d7a2d795d792d7aa d798d795d7a8d798 d7a2 2 640x410 - טורט יום הולדת של אמא של פירגה

טורט יום הולדת של אמא של פירגה

d7a2d795d792d7aa d798d795d7a8d798 d7a2 - טורט יום הולדת של אמא של פירגה

לייקח של אמא – מתכון נוסטלגיה
מתכון שזכור לי מילדות מהתקופה שהיה לנו משק גדול של עופות ומהביצים של האווזים אמא היתה מכינה לייקח שכל המושבה באה לטעום ממנו.
המתכון והטיפים מקוריים של אמא של פירגה
המצרכים לעוגה:
תבנית עגולה ג ד ו ל ה קפיץ מספר 28 מצופה בתחתית בניר אפיה
8 ביצים מספר מופרדות בטמפרטורת החדר
כוס ורבע סוכר
כוס ורבע קמח רגיל מ נ ו פ ה— לא לשים קמח תופח וגם לא צריך אבקת אפיה.
כף מיץ לימון
כף גרודת לימון
3 כפות שמן – לא צריך יותר.
100 גרם שוקולד מריר וחלב מעורבים מגוררים במגררת גסה
100 גרם אגוזים גרוסים

אופן ההכנה:
להקציף במיקסר חלבונים עם סוכר לקצף קשה
להוסיף בעירבול יותר איטי את החלמונים
להוסיף את מיץ הלימון, קליפת לימון והשמן לערבל רגע אחד ו….
להוסיף את הקמח האגוזים והשוקולד כל פעם כף.
כשכל הקמח בפנים להפסיק את המערבל ולהמשיך בעזרת היד (כמו שאמא עושה) לערבב בתנועות עטיפה .

או בעזרת כף עץ.
לצקת לתבנית .
לאפות בתנור חם בחום 175 מעלות לכ-30 דקות. לבדוק בעזרת קיסם עץ שמוכן.
מקררים.
אם רוצים חוצים ל-2 או 3 וממלאים קרם וניל או שוקולד
אין צורך להרטיב את העוגה.

כנסו לתגובות של יפעתוש. שם  יש את המליות שבחרה וגם מצגת נהדרת של העוגה.

להל"ן חלק מהתמונות שלה. תודה יפעתוש המקסימה.

לפני ואחרי המלית.יום הולדת אמא יפעת מהאתר - טורט יום הולדת של אמא של פירגה

d79cd799d799d7a7d797 d7a9d79c d799d7a4d7a2d7aad795d7a9 - טורט יום הולדת של אמא של פירגה

תהנו

88 תגובות על “טורט יום הולדת של אמא של פירגה

  1. לפירגה שלום
    התוודעתי לאתר הזה רק השבוע וכבר התמכרתי.
    מתכונים מטמטמים .
    שאלה בקשר לעוגת לייקח של אמא . באיזה שלב מוסיפים את האגוזים? :lol:

  2. פריגה היקרה איזה כייף לראות על הבוקר את המתכונים המדהימים שלך.
    ובכלל בכל הקשור לנוסטלגיה את יודעת גם לגעת בליבי. אין לי מה להוסיף מלבד לאמר לך תודה ענקית אשה יקרה. בוקר נהדר :lol: smile

  3. עוגה מאוד טעימה אני מכינה אותה כבר שנים אבל לאוהי הקוקוס אפשר להוסיף כוס קוקוס וזה טעים בטרוף

    • סמדי יקרה
      תודה על השידרוג לעוגה לאוהבי הקוקוס. נשמע מעולה smile
      תודה :lol:

    • יפעתי יקרה,כיאה וכנאה למסיבת סיום עוגה לתפארה smile עם טעם של עוד.
      תו smile דה

  4. בוקר טוב

    אכן עוגת נוסטלגיה מזכירה את הילדות
    תודה על המתכונים שיהייה המשך יום טוב :lol:

  5. בוקר מקסים,
    כפי שכבר אמרתי, הכנתי את העוגה וגם צילמתי אותה כידוע. העוגה נהדרת, טעימה וקלה להכנה.
    עוגה שאין כמוה. תודה פירגה smile

    פירגה יקרה, אני רואה שיש עוד בנות עם השם "יפעת", ולכן אתן כינוי נוסף לשמי והוא: "יפעתוש" :P
    אז אני יפעתוש שמכינה מצגות + "הטיפים" שלי שפתחת קטגורייה בשביל זה :lol:

    יום מקסים וטעים ותודה ענקית על כל המתכונים הנפלאים שיש לך באתר :lol:

    יפעתוש

  6. נוסטלגיה זה ממש בישבילי!!!!!!!!!!
    אין כמו אמא laugh
    אני אפיתי אותה בסיר פלא :!: פלא אמיתי לפני האפיה הוספתי הגבה מנייר אפיה,
    תפחה מעל גובה התבנית !!!!!!!!!!!!!!!! ועוד פלא לא הצלחתי למרוח עליה קרם זללללללוווווווווו :x
    פריגה יקירתי ,,האם את יודעת כמה זמן אפשר לשמור את הקרם במקרר.
    תודה על הכל smile smile

  7. פריגה איזו עוגה ….ממש מתאימה לי לשבת..

    אם אוסיף קוקוס האם עלי להפחית בקמח?

    • עליזה כשאני מוסיפה קוקוס או אגוזים אני ממירה אותה כמות מהקמח.
      את יכולה במקום האגוזים לשים קוקוס.
      בהצלחה.

  8. פירגה בוקר טוב,
    למה את מתכוונת "להוסיף 2-3 כפות קמח אם חסר"?

    משום מה השאלה שלי לא נקלטה ואני שואלת אותה שנית.

    תודה,
    אתי

    • אתי הייי
      עניתי לך אתמול.
      לא חובה להוסיף רק אם ממש דליל.
      בהצלחה smile

  9. היי פירגה,אני דיי חדשה כאן באתר
    אין לי מושג איך נכנסתי לאתר שלך והתמונות ריתקו אותי,
    אתמול הכנתי את העוגה הזאת ב12 בלילה! וכל כך טעים לאכול ממנה ישר על הבוקר כזה פריך וטעים.!!
    תודה על המתכון והתמונות המגרות האלה יאמיי ;)

    • רותי יקרה
      שמחתי שהצטרפת אלינו.
      מקווה שיהיה לך פה נעים מרווח וטעים.
      תמשיכי להכין ולהביא חוות דעת.
      תהני מהעוגה הנהדרת smile

  10. לא הצלחתי למצוא את ההוראות הכנה של הקרם שבתמונה אם אפשר לקבל הוראות הכנה..

    • אורלי היי
      הקרם הוא אינסטנט פודינג+חלב+שמנת מתוקה
      אפשר להכין בטעמים שוקולד וניל או בטעם אחד.

      זה מה שיפעת כתבה בתגובות:
      סוף סוף העוגה מוכנה. שוחחנו על העוגה הזו שאני מכינה והנה העוגה מוכנה. האורחים
      כל כך נהנו ממה, נפלאה וטעימה ברמות.
      הכנתי את הבצק עם גרדת שוקולד. על הבצק הלייקח מרחתי ריבת משמש, ומעליו שמתי פרוסות דקות
      של אפרסקים בשימורים, ומעל קצפת עם פודינג וניל וגרדת שוקולד. כך הכנתי בשתי קומות לאחר שחציתי את העוגה לשתיים.
      עוד לא הכנתי עוגת לייקח כזו טעימה, האורחים התענגו עלייה… יאממממממממממממי

      smile

  11. היי פירגה
    מחר יש לי אורחים וברצוני להכין את העוגה אך יש לי כרגע רק קמח מלא וקמח אוסם
    מה לעשות? sad

    • סמדר.צר לי.תלכי על משהו אחר. בעוגה אין חומרי התפחה וקמח מלא לא בא בחשבון.
      בהצלחה ושבת שלום smile

    • סמדר מתוקה יש המון מתכונים נהדרים בקטגוריה: עוגות הבחושות שלי.כמו: עוגת קוקוס קלמנטינות או עוגת מייפל או עוגת קינמון. כולן נפלאות.
      את הלייקח תכיני בדיוק כמו שכתוב ועם אותם מצרכים כדי להנות מעוגה מיוחדת של פעם. ממליצה בחום.
      שבת שלום גם לך smile

  12. היי דליה,
    לפני כמה זמן דברתי עם אמא ואמרתי לה שאני זוכרת מהילדות את העוגה עם שוקולד ואגוזים
    שתמיד הייתה מכינה ואנחנו היינו טורפים אותה בהנאה במטבח בבית הישן עוד לפני שהייתה מספיקה להתקרר.
    מקווה מאוד שזאת העוגה.

    תבורכי ביוזמה נפלאה זו
    להשתמע
    רותי שביט

    • הייי רותי יקירתי
      טוב לקרוא אותך באתר.
      כן,העוגה המדוברת זו העוגה שכל המושבה דיברה בה רבות ואז……כשהיו במושבה רק 2 רחובות גם כולם טעמו ממנה.
      תכיני ותהנו וד"ש בבית smile

    • רוני ערב טוב
      תכיני בתבנית 24 ואת יתר הבלילה תאפי בתבנית אינגליש קייק.
      צקי 3/4 מגובה התבניות שלא יגלוש.
      בהצלחה ותהנו. smile

  13. בוקר טוב פירגה

    אם את רוצה להכין בתבנית 26 הכמות גדולה מדי?
    כדאי להוריד ביצה אחת וטיפונת קמח (בדרך כלל צריך להוריד כ 15% בכמויות מ28 ל 26), או שלא להתעקש ולאפות בתבנית 28?
    אני פשוט רוצה גם למלות בקרם, ואני לא רוצה עוגה ענקית מדי

    תודה מראש
    וויני

    • וויני הי,לא יודעת להמיר את העוגה הזו .זה לייקח וכל "תנודה" תשבש אותו.
      תכיני כמו שהוא ותמלאי בקרם.לדעתי יצא מעולה.
      את יכולה להכין את כל הכמות ולחלק לתבנית 26 ולאינגליש קייק
      בהצלחה מתוקה.

  14. תודה פירגה
    העוגה כבר יצאה מהתנור והיא מתקררת לה smile
    דווקא קניתי תבנית חדשה של 28 אבל עד היום לא הספקתי להטביל אותה (אני אחרי ניתוח ברגל), וזאת היתה עוד סיבה שחשבתי להכין ב 26
    אבל בסוף החלטתי שבאמת הכי טוב זה לאפות ב 28 אז "קפצתי" מהר עם המכונית ווטבלתי אותה.

    עכשיו אני בויכוח עם עצמי אם להכין קרם וניל או קרם ריבת חלב. אני חושבת גם אולי להניח כמה פרוסות דקות על אגסים משומרים (בדומה למה שיפעת עשתה).
    מה את אומרת – וניל או ריבת חלב?

    • וויני יקרה
      אני בעד וניל ולשים את הפירות רק למעלה מעל לקרם.
      מקווה שמה שתחליטי להכין יהיה אחלה וטעים לכם.העוגה עצמה מצויינת אפילו בלי קרם.
      אז תהנו smile

  15. שבוע טוב פירגה

    אני רוצה לעדכן אותך שהעוגה יצאה מאד טעימה :P
    היא קצת נפלה לי, ואולי זה בגלל שהייתי צריכה להשאיר אותה בתנור מכובה כמה דקות לפני שהוצאתי אותה, אבל היא ממש טעימה!
    ציפיתי אותה בהרבה קצפת מפודינג וניל (החלב סויה בטעם וניל מוסיף מאד לטעם), ומעל הנחתי שמיניות של אגסים משומרים (סיננתי אותם טוב קודם).
    היא יצאה יפה וטעימה מאד
    ממש יאמיייייייייי

    תודה רבה

    • וויני,תודה על העדכון הנפלא.
      הצלחת לחצות את העוגה? הקרם גם בפנים?
      יאמי באמת :lol:

  16. לא, האמת שפחדתי.
    העוגה היתה גדולה מאד והפחיד אותי לחצות אותה
    זאת פעם ראשונה שאני מכינה עוגת טורט, אז החלטתי שפעם ראשונה אני רק אצפה אותה טוב (פעם הרבה אני אקבל יותר אומץ)
    ציפיתי בשיכבה מאד יפה ועבה של קצפת וניל, כולל מסביב.
    קראתי איפשהו (לא זוכרת איפה) שכדאי למרוח שיכבה דקיקה של ריבה בצדדים ומעליה את הקצפת/קרם כדי שזה ידבק טוב, וזה באמת עבד מצויין.
    והיא ממש יצאה יפה וטעימה

    • וויני יקרה תודה על התשובה והריבה זה עוד נקודונת מתוקה לעוגה.
      התמונה ששמתי היא של יפעתוש שלנו.התמונה יפהפיה. רואים שזה טעים :lol:

  17. מאת יפעת:
    27 ביוני 2009 בשעה 21:49 (לערוך)
    ערב נפלא פירגה,

    סוף סוף העוגה מוכנה. שוחחנו על העוגה הזו שאני מכינה והנה העוגה מוכנה. האורחים
    כל כך נהנו ממה, נפלאה וטעימה ברמות.
    הכנתי את הבצק עם גרדת שוקולד. על הבצק הלייקח מרחתי ריבת משמש, ומעליו שמתי פרוסות דקות
    של אפרסקים בשימורים, ומעל קצפת עם פודינג וניל וגרדת שוקולד. כך הכנתי בשתי קומות לאחר שחציתי את העוגה לשתיים.
    עוד לא הכנתי עוגת לייקח כזו טעימה, האורחים התענגו עלייה… יאממממממממממממי

    כמו תמיד המתכונים שלך ממש מוצלחים, וההסברים שלך להכנה פשוט מעולה
    עוד מתכון מוצלח מ"עולם" המתכונים שלך…
    והפעם העוגה הנהדרת הזו הייתה לכבוד יום הולדתה של ביתי.

    תודה ענקיייייייייייתתתתתתתתתתתתתתתת

    הנה התמונות:
    http://picasaweb.google.com/yifat.zr/16#

    לילה מהנה

    [הוספת תגובה]

    [Delete] |

    פירגה Reply:

    יוני 27th, 2009 at 22:21

    יפעתי יקרה ומקסימה המצגת על העוגה מהממת כרגיל.
    אני אשוויץ איתה בפורומי האוכל של תפוז בהם אני חברה.
    אפנה אותם לאתר שיראו את כל המצגת.(אסור לשלוח קישורים לבלוגים/אתרים)
    מדי פעם אחליף תמונה גם באתר.התמונות משגעות.
    אני שמחה שהעוגה בנוסף לתמונות היפות גם טעימה מאד. אין על הנוסטלגיה של אמא.
    המלית שעשית ליום הולדת הבת נהדרת.
    מ ז ל ט ו ב
    היום ויני שיבחה את הטיפ שלך להתססת שמרים יבשים במיקרו ועוד……ראית?
    אני נהנית מכך שיש אפשרות לפתוח את התגובות ולראות מה כל אחד כותב ממליץ ומשדרג.
    אוהבת,פירגה

    [הוספת תגובה]

    [Delete] |

    יפעת Reply:

    יוני 27th, 2009 at 23:27

    פירגה יקרה,
    וואו תודה על המחמאות, אני שמחה שמוצא חן בעינייך המצגות שלי.
    אין לי שום בעיה שתשימי את התמונות שלי שאת בוחרת שיהיו באתר שלך.
    זה נותן סיפוק גדול שאת מרוצה מהתוצאות שאת מלמדת כאן באתר שלך.
    אני אופה ומבשלת שנים רבות, אבל תמיד יש מאיפה עוד ללמוד ולהחכים.

    כן ראיתי עכשיו את ההודעה של ויני והגבתי לה וגם לך. איזה יופי.

    בקשר לעוגת הלייקח, את לא תאמיני. כמעט ולא הייתי יכולה לצלם אותה
    חתוכה. האורחים כל כך אהבו אותה ובקשו עוד מנה ועוד מנה ועוד מנה….
    ואני חששתי שלא תשאר עוגה בשביל לצלם. נשארה חתיכה יפה ומיד
    הכנסתי אותה למקרר. ולאחר שכולם הלכו, רצתי מהר למקרר לצלם
    את העוגה שנשארה [חששתי שהילדים שלי ירוצו למקרר ויקחו את החתיכה
    האחרונה]

    [הוספת תגובה]

    [Delete] |

    פירגה Reply:

    יוני 28th, 2009 at 08:20

    בקר אור חמדתי יפעת
    הוספתי תמונה של העוגה למתכון המקורי באתר.

    כמו כן הכנסתי הבקר את העוגה לקטגוריה:המלצת היום .
    הוספתי הפניה למתכון המקורי שיראו את כל התגובות שלך ואת מצגת התמונות הנהדרת שהכנת.
    תודה מקרב לב

    [הוספת תגובה]

    [Delete] |

    יפעת Reply:

    יוני 28th, 2009 at 09:45

    בוקר טוב פירגה יקרה,
    מקסים מקסים, באמת שהעוגה מתאימה להמלצת היום
    העוגה הזו נהדרת
    ראיתי שהוספת את התמונות של העוגה שהכנתי, איזה יופי!!! תהני ….

    כל הקרדיט למתכונים נתונים לך

    [Delete] |

    מאת אתי:
    28 ביוני 2009 בשעה 13:24 (לערוך)
    פירגה שלום,
    למה הכוונה להוסיף 2-3 כפות קמח אם חסר בסוף?

    תודה,
    אתי

    [הוספת תגובה]

    [Delete] |

    פירגה Reply:

    יוני 28th, 2009 at 13:52

    אתי, רק אם הבלילה ממש רכה.
    בד"כ לא צריך להוסיף.
    תהנו

    [הוספת תגובה]

    [Delete] |

  18. smile smile אני הולכת :P להכין את העוגה לשבת :lol: למשפחה לכל הימי הולדת של מי :lol: שאלה……אפשר בלי השוקולד. :eek: ומים לא ראיתי שכתוב כמה :eek: :|

    • לא חובה מים אפשר לשים כף אחת.
      גם בלי שוקולד יהיה מעולה. smile מזל טוב :lol:

  19. תודה פירגה החמודה :P השוקולד בגלל הכלה שלא אוכלת שוקולד וגם הבעל של הבת..מה לא עושים למען הילדים :lol: :lol:

  20. פירגה היי,

    ראשית שוב המון תודה על כל המתכונים הנפלאים,אני מעריצה של הבלוג שלך!

    אני רוצה להכין ליום ההולדת של הבת שלי עוגה של נסיכה. הבסיס של העוגה כלומר החצאית היא למעשה עוגת טורט שעליה קרם ועליו מדביקים מרשמלו.
    האם את ממליצה לי להשתמש במתכון הזה לטורט?
    מה לשים במקום האגוזים?
    איזה קרם להכין על מנת שיידבקו עליו המרשמלו?
    התבנית של העוגה היא סיליקון גבוהה עם חור באמצע (להכניס את פלג הגוף העליון של הבובה).
    תודה מראש,
    אודליה

    • אודליה יקרה
      תודה המון על המחמאות

      לא אוכל לענות על אף אחת משאלות ששאלת. בחיים לא הכנתי עוגות כאלה. אין לי מושג מה מתאים למה ואיך להרכיב או להדביק.
      אני מניחה שיש פורומים שמתמחים בעוגות מהסוג הזה כמו: פורום קינוחים או עוגות למתחילים ועוד…

      בהצלחה ובשמחות. וסליחה שלא הכל אני יודעת.
      smile

  21. פירגה היקרה!

    תודה.

    בדקתי ואני צריכה למעשה מתכון של עוגת טורט רגילה – באיזה מתכון את ממליצה להשתמש?

    שוב המון תודה .

    אודליה

  22. היי פירגה
    איך מכינים את הקרם בין השכבות שבתמונה ? וואלה נראית עוגה חבלז. אני מת על המתכונים של פעם של המחברות של ההורים..יוצאות הכי טוב בלי כל מיני שידרוגים מזורים..

    • גיל זה הקרם שרשום על האריזה של האינסטנט פודינג.

      לא חובה ……אבל לטעם קרם גבינה אני מוסיפה כשהקרם מוכן אחרי ההקצפה, בין 250 ל- 500 גרם גבינה לבנה 5% וסוכר לפי הטעם בין 1/2 כוס ל-3/4 כוס. אפשר לגוון עם קליפת לימון או תמציות לטעמים אחרים.
      תהנה smile

  23. הי
    חיפשתי כבר כמה ימים מתכון לעוגת כזו שממלאים בקרם כי זה מה שאמא שלי ביקשה ליום הולדת, ידעתי שאצלך אני אמצא כמובן, -את ממש מעולה!
    יש לי שאלה האם ניתן לוותר על האגוזים? ובאיזו טעם העוגה עצמה, כי ביקשו ממני למלא אותה בקצפת בטעם שוקולד, האם זה מתאים לעוגה הזאת
    יש לי רק תבנית 26 האם זה בסדר?
    ועוד שאלה אף פעם לא הכנתי כזו עוגה כיצד חותכים אותה עם סכין מבלי שתתפרק, ?

    בתודה !

    • הי דנה
      ניתן לוותר על אגוזים.תוסיפי 2 כפות קמח במקום.
      העוגה בטעם נייטרלי ומתאימה במיוחד למלית קרמים שונים ומגוונים.
      תבנית 26 זה בסדר גמור.
      תקררי היטב ואז אין בעיה לחתוך אותה בסכין גדולה וחדה בלי פחד שתתפרק.
      בהצלחה smile

      • הי
        הכנתי את העוגה והיא יצאה נפלא, פשוט לקח לי יותר מחצי שעה
        אבל היא יצאה טעימה וחתכתי אותה בקלות לשלושה חלקים , מילאתי בקצפת וציפיתי בקרם שוקולד והיא מעולה יותר טוב מכל עוגות הספוג שטעמתי

        • דנה אני מאושרת לקרוא את התגובה שלך.
          עוגה בהחלט חגיגית ומתאימה לאירועים.
          את הקרם ניתן לגוון ולהוסיף פירות העונה קצפות ג'לי ועוד.
          תהנו ותמשיכי להכין ולשתף אותי smile

  24. כדי לצפות את העוגה בקרם מימלא צריך לקרר (במקרר- בגלל הקרם) .טעימה במיוחד למחרת אחרי שהטעמים נספגים. העוגה של אמש'לי דומה, מתאימה בדיוק ל-26 ומשמשת כבסיס לעוגת שיש אוורירית וקלה בתוספת של שוקולית. 6 ביצים מופרדות, חלבונים להקציף+1כוס סוכר, חלמונים לבחוש עם 3 כפות שמן וקליפת לימון לאחד עםהחלבונים לקפל בקיפול עדין. להוסיף 1 כוס קמח+אבקת אפייה לקפל לתבנית משומנת לתנור חם 175 עד שקיסם יבש. לשיש: מפזרים מלמעלה שקולית בכמות נדיבה ובעזרת הידית של כף עץ מקפלים 2-3 סיבובים

  25. הכתי את העוגה היום עם ריבת חלב וקרם פטיסייר ויצא פשוט מעולה!
    זה smile המתכון הכי טוב לליקח שעשיתי.
    תודד רבהsmile smile :twisted:

    • הי סטלה
      הצפייה שלי היא שמי שמכין את העוגה הזו יצליח בה כמו שאמא הצליחה והיתה לשם דבר במושבה.
      כיף שהכנת ושאהבתם. עונג גדול לי לקרוא את התגובה שלך
      smile

  26. שבת שלום יקירתי
    האמת ללא קרם אני עושה כל שבוע הוא נפלא בא לי לנסות עם קרם אין לי מתכון לקרמים יש לך אולי? smile smile smile

  27. היי פירגה יקירתי
    העוגה עכשיו בתנור עשיתי בדיוק כמו שכתבת
    אוהבת עוגת ליקח……והציפוי מכינה עם אניסטנט פודינג וניל עם שמנת מתוקה וחלב
    חוצה לשניים ומצפה..ומעל….שוקולד מריר או חלב 2 כפות שוקולית שמכינה על הגז עם סוכר קצת מיים..ואחרי שרתח מוסיפה כפית קוניאק וחתיכה של חמאה…ואת כל זה שמה על העוגה.
    תודה על המירשם הקל והניפלא…העוגה עולה ועולה…איזה יופי…והריח…………ניפלא
    סוך שבוע ניפלא לך ולמישפחתך

  28. שלום יקירתי
    רוצה לעשות עם קרם אבל בגלל שביתי הפכה לרגישה ללקטוז אני לא מוצאת משהוא מתאים
    אולי תוכלי לעזור לי smile smile smile

    • ממש לא משנה עם או בלי המים.העוגה תצא נפלאה בלי קשר.
      שרית,מזל טוב והנאה גדולה. smile

  29. בוקר טוב פירגה!

    אני רוצה להכין עוגיות ליקח. האם זה אותו מתכון של העוגה? (אמרו לי שהם יוצאות קשות מבחוץ ורכות מבפנים) השאלה אם המתכון שנתת יתאים לי?

    וכמובן, מנצלת שוב את ההזדמנות להודות לך על המתכונים הנפלאים שלך, שמככבים אצלי בדרך קבע!

    מודה לך מראש

  30. שבת שלום פירגה
    אני רוצה פשוט לייקח כזה לימוני או עם ווניל כמו בתמונה שלך הראשונה שהוא חצוי עם קרם בפנים, אבל אני רוצה להשאירו ללא קרם פשוט לייקח לקפה ולא הייתי רוצה לשים שוקולד או אגוזים מה את אומרת אפשר ככה אני זוכרת מהבית אני רק לא יודעת אם אמא שלי שמה גם לימון וגם וניל
    תודה smile smile smile

  31. שלום פירגה.
    האם אפשר לאפות את העוגה היום ולצפות בקרם מחר?
    ואיפה לאחסן?
    תודה מראש.

  32. שאלהאיך שומרים על גובה העוגה
    האם צריך להוציא אותה מהתנור מיד עם תום האפיה או להשאיר את העוגה בתנור מכובה

  33. הייי פירגה היקרה שלי
    עושה עוגה זאת בפעם ה….לא סופרת
    והפעם הוספתי כף של ברנדי כדי להשביח את העוגה .יצאה טעימה והאורחים ובניהביית ליקקו את האצבעות
    תודה רבה
    מרחלי עיני

להגיב על אודליה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *