d79cd797d79ed7a0d799d795d7aa d7a4d79cd7a4d79c d7a7d79cd795d799 - לחמניות פלפל קלוי

לחמניות פלפל קלוי

d79cd797d79ed7a0d799d795d7aa d7a4d79cd7a4d79c d7a7d79cd795d799 1 - לחמניות פלפל קלוינאפות לאיטן והריח בבית חבל על הזמן.
אין כמו הביס הראשון הישר מהתנור.

מי שרוצה יכול למלא אבל טעים גם בלי מלית.

אופציה למליות: גבינות בטעם פיצה, מגוון סלטי ירקות מבושלים, תירס, פטריות, טונה, אנטיפסטי, תרד, חצילים,קישואים.

המצרכים בקערה:
כוס שמן
חלמון ביצה
3 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
200 גרם גבינה קשקבל או צהובה אחרת – מגוררת
200 גרם גבינה פטה/בולגרית
100 – 150 גרם גבינה "טוב-טעם" או קוטג' או סימפוניה בטעמים לפי בחירה
100 גרם פלפל אדום קלוי חתוך (ללא נוזלים)
מלח ופלפל ממש מעט כי הגבינות מתובלות.

אופן ההכנה:
ללוש את כל החומרים עד לקבלת בצק ד ב י ק – להוסיף קמח /או יוגורט ב ה ת א ם .
טועמים על קצה הזרת ומוסיפים מלח
מכינים לחמניות גדולות בעזרת כפות ידיים מקומחות/משומנות.מה שיותר נוח.
מברישים בחלבון ביצה טרופה ומפזרים שומשום.
אופים בחום 175 כ-25 דקות.
אפשר להקפיא. לחמם בטוסטר אובן או בתנור. לא במיקרו.
תהנו

26 תגובות על “לחמניות פלפל קלוי

    • תודה רותי.
      את יכולה להכין מהמתכון שבאתר שלי (קטגוריה:חמוצים)
      ואת יכולה לקנות צנצנת. יש סופרים שגם מוכרים בתפזורת במחלקת החמוצים.
      לשיקולך.
      בהצלחה והנאה. smile

    • עירית,בתמונה למעלה הכנתי בתבניות מאפינס.
      בתמונה למטה הממולאות,הכנתי בצורת זר,צפוף בתבנית.
      לשיקולך ותהנו smile

  1. וואו פירגה! נראה ממש טעים ופשוט להכנה כמו שאני אוהבת!
    אני לא מחבבת פלפל קלוי… אפשר להחליף בזיתים לדעתך?

    • ענת,אפשר עם זיתים ואפשר בלי כלום. גם עם הגבינות זה טעים ביותר.
      בהצלחה smile

  2. בוקר טוב
    תודה על תגובתך למעלה…
    לא הבנתי איך עושים עם מילוי. את מכניסה טונה למשל ואז זה הולך לתנור?
    smile

  3. ;) זה נראה נפלא ובטןוח טעים ינוסה בהקדם ;) הערה קטנה נרשם במתכון חלמון ובאופן ההכנה נרשם חלבון, אני מניחה /שהחלמון נכון. ;) ;)

    :P חג ט"ו בשבט נפלא עם מלוא הטנא בדברים טובים :P

  4. פירגה, הכנתי את הלחמניות ליום ההולדת של אמא שלי (86!) והיא כל כך נהנתה. כולנו נהנינו :lol: . הכנתי את הלחמניות בתבנית שקעים, יצאו די קטנות, ויצאו קצת כמו וריאציה משודרגת מאוד של בואיקוס. הפלפל האדום הקלוי (פשוט שרפתי על האש, קילפתי וקצצתי) ממש הקפיץ את הלחמניות לשמיים!! הרבה תודה לעוד מתכון מצויין :P

    • אסנת
      בקר טוב ותודה לך.
      מזל טוב לאמא.
      הבצק אמור להיות דביק ולא קשה. לא להוסיף קמח.
      בגלל שהבצק דביק, מכדררים עם קצת שמן על כפות הידיים.
      יכול להיות שעודף קמח לא נתן להם לתפוח.
      אני שמחה שאהבת את השדרוג של הפלפל הקלוי
      בשמחות ויום נפלא לך. smile

  5. פירגה היקרה. גם פה באוסטרליה רעבים ורק מלהסתכל על הלחמניות פשוט אפשר להתענג. מחר יש לי אורחים. אנסה אותן…
    הרבה תודה על מתכונים נפלאים. :lol:

    • שני מקסימה,לא לשכוח לשתף אותי בחוות דעתכם :lol:
      באהבה ובילוי נעים לכולכם smile

  6. בוקר טוב פירגה
    אני מחפשת מתכון ללחמניות ממולאות בבשר טחון בבקשה תגידי שיש לך ותני לי את הקישור :P

  7. הי פירגה,
    פעם ראשונה שאני מגיבה – חייבת לפרגן.
    עכשיו יצא מהתנור, ומיד הייתי חייבת לטעום כי לא עמדתי בריח – יצא מדהים! יש סכנה שלא ישאר כלום עד שהאורחים יגיעו smile
    תודה רבה וחג שמח smile

    • מרב,תודה לך.
      אני שמחה שבחרת להכין אותם ושהצליח בגדול.
      להבא? להכין כפליים ;) :lol:
      חג שמח smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *