d79bd7a8d795d791d799d7aa d793d7a1d799 - פרחי כרובית - אפוי

פרחי כרובית – אפוי

d79bd7a8d795d791d799d7aa d793d7a1d7991 - פרחי כרובית - אפוי

קישור לשלבי הכנה וצילום ע"י אבי שקדי . להל"ן הקישור  http://avishkedy.blogspot.co.il/2014/07/blog-post_25.html

פרחי כרובית – אפוי
מתכון טעים מחברתי דסי שהיא בשלנית נהדרת
תודה דסיל'ה על המתכון הטעים.

המצרכים וההכנה:
כרובית מפורקת לפרחים לא גדולים
לבשל במי מלח 10 דקות ולסנן
לערבב בצלחת:
2 כפות מיונז
2 כפות חרדל
1 כף גדושה אבקת מרק בצל
להכניס לשקית ניילון את הבלילה עם פרחי הכרובית
לנער בזהירות ולוודא שכל פרחי הכרובית מצופים בבלילה
להניח את פרחי הכרובית המצופים על גבי ניר אפיה (כמובן את הניילון לזרוק)
לאפות בתנור בחום בינוני 180 מעלות עד לקבלת צבע זהוב כהה.
תהנו

30 תגובות על “פרחי כרובית – אפוי

  1. פירגה בוקר טוב
    כרגע יצא מהתנור הריח והצבע משגעים,יהיה קשה לשמור עד לארוחת השבת
    תודה אנטה

    • רעיון נה.דר לכרובית. האם אפשר לעשות את כל התהליך מבלי ל של את הכרובית?

  2. פירגה
    רק לידיעתך, אני פשוט מכורה לבלוג שלך!!!!
    המון המון מתכונים שלך נוסו על ידי
    והם ממש ממש 10
    אין מילים.
    ובנוסף עלי לציין כי אני קוראת את תגובות הקוראים וההתיחסות שלך לכל אחד ואחד
    יישר כח
    רוחמה

  3. ניראה אחלה מתכון לאירוח
    בהחלט ינוסה,

    תודה פירגה היקרה

    רחלי.ג. smile

  4. עכשיו הכרובית בתנור, הריח בבית ניפלא

    מצפה בקוצר רוח לתוצאה

    שבת שלום

    רחלי.ג. smile

  5. היי פריגה

    קיבלתי היום 3 כרוביות ולא ידעתי מה לעשות איתם ישר ניכנסתי לאתר שלך ונפלתי על המתכות הזה
    וישיר לתנור אז אני אני אני רוצה להגיד לך הריחות השתוללו בבית וזה יצא נפלא וטעים מאד וכמובן שזה נחתף מהר .
    תודה על המתכון הנפלא ושתמשיכי להעשיר אותנו במתכונים שלך (דרך אגב אני מקבל את העידכונים שלך במייל ואני עוקב אחריהם כל יום ולא רק עוקב גם מנסה עד עכשו הכל טעים)

    מנדל :lol: :lol:

    • הייי מנדל ערב טוב
      תודה על ההודעה הנהדרת שלך.שימחת אותי מאד.
      המשך נעים וטעים וביחד
      :lol:

  6. היי פירגה, צהרים טובים, האם אפשר לעשות את המתכון ללא מיונז? אנו לא אוהבים מיונז.
    בברכה, ותודה . smile סימה

    • סימה היייייי
      כשאת מגיבה או שואלת תרדי עד לתגובה האחרונה ותגיבי אחריה.
      קשה לי למצוא אותכם…..
      לא ניסיתי אחרת.לא בטוחה שיהיה טעים בלי.

  7. פירגה יקרה
    לא ברור לי איך תערובת של מיונז , חרדל ואבקת מרק שהתוצאה שלה היא כמו משחה יכולה להיות בתוך שקית, (!!) ולערבב בתוכה את פירחי הכרובית , שאגב ,רובם התפרקו לגרגירים.???
    והאמיני לי פירגה יקרה , עקבתי אחרי המתכון מילה במילה. הכנתי לקראת ארוחת הערב ביום שישי
    ודיי התאכזבתי, ספרי לי בבקשה ,אולי חסר מרכיב במתכון ? .
    בברכה ותודה sad

    • סימה יקירה לא חסר כלום ואני מכינה את מעדן הכרובית קבוע באותו אופן.
      כרובית טרייה מבושלת 10 דקות
      מהמרכיבים אכן יוצאת בלילה דמויית משחה .
      בעדינות כשהכרוביות והבלילה בשקית דואגים שיצופו ואופים. אין סיבה שיתפרקו אם את עושה זאת בעדינות.
      תנסי שוב ומבטיחה התעלפות מעונג smile
      בהצלחה יקרה :lol:

    • ריקי,אוהבת שאת מגיבה וכותבת מתחת לכל מתכון שאת מכינה. את ממש נחמדה ותודה רבה לך.
      חג שמח smile

  8. שלום פירגה. מתקונים שלך טובים מאוד. עשיתי כמה דברים. הכל יצא מצוין, אבל פרחי כרובית אפוי לא היו קריספים, המראה יפה אבל היו רקות ועם טעם חרדל דומיננתי חמוץ. השתמשתי בחרדל של תלמה.
    היה בתנור 20 דקות ואחרכך אוד 20.
    תודה על תשובה

    • בלה תודה חמודה
      הכרובית חצי רכה לא ממש רכה
      הטעם לא חובה לאהוב כי כבר אמרנו שעל טעם וריח לא נתווכח.
      אצלי זה נטרףףףףףףףףףף מאד אהבו.
      יש עוד מתכונים טובים באתר
      תהנו smile

  9. פירגה שלום. תודה על תגובה שלך. התקבנתי האם זה צריך להיות קריספי? ואולי להשתמש בחרדל של
    חברה אחרת. תודה ויום טוב

    • בלה הי
      זה לא קריספי אבל עשוי טוב כמו בתמונה ממש זהוב יפה
      הצעה-תורידי מכמות החרדל לחצי לטעמכם.
      לקראנצ'יות נוספת כשהכרובית כבר עשויה ואחרי אפייה תצפי אותה בפנקו או פירורי לחם ותמשיכי לאפות כמה דקות.
      smile

      • זה הפך להיות מאכל קבוע אצלנו. הילדה לוקחת את מה שנשאר לבי"ס ואומרת שקר זה אפילו יותר טעים.
        השבוע לא היתה לי כרובית ולילדה היה חשק נוראי לפרחי כרובית, אז חלטתי כרובית סנפרוסט במים רותחים לכמה דקות והשתמשתי בה.
        יצא מצויין!!!!
        עכשיו אני צריכה להתביית על יתר מתכוני הירקות הדיאטטיים שלך. ;)

        • גליה יקרה
          תודה על המחמאות ותודה לילדה שאהבה.
          האתר שלי ממש לא בנוי למתכוני דיאטה.תוכלי למצוא פה ושם משהו….אבל בכללותו המתכונים לא דיאטטיים.
          המשך טעים smile

    • הי נסטיה
      בפעם הראשונה שימי קצת וכך תלמדי את הכמות המדוייקת לפעם הבאה.
      תהנו smile

  10. הכנתי בשישי האחרון אבל טעם החרדל פשוט היה דומיננטי מאוד . מה אפשר לשים
    במקום?
    תודה

    • הי שרונה,אז שימי פחות נגיד? רק כפית?

      או לוותר בכלל? ואז חבל..
      בהצלחה ובהנאה smile

להגיב על רחלי.ג. לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *