dscf2078 - סינרולים שוקולדה בבצק גבינה

סינרולים שוקולדה בבצק גבינה

 

בצק גבינה בשוקולדה - סינרולים שוקולדה בבצק גבינה

אני כל כך אוהבת את הבצק הזה , שהכנתי לו קטגוריה נפרדת עם המון מתכונים נהדרים.

קישור למתכונים:

http://pirge.co.il/category/מאפים-מבצק-גבינה-ללא-שמרים

היום הכנתי סינרולי שוקולד בבצק הגבינה.

מצרכים לבצק:
שמים בקערה
200 גרם מרגרינה רכה/חמאה
1/2 כוס סוכר
250 גרם גבינה לבנה רכה
1/2 2 כוסות קמח תופח ומשאירים עוד בצד ללישה
לשים בצק נעים ורך ושמים במקרר לשעה.

מחלקים ל-2 ומרדדים עלה מלבני גדול
מורחים את כולו בממרח שוקולד , מכל סוג
מגלגלים וחותכים לפרוסות עבות של 3 ס"מ.מניחים בתבנית גדולה על ניר אפיה במרווחים ,כי הם מתרחבים מאד באפייה.
מחממים תנור לחום 175 ואופים כ-25 דקות עד שמתחילים לקבל צבע חום עדין.
בגלל שהבצק גבינתי לא לאפות יותר מדי .
הכמות שהכנתי 20 יחידות
שומרים בקופסה סגורה במקרר.מפרידים בין השכבות בניר אפיה כדי שלא יידבקו.
תהנו

57 תגובות על “סינרולים שוקולדה בבצק גבינה

    • תודה אילנתיתוש

      ראית במאקו? שמו מתכונים שלי

      nana10.co.il/Article/?ArticleID=797200&pid=54

      תהני smile

  1. האם אפשר לחלק מהסינרולים למרוח ריבה, פודינג וניל, וכמובן שוקולד למריחה, על למנת להעשיר את המבחר של 20 היחידות. תודה לתגובתך….. ;) :P

  2. בוקר טובושבת שלום לך יקירה!
    פתחתי בבוקר את המחשב בתקווה למצוא מתכון מענין לשעת איכות עם נכדתי.מעולה!!
    בנוסף רציתי את עזרתך -כמדומני שנתת לפני זמן מה מתכון לכבדים עם ערמונים מחפשת ומחפשת
    ועדין לא מצאתי .
    אשמח לעזרתך!! המון תודות!

  3. פירגה שבת שלום,

    אני כל כך נהנת מהאתר שלך, מתמוגגת וחוזרת אל מיומנות הבישול בזכותך. תודה. אתמול חגגנו ארוחה שלמה שנשאה את דגל פירגה. כרובית אפויה, עוף באננס, קציצות נימוכות ואורז. הילד בן ה16 שעושה טובה ואוכל משהו טרף 6 פולקע והתענג. לא פשוט למצוא בשבילו משהו חדש. אני מודה לך מקרב לב. וכבר הולכת להכין את הסינרול :lol:

    • דפי יקירתי
      תודה על המחמאות. אם תוכלי להבא לרשום מתחת למתכונים שהכנת את התגובות הנרגשות שכולם יראו.
      התגובות חשובות לי מאד.תודה.
      בהצלחה בסינרול ואם תוכלי לרשום תגובה מתחת למתכון של הסינרול.
      חיבוק ליום נפלא וטעים smile

  4. לפריגה שבת שלום הבצק של הסינרולים יש שתים וחצי כוסות קמח הקמח זה חוץ מהקמח שבצד לגלגל

  5. כבר מעצם הקריאה הסינרולים האלה טעימים.
    אני חושבת שממרח נוטלה יעשה עמן צדק.
    תודה :P

  6. פירגה שלום,

    נראה מעולה, מדי פעם אני מחפשת מתכון חדש ואל האתר שלך עולה אצלי בפייבוריט בר

    הפשטות של המרכיבים וההכנה במתכונים שלך עושים את זה הכי טוב ופשוט …

    אכין את הסינרולים בשבוע הבא לשבת, אך היה מעניין להכין עם מילוי גבינה

    תוכלי לרשום את המתכון למילוי גבינה?

    שבת שלום

    גלית
    :P

  7. שלום, פירגה,
    האם אפשר למלא במילוי של עוגת שמרים רטובה וטובה?
    האם אפשר לקבל רעיונות נוספים למילוי?
    תודה

  8. איך חותכים את הנקניק ככה שהעוגיות יצאו כאלה יפות ועגולות?

    נראה מושלם! :eek:

    • מירית ערב טוב
      אם את רוצה אותם מושלמים תקררי אותם היטב לפני הפריסה.
      בהצלחה ותהנו מהם.הם נפלאות. smile תודה.

    • שרה בקר טוב
      את הבצק תכיני בכלל בלי סוכר כי המליות ללא סוכר מאד מתוקות וזה מיותר. אם את רוצה בכל זאת להמתיק את הבצק אז ממש קצת.
      כך אני עושה. לא ממתיקה בכלל
      בהצלחה smile

    • שיר בקר טוב
      צריך גבינה קשה כמו טוב טעם או כנען.

      הצעה:
      תסמיכי את גבינת השמנת עם אינסטנט ןתכיני את השבלולים בתבניות מאפינס,לפחות כך הגבינה לא "תברח"

      smile

  9. בוקר טוב פירגה
    אם זכרוני אינו מטעה אותי פעם נתקלתי במתכון שלך של מאפינס שוקולד עם גבינה אם תוכלי לתת לי קישור למתכון הזה אודה לך היינו בחו"ל והילדים שלי אכלו בסטראבקס מאפינס כאלו ונזכרתי שפעם נתקלתי במתכון שנראה בדיוק כמו של סטארבקס אצלך

    תודה ויום טובsmile

  10. פירגה היקרה,

    הסינרולים יצאו מעולים… כחולת צליאק (רגישה לגלוטן), החלפתי את קמח תופח בקמח קונדיטור נטול גלוטן + אבקת אפיה. הבצק יצא מעולה.

    עוף באננס עכשיו בתנור, אחזור לדווח בהמשך…

    תודה, ושבת שלום laugh

    • רוזיש ערב טוב חמדתי
      שמחתי לקבל מחמאות על הסינרולים ואני מקווה שכך גם תהיה התגובה על העוף באננס.
      תהנו ושבת שלום smile

  11. העוגיות יצאו מעולות, בצק מצויין.

    דרך אגב כשיש לך הערה כמו הבצק הכי טוב או כל חוות דעת חיובית, אין דבר כזה שלא אנסה את המתכון.

  12. היי פירגה, אני רוצה להכין אבל יש לי שאלה:

    האם הבצק יוצא אחרי האפיה רך כמו שמרים רטובה או שצריך לשים במיקרוגל תמיד לפני שאוכלים כדי שיתרכך קצת ?

    • אני מתכוונת שנניח אחרי 4 שעות אפיה ללא מקרר , האם צריך עדיין לחמם מס' שניות ?

  13. פירגה יקרה
    חג שמח לך ולמשפחתך. אני משערת שאתם כרגע מנפנפים ליד המנגל. איזה מזג אויר נהדר
    יש לנו היום :lol:
    אני מאוד רוצה להכין את המתכון הנ"ל אולם אנו לא מחסידי המרגרינה\חמאה
    האם אוכל לעשותו עם שמן ?? ואם כן אז באיזו כמות ? :?

  14. הי,
    נראה מעולה!
    מה דעתך על הכנת הבצק הנ"ל מגבינת עיזים?
    לטובת הנמנעים ממוצרי חלב פרה?

  15. הי
    חלק מהבצק מילאתי בשוקולד וחצי עשיתי כמו בורקס עם חתיכה של גבינה מלוחה בתוכו- יצא מעולה!
    לא נשאר להקפאה…

    • דניאלה ערב טוב,
      אני בטוחה שלא נשאר להקפאה, הסינרולים האלה טעימים ברמות קשות.
      תודה רבה לך על הפירגון וההמלצה.

  16. שלום פירגה

    תודה על כל שפע המתכונים.
    אין לי גבינה לבנה. האם אפשר להשתמש ביוגורט יווני סמיך? הוא סמיך ומוצק.

    תודה.

  17. מתכון קל ונפלא !
    עשיתי אתמול – עלה אחד מרחתי בממרח שוקולד נוטלה. על העלה השני – ריבת תות שדה ומעליה מעט קוקוס ונטיפי שוקולד. את הכל חתכתי לפרוסות כמו בהסבר שלך. מיותר לציין שעד הבוקר לא נשאר כלום…
    תודה רבה רבה. אני נהנית להכנס לאתר שלך וכל הזמן מתפעלת משלל הרעיונות והיצירתיות.
    שבת שלום ושוב תודה smile

    • בקר טוב דקלה ויופי של תגובה על המתכון.שיהיה אחלה של שבוע נפלא וטעים.

  18. אז ככה…………,
    סינרול שוקולדה
    מענינת וטעימה.
    אבל…..לא דומה
    לצילום המצורף למתכון…….
    פחות יפה
    יותר שטוחה.
    בפעם הבאה
    נקווה ל"הופעה" יפה יותר.

    תודה.שבת שלום.

    • אסתי,להבא תכיני אותם יותר שמנים "ומלאים" . כנראה שהם היו "רזים" מלכתחילה.
      תהנו מהמטעמים שהכנת לשבת ושבת שלום smile

  19. פירגה בוקר טוב

    אני רוצה להכין עם הילדים בגן כעוגיות שבלולים. אני רוצה שייצאו יותר קטנים האם אפשר לחלק את הבצק ל 3 חלקים?
    האם הגבינה צריכה להיות בטמפרטורת החדר או קרה מהמקרר?

    • שירה שלום
      אין בעיה להכין יותר קטנים והגבינה יכולה להיות מהמקרר.
      תהני עם הקטנים ושיהיה לכם טעים.
      smile

  20. הי פירגה
    אני רוצה להכין את הסינרולים האלו
    רק שאלה לפני כן – האם שמנת חמוצה יכולה להחליף את הגבינה במקרה הזה?
    אשמח לתגובתך
    הדס

  21. אז הנה אני שוב כדי לדווח
    יצא מצוין גם עם שמנת חמוצה.
    השילוב של השוקולד עם הבצק גבינה מקסים בעיני

    אגב, אני נהנית כל הזמן מהמתכונים שלך ולא גומרת להכין אותם, גם אם אני לא חוזרת לדווח על כל אחד ואחד.
    תודה יקירתי!

    • הדס חמודה,בקר אור ונפלא לך.
      תודה רבה וחיבוק להמשך יום מתוק , עם המון שקט ושלווה smile

להגיב על סימה טיטו לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *