d791d797d795d7a9d794 d799d795d79cd7a1 - עוגה לבנה

עוגה לבנה

 

d791d797d795d7a9d794 d799d795d79cd7a1 1 - עוגה לבנה

עוגה של רות יולס
אז ככה, העוגה במקורה עוגת וניל בחושה , הכי פשוטה וטעימה מאד בפני עצמה.
אבל…..למשדרגים בינינו יש הרבה אופציות והופכים אותה לעוגת פלא.
ניתן להוסיף: גרודה גסה של  שוקולד , שוקולדצ'יפס,אגוזים שבורים,צימוקים,קליפות הדרים מסוכרים (בכמות של חצי כוס).
או למשל אפשר להוסיף: גרודת לימון או תפוז או איזה שהוא ליקר לניחוח וכו'….
או למשל אפשר לצקת רק חצי כמות מהבלילה ולפזר קינמון+סוכר+אגוזים גם באמצע וגם למעלה כציפוי.
או אולי עוגת שיש? לשדך לחלק מהבצק שוקולית.

אני שידרגתי בתוספת סוכר וניל בטעם קינמון וציפוי: לפני שהכנסתי לתנור פיזרתי למעלה שוקולית וסוכר חום.העוגה קיבלה מעטה קריספי וטעים.

העוגה מעט דחוסה אז מי שרוצה לאוורר אותה פשוט יקציף את החלבונים עם חצי מכמות הסוכר.את יתר המצרכים לערבב ו"לקפל" בעדינות הכל ביחד. אפשר להוריד 2-3 כפות קמח שהמסה לא תהיה "כבדה" מדי.

מצרכים בקערה:
3 ביצים
כוס סוכר
כוס חלב
1/2 כוס שמן
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל
3 כוסות קמח –  אפשר פחות 2-3 כפות
לערבב במטרפה ידנית עד לאיחוד כל המצרכים ולצקת ל-2  או 3 תבניות אינגליש קייק.

שימו לב למלא רק 3/4 גובה מהבלילה כי העוגות ממש תופחות.
חום 175 בדיוק 50 דקות.

תהנו

133 תגובות על “עוגה לבנה

    • זו בדיוק הכוונה במתכון הזה שהוא ניתן לשידרוגים ככל העולה על טעמכם
      תכיני ותהנו ולא לשכוח לשתף אותנו
      תודה smile

  1. שלום פירגה
    אם רוצים באמצע לשים תערובת של אגוזים וקנמון נאמר באיזה כמות חצי כוס לתבנית? smile smile

    • ריקה הי יקירתי
      בערך חצי כוס אם את רוצה לשים גם באמצע התבנית וגם למעלה.
      אם את שמה רק באמצע אז 1/4 כוס מספיק

      ככה לפי טביעת העין ,את לא חייבת לדקדק כל כך.. בהצלחה

  2. ניראת עוגה נהדרת ונראה לי עם עוגה כזאת-אחנוך את התנור החדש שלי.
    רק שאלה-לפי משקל-כמה זה 3 כוסות קמח?
    כתבת שאפשר לפזר באמצע סוכר+אגוזים וקינון-כמה מכל דבר לשים?תודה

    • הי ענת
      תתחדשי על התנור smile
      תמדדי את הכוס הכי פשוטה שיש לך לבנה שקופה עם ידית בס"מ
      אורך 8 ס"מ וקוטר 7 ס"מ(בפיה)
      אני שמה לפי העין ישר מהשקית אם את שמה גם באמצע העוגה וגם למעלה אז בערך 1/2 כוס אגוזים כפית קינמון+3-4 כפות סוכר

      אם את שמה רק באמצע חצי כמות תספיק smile

  3. תודה חמודה – מצאתי אותו מתכון רק עם חצי כוס שמן-אולי טעית בדפוס?אם לא,סליחה.שבת שלום
    עוגה בחושה – ממולץ מאוד מתכון מאת: עצמי

    מצרכים
    אחד וחצי כוס סוכר
    3 ביצים
    1 כוס חלב(אפשר שמנת, מים או מיץ תפוזים)
    1 כוס שמן
    3 כוסות קמח
    1 אבקת אפיה
    1 סוכר וניל

    • יש לה כמה וורסיות.
      זו עוגה פשוטה לבנה.
      אין טעות. בחרי באופציה שטובה לך
      בהצלחה smile

  4. תודה – אבל זה משנה משהו בעוגה -כמות השמן כוונתי?
    ברור שאני בוחרת בוורסיה שלך.

    • תכיני בדיוק כמו שרשום לשים בקערה לבחוש וזהו….. עוגה בחושה וקלה מאד להכנה
      בהצלחה smile

  5. 2 מוכנות מחכות על השיש:

    1 עם שוקולית שפיזרתי מלמעלה ו"שיישתי" עם מזלג.

    1 עם ציפור שוקולד מריר+ שמנת+ כף ממרח נוטלה.

    ועוד אחת נאפית בתנור עם אבקת נוגט ושברי בוטנים מסוכרים ואת החלב המרתי בשמנת מתוקה. מקווה שייצא מוצלח.

    שבת שלום.

      • היי פירגה.

        העוגות עם השוקולית וציפוי השוקולד טעימות ביותר.

        השלישית יצאה כבדה בגלל המתיקות: להבא- לוותר על אחד מהמרכיבים כי שלושתם ביחד כבדים. לעומתי, אחותי שחולה על מתוק אהבה את השילוב.

        שבת שלום.

        יפית.

        • יפית בקר טוב
          תודה שהבאת את חוות דעתך על 3 השידרוגים שעשית לעוגה.
          מפה אנו למדים ששמנת מתוקה היא לא תחליף טוב . יתר השידרוגים שעשית כל אחד ושיקוליו איתו.
          תהנו וסוף שבוע נפלא לכם smile

          המלצה שלי כמו שאני הכנתי: את אבקת השוקולית +סוכר חום פיזרתי למעלה בשכבה בלי להטביע בעוגה.
          מכך שהשכבה החיצונית יצאה פריכה וקריספית.

          [הוספת תגובה]

          • לא התכוונתי שהשמנת אינה תחליף טוב, יכול להיות שללא שאר התוספות היא הייתה מעולה בעוגה.
            כוונתי הייתה שגם שמנת גם נוגט וגם בוטנים יחדיו יצרו עוגה מתוקה וכבדה.
            שבוע הבא אנסה רק עם שמנת ותמצית וניל. לדעתי זה ייצא מוצלח.

  6. נירית ערב טוב
    תנסי.
    הבלילה צריכה להגיע 1/2 מגובה התבנית.לא יותר כי היא תופחת.
    smile

  7. אפשר לשים בפנים חתיכות בננה?
    ןאפ אני משתמשת בקמח תופח בכל זאת צריך אבקת אפיה או שאפשר לוותר?

    תודה, נראית אחלה עוגה- בדיוק בשבילי!! :shock:

    • נתושה
      למה לא?
      תמעכי את הבננה ,עדיף.
      אם יש קמח תופח א י ן צורך באבקת אפיה
      בהצלחה ותהנו

      שימרי את העוגה בניילונית שלא תתייבש. smile

  8. העוגה נראית מעולה. כל הכבוד. עוד מעט בתנור.
    אני חדשה כאן, והאתר שלך נהדר. :lol: :lol:

    • רונית ברוכה הבאה
      תודה על המחמאות לאתר.שמחתי מאד שהצטרפת אלינו.
      כדי שהעוגה לא תתייבש כדאי חלק ממנה להקפיא ומה שבחוץ ייעטף בניילונית.
      עוד נופך לעוגה שלא רשמתי,למרוח עליה ממרח שוקולד/ריבה/מייפל….
      סוף שבוע נעים וטעים smile

  9. הי פירגה, בוקר טוב, היתי חודשיים מגובסת ביד, כעט הורידו הגבס וחיפשתי משהו קל לאפות,
    והינה מצאתי, העוגה ניראת קלה וטעימה ביותר, היום היא תיהיה בתנור ואקווה שלא יהיה קשה מידי
    (ביגלל היד) המון תודה, שבת שלום. smile

  10. אפיתי את העוגה בבוקר יצאה מצוין ,אך המלית לא הספיקה ל2 תבניות לכן עשיתי תבנית אחת ו3 מאפינס יצא מצוין .הציפוי של סוכר חום ושוקולית נהדר.

    • דרורית smile תודה על התגובה הטעימה
      שמחתי שאהבת את הציפוי שלי. הוא באמת קראנצ'י. מוסיף המון.
      לגבי התבניות,השתמשתי ב-2 תבניות חד פעמיות באורך 30 ס"מ
      יצקתי 1/2 גובה בכל אחת והעוגות לא יצאו גבוהות במיוחד . עכשיו מדדתי גובה:6 ס"מ

      אני מתארת לעצמי שבתבנית אינגליש קייק אחת+3 מאפינס יצאה עוגה מאד מרשימה וגבוהה.
      תהני מהעוגות וסוף שבוע נפלא לך :lol:

      [הוספת תגובה]

    • תהנו תהנו, ואואואווו את נהדרת שאת משתפת אותי.
      כיף שיש כזו עוגה שאפשר להכין בצ'יק ולהנות מיד עם כוס קפה.
      שבת שלום וטעימה לך ולמשפחתך smile

  11. שלום,
    אני קוראת אדוקה ומיישמת חרוצה של רבים ממתכונייך, פירגה, הפעם – זו פעם ראשונה שאני כותבת ושואלת: האם ניתן לערבב את החומרים בכף עץ,בקערה או שנחוץ ערבול ידני /של מיקסר?

    ושוב- תודה, אצלנו בבית ממתינים לניוזלטרים היומיים! (-:

    שבת שלום

    • דפנה,בהחלט שאפשר בכף עץ
      בכיף ובאהבה ושנמשיך להנות ביחד
      שבת שלום smile לא לשכוח לעדכן אותי ;)

  12. היי פירגה,

    אחלה עוגה, פשוטה וטובה ליד הנס smile

    רק שאלה קטנה- האם ניתן להפחית מכמות הקמח?

    שבת מקסימה לך!!

    • מירי הי
      עד שאני לא אפחית ;) אני לא אדע.
      הבלילה צריכה לצאת דביקה לא סמיכה.
      אם תפחיתי תגידי לי בכמה הפחתת ואם הצליח למירקם טעים.
      בהצלחה ושבת שלום עם חיבוק smile

  13. פירגה בקר טוב – אין עליך ועל מתכוניך
    ולשאלתי: האם אפשר להשתמש בכמו-סוכר במקום סוכר (לסוכרתיים להנות מהעוגה)
    תודה על תשובתך
    אילה

    • אילה שלום
      עדיין לא הכנתי עם כמו סוכר
      בטוח שאכין בקרוב כי את כל העוגות הבחושות שלי אני מכינה גם עם תחליף.
      ממליצה במקרה הנ"ל להקציף את החלבונים ורק אז לאחד את המצרכים. שיצא יותר אוורירי.
      בהצלחה ואם תכיני,בבקשה,תשתפי אותי.
      במקום כ ו ס סוכר אני שמה 10 מ"ל דיאטיפ או 3/4 כוס כמו סוכר
      שבת שלום smile

      [הוספת תגובה]

  14. פירגה הרגע יצא מהתנור.
    עוגה טעימה מאוד ופחות מ-5 דקות הכנה… מה אפשר לבקש יותר ;)
    תודה ושבת שלום smile

  15. היי פירגה,
    מרשם קל מאד ותמיד טוב שיהייה במחברת המתכונים – תודה ,
    רציתי לשאול אם אפשר להוסיף לה קוקוס ?
    ואם כן כמה?
    תודה .

    • תודה רונית
      תנסי להוריד כוס קמח ולהחליף בכוס קוקוס.
      תעדכני איך יצא smile
      תודה

  16. בדיוק מה שחיפשתי.
    עוגה קלה וטעימה ליד הקפה…
    רצה להכין
    תודה :lol:

  17. בוקר טוב פריגה הכנתי את העוגה בתוספת קינמון בעוגה ושקדים טחונים באמצע ויצאה כל כך טובה שביום למחרת לא נשאר אפילו פירור.

    • אורית,לא יכולתי לבקש לפתוח את הבקר אחרת.המחמאות לעוגה המיסו אותי :oops:
      תודה רבה רבה שנכנסת לשתף אותי smile

  18. פירגה שלום,
    הכנתי את העוגה לשבת ולדעתי היא יצאה "כבדה" מידי אולי בגלל כמות הקמח

  19. פירגה חשבתי אולי להקציף חלבונים עם סוכר ,ואחר כך לחבר ולקפל בתנועות עטיפה,
    השבוע אני הכין ואומר לך laugh

  20. הי פירגה,
    תודה על המתכון הנפלא והפשוט, על השכבה הראשונה פיזרתי קוביות של מישמש ושזיף+ת"ע מגורד וסוכר חום, יצא מאוד אוורירי, צבעוני וטעים!!! הכנתי בדיוק עפ"י הוראותייך, אין צורך להקציץ קודם כמו הנ"ל.

    • שלומות !
      המתכון נשמעה נהדר…אך הפלא ופלא העוגה החביבה גדלה למימדים עצומים ועברה את קו התבנית וכל התנור היה מלא בבלילה!
      משמעה מילא את כל התנור . .
      חבל שלא אמרת שצריך למזוג רק מעט בלילה…
      תודה ויום נפלא !
      שולמית

      • היי !
        גאמ לי קרא בדיוק אותו הדבר אבל – חתכתי את השרוף ואת גבעות הלא רצויות
        וזה יצא פשוטטט טעים ברמות ! מומלץ ביותר : )

      • שלומית יש כלל בעוגות בחושות.
        תמיד ממלאים 3/4 גובה התבנית.תמיד. מטבע עוגות בחושות הן תופחות במהלך האפייה….
        בכל אופן,הוספתי הבהרות .
        יום נפלא ושימשיך להיות טעים smile

  21. הי פירגה הכנתי אתמול, יצא 10 הפרדתי ביצים כמו שאמרתי לך ושמתי מיץ תפוזים לעשות את
    זה פרווה , כולם השתגעו על זה בבית .
    תחזרי ותפתעי כמו תמיד laugh

    • נירית הי
      יופי של תגובה
      שמחתי לקרוא ששיפרת למיץ תפוזים ושהפרדת הביצים עושה לעוגה טוב והיא יוצאת יותר אווירירית.
      מי שרוצה שיכין כך.
      תמשיכו להנות ושוב,תודה עם smile

  22. פירגה שלום !היום הכנתי את העוגה בדיוק לפי המתכון ,
    יצאה נפלאה, לכוס קפה או תה.

  23. ואנ י חשבתי שזו אמצאה שלי.! smile כבר שנים שאני אופה עוגה כזו עם נגיעות של שוקו+4 כפיות אבקת נס קפה פשוטה שהופך את העוגה לווניל-שיש. הבנות שלי אוהבות ומבקשות את העוגה הזו וכל מי שטועם מפרגן.עבודה של 3 דקות בסך הכול !!!

    • עופרה,חהחהחהחהחה
      אני חושבת שהמתכון רק הובא בספר של יולס וזה בהחלט לא מקורי שלה.
      ברור שהמתכון נוסטלגי ורץ בהרבה בתים.
      פשוט להמשיך להכין ולהנות
      הרעיון לעוגת נס קפה שיש מעולהההההה לטעמי
      תודה smile

  24. צהרים טובים פירגה!
    היום עשיתי את העוגה ושפרתי אותה בטעמי תפוז,אגוזים,שוקולד,וקוקוס
    ועוד דברים טובים אז קודם כל תודה המתכון וישר כח
    שבת שלום נטלי צ. :P

  25. הכנתי היום בצורת קאפקייקס לרגל יום הולדת של בן 14 – בצירוף קרם וניל ותות אחד לכל מנז'ט. אגב לא יצא דחוס בכלל!
    תודה על המתכון, אני אנסה עם הזיגוג שהצעת בפעם הבאה.

  26. פירגה
    הכנתי כרגע את העוגה לפנק את הבעל… ;)
    הכנתי חצי כמות בתנית אנגליש קייק אחת, שפכתי לתוכה כמעט את כל הבלילה, השארתי בצד כמה כפות שאותן ערבבתי עם כף קקאו ושיישתי מעט עם קיסם (פעם אחת הלוך ושוב) ומלמעלה פיזרתי קצת סוכר חום…, יצא נפלא. פעם הבאה אנסה עם מעט מייפל או נוטלה…
    משום מה אצלי העוגה נאפתה תוך 25 דקות- אולי בגלל שאפיתי באינגליש קייק?
    אגב שדרוג שחשבתי עליו עכשיו- לדעתי אפשר להוסיף קורט או שניים של אגוז מוסקט, נראה לי שישתלב טוב מאוד עם העוגה לא?
    תודה וערב טוב! smile

    • אלה ערב טוב
      זמן האפיה תלוי בתבניות . כן.
      תודה על השידרוגים הטעימים . כל פעם תגווני לכם.
      לגבי תוספת תבלינים זה ענין של טעם וכל אחד רשאי להוסיף כטעמו.
      לילה טוב smile

  27. היום ניסיתי יצא מוצלח מאוד ואוורירי, עשיתי שדרוג קטן והשארתי חלק קטן מהבלילה והוספתי 3 כפות טחינה ו3 כפות דבש ושיישתי הצבע לא השתנה הרבה אבל התוספת יצאה קרמית ומגניבה. העוגה חוסלה תוך 10 דקות ורק אחרי שאכלו גיליתי להם שיש שם טחינה… :cool:

    • עדנה בקר אור
      תגובה כלבבי. תודה ותהנו.
      אגב, בקטגוריה של עוגות שיש יש עוגת שיש טחינה וסילאן מעולה.
      תוכלי לגוון.
      לטחינה טעם חלבה וקשה לדעת שהעוגות עם טחינה.
      יום smile נפלא לכם

  28. הכנתי את העוגה היום הוספתי באמצע שוקולד ציפס למעלה מרחתי קרם שוקולד ושמתי מעט אבקת סוכר יצא מאד טעים!

    • אילנית ערב טוב
      תודה רבה smile
      שמחתי לקרוא שטעים לכם. לפי השידרוגים שלך ממש בא להכין ולתת כבר ביס ;)

  29. הכנתי את העוגה הזאת כבר הרבה פעמים עם שוקולד צ'יפס smile כ"כ פשוטה להכנה וכ"כ טעימה.
    הפעם, גם אין בבית שוקולד צ'יפס וגם כי בא לי לגוון, חשבתי ללכת על משהו אחר – לשפוך חצי מהתערובת לתבנית, לפזר סוכר רגיל+קינמון שעורבבו ביחד ואח"כ להשלים ולשפוך את החצי הנותר של התערובת ובסוף גם לשים את הסוכר המעורבב עם הקינמון למעלה. איך זה נשמע לך? מתאים?:oops: ואם כן – כמה סוכר וקינמון צריך? כי זו לא באמת שכבה שכבה

    • נועה תנסי נשמע טוב.
      שימי בקערה קינמון סוכר ותטעמי. לדעתי לפחות 2 כפות באמצע. smile

      • תודה על התגובה המהירה! ינוסה היום לקראת אחר הצהריים smile אבוא לספר לך.

        • יצא מדהים smile אפילו יותר טעמים מהגרסה הרגילה עם השוקולד צ'יפס, וזה לא משהו שמתאים לי לומר חח

          שמתי 2 כפות של קינמון+סוכר ופיזרתי גם אגוזים.

  30. נועה יקרה,רואים שהעוגה יצאה לך מאד טעימה. התמונות נהדרות.אהבתי. יופי ששיתפת אותנו
    המשך חג טעים smile

    • היי פירגה

      האם ניתן להחליף את החלב במים? על מנת להפוך לפרווה.

  31. עוגה מצויינת יום שישי בצוהוריים החלטתי לעשות אותה ויצאתי מרוצה , בנוסף הכנתי עוד אחת להורים שלי תודה רבה על המתכון הנהדר שבת שלום :lol:

  32. היי פירגה
    דבר ראשון, אני חייבת להגיד לך שאת מ ק ס י מ ה
    מעבר לזה שהמתכונים שלך מעולים, את תמיד עונה בחיוך, וזה כל כך כיף!!
    דבר שני – במקום כוס חלב, אפשר להוסיף כוס מים רותחים + כפית נס קפה (כדי שיהיה פרווה)? או שלא נראה לך שקשור?
    וכן – צריך לערבב דווקא במטרפה ידנית? אין לי….
    ושוב – תודה תודה!! laugh

    • ורדוש,תודה על הפירגון והמחמאות
      כל נוזל זה נוזל אז אפשר. אפשר גם לבחוש ביד.
      בהצלחה ובהנאה

  33. היי העוגה נשמעת מעולה! מישהי ניסתה לזרוק פנימה חלבה מסולסלת (לפני האפיה)?

  34. פירגה חיפשתי קודם את המתכון והוא לא נמצא בקטגוריה של עוגות בחושות…
    הדפסתי אותו כרגע אבל חשבתי לספר לך כדי שכולם יוכלו להנות…. שבת שלום. smile

  35. אני רוצה לנסות היום לצאת הצום של תשעה באב ואדווח איך זה יצא.
    תודה רבה . :P

  36. תודה על המתכון הנפלא ,נשמע נהדר !!! ניסיתי עם כמה תוספות .

    עכשיו זה בתנור …

    נראה נפלא ……. תודה רבה ! smile smile

  37. אני לא נוהגת לרשום תגובות אבל מאז שגיליתי את האתר שלך החיים במטבח הפכו קלים יותר. המתכונים פשוטים, קלים בלי הרבה מצרכים משונים ובדר"כ מדברים שיש בבית. אז קודם כל תודה ותמשיכי כך
    הכנתי את העוגה יצאו 2 תבניות מאורכות לאחת הוספתי סוכר חום+קינמון ולשניה שוקולד מומס, פשוט אין מילים טעים טעים טעים….

    • אושרת,תודה על התגובה המרגשת .באמת זכיתי.

      לדעתי,רוב המתכונים באתר בגובה העיניים,ממצרכים קלי השגה וקלים להכנה.

      המשך טעים וביחד smile שולחת חיבוק חם.

  38. אני כול כך גרועה בעוגות אבל לא מתייאשת,אגב חייבים עם מטרפה ידנית ?כי עשיתי עם המיקסר על נמוך…חוץ מזה העוגה יצאה קרש בחוץ כמו צנים ,רציתי לשאול מני עושה שזו התוצאה ,בבקשה עזרה ,חולמת להכין לבן האהוב שלי עוגות,כבר בן 21 ומעולם לא הכנתי לו עוגה אחת שווה,הוא אלרגי לחלב אז שמתי חלב סויה…

    • קרן,תקראי שוב את המתכון אולי עשית משהו לא תקין?
      טוב שאת לא "נשברת" וממשיכה לנסות
      אגב, בעוגות בחושות לא צריכה להיות בעיה,כי הן בחושות…לתנור….וזהו……תמיד מצליח.
      בהצלחה smile

  39. פירגה,תמיד שאני מחפשת מתכון אז זה רק אצלך…
    קודם כל חשוב שתדעי שהעוגה הזו לא נימצאתבקטגוריה של עוגות בחושות.
    דבר שני אני רוצה להכין עוגה עם קצפת (כמו עוגת יום הולדת)
    על איזה עוגה את ממליצה שמתאימה לציפוי? ולא עוגת שוקולד.
    נראה לי שכדאי עוגת וניל .איך מכינים עוגה שיהיה לה טעם מודגש של וניל?
    תודה smile

    • ערב טוב א.
      המשך טעים ומוצלח.תודה רבה.

      רשמי בחיפוש למעלה כמה עוגות.למשל:
      עוגת לייקח
      עוגת תותים
      טורט יום הולדת
      ויש עוד בקטגוריה:עוגות יום הולדת
      בשמחות smile

  40. הי פירגה,

    עוגה מושלמת.

    הרגע אפיתי. הבעל כבר זולל.

    השתמשתי בשני שליש קמח מלא, שליש קמח רגיל.
    הוספתי: כפית תרכיז מיץ מנגו קפוא של פריגת, שליש כוס קוקוס טחון (מוסיף מאוד למרקם) ודובדבנים של מילוי (דובדבנים בסירופ דובדבנים שקונים בחנויות קונדיטוריה), את הדובדבנים חתכתי לרבעים. שמתי תמצית וניל.

    הכנסתי לשתי תבניות אינגלייש קייק של פיירקס. לא חד פעמיות. תבניות בגודל של 28 ס"מ. בכל תבנית הייתה כמות של בקושי שליש והעוגה תפחה מאוד עד לחצי גובה התבנית.

    תודה,

    הבעל חייב עוגה על הבוקר עם הקפה, מה לעשות.

    • תמי הי,
      תודה על השדרוגים הטעימים. תודה על המחמאה.
      גם אצלי חובה שיש תמיד עוגה בבית.ובעיקר עם הקפה.
      ;) :lol: תהנו

  41. בוקר טוב פירגה,
    הכנתי אתמול את העוגה, אבל היא לא עלתה כמו אצל כולכן.
    הקצפתי את הביצים עם הסוכר במטרפה ידנית, הוספתי שמן ותפוזים ולבסוף את הקמח, ערבבתי עד לאיחוד.
    אפיתי בתבנית עגולה 24.
    אולי תכתבי לי את סדר הפעולות אצלך כדי שאבין אולי איפה הטעות שלי.
    תודה מראש,
    חגית :P

    • חגית,אין סדר פשוט לערבב הכל ביחד.
      תנסי כפי שכתבתי להוריד קצת מכמות הקמח.
      בהצלחה smile

  42. פירגה בוקר טוב !
    העוגה ממש מעולה אבל כל פעם שאני מערבב אותה מרקמה גס וקשה אבל ממש טעימה איך לעשות זאת ????!

  43. הי, תודה על המתכון! אם אחליף את כוס החלב בשמנת חמוצה מה תהיה ההשפעה על העוגה? אני מחפשת עוגה לבנה כבסיס לעוגת יום הולדת ברבי.. שתחתך באמצע לטובת הכנסת קרם שוקולד, ובנוסף תצופה בקרם ובקישוטים, האם לטעמך זו מתאימה?

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *