d7a7d7a6d799d7a6d795d7aa d796d799d7aad799d79d - קציצות בשר בנגיעות זיתים שחורים

קציצות בשר בנגיעות זיתים שחורים

d791d7a9d7a8 d796d799d7aad799d79d 1 - קציצות בשר בנגיעות זיתים שחורים

אפשר לבשל רוטב אדום ולהוסיף את הקציצות לרוטב(כל רוטב מתאים)

מתכון ישן שלי שנעלם בנבכי הפורומים ונשכח לו שלא בצדק.
שילוב מדהים ומיוחד. נסו ותהנו.

מצרכים בקערה ל-16 קציצות:
1/2 קילו בשר בקר או מעורב
ביצה
פטרוזיליה טרייה קצוצה/כוסברה
כף קטשופ או רוטב צ'ילי או פלפלון קטן חריף – קצוץ
תפוח אדמה מגורר דק סחוט היטב –אפשר להשתמש בחצי כוס פתיתי תפוחי אדמה
כ-10 זיתים שחורים קצוצים (השתמשתי במגולענים)
בצל מגורר
כפית סלט טחינה או חומוס
2 כפות פירורי לחם
פלפל שחור: פפריקה: כמון: קורט קינמון: מעט כורכום: מלח
להכין בידיים לחות קציצות שמנמנות ודי גדולות
לטגן עד השחמה מ-2 הצדדים
תהנו

26 תגובות על “קציצות בשר בנגיעות זיתים שחורים

  1. נראה מעולה!

    רק יש לי שאלונת,
    בד"כ כשאני מבשלת עם בשר בקר טחון – משהו חסר לי בו והמרקם יוצא לי לא רך משהו לא ברור…

    או שהבשר הטחון לא יוצא לי מבושל עד הסוף

    מה הסוד??

  2. בוקר טוב לכולם.
    קציצות טעימות עסיסיות עם טעם מרענן.

  3. תודה על מתכון נפלא ועל כל המתכונים המעולים עד כה.
    אני נוהגת, לאחר טיגון הקציצות, להכין רוטב כמו לצלי ולבשל את הקציצות המטוגנות ברוטב זה, במשך שעה לפחות על אש קטנה. הן יוצאות עסיסיות מאוד. לאחר הוצאת הקציצות המבושלות מהרוטב, ניתן לבשל בן קוביות גדולות של תפוחי אדמה, הם יוצאים שחומים וטעימים.

  4. ניראה מצויין, עוד גיוון יפה שניראה טעים!

    תודה פירגה, וסוף שבוע מקסים ונעים

    רחלי.ג. smile :lol:

  5. שלום לך פירגה
    האם הטחינה היא גולמית או עשויה.?אחדש את בני ביתי לשבת

  6. הי פירגה..
    יצא טעים טעים טעים.. עשיתי כרגע עם עוף טחון.. ( אצלנו לא אוהבים בקר :twisted: ).
    מתכון קליל ומוצלח.
    אביטל

    • אביטלי הי,איזה יופי שהכנת,אני שמחה שאהבתם את הקציצות המיוחדות.
      smile תודה על ההמלצה

  7. פירגה מה שלומך?
    יש לי שאלה (ואל תצחקי עלי….), אפשר עם זיתים ירוקים? אני לא אוהבת
    זיתים שחורים.
    תודה מראש על עזרתך
    smile

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *