d7a7d795d7a7d795d7a1 d7aad7a4d795d7971 - עוגת קוקוס תפוח

עוגת קוקוס תפוח

d7a7d795d7a7d795d7a1 d7aad7a4d795d7971 800x600 1 - עוגת קוקוס תפוח

עוגת קוקוס תפוח
בחושה עסיסית, נפלאה לכל שעה

המצרכים בקערה גדולה:
2 כוסות קוקוס
2 כוסות מים (ניתן להמרה)
1/2 2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
2 שקיות סוכר וניל עם קינמון
כוס שמן
3 ביצים טרופות במזלג
3/4 1 כוסות סוכר
לערבב.
להוסיף 3 תפוחי עץ מוזהבים מקולפים חתוכים לקוביות קטנות
לערבב הכל ביחד עם התפוחים ולצקת לתבנית עגולה משומנת מספר 26 או ל-2 תבניות אינגליש קייק
(לציפוי קריספי פיזרתי מעל לעוגות סוכר חום וקינמון)  לא חובה.
לאפות בחום 175 כ-40 דקות
לבדוק בשיטת הסכין. אני מחדירה סכין חדה באלכסון.
אם לא מוכנה, לכסות ברפיון בניר כסף ולאפות עוד מספר דקות.

תהנו

196 תגובות על “עוגת קוקוס תפוח

  1. נשמע טעים…טיפ קטן…לפרווה אפשר להשתמש בחלב סויה.אני עושה כך ויוצא מצוין

  2. פירגה בוקר טוב
    אני עכשיו עומדת להכין את העוגה.
    יש לי תפוחי סמיט אני מקווה שזה בסדר.
    יש לך רעיון אחר לציפוי ? במקום סוכר??? האם העוגה נשמרת בקירור???
    חן חן על התגובה
    המשך יום נעים

    • י.כ. בקר טוב
      כל סוג של תפוח מתאים.
      העוגה נשמרת במקרר או בפריזר.
      במקום סוכר? אולי לזלף קצת דבש וקינמון או סילאן לפני האפייה.
      לא חובה.
      בהצלחה smile

    • פירגה בוקר טוב

      לי לא היה תפוחי עץ היה לי אפרסקים וזה פשוט יצא מהממהם

      וגם הוספתי בסוף האפיה זיגוג של סירופ מייפל זה מאוד שיבח את העוגה.

      תודה

      מתכון מוצלח

  3. פירגה
    העוגה מוכנה וטעימה מאודדדדדדד
    כלום עבודה ועוגה נהדרת.
    כמובן שהכנתי כמו תמיד עם תחליף סוכר דיאטיפ, ולמעלה זילפתי סילאן ללא סוכר
    ומעט קינמון, במקום חלב שמתי מיץ תפוזים.
    הכנתי בתבנית חד פעמית 24 ,לא היה לי 26, ובכל זאת יצאה גבוהה ונהדרת.
    תבורכי.
    יום טוב

    • י.כ. תודה smile שכבר חזרת לעדכן.
      שימחת אותי וכייף שיצאה גבוהה וטעימה :lol:
      תהנו smile

    • י.כ. שלום
      כמה דיאטיפ אם אפשר לשאול והיכן את משיגה סיליאן ללא סוכר, מחפשת כבר המון זמן ולא מוצאת

  4. פירגה יקירתי
    במקום מים או חלב, הוספתי מיץ תפוזים אמיתי סחוט ואת התפוחים גרדתי על הפומפיה כדי שיהיו חתיכות קטנות – קטנות שיתמזגו יפה בתוך העוגה ולא ייצרו לי "חורים" רטובים בתוך העוגה מהתפוח. (אחרת המפונקים שלי יוציאו אותם החוצה ויאכלו רק את היבש מסביב….) :?
    פשוט קל וטעים בטרוף.
    תודה smile :lol:

    • נורית יקרה
      איזה כיף לקבל כבר פידבקים על העוגה הטעימה :lol: .
      בהחלט ניתן לגרר את התפוחים. תהנו ותודה smile רבה

  5. פירגוש
    יש לי בבית פחית של חלב קוקוס
    את חושבת שאפשר במקום המים/חלב?

      • תודה

        לא יודעת מה המרקם
        שבוע הבא אפתח את הפחית ואראה
        לא חושבת שתהיה בעיה
        זה יהיה מצויין למי שירצה פרווה smile

  6. יששששששששששש …….אני בדיוק מחפשת מתכון לעוגת קוקוס. תודה פירגה יקרה…….

  7. פירגה שלום לך-
    את לא יודעת כמה אני מרוצה!!מתה על קוקוס, תפוחים ועוגות בלי חמאה אלה עם שמן -יותר בריא!מחר על הבוקר אהי אכין!! תודה לך!!
    איך את מצליחה כל יום להפתיע אותנו עם יצירות כאלה -כמה את משמחת אותנו!! smile
    נמשך יום טוב !!
    מעניין מה יהיה מחר בבוקר?? laugh

    • לידיה יקרה
      מקווה לשמוע ממך אחרי שתכיני את עוגת הקוקוס הנהדרת.
      בהצלחה וערב נפלא smile

  8. בדיוק בזמן להכין עוגה לשבת ליום ההולדת של נכדי- ביקשו עוגה אחרת לא שוקולד או גבינה- תודההההההה smile

  9. איך לחלק את כמות הכמו סוכר…יש לי סוכרלוז…צריך בטח קצת סוכר..פירגה את מיוחדת.. smile smile smile ;) ;) :lol: :twisted:

    • בולגריה,לא יודעת ולא מכירה סוכלרוז
      לא לשים הרבה תחליף שלא יהיה טעם לוואי
      בהצלחה smile

        • בולגריה,אני משתמשת בדיאטיפ נוזלי לעוגות בחושות ובכמו סוכר לעוגות שצריך להקציף
          smile

  10. לאילנה
    מתנצלת שרק עכשיו אני עונה לך.
    כוס סוכר = 15 מל' דיאטיפ
    וסילאן ללא סוכר כפי שפירגה כבר ענתה לך בחנויות טבע
    בהכנת עוגות בחושות אני משתמשת רק בדיאטיפ של חב' סוכרזית ולא מורגש שום טעם לוואי
    בהצלחה ויום טוב

  11. אוקי,כניראה לא היתי מספיק מרוכזת,יש קמח.
    יש לי שאלה נוספת-האם אפשר לאפות אותה עם קמח ללא גלוטן!
    אשמח לקבל תשובה-רוצה לאפות מחר בבוקר!
    המך ערב ניפלא! ;)

  12. פירגה שלום!
    יש לי בפריזר חבילת אוכמניות קפואה- האם זה אפשרי לשלב אותן בעוגה במקום התפוחים?
    ואם כן, כמה?
    מחכה לתשובתך והרבה תודות

  13. עוגה טעימה ונהדרת כמו כל שאר המתכונים הניפלאים שלך
    תודה ושבת שלום!

  14. העוגה יצאה מדהימה
    המרתי את הסוכר ל"כמו סוכר" עקב סכרת הריונית
    חתכתי תפוחים ונקטרינה
    תודה על המתכון.
    אפשר להגיש עם גלידה……

    • ליאתי יקרה
      שמחתי שגם עם כמו סוכר יצאה לך נהדר ושאהבת
      המשך הריון מוצלח ונפלא לך smile

      • שלןם פירגה .אני היתי מוזמן לליאת בתי ואכלתי smile מהעוגה .זה היה טעים חבל על הזמן

  15. היי פירגה יקירה, סוף סוף מצאתי זמן כדי לכתוב לך שעוגת הקוקוס יצאה מזה טעימה, או כמו שאומרים הצעירים, חבל"ז, שבת שלום לך ותמשיכי להפתיע אותנו במתכונים טעימים…………

    • איבונה מקסימה
      כיף לקבל מחמאות
      תהנו מהעוגה הטעימה והכי כיף קלילת הכנה ;)
      תודההההההההההה

  16. פירגה ,להההה,
    העוגה הזו פשוט פצצה לקפה,ככ' פשוטה אבל עם "עקצוצי"טעם משגעים,
    העוגה האולטימטיבית,לעינוג של שבת,
    דרך אגב,את כל השבת הכנתי עם המתכונים שלך,ואני אתן תגובה דרך המתכונים
    כמו שבקשת,הכל נראה טעים מאוד,כשאני אומרת לילדים שהכנתי אוכל של פירגה
    אין לך מושג,איזה רוויי נחת הם,למרות שאני בשלנית,אבל כשהם שומעים פירגה,הם
    תמיד יודעים שזה טעים.
    נשתמע,
    שתהיה שבת נעימה,
    מיכל

    • מיכלי מקסימה
      אני לא משמינה רק מאוכל ,תאמיני לי שיותר מהמחמאות :lol:
      המשך שבת נפלאה וטעימה לכולכם smile

  17. שבת שלום!!
    אני פשוט חולה על המתכונים שלך !!אני אומרת: אי אפשר לשדרג מפני שזה מושלם, אז היום אפיתי עוד וריאציה של המקור ויצא פשוט מעדן-קראתי ששאלו על חלב קוקוס אז חשבתי שאפשר להדגיש את הטעם של הקוקוס.שמתי פחית שזה פחות משתי כוסות אז השלמתי עד 2 כוסות,איזה רבע כוס מיים מפני שכתבת שצריך להיות דליל,הוספתי 3 כפות דבש שהולך טוב עם תפוחים ,אוכמניות מיובשות חצי כוס(בעלי קנה לי שקית של 2 ק"ג ואני רוצה לדלל את הכמות…)אפיתי בתבנית מלבנית בינונית-צריך לאפות יותר זמן -אהבתי את התוצאה –
    המשך יום נפלא!!

    • תודה לידיה מקסימה .
      ממליצה לעוגות יותר מורכבות להניח אחרי 35 דקות ניר כסף ברפיון ולהמשיך באפיה כמה שנחוץ.
      כדאי לבדוק בשיטת הסכין.אני מחדירה סכין באלכסון.נראה לי שהשיטה הזו ממצה.
      תהנו מהעוגה smile

  18. פירגה יקרה, אפיתי את העוגה היא יצאה מעולה וכבר מבקשים בבית עוד…
    תודה לך על המתכונים הנהדרים :lol:

  19. המהממת,
    לא יודעת איפה כתבת את התגובה
    תכתבי למטה בסוף התגובות…….תודה
    בכל אופן, תודה רבה ותהנו מהעוגה smile

  20. יצאה מעולה!

    גם גיסתי שלא אוהבת תפוחים אפויים, נהנתה מהעוגה – טעם עדין ומשובח.

  21. אצלי העוגה לא נאפתה טוב יצאה דיסתית באמצע, הוספתי עוד חצי שעה ועדיין היתה מאוד רכה
    ודחוסה מאוד

  22. פירגה יצא מעולה..שאלה צריך לשמור במקרר. כי אני חושבת שאולי התקלקל…הכנסתי גם כמו סוכר וגם סוכר יצא מעולה .. smile smile smile :lol:

  23. ההההההההה : :eek: :eek: היה קצת ריח וזרקתי אבל מה שהיה במקיא חיממתי ומעולה.שמתי חלק מהבלילה בתבניות עגולות כמו של מאפינס חד פעמי בכסף.והוצאתי וחיממתי מעולה………..שו תודה לך פירגה היקרה smile smile smile smile :| :?

    • יופי,טוב שהצלת חלק.עכשיו בקיץ אני מכניסה אחרי מספר שעות למקרר.לא לוקחת סיכון שיתקלקל.
      תהנו מהעוגות smile

  24. שלום לך פירגה!!אני בודקת אם העוגה מוכנה עם שיפוד מעץ,כך החור יותר קטן-המשך יום נהדר!!

    • בולגריה בקר טוב
      אני מאד שמחה שהעוגות הבחושות שלי מתאימות לכם. בכיף smile

  25. איזה עוגה טעימה ונהדרת וכל כך קלה להכנה
    תודה לך פירגה את מקסימה! :lol:

  26. היי,
    הכנתי את העוגה ובמקום תפוחים , קצצתי אגסים,
    יצא מאוד עסיסי ,
    עוגה קלה וטעימה מאוד.
    אשמח לעוד מתכונים מוצלחים וקלים.
    תודה לך.

    • הכנתי אתמול את העוגה. יצאה מצויינת! הוספתי לאחת התבניות 15 אגוזי מלך קצוצים גס בנדיבות. שידרוג מצויין.

      • הי אודי
        תחילה הערה עם הרבה אהבה :lol: תגובות כותבים למטה אחרי כל התגובות שכבר קיימות.תודה.

        ראיתי שביקשת להצטרף,ואני מקווה שהבן שלי שהוא מנהל האתר יצרף אותך בהקדם. תהנו.
        תודה על השיתוף
        תודה על השידרוג לעוגה.אני אוהבת שידרוגים ;)
        המשך טעים smile

  27. מהי שיטת הסכין לבדיקה האם העוגה מוכנה? מתי מכניסים את הסכין, ולמה סכין?

    • טלי ערב טוב
      אחרי נסיון בקיסם כדי לבדוק שהעוגות מוכנות.(בעוגות שמרים ועוגת בחושות ) הגעתי למסקנה שקיסם לא נותן תוצאה מהימנה ולפעמים העוגות נשארות רטובות בפנים. סוגרים את התנור ורק אחרי שבוצעים את העוגה רואים את ה"ברוך".
      כשאני בודקת עם סכין כמובן אחרי שהעוגה נאפית בזמן הדרוש לה לפי המתכון,אני מחדירה אותו באלכסון מהאמצע לאורך העוגה. לעוגה לא קורה כלום אבל הבדיקה ממשית ונכונה כדי לדעת שהעוגה אכן נאפתה כולה ולא רק חיצונית.
      שווה בדיקה.
      smile

  28. smile smile פירגה אפשר להכניס חתיכות של פרי אחר.עשיתי כבר פעמים את העוגה עם ללא בוכר קצת כן הכנסתי…

    ושאלה אחרת יש לי תחתית של עוגה במקפיא שלא עלתה באפיה מה אפשר לצפות אותה משהו עם גבינה..מחכה לתשובה תתתתתת תודה :lol: :lol: :lol: :twisted:

  29. ואם את רוצה לתת את העוגה לאורחים שאת מגיעה לאיזה מקום להתארח וביקשו עוגה ממך זה לא יפה אם את חותכת באמצע או בצד את הורסת את העוגה אנשים לא יירצו לאכול את מסכימה איתי פירגוש

  30. הי פירגה, את לא מבינה כמה מחמאות העוגה קצרה היום במסיבת סיום בגן :P
    הכנתי את העוגה שלך לגן בהיום פעם הראשונה, (ידעתי שאפשר לסמוך עלייך ;) ) והיא יצאה משגעת,לא הפסיקו לבקש ממני את המתכון smile smile smile

    • רעות יקרה
      נפלא smile נהדר.
      יופי שבחרת במתכון הטעים,הצליח ושכולם אהבו והחמיאו smile
      תודה לך שחזרת לשתף אותי :lol:

  31. פירגה בוקר טוב

    שאלה ברשותך .. מה הכוונה תפוחים מוזהבים ?
    זה סוג מסויים או שאת מתכוונת להקפצת התפוחים עם חמאה וסוכר לפני הוספתם לבלילה ?
    אשמח להבהרה תודה מראש

    • אמיר זה זן של תפוחים בצבע צהוב.לא לעשות איתם כלום למעט לקלף ולחתוך.עוגה פשוטה.

      אם אני מקרמלת /מקפיצה בסוכר אני ממש מדגישה במתכון וכותבת איך וכו'…….הפעם לא.
      יום נעים smile

  32. עוגה בחושה וקלילה, אני במקום לקצוץ את התפוחים גיררתי אותם גס. :lol:

  33. שאלה קצת טיפשית אולי :shock: למה הכוונה ב"סוכר וניל עם קינמון" – לסוכר וניל שאת הוספת לו קינמון? אם כן – כמה?…

    • קרן הי
      יש סוכר וניל בטעמים של קינמון/מי ורדים
      אם את לא משיגה שימי שקית רגילה ותוסיפי קינמון לטעם (כמה שאת אוהבת)

      smile

  34. פירגה שלום
    האם ניתן להמיר את הקמח +אפיון לקמח תופח?.
    ואם כן מהן הכמויות .
    בתודה ותמשיכי במתכונייך הנהדרים .
    יעל

  35. פירגה יקרה,
    אני נהנית בכל יום מהמתכונים שלך, אני מנסה חלק מהמתכונים ובדרך כלל מקבלת מחמאות והתודות הן לך……….
    בבקשה כתבי לי האם לאפות עוגה בחושה זו ובכלל בטורבו, או בתנור רגיל.
    המון תודה ויישר כוח ענק.
    רונית..

  36. פירגה יקרה
    אתמול הכנתי את העוגה, גיררתי את התפוחים, ויצאה מעולה. כזכור לך בעלי לא מאוהבי הקוקוס.
    הוא בכלל לא מרגיש את הקוקוס לא בעוגה זו ולא בעוגת התפוזים והוא כל כך נהנה מהעוגות שלך….
    גם הכנתי את המוס וגלידה בחלבה ודבש – יצא 10. את המחמאות אכתוב ליד המתכון.
    בזכות, הפכתי לאופה ובשלנית .
    שיהיה לך סוף שבוע נעים :lol: smile smile

  37. אני מעוניינת להכין ציפוי לעוגה בטעם שוקולד/קקאו כדי לפתות את בני לאכול ממנה.מה את מציעה??!

  38. הכנתי אתמול והעוגה טעימה מאוד מאוד (לכל משפחתי שמאוד נהנים מהמתכונים שלך.
    חג שמח.

  39. בוקר טוב!
    גם אני הכנתי היום את העוגה. יפה מאד מרשימה וכמובן חשוב ביותר טעימה.

    • תודה עדנה מקסימה
      אני כל כך אוהבת שאתם מכינים ומגיבים. נהדר שהתגובה טעימה ;) גם לכם

  40. עוגה נהדרת :P מומלצת ביותר smile שילוב הטעמים מדהים laugh מרקם משגע :cool:
    בקיצור עוגה מנצחת.
    הכי טוב לחתוך את התפוחים לריבועים – כי ככה הם נשארים במרקם הנפלא של העוגה הזאת –
    וכן בהחלט אפשר להקפיא laugh ניסיתי ויצא מוצלח,

    פירגה – תודה

    • אני חתכתי לקוביות שזה למעשה ריבועים.
      תודה רבה וכיף שאהבתם וחזרת לשתף
      וגם מעולה שאפשר להקפיא smile
      תודה רבה :lol:

  41. הכנתי היום על פי בקשת הבת והתגובה היתה אמא תגידי לפירגה מדהים! :lol: :lol:

  42. הכנתי היום ושידרגתי עם אגוזי מלך קצוצים ולא קילפתי את התפוחים הכנתי עם חלב ולמעלה פיזרתי סוכר חום ושקדים יצאו שתי עוגת וכבר אחת חוסלה..
    ישר כוח

  43. פירגה בוקר טוב,

    יש לי שאלה שלא קשורה כל כך למתכון הספציפי הזה, אבל אותי תוכלי לכוון אותי.

    יש לך מתכון לעוגה המשלבת תפוח, קוקוס וגזר?

    אשמח לתשובתך.

    • יו איזה עוגה נראה משהו אני הולכת לקנות קוקוס פירגוש את משהו

  44. פירגה בוקר טוב,

    האם ניתן להקפיא את העוגה? ואם כן, כיצד מפשירים?

    כמו כן, האם ניתן להשתמש בתפוחי גרנד?

    תודה מראש.

  45. פירגה זאת עוגה מצויינת ! פשוטה ומהירה להכנה.
    בעלי פשוט התאהב בה,תודה רבה!

  46. הי ד
    תודה רבה ושמחתי מאד להוסיף אותך למעריצים של העוגה. ראית כמה שיש? ;) :lol:

    • גליה זאת עוגת קוקוס.
      תבחרי מתוך קטגוריה :עוגות בחושות משהו לטעמך שהוא בלי קוקוס
      ערב טוב smile

  47. האם אפשר לוותר על הקוקוס אן להמירו במשהוא אחר הילדים שלי לא אוהבים קוקוקס

  48. היי , שוב אני laugh
    הולכת להכין עכשיו את העוגה הזו לאמא שלי , הכנתי לה גם את עוגת הגבינה עם הפירורים שהכנתי היום .
    אין מה להגיד , כמה מזל שיש אותך ;)

    • גליתוש, העוגות שאת בוחרת אחת אחת נהדרות.
      גם זו עם התפוח חבל"ז איזו עוגה. רק להכנס ולראות את התגובות זה עושה חשק להכין.
      תמשיכי לפנק את אמא.זה אושר גדול smile
      תודה על המחמאות מתוקה smile

  49. הי פירגה,
    הכנתי את העוגה הזו בעבר,היום הכנתי שוב
    והעוגה מוצלחת מאוד. smile

    • רוני בקר טוב
      תודה על ההמלצה והמשך טעים. נהדר שגם אתם אהבתם את העוגה smile

  50. פירגה עוגה מצוינת אני שמתי רק כוס ורבע סוכר וזה היה מספיק,אצלי לא אוהבים מתוק מידי. ולגבי הקינמון מנסיוני עדיף לפזר את הקינמון בסיום האפיה. תודה לך פירגה יקרה. ושנה טובה לך.

    • דנה,אנחנו "מתים" על הקינמון בפיזור על העוגה ומפה האימרה הכל שאלה של טעם

      תמשיכי להכין ולהנות ושנה נפלאה לכולכם

  51. הי פירגה אני הכנתי כמה וכמה פעמים את העוגה ואין מילים עוגה מדהימה

    שאלתי האם אפשר להכין כמאפינס ואם כן האם יש שינוי באפיה או בכלל

    תודה לך על הכל
    ושנה טובה

    • דורית,נהדר כמאפינס,רק שימי לב לזמן האפיה אולי צריך פחות זמן.
      שנה טובה ומתוקה

  52. שלום.
    קודם כול רציתי להגיד שהמתכונים שלך מאוד מאוד טעימים וקלים- תודה רבה!!!

    לגבי העוגה-צריך לבשל את התפוחים כדי שיהיו רכים?

  53. היי פירגה
    כתבת שאת המים ניתן להמיר. במה? במיץ ? תפוזים ,תפוחים?
    מה את מציעה?
    תודה אביבה

  54. צהרים טובים,
    העוגה נראית לי נהדרת.
    אני רוצה לשלב שמנת של פעם במקום 2 כוסות מים אפשר
    ואם כן מה הכמויות?

    תודה רבה

  55. בוקר טוב,
    אז הכנתי העוגה טובה ומנחמת.
    החלפתי כוס אחת של מים בכוס מיץ תפוזים.
    את התפוחים הקפצתי מעט בחמאה, את יודעת שלא ייחסר.
    הכנתי בתבנית קוגלהוף ויצאה עוגה רכה ונעימה

    סאלי smile

  56. מה זאת אומרת 2 שקיות סוכר וניל וקינמון? כמה קינמון ? נראת נפלא העוגה הזאת, עכשיו אני הולכת להכיןן

  57. הכנתי את העוגה הזו אתמול ויצא מעולה. רציתי לעדכן שיצרתי גרסא לסכרתיים (עבור בעלי) באופן הבא:

    גיליתי שכשרוצים להמיר את הסוכר במתכון של עוגה לממתיק מלאכותי, זה לא יוצא אותו הדבר כי במתכון עם סוכר הוא מתקרמל בתנור וזה מה שנותן לעוגות את המרקם המיוחד שלהן. הפתרון שלי- אני מחליפה את רוב הסוכר בממתיק אך משאירה ממנו מעט בשביל הטעם והמרקם. גיליתי שאם רבע או קצת יותר מסך הממתיק בעוגה הוא סוכר והשאר ממתיק מלאכותי, לעוגה עדיין יש טעם כאילו הוכנה עם סוכר והמרקם נשאר מצוין.

    במתכון זה למשל השתמשתי בחצי כוס סוכר וכוס ממתיק מלאכותי. כל השאר נעשה כפי שכתוב וכאמור- יצא מעולה.

    אז שוב תודה רבה מקרב לב על המתכון. סיפרתי לאמא שלי וגם היא תכין אותו השבוע.

    לבנת smile

  58. ממש אליפות והכי טוב שהכול בקערה ואני עושה אותה תוך 5 דקות,הקפאתי אחת להורים…כרגע יש בתנור עוד נגלה smile smile

  59. פירגה יקירה,,
    את נפלאה ואופה קסמים מתחת לידייך,
    ועל כך תבורכי.
    רציתי לשתף בכך כי כנתי את העוגה
    וחשוב לי לציין שהעוגה עסיסית ומשובחת רק הבעייה שלי הייתה,
    מידת המ ת י ק ו ת הרבה !!!!,,
    יצאה מתוקה מעל ומעבר,
    ממליצה ללהוריד ל-3/4 כוס סוכר.
    פירגה יקירה,
    מכיוון שהעוגה יצאה עסיסית,וגבוהה,
    הכנסתי אותה למקרר למשך לילה ,כדי שהמתיקות תיבלע בעת צינון העוגה.
    מנסיוני זה עובד.
    בגדול העוגה במרקם נפלא,בהחלט מן הראוי שאכין אותה שוב בעתיד.
    אך להבא ,כאמור, אסתפק במחצית מכמות הסוכר.
    פירגה,
    ברכות וחיבוקים
    ממני רויטל, שנהנת מכול הבלוג שלך ,העמוס מכול טוב.

  60. היי פירגה,
    חיפשתי עוגה לשבת ורציתי לשנות מהשוקולד..והנה ב"ה מצאתי עוגה גם טעימה, גם קלה להכנה וגם מקורית!!
    העוגה רק יצאה וכבר נטרפת..
    תודה רבה לך smile
    שבת שלום לך ולמשפחתך

    • נפלא.יש על העוגה כבר עשרות תגובות נפלאות.
      שבת שלום וטעימה
      smile

  61. כרגיל נהנית מהבחושות שלך שוב ושוב.
    הפעם הכנתי 2 עיסות: "שוקולד" חרובים וקוקוס, על בסיס המתכון הזה בלי התפוח. הכנתי מקמח מלא. שמתי שכבת חרובים ומעליה שכבת קוקוס. ואפיתי ככה ביחד. יצא מעניין וטעים!
    נטרפה מיידית! :lol:
    תודה ושבוע טוב! smile

    • אנה,בקר טוב
      אני שמחה שאת מחוברת לאתר שלי ומוצאת בו מטעמים לטעמך.
      תמשיכי כך ותשמחי אותי smile

  62. פירגה שלום,
    רציתי לומר לך תודה:-)הכנתי את העוגה פעמיים ויצאה מעולה.עשיתי רק חצי מהכמות בתבנית אינגליש קייק אחת ושמתי רק תפוח אחד ועוד צימוקים……
    יצא מצוין והכל בזכותך!
    שבוע מבורך…..
    יעל

    • יעל,את נפלאה שאת חוזרת לשתף אותי ועוד בתוצאות כאלה טעימות.
      תודה והמשך עשייה נהדרת .חיבוק.

  63. עוגה מעולה!!! הוספתי צימוקים והחלפתי כוס מים אחת בכוס מיץ תפוזים. יצא נפלא.
    פירגה, מכל אתרי המתכונים (ויש בשפע), המתכונים שלך אף פעם לא מאכזבים: תמיד כמויות מדויקות, תמיד קל להכנה ותמיד טעים טעים. תודה רבה. :lol:

    • דלית,זו אחת העוגות האהובות עלי.
      המוטו שלי יישאר שהכל צריך להיות קל וטעים ובגובה העיניים ;) :lol:
      תודה והמשך נפלא ביחד smile

  64. יצא כרגע מהתנור. כל כך טעים ועסיסי!
    הכנתי חצי כמות בגרסת מאפינס טבעונית:
    החלפתי את הביצה ברסק תפוחים ללא סוכר (מהסוג שנמכר באריזות של 113 גרם).
    השתמשתי בתפוח חמצמץ אחד וארבעה שזיפי שגיב.
    אפיתי 20 דקות. יצאו 16 מאפינס בינוניים.
    נשלפו בקלילות מהתבנית (ששכחתי לשמן).
    תודה רבה!

    * אני משתמשת בכ-60 גרם רסק תפוחים כתחליף לביצה אחת.

  65. תודה! smile
    האתר שלך הוא אוצר של ידע. אני נהנית לשוטט בו ולמצוא הפתעות בכל פעם מחדש.

    • הי חמוטל,

      תאמיני שגם אני מוצאת בו נשכחות.

      האתר כל כך ישן ויש בו המון אוצרות smile זה כיף לשוטט

      ולדלות כל פעם משהו ולחדש.ומה גם,שבטוח טעים ;) :lol:

  66. פירגה יקרה, כמה שההלל את העוגה זה לא יספיק, אני כבר מכינה אותה אין ספור פעמים, אין עלייך, הייתי בטוחה שכבר מזמן שיתפתי
    אותך, אליפותתתת, מי שאוהב את המצרכים ולא מכין, לא יודע מה הוא מפסיד, אני יכולה להמשיך ולהלללל…. בברכת חג שמח ותודה על שאת והאתר שלך קיים.

    • מרים יקירה, ערב טוב.
      לא הרגשתי טוב.עכשיו נכנסתי לראות את התגובות.
      תגובתך מרגשת מאד. כיף לקבל תגובה חמה כל כך.
      שנמשיך להכין ממיטב המאכלים ולשמח את משפחותינו.
      תודה ולילה טוב עם חיבוק kiss

להגיב על מאיה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *