012 - דגים חריפים עם אפונה עדינה

דגים חריפים עם אפונה עדינה

DSCF8525 - דגים חריפים עם אפונה עדינהשידכתי את הדגים לאפונה והגשתי בשישי בערב. היה כל כך טעים. חריף ופיקנטי.
מצרכים:
8 פילטים של דגים (אני הכנתי עם נסיכה)
2 כפות פפריקה מתוקה
כפית מלאה פפריקה חריפה
2 פלפלים חריפים חתוכים לפרוסות
2 כפות תבלין מיוחד לדג (לקנות בחנויות תבלינים)עושה את כל הטעם.
חצי לימון
2 גזרים
2 גמבות אדומות
ראש שום כ-10 שיניים נקיים פרוסים – אפשר פחות
2 שקיות אפונה עדינה סנפרוסט
שקית פטרוזיליה
שקית כוסברה
חצי כוס שמן קנולה
אופן הכנה:

יוצקים על הדגים קצת מיץ לימון ומשהים כ-10 דקות.שוטפים.
שמים את האפונה כמו שהיא מהשקית בתחתית הסיר או המחבת המיועדת לדגים עמוקה ורחבה
מעל מסדרים חצי מהירק,חצי מהירקות וחצי לימון פרוס דק
מסדרים את הדגים ומעל שוב את הירק והירקות שנשארו
לתוך החצי כוס שמן שמים את התבלינים ומערבבים.
יוצקים על הדגים ומכסים במים עד 1 ס"מ לפני גובה הדגים.
מרתיחים.מכסים את הסיר ומבשלים כ-3/4 שעה עד שעה על להבה נמוכה. זמן הבישול לפי סוג הדג.
הסיר מכוסה ומשאירים פתח צר ליציאת אדים.

תהנו

9 תגובות על “דגים חריפים עם אפונה עדינה

    • בוודאי שאפשר חומוס זה השגרתי,אפונה זה יותר יאמי….מיוחד….אבל לטעמכם.
      תהנו smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *