d791d799d7a9d7a7d795d798 - בישקוטי ללא סוכר

בישקוטי ללא סוכר

.jpg - בישקוטי ללא סוכר

בישקוטי בלי / עם  סוכר

אבי שקדי צילם והכין את הבשקוטי על כל שלביו ומזמין אתכם להכין ביחד איתו

http://avishkedy.blogspot.co.il/2013/11/blog-post_22.html

שימו בצנצנת העוגיות ותהנו כל החג ממתיקות של בית.

שמים בקערה:
1/2 כוס שמן רצוי קנולה
1/2 כוס מים מהברז או נוזל אחר לטעמכם
2 ביצים שלמות מקושקשות במזלג
3/4 כוס כמו סוכר = 3 כפיות מתוק וקל =  כוס סוכר רגיל
מערבבים ומוסיפים:
3 כוסות קמח ולהכין בצד עוד קמח לזמן הלישה.
1/2 כוס חמוציות אדומות-אפשר להוסיף גם צימוקים
1/2 כוס משמש מיובש או אחר
1/2 כוס אגוזים גרוסים גס- אפשר לשים יותר
ללוש לבצק נעים ואם צריך משתמשים בקמח שבצד
מחלקים ל-3 כדורים.
מכינים על השיש מכל כדור נקניק.
מניחים את הנקניקים על ניר אפיה בתבנית בגודל 27X33.
חותכים את הנקניקים כמעט עד למטה או לפחות חצי גובהם.
לפני האפייה, יוצקים דבש קל או סילאן ללא סוכר על פני הנקניקים
מחממים תנור מראש לחום 170 מעלות.
אופים כ-25 דקות עד שהעוגות ישחימו.
מוציאים מהתנור. מקררים מספר דקות וחותכים לפי הסימנים.
משכיבים את הפרוסות ומייבשים בתנור בחום 70 – 100 מעלות.
יש לבדוק מדי פעם שלא יישרפו.
תהנו , חג שמח

24 תגובות על “בישקוטי ללא סוכר

  1. פירגה בוקר טוב !!
    הבישקוטי נראה מהמם !!!!
    לפי התמונה נראה לי שחתכת אותם די עבה …
    מה העובי שכדאי לחתוך ?

    תודה .
    שנה טובה ומתוקה !

    • הי גילה
      אין חוקים , אצלי אוהבים אותם יותר רכים. לכן,פרוסים עבה…
      כמה דק ככה יותר קריספי.לשיקולך
      שנה טובה ומתוקה גם לך

      • תודה רבה על תשובתך המהירה !
        גם אצלי יעדיפו יותר רך….

        כל משפחתי "מכירה " אותך… מהמתכונים שלך שאני מכינה באופן קבוע !!!
        מאאאד נהנת מהאתר שלך !!! אין אליך !!!

        נשיקות !!!
        שתהיה לך שנה נפלאה !!!!

        • בכיף גילה
          ולגבי הקמח אם אני לא כותבת תופח אז רגיל.
          נשיקות וחיבוק חם smile

          • לפירגה שלום!! ברכות לבביות לשנה החדשה, כותבת לך מחול , אבדתי את כתובתך ודוקא היום הרגשתי צורך למצוא את האתר שלך , שהיה אחד הראשונים שביקרתי ,אחרי חיפוש ארוך בנירותי
            מצאתי והאושר היה רב כל טוב לך ולמשפחתך נירה,

            • נירה בקר טוב
              איזה יופי שמצאת אותי שוב
              אני שמחה מאד.
              כפי שאת רואה לא נחתי והכנתי אתר לתפארת.
              שתמשיכי להכנס ולהנות ביחד איתי
              חג שמח ושנה טובה לך ולבני ביתך

    • מליסנדה,הי
      תודה על התגובה הזריזה,ולא נותר לי אלא לאחר לבריאות ושתהנו מהעוגות.

      חיבוק smile לשנה נפלאה ביחד

  2. שנה טובה פריגה לך ולכל בני ביתך
    פריגה יש צורך להוסיף אבקת אפיה
    לבישקוטי תודה מראש שנה נפלאה אמן smile smile

  3. פירגה יקרה
    אתמול הכנתי את הבישקוטי, יצא טעים מאוד.
    הוספתי יותר אגוזים וגם צימוקים בהירים.
    תודה על מתכון מוצלח. smile

  4. בוקר אור,חם וקשה להתחיל להכין…אך המתכונים שלך ממריצים…הכנתי את הבישקוטי, ללא סוכר- רק את דואגת לנו הסוכרתיים- חמודה שכמוך.
    יצא נפלא- כמובן שמזכיר לי את אמא שהייתה מכינה מנדלברוייט…עוגיות יבשות עם פרות יבשים וגם אני שמתי במקום משמש קופסא של קליפות צבעוניות- ארנזיני אני קוראת להם-כך אימי ז"ל קראה להם-יצא נפלא תודה לך על המתכון,אני הולכת להכין גם את הקינוח החדש של האננס, כמו כן את סלט הכרוב עם מנה חמה, אך קניתי מנה חמה ברוטב תיאלנדי- לא יצא טוב כדאי ללכת להחליף???????????

    שנה טובה שוב ושוב
    :lol: smile :?

    • אסתי חמודה
      תודה על התגובה.

      תהנו מהעוגיות הטעימות.

      תחליפי למה שכתוב במתכון,עדיף.

      שנה מתוקה וחג שמח smile

  5. האם ה"כמו סוכר" יותר מתוק מהסוכר הלבן הרגיל? אני שואלת בגלל שכתבת להוסיף שלושת רבעי כוס כמו סוכר ואם משתמשים בסוכר – להוסיף כוס מלאה. האם זה יחס ההמרה?

    תודה רבה לך על האתר הנפלא!!

    שירי

    • שירי הי,
      כמו סוכר מתוק מדי ומשאיר מעט טעם לוואי לכן הורדתי מהכמות
      בהצלחה והמשך טעים ביחד
      חג סוכות שמח smile

  6. היי פירגה יקרה
    לא היה לי זמן להגיב
    הכנתי ויצא מעולה, ממש ממכר לדעתי עדיף על כל עוגת קרם….וגם לקחו את המתכון.
    תני לנו עוד מתכונים כאלה טעימים, קלים להכנה, וללא סוכר…
    מה נכין לסוכות????????????
    ביייייייייייי smile :twisted: :oops: :|

    • אסתי יקרה,
      הכנתי עכשיו קטגוריה:סוכות

      כנסי ותתרשמי מהמבחר הענק והטעים שלי.

      נשיקות.חג שמח

להגיב על לא צריך לחכות אנ לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *