d7a4d7a1d798d795d7a0d794 d790d798d7a8d799d795d7aa d790d7a1d7a0d7aa d790d791d799d793d79f - קוגל אטריות עם טונה

קוגל אטריות עם טונה

d7a4d7a1d798d795d7a0d794 d790d798d7a8d799d795d7aa d790d7a1d7a0d7aa d790d791d799d793d79f 1 - קוגל אטריות עם טונה

למשפחת הקוגל נוספה טעימה ולאוהבי הטונה זו חגיגה.

מצרכים ב ק ע ר ה:
400 גרם אטריות רחבות מבושלות לפי הוראות היצרן
5 ביצים שלמות
3 בצלים קצוצים מוזהבים ב-4 כפות שמן
2 קופסאות קטנות טונה בש מ ן – לסחוט היטב מהשמן
2 כפות קמח- איזה שיש לכם בבית ואפשר לוותר על הקמח כדי שיצא יותר עסיסי
פלפל שחור ומלח לטעם.
אפשר להוסיף 3 גבעולי בצל ירוק קצוץ
כף מטבל פלפלים בשום ועגבניות או עיטורי עגבניות או כף סלט חומוס/טחינה
לערבב ולהוסיף 300 גרם גבינות: צהובה מגוררת+לבנה או קוטג'
לצקת לתבנית משומנת מספר 26
לגרר מעל לקוגל מעט מרגרינה/גבינה
לאפות בחום 175 כ-50 דקות או עד הזהבה.לא להשחים כדי שלא יתייבש.
תהנו

48 תגובות על “קוגל אטריות עם טונה

  1. בוקר טוב פירגה,
    נראה טוב יש אפשרות להחליף את הטונה במשהוא אחר.תני רעיון בבקשה.
    תודה

  2. פירגה החמודה,
    יש לי בעיה אתך, את יודעת?
    כמעט אין יום שאני לא נכנסת לאתר שלך ומתלהבת ומחליטה להכין בהזדמנות הראשונה,
    ואז נוסף עוד מתכון טעים.. ועוד מתכון.. ועוד מתכון……
    ואני כבר לא יודעת במה להתחיל.
    אז תודה רבה רבה לך על צרות טובות שאת גורמת לי.
    תמשיכי כך ויבורכו ידייך♥

    • רותי מקסימה,מה שלומך?
      אנחנו לא ;) הולכים לשום מקום…בינתיים,חהחהחהחהחהחה
      אז בזמנך הפנוי והנעים תכיני לכם כל פעם משהו…..טעים.
      המתכונים נשארים איתנו לדורי דורות :lol:

  3. העיטורי עגבניות/פלפלים בשום במשהו אחר? לא יודעת אם הילדים יאהבו…
    תודה

  4. כל היום היה לי בראש התמונה של הקוגל הזה

    קוגל אני לא אוהבת
    טונה חמה לא ידעתי אם אני אוהבת (אבל עם המתכונים שלך אני לא מתחייבת מראש שאני לא אוהבת laugh )

    איך שהגעתי הביתה התנפלתי על המצרכים

    והכנתי
    מריירת רוק על הריח עד שהיה מוכן :|

    עוד לא החלטתי אם אני אוהבת ;) אבל זו כבר הפרוסה השנייה שאני אוכלת מהקוגל

    אגב, המטבל של הפלפלים בשום ועגבניןת ממש מוצלח כאן :lol:

  5. אההה. ואת התחתית של התבנית המשומנת ציפיתי בפירורי לחם לפני ששמתי את התערובת

    • ברבורה יקרה
      ואני כשאני רואה טונה אני כבר אוהבת עוד לפני שטעמתי.מתה על טונה בכל צורה.
      מקווה שתאהבי אותה ואם לא אז אולי יתר בני הבית יאהבו. או תעשי משלוחה. ;)
      סוף שבוע נעים וטעים smile

  6. אני עוד טועמת וטועמת וטועמת (בלי יכולת החלטה אם אני אוהבת את זה או לא….קצת קשה לי להפרד מהידיעה שאני לא אוהבת קוגל ;) )

    בכל אופן הבעל אוהב, הבן הבכור הגיע היום וזה היה לו קצת יבש (כנראה יום למחרת זה ככה כי אתמול זה היה בסדר גמור…ברגע של יצירתיות הוא הוסיף לזה יוגורט laugh ואמר שהיה לא רע ככה
    הצעיר מחכה לשבוע הבא אז הוא יגיע לסבב חדש :lol:

    יש לך רעיון איך לשמור על זה גם למחרת?

    • ברבורה,אני פשוט חותכת למנות . שומרת בקופסה במקרר ומחממת מעט במיקרו :lol:

  7. הייתה ארוחת צהריים מעולה,בזכותך כמובן!! כל כך אהבו הוספתי סלט ירקות וזה היה מושלם smile

  8. תודה רבה פירגה. נשמע משהו לטעממו.
    :!:
    יש לי שתי שאלות:

    לאיזה מטבל את מתכוונת פלפלים ושום, מאוווד מאוד אשמח להכיר.
    ולדעתך פירגה, אפשר גם עם שלוש ביצים למשל?

    תודה smile

    • אירה הי,

      כנסי לקטגוריה:מבחר מטבלים וממרחים ותראי את התמונה של הצנצנת.

      לגבי הקוגל תקטיני קצת את הכמויות ותכיני קוגל קטן.
      בבקשה וערב טוב smile

  9. יוו, איזה יופי.
    ראיתי את הצנצנת, וכמובן שאחפש בסופר.

    המון תודות פירגה יקרה. ערב טוב smile

  10. בוקר טוב פירגה
    האם לדעתך במקום איטריות רחבות אפשר עם פסטה?
    פשוט אין לי כרגע אטריות ובא לי להכין
    יום טוב לך

    • רחל בקר אור
      אפשר להכין .
      לדעתי כדאי לקצוץ אותה במג'ימיקס לחתיכות קצרות של 2-3 ס"מ.
      בהצלחה ותהנו smile

          • פירגה בוקר טוב
            כפי שספרתי לך הכינותי עם פסטה פנה
            ובני הגיע לבקרני בצהרים.
            חגגנו על המעדן
            תבורכי
            יום טוב
            רחל

          • רחל הי שוב,
            ראיתי שהכנת ושהצליח ושאהבתם.איזה כיף ותענוג גדול גם לי.
            תודה חמודה ויום נפלא smile

  11. בוקר טוב פירגה,
    מה שלומך?
    רציתי לשאול בבקשה, אפשר להכין את זה בלי המטבל פלפלים עגבניות?
    בא לי לנסות להכין את זה . מקווה שזה יצליח לי.
    תודה מראש על עזרתך
    ושיהיה יום חמים ונעים smile smile

    • רותי בקר אור
      אין בעיה לוותר ואם את רוצה תוסיפי כף רוטב צ'ילי מתוק או כף קטשופ,אבל גם זה לא חובה.
      אין סיבה שלא יצליח,הסירי דאגה.
      יום טוב ובשורות טובות smile

  12. בוקר טוב לך,
    תודה רבה על תגובתך המהירה.
    מחר בלי נדר אני מתכוונת להכין את העוגת שוקולד הענקית שלך בשביל הבן שלי,קניתי
    שמנת מתוקה פרווה בשביל הציפוי. מקווה שיצליח לי.

    שיהיה לך יום מקסים, סוף שבוע נפלא,
    תודה רבה לך על הכל
    רותי
    smile smile :lol:

    • רותי בשמחה.

      לגבי הענקית,
      אני מבטיחה הצלחה כך שתלכי עליה בעינים עצומות ;) יש עליה המון ביקורות מעולות .
      יום נפלא ולבן בהצלחה בכל smile

  13. פירגה,המון תודה לך על התמיכה.
    אתמול בערב הכנתי כבר עוגת ביסקוויטים לבן שלי.
    מחר אכין את העוגה הענקית, עכשיו, אני צריכה לבדוק באיזו תבנית להכין,לא יודעת אם תבנית
    התנור הגדולה מתאימה. מה את חושבת?

    העיקר שהבן יהיה מרוצה!

    שוב תודה לך,יום נפלא
    smile smile

    • רותי יקרה
      המידות רשומות במתכון.
      תמדדי ותלכי על זה. העוגות בתבניות שרשמתי יוצאות מאד גבוהות ומרשימות.
      smile

  14. בוקר טוב פירגה –

    במילה אחת: וואו :!: :!:

    הכנתי לארוחת בוקר את הקוגל. איזו הצלחה!! עם סלט ליד – כיף של שבת בבוקר.

    כרגיל, ומכורח הנסיבות, קצת שינויים: התברר לי שיש לי רק בצל אחד רגיל, אז שמתי אחד סגול קצוץ, ואחרי ההזהבה של הבצלים הוספתי פלפל אדום קצוץ לקוביות קטנטנות כתחליף לממרח פלפלים וגם לבצל השלישי. בסוף הוספתי לתערובת קצת קוביות גבינה בולגרית וקשקבל מגורד – התוצאה היתה צבעונית, יפה, וטעימה להפליא. :P

    :lol:

    מקווה לעדכן בהמשך היום אחרי הבישולים לצהריים, שכוללים לפחות מנה אחת משלך – אולי שתיים (אם אצליח לרוקן את הקישואים בלי להרוס אותם…).

    תודה ויום מקסים

    • פוליאנה חמדתי
      תגובה טעימה על הבקר,איזה כיף.
      תודה smile
      יום מקסים גם לך ואנרגיות חיוביות ;)

  15. הכנתי אתמול, וכולם התלהבו מאוד!
    אני בכלל מתלהבת מכל האתר הזה והמתכונים המופלאים שלך.
    אז המון המון תודה! :lol:

    הייתי שמחה לקבל הנחיות או מתכון לקוגל כזה עם בשר טחון (אני לא יודעת איך להתנהל עם הבשר)

    כל טוב :P

  16. היי פירגה,
    נתת לי רעיון מעולה להכנת מאפינס טונה ואטריות :
    התיבול שלי לטונה היה חרדל וקטשופ ,ואני טגנתי את הטונה עם 2 בצלים קצוצים,עגבניה מגוררת , 4 כפות קטשופ, ושן אחת שום.,ולאחר 2 דקות טיגון ועירבוב ,כיביתי את האש וציננתי,
    לאחר צינון ,הוספתי לבצל והטונה 3/4 מיכל קוטג',וקצת גבינה מלוחה צפתית,ותבלינים
    וערבבתי הכול עם האטריות שגם הם עברו סינון וצינון.
    לאחר תיבול וטעימ ,הוספתי את הביצים והכול עבר עירבוב והועבר לתבניות שקעים מסיליקון.
    יצא מ ע ו לה !!!
    המון תודה על הרעיון המעולה, לצירוף של האטריות והטונה עם הגבינות,
    התקבל מגש של מאפינס משובחים.
    אפילו הבן שלי הבררן באוכל אמר לי: "וואוו ,,כמה שזה טעים !
    תודה על היצירתיות פירגה,אין מילים,
    עשית לי את היום.

    ,

  17. אחרי הרבה שנים של התנתקות אני חוזרת ומגלה את הפשטידה שלך שנהייתה עם הזמן שלי אני מכינה אותה באופן אוטומטי מה שלא רגיל אצלי בכלל בדרך כלל אני צמודה הדוקה למתכונים גם אם הכנתי המון פעמים.
    ועכשיו אני מגלה את האתר המדהים הזה אחרי שנכשלתי בהרבה מתכונים מהאינטרנט….. וחוזרת למקורות…..
    כיף לראות כיף לדעת בקרוב אעלה תגובות למתכונים.
    יש עוד מתכונים שלך שאני ממשיכה להכין (בשר מדומה עם גזר ושזיפים)
    אז תודה על כל זה ותודה שאת כאן בשביל לעזור

    • אוסנת יקרה
      כיף,כיף ממש אושר לראות אותך פה איתי.
      אני מקווה שתמשיכי להכין מטעמים ולהנות ולשתף אותי במעשי ידייך.
      טוב שחזרת.
      חיבוק.

  18. בגללל הצליאק שלי ובגלל שאני לא אוכלת גבינה צהובה מטעמי בריאות ושמירה על המשקל – הכנתי את המתכון המשגע בצורה שהתאימה להעדפות שלי – יצא מדהים: – תודה רבה על כל המתכונים. להלן הוורסיה הצליאקית שלי:
    מצרכים ב ק ע ר ה:
    400 גרם אטריות רחבות מבושלות לפי הוראות היצרן (א י בישלתי איטריות אורז – בגלל הצליאק שלי)
    5 ביצים שלמות
    3 בצלים קצוצים מוזהבים ב-4 כפות שמן
    2 קופסאות קטנות טונה במים -(ולהוסיף כפית שמן זית)
    פלפל שחור ומלח לטעם.
    אפשר להוסיף 3 גבעולי בצל ירוק קצוץ
    כף מטבל פלפלים בשום ועגבניות או עיטורי עגבניות או כף סלט חומוס/טחינה או צ'לי מתוק או קטשופ – אני בחרתי צ'ילי מתוק
    לערבב ולהוסיף 300 גרם גבינות: צהובה מגוררת( אפשר לוותר מטעמי בריאות)+לבנה או קוטג' אני בחרתי כל מיני גבינות למריחה שיש בבית
    לצקת לתבנית משומנת מספר 26
    לגרר מעל לקוגל מעט מרגרינה – בעניין הזה ויתרתי …
    לאפות בחום 175 כ-50 דקות או עד הזהבה.לא להשחים כדי שלא יתייבש.
    נהננו מאוד


    ,

  19. היי פירגה..
    הכנתי למסיבת סיום של ביתי והיא התחסלה.
    קיבלתי מחמאות רבות
    תודה רבה

    • רננה,תודה רבה שחזרת לשתף אותי.
      למעשה כולנו קיבלנו המלצה טעימה לפשטידה.
      המשך עשייה מבורכת וטעימה smile

      בהצלחה לבת שלך בכל שתפנה ותבקש smile

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *