d7a4d798d79c d7a9d797d795d7a8 - מאפינס פירות יער ואגוזים מסוכרים

מאפינס פירות יער ואגוזים מסוכרים

מאפינס פירות יער ואגוזים מסוכריםd7a4d798d79c d7a9d797d795d7a83 - מאפינס פירות יער ואגוזים מסוכרים

פשוט מאפינס טעימים – בחוש משובץ בפירות יער ואגוזים.
שיבחתי עם מעט ברנדי ומעט קינמון
כמות:23 יחידות

מצרכים:
300-400 גרם פירות יער מושרים שעה עם 1/2 כוס סוכר

שמים בקערה:
3/4 כוס שמן
3 ביצים טרופות במזלג
מיכל שמנת חמוצה
כף ברנדי או ליקר שיש בבית
לערבב עם מטרפה
להוסיף כוס סוכר ושוב לערבב
להוסיף 1/2 2 כוסות קמח מ נ ו פ ה + 1/2 כוס אגוזים מסוכרים
שקית אבקת אפיה ולערבב
להוסיף את פירות היער עם הנוזלים ולערבב לבלילה אחידה רכה ודביקה (לא נוזלית מדי)
לצקת 3/4 גובה בתבניות המאפינס
לפזר למעלה מעט אבקת סוכר וקינמון
לאפות כ-25 דקות בחום 175
לבדוק שמוכן בשיטת הקיסם . לקרר ולהגיש עם אבקת סוכר וכדור גלידה
תהנו

19 תגובות על “מאפינס פירות יער ואגוזים מסוכרים

  1. היי
    מקווה שנהנית בחופש הקצר
    אנא ראי לא להיעלם לנו הרבה…אנחנו ממש ממתינים מידי יום למתכונים הנהדרים שלך
    אין לך מושג כמה שמחה וכיף עושים המתכונים שלך-אין צורך בספרים-את הטובה מכולם
    גם האתר-ממש מצויין נעים אפקטיבי – מסרי הרבה ברכות לבן שלך-
    משפחת אלופים
    ;) :lol: :!:

    • היייי לובה יקרה
      באמת לא נעדרתי להרבה וכל שניה התגעגעתי מאד.
      תודה על הפירגון והמחמאות הנפלאות. באמת אני נרגשת מאד.
      הבן כמובן קורא את ההודעות ו"משמין מנחת" .
      הכל באהבה :lol:

  2. פירגה שלום
    שאלה: האם יש להוסיף את האגוזי בשלמותם או לגדוס אותם מעט?
    ישר כוח על האתר המקסים.
    אווה

    • אווה חמודה תודה.
      אני אוהבת את האגוזים חתוכים קטן שירגישו אותם בביס.
      smile

  3. האם את משתמשת בפירות יער קפואים?האם צריך להפשיר לפני כן?איזה סוג את משתמשת?

    • עדיף פירות מעורבים ואני קונה קפואים.
      שמים את הפירות הקפואים עם 1/2 כוס סוכר בקערה.
      בהצלחה smile

  4. פירגה ערב טוב
    מצטערת שנעלמתי ולא חזרתי כדי להגיב ובכן הכנתי את המאפינס הם מאוד טעימים- סוף הדרך כדברי
    הצעירים. מי שלא יודע פירות היר נמצאים במקררים בסופרים ויש מבחר גדול לבחירה.
    תודה על הרעיון המקסים הזה
    אנטה :lol:

    • תודה לך אנטה יקרה ותודה לצעירים הנלהבים. תכיני להם עוד נגלה מגיע להם ;)
      לילה טוב עם smile

  5. לא היו לי פירות יער – הכנתי במקום מענבים שחורים ללא חרצנים+ שזיפים אדומים חתוכים קטן ויצא מעולה! תודה על המתכון הנפלא.

  6. האם אפשר להכין את העוגה בתבנית במקום במאפינס? אם כן, מהו גודל התבנית והאם זמן האפיה משתנה? תודה מראש על התשובה

    • פינום בקר טוב
      תכיני בתבנית 24 כ-30 דקות אפיה ותבדקי עם קיסם שאכן מוכן.
      בהצלחה. smile

    • סופי הי
      ערבבתי במחבת אגוזים וסוכר עד שנהיה קריספי. תטעמי אחד ותראי שמוכן.
      לא צריך שמן וכלום. רק לערבב כל הזמן.
      חג שמח smile

  7. תודה רבה, איזו מהירות, כל הכבוד.
    רציתי להגיד לך שאני משתמשת באתר ובמתכונים שלך כבר הרבה זמן, וכל פעם נהנת מחדש, כי הם תמיד מצליחים.
    אז עוד פעם תודה רבה וחג שמח : smile

  8. הי פירגה הפעם הראשונה שהכרתי את האתר זה היה בחול המועד ועד היום אני מכינה כל יום 2 3 מתכונים בביתנו את נקראת תותחית על ועלי נאמר שאני מכורה לאתר אני אתן לך דוגמא הכנתי את הנודלס והחיילת שלי אומרת שעברת בכמה שלבים את ג'פניקה תודה לך על מתכונים נפלאים ונהדרים. :lol: smile

    • :lol:
      אילנה מקסימה תודה רבה מקרב לב.
      כל כך שמחתי לקרוא את ההודעה הטעימה.
      באהבה והמשך טעים
      smile

להגיב על אווה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *