d79ed790d7a4d794 d7a4d7a8d7a4d7a7d798d795 - מאפה ספגטי סגור - ממולא גבינות

מאפה ספגטי סגור – ממולא גבינות

d79ed790d7a4d794 d7a4d7a8d7a4d7a7d798d795 - מאפה ספגטי סגור - ממולא גבינותמאפה שכבות סגור בספגטי וגבינות
הרעיון בא לי אחרי ההצלחה הגדולה של מאפה גבינות סגור שלי.
ההמרה שבמקום בצק שק"מ, השכבות יהיו עם ספגטי ועוד כמה שינויים שעושים למאפה הזה רק טוב.
טעם עשיר ונפלא לכל ארוחה משפחתית חלבית ולכל אירוע.
אין לי ספק,שהמאפה הזה יהיה טעים על שולחנכם.

המצרכים וההכנה:
500 גרם ספגטי רצוי דקים
להרתיח בסיר גדול הרבה מים . להכניס את הספגטי ולבשל 5 דקות.
לסנן ולשים בקערה (שלמים) עם:
ביצה
1 גבינת קוטג'
3 כפות שמן
מלח ופלפל לטעם
לערבב היטב ולשטח 1/2 כמות בתבנית משומנת (27X33)

לפזר על הספגטי :
250 גרם גבינה "פטה"
300 גרם גבינה מגוררת כמו:קשקבל,פרמז'ן , רצוי לשלב
מיכל קוטג' או 3 כפות גבינה לבנה 5%

לכסות את הגבינות ב-1/2 השני של הספגטי וליישר על המלית.

לערבב בכוס:
3/4 כוס שמנת מתוקה
2 ביצים שלמות

2 כפות קשקבל
מלח פלפל
לצקת עם כף על פני הספגטי

להמיס 2 כפות מרגרינה ולהבריש את המקרונים לפני הכנסתם לתנור. (מונע התייבשות)
לאפות בתנור שחומם מראש לחום 175 כ-35-40 דקות.
אם לא אוהבים את החלק העליון קריספי,יש לכסות את המאפה בניר כסף ב ר פ י ו ן ברגע שמשחים.

תהנו
d79ed790d7a4d799 d7a4d7a8d7a4d7a7d798d795 - מאפה ספגטי סגור - ממולא גבינותתהנו

21 תגובות על “מאפה ספגטי סגור – ממולא גבינות

  1. Thanks Pirga!
    I cooked it, it's in the oven
    I do better in the citcken when
    it's NOT cakes

    thanks also for your response about the cheese cake

    keep posting your special ideas
    I enjoy your writing and pictures very very much

  2. פירגה היקרה שלום
    יצא טעים מאד! אני מאד אוהבת ספגטי וגבינות והרעיון היה גיוון מוצלח מאד לפסטה הרגילה! smile
    פירגה את ממש אישה מדהימה ויצירתית. תפרסמי כבר ספר smile
    לגבי המאפה אני חייבת להודות ששיניתי מעט.. אני צמחונית ועם רתיעה קלה מביצים לכן בישלתי את הספגטי יותר ואז השמטתי את הביצים והשמנת. הוספתי קוביות קטנטנות של חמאה מעל שיהיה קריספי. הגשתי ליד לקט ירקות שכלל בצל לבן, פרחי ברוקלי, שעועית ירוקה ופטריות, גם בהשראתך (תמונת הברוקלי עשתה לי את זה)
    תודה רבה ושיהיה לך שבוע נפלא smile

  3. המאפה טעים כך ללא שינויים.
    שעשיתי אותו לאורחי הם סרבו ללכת הביתה בלי המתכון.
    כרגיל…….תודה פירגה.

    • פנינה הי ובקר אור
      גם אני אוהבת אותו בלי השידרוגים.ככה כמו שהוא.
      נפלא לשלוף ריבוע מהפריזר,לחמם ולהנות עם כוס קפה :!: :lol:
      תודה על התגובה הנפלאה.

  4. פירגה שלום!! :
    :oops: :oops: :oops: הכנתי היום את המאפה והוא ממש מעולה. הילדים מאוד אוהבים והמחמאות שאת מקבלת -חבל על הזמן- הנאה מלאה..במשפחה של חמותי שהם סורים מכינים משהו מאוד דומה בשבועות וקוראים לזה "קלסונס". פשוט בין השכבות של הפסטה וגם על השכבה העליונה מניחים כיסני בצק ממולאים גבינה והשאר כמעט אותו דבר. :oops: :oops: :oops:

    • דליה, איזה יופי שהכנת והגבת למאפה אטריות סגור. את גדולה.
      תודה ענקית וכיף לקבל שידרוגים ממך.
      סוף שבוע נהדר smile

  5. שבוע טוב פירגה
    אחרי שחגגנו את שני חגי פסח על פי מתקונים שלך ונהננו מאוד כרגיל השבת חגגתי לנכדותי התאומות יום הולדת בנות שנה ושוב פניתי למרשמים שלך בין כל הדברים שהכנתי היה מאפה ספגתי סגור הגדלתי (רק את כמויות הגבינה ),לזניה בשרית עם בטטה שגם היתה טובה מאוד,סלט גזר ופקאן,סלט כרוב ואפונה ועוד ועוד הכל יצא מדהים האורחים שלי לא הפסים לשבח מאוד נהננו כל הכבוד לך ולרעיונות הטעימים מאוד .

    • ואואואווווווו חנה אני אוהבת את המאפה הזה ובחג השבועות הוא עולה בגאווה על שולחנינו.
      אני מאחלת לכם הרבה שמחות וימי הולדת ושתכיני מטעמים שכולם יהנו ויפרגנו.
      תודה רבה לך וחג עצמאות שמח smile

    • ירדן,שמרי את המאפה האפוי במקרר.
      חממי תנור ל-200 מעלות ותכבי.
      תכניסי את המאפה לתנור חם , מכובה. תשאירי 15 דקות. הדלת כמובן סגורה.
      תבדקי את חום המאפה ואם עדיין לא חם,תדליקי את התנור לחום 100 ותכסי את המאפה בניר כסף.תמשיכי לחמם עד שיהיה חם.
      בהצלחה

      המאפה פצצה. טעים בטירוף.תהנו.

  6. היי פירגה מה שלומך שאלה קטנה איזה גודל הקוטג או כמה גרם הוא אני פשוט מאוסטרליה רציתי רק לדעת את הכמות המדוייקת תודה וחג שמח חמודה
    מזל

    • מזל חמדתי
      בקוטג' יש 250 גרם
      חג שמח ומתוק לכם באוסטרליה הרחוקה.
      smile

  7. פירגה אנחנו לא מפסיקות להתלהב מהמתכונים שלך את מדהימה תבורכי אמן אני ואמא נהנות מאוד אוהבות אותך :lol: :lol: :lol: :lol:

  8. פירגה בוקר טוב ויומחוייך בכתיבת מתכונייך ! בצר לי אני מבקשת את עזרתך, למרות שלא כאן המקום.
    אבל תוך כדי שאני מעתיקה את המתכון שלך למחברתי כדי להכינו בעז"ה, חשבתי מי תוכל לעזור לי יותר טוב
    ממך, ולכן אבקש. פנינת המטבח פירסמה מתכון למאפה גבינה חם, היות ולא הצלחתי להגיע אליה לברר את שאלותיי, חבל שלכל הבלוגריות אין אתר ידידותי כמו שלך.
    לדעתך המלומדה האם אין במתכון ביצה ? ולאיזו גבינה לבנה הכוונה ? ושלישית לפי המתכון, לאיזו כמות
    מקלות מספיקה כמות המתכון. אודה לך מאודדדדדדדד, אם תוכלי לעזור לי בבקשה.

להגיב על נועה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *