתר מדהים ועוד יותר מדהים שאת כל המתכונים הכנת בעצמך לפחות פעם אחת …

    בעניין הקיש, היא מוכנה במקרר, מחכה שיאכלו אותה smile

    אעדכן בל"נ לאחר החג.

    חג שמח, מרומם וטעים !

    • אביטול חמדתי
      בחרת להכין מאפה מצויין שיקבל המוני מחמאות. תהני מכולם. לא לשכוח להעביר הלאה….הלאה…. ;)
      שיהיה לכם חג נפלא ומתוק smile

  20. לזאת אני לא מצאתי אותך,להבא תכתבי למטה בסוף התגובות. תודה.
    חג שמח גם לכם smile

  21. היי פריגה :lol: כמו תמיד כל מתכון שלך הוא מתכון מנצח. את הפאי הנל הכנתי בשינו קל במקום בצק השתמשתי בפרוסות של תפוחי אדמה-ושיכבה עליונה גם תפוח אדמה ורק מהריח אפשר להשתכר.
    שוב פעם תודה על המתכונים הנפלאים :lol: .ושיהיה חג שבועות שמח לך ולבני ביתך ןלכל עם ישראל. :lol:

    • אורית,תודה על השידרוגים הטעימים
      לבריאות,תהנו והמשך חג שמח
      smile

  22. חג שמח.
    עכשו חזרנו ממסיבת שבועות רבת משתתפים. הפשטידה שהוכנה בכמות כפולה נטרפה עד הסוף. בקושי הצלחתי לטעום בעצמי…
    זו הפעם השניה שאני מכינה אותה. בפעם הראשונה הכנתי לכבוד בואה של בתי לחופשת מולדת. בתי שאת המחמאות שלה צריך לקחת ברצינות, אהבה מאוד ולכן הכנתי אותה גם לשבועות.
    אני השתמשתי בבצק פריך: 100ג' חמאה+כוס קמח תופח+חלמון+2 כפות שמנת מתוקה+טימין יבש.

    תודה גדולה
    שכחתי לציין שכולם באו לבקש מתכון…

    • אתי,גם אני הבאתי אותה לערב החג והיא נטרפה בהנאה גמורה. כמה היא יפה.
      תודה על הבצק החדש שהכנת לה.
      שימחת אותי שכולם ביקשו את המתכון ;) אני מקווה שיצטרפו לאתר שלנו. שיהיה כיף גדול לכולם.
      smile

  23. הקיש קצרה מחמאות בלי סוף !!!
    תווווווווווווווווווווווווווווווווווודה

    הוספתי את האתר שלך למועדפים !!!

    הרבה הצלחה בכל !

  24. נשלח על ידי: לולי וללי למסר האישי שלי ואני ברשותה מעבירה לכאן שתראו:
    אל: pirge
    נושא: פאי בטטות ופטריות
    תאריך: 20/05/2010 14:42:37
    היי פירגה
    רק רציתי לספר לך שבין המאכלים הרבים שהכנתי לחג הכנתי גם את הפאי שנתת בפורום ובאתר שלך בטטות ופטריות.
    הפאי יצא משגע!!!!!!! כל מי שאכל התעלף ממש וכולם ליקקו את האצבעות.
    מתכון מצויין אפילו בישלתי את הבטטות כמו שכתבת בטיפ ויצא מצויין.
    תודה רבה – כבר אמרתי לך פעם אני מתה על האתר שלך!!!
    שתמשיך הברכה בידייך להביא ולהכין לנו כאלה דברים טעימים שגם אנחנו נהנים מהם.
    ==========================================
    ==========================================
    אז תודה למקסימה ולילה טוב מפירגה

  25. שלום פירגה
    תודה רבה על המתכון הטעים.הכנתי אותו ולכולם היה מאוד טעים. smile smile smile smile smile

    • סיון יקרה,שמחתי שהכנת.נכון לא קשה? המאפה יוצא כל כך יפה ובעיקר טעים,שזה חובה להכין.
      אנחנו חגגנו עליו בערב החג. :lol: נפלא.
      שבוע טוב smile

  26. ארוחת ערב נהדרת הילדים ליקקו את התבנית laugh
    עם מעט שינוים זה הפך לדיאטטי לי ולבעלי :P
    תודה פריגה על רעיונות מופלאים
    אוהבת המון :lol: :lol: :lol:

  27. קיש מעולה! אחד הטובים!
    הכנתי לפני כמה ימים וממש חסלנו אותה.
    אחלה מתכון!

  28. היי פירגה, עשיתי את הפשטידה יצאה מצויין.. כמו תמיד למרות שחששתי שהיא פשטידה "כבדה" קיבלתי הרבה מחמאות!

    • קרן
      תודה חמודה :lol:
      זה פאי קליל ובכלל לא כבד. שמחה שאהבת ושקיבלת מחמאות smile

      • מאת רותי:
        26 באוגוסט 2010 בשעה 14:31 (לערוך)
        הפשטידה יצאה מעולה .תודה לך פירגה.
        כמו כן , הכנתי את הקיש בטטה ופטריות מוקרם.אמנם הגבתי כאן לא במקום,אך הקיש יצא סוף הדרך.

        [הוספת תגובה]

  29. הי פירגה, הקיש נראה מדהים, רוצה מאוד לנסות, אפשר להפוך לפרווה? במקום חמאה מרגרינה, ושמנת פרווה??

  30. הי פריגה !

    הכנתי את הפאי לשבת שעברה , מה אגיד לך פשוט ליקקנו את האצבעות אומנם לא שמתי פטריות

    ושכחתי גם צ'לי אבל יצא פשוט מ ה מ ם !!!!!!!!!

    יישר כוח

    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

    • פינצית תודה חמודה
      לדעתי זה הפאי הטעים ביותר שאכלתי מעודי. השילוב מדהים והפריזורה משגעת.
      תודה smile

  31. שלום פירגה,
    האם אפשר להחליף את גבינת הקשקבל בריקוטה? או אולי בפטה?
    ומה כמות השמנת המתוקה ?
    ושאלה אחרונה… מה אפשר לשים במקום כרישה?
    אני גרה בחו"ל וקשה למצוא את כל המצרכים שאת משתמשת.. צריכה לאלתר laugh
    תודה, ממתינה לתשובותיך.
    לילה טוב smile

    • מאיה.תמירי לאיזה גבינות שאת רוצה. מסוג הצהובות.
      במקום כרישה תוסיפי עוד בצל.
      במיכל שמנת 250 מ"ל
      בהצלחה וחג שמח smile

  32. אני מכינה כבר שנים קיש בטטות ,עם בצק פריך,
    מכינה עם בצל מטוגן אבל ללא פטריות ,
    ומשתמשת ביוגורט במקום השמנת ,ויוצא טעים מאוד.
    ראיתי לנכון לציין זאת ,כי גם עם תחליפים זה יוצא נפלא.

  33. באותו הזדמנות פירגה, אני רוצה לשבח את העוף –
    כלומר את מתכון הכרעים -עוף עם ירקות בשקית קוקי (כפי שקראת לה ארוחה כיד המלך ,בשקית קוקי),
    הכנתי ואכן יצא טעים כיד המלך .
    שאפו !!!!
    על המתכונים המוצלחים שלך ,
    את באמת מלכה פירגה!!!!!!!!!!!.

    • שולי יקרה,נהוג את המחמאות למתכונים שהכנת,לרשום מתחת למתכון עצמו.
      בכל אופן,תודה רבה רבה ואת נהדרת שאת משתפת
      המשך יום נפלא וטעים smile

  34. ובנוס תודה על העוגה עם הקוקוס כושית מעולה.
    יישר כוח.
    פירגה תמשיכי לתת מתכונים את גדולה. מחכה לספר בישול שלך.
    (יש מצב למהדורה ראשונה שתצא בעתיד הקרוב ?

    • שולי מקסימה, כנ"ל לגבי הכושית קוקוסית.אשמח לתגובה מתחת למתכון עצמו שכולם יראו.
      אנחנו לא בכיוון של ספר. תודה על המחמאה והפירגון ;) :lol:

  35. אפשר לוותר על ההפיכה של הבצק לפירורים במעבד מזון ורק ללוש במיקסר?

  36. רוצה להכין את הפאי המעניין הזה, וכמה שאלות באמתחתי-
    בכמה מעלות לאפות את הבצק, ללא המילוי (לא כ"כ ברור לי)?
    והאם ניתן להשתמש בציפוי בטימין או רוזמרין יבשים?

  37. היי פירגה,

    מה שלומך?

    האם אפשר בציפוי של הפאי לשים גבינה צהובה מגוררת במקום קשקבל?

    אודליה

  38. פירגה היקרה!

    אין דברים כאלה!!!!!!

    אמנם הכנתי את הקיש ליום הולדת של הבת שלי שיתקיים מחר
    אבל שהקיש יצא מהתנור ונראה כ"כ מהם אני ובעלי לא יכולנו
    להתאפק וטעמנו…
    אין מה להגיד פשוט מושלם!
    כל הכבוד ויישר כוח –
    נ.ב עשיתי גם את פשטידת הפסטה והכרובית ויצאה מאוד טעימה אני אכתוב תגובה מתאימה שם.

    אודליה

    • אודליה,תהנו ושיהיה יום הולדת שמח
      מזל טוב לבת.
      אשמח מאד להמשך חוות דעתכם על מתכונים שאת מכינה מהאתר שלי.
      תודההההההההההההה

  39. היי פירגה בוקר טוב,
    רציתי לשאול : ניתן לאפות את הקיש ולהקפיא במשך שבועיים?
    זאת פעם ראשונה שאני עושה קיש: אז איזה סוג תבניות לקנות ושל מי? מתפרקות? כי אחרת איך יצא הקיש מהתבנית?
    תודה מראש

    • מאיושה , אני לא בעד הקפאה. אני מכינה יומיים קודם ושומרת במקרר.
      אני יודעת שיש כאלה שאופים את הבסיס ומקפיאים אותו עד ליום האירוח.שולפים קפוא בלי הפשרה ממשיכים את ההליך. (אני אישית לא מכינה כך)
      תבנית מתפרקת נהדרת להגשה באירוח כי כך הקיש יוצא עם פריזורה מדהימה.
      בהצלחה

  40. מעולה .אחד הטובים שיש. השתמשנו רק בבטטה וחצי כי הן מאד גדולות .
    אימצתי באהבה מתכון זה.

  41. פירגה,ערב טוב סתם בגלל שיקולי דיאטה אני ובעלי העלינו הרבה במשקל אחרי חנוכה ופורים,חיבים לרדת עד פסח.האם ניתן ללא הבצק למטה חשבתי לפזר מעט פירורי לחם שלא ידבק

    • אורלי פה אני לא יודעת כי לא הכנתי אחרת.
      יש באתר קטגוריה ענקית של פשטידות את מוזמנת לדפדף.
      בהצלחה בדיאטה.

  42. פירגה,נכון את צודקת אחר כך ראיתי שיש גם שמנת מתוקה. כדאי לעבור יותר לכיוון של פשטידות עם ירקות וגבינות רזות.

    • אורלי יקרה,את מוזמנת לעבור,אין בעיה,רק שהאתר שלי לא אתר דיאטה.
      יש הרבה אתרי דיאטה מסביב.
      בכל אופן בהצלחה .

  43. 1)האם יש לאפות את הבצק על נייר האפיה או שיש לשמן תבנית ולאפות?
    2)האם אפשר להשתמש בתבנית אלומיניום או נייר?
    3)כשמשאירים את הבטטות במים להתקרר. האם הבטטות לא סופחות נוזלים שמופרשים בעת האפיה ואז יש מצב שבצק הפשטידה יוצאת רטובה?

  44. שלום פירגה
    רציתי לשאול אם אפשר להחליף את גבינת הקשקבל בגבינת פרומעז
    תודה על מתכונים מנצחים
    חג שמח

  45. שלום פירגה .אפשר עם גבינת עמק מגורדדת.ובמקום שמנת מתוקה להחליף בשמנת לבישול בטעם פטריות תודה smile

    • תודה סופי smile
      אני מכינה אותה המון.היא מוצלחת במיוחד.
      תהנו,באהבה smile

  46. משהיא מוכנה לכתוב האם הקיש צלח הקפאה?
    מאד רוצה להכין מראש לראש השנה.מי תמליץ מנסיון?

  47. פירגה ערב טוב!
    אפשר להחליף את השמנת המתוקה
    בשמנת לבישול בטעם פטריות .תודה מראש סופי smile

להגיב על אילנית לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *