d79bd795d7a9d799 d790d799d799 d7a8d799d791d7aa d797d79cd791 2 - בראונימאפינס

בראונימאפינס

d79bd795d7a9d799 d790d799d799 d7a8d799d791d7aa d797d79cd791 2 - בראונימאפינס

 

בראונימאפינס

לבחוש, לצקת, לאפות, ולהנות. כמה קל קליל ונפלא.

המצרכים בקערה:

150 גרם מרגרינה/חמאה ר כ ה
2 ביצים
3/4 כוס סוכר+קורט מלח
לערבב ולהוסיף לסירוגין:
1/2 1 כוסות קמח תופח
1/2 כוס אבקת שוקולית
כוס מים פושרים
לערבב לבלילה אחידה. הבלילה די דלילה.
לצקת לתבניות ובכל תבנית להטביע קוביית שוקולד או כף שוקולדצ'יפס

לאפות בחום 175 מעלות כ-35 דקות.

הצעה:
לפני ההגשה לחמם מעט במיקרו ולהגיש עם קצפת או גלידה ולקשט בפירות יער

"טיפים"
1. למי שאין קמח תופח ימיר לקמח רגיל+1/2 1 כפיות אבקת אפיה.
2. למי שאין שוקולית ימיר ל-4 כפות קקאו+1/2 1כוסות סוכר
תהנו

8 תגובות על “בראונימאפינס

  1. הכנתי אתמול ויצאו נפלאים,אפשר להוסיף עוד קוביית שוקולד ונקבל פונדנט מעולה,כבר אמרתי פירגה שאין כמוך,אמרתי.

  2. היי פירגה
    לאיזו כמות מאפיס מספיקה התערובת הר"מ ? יש לי תבניות סיליקון של 12 שקעים.
    האם ניתן להמיר את המרגרינה לשמן ? אם כן, מה כמות השמן? או עדיף להשאר עם המרגרינה.
    המשך יום נפלא smile smile

  3. פירגה יקרה,
    אתמול הכנתי 16מאפינס (בתבניות סיליקון). 1/4 שעה של הכנה פרט לזמן שייצקתי את התערובות
    לתבניות השקעים. ממש אידיאלי לנשים עובדות.
    מאחר והמאפינס תופחים יש למלא את השקעים עד 3/4 מגובהם.
    הכנתי כפי שכתבת עם חמאה. אם את חושבת שניתן להמיר את החמאה לשמן, תכתבי לי את כמות השמן.
    טעמם מעולה והם רכים וניחומים בפה.
    קיבלתי מחמאות מבעלי ומחברים לעבודה שהם שפני הנסיון שלי.
    המשיכי לפנק אותנו במתכונים חדשים smile smile

להגיב על משתמש אנונימי (לא מזוהה) לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *