d791d795d795d790d7a8d799d794 d7a4d799d7a8d795d7a8d799d79d - עוגת גבינה קרה בפירורים

עוגת גבינה קרה בפירורים

d791d795d795d790d7a8d799d794 d7a4d799d7a8d795d7a8d799d79d2 - עוגת גבינה קרה בפירורים
עוגה שאפשר ליישר בכפית.כפית אחרי כפית. קרם הגבינה נפלא ועדין בניגוד לפצפוצי הבצק הפריך.

עוגה בלי ג'לטין. רצוי להכין יום לפני ההגשה כדי שתהיה יציבה ונאה .
המצרכים לבצק בקערה:
חבילת חמאה או מרגרינה 200 גרם
1/2 כוס סוכר
1/2 מיכל שמנת חמוצה=100 מ"ל
2 חלמונים
תמצית וניל לטעם
שקית קמח תופח=1/2 2 כוסות
לשים בצק ומוסיפים במידה וצריך עוד קמח ללישה גמישה ונעימה.
משמנים תבנית עגולה 26 ועוד תבנית אינגליש קייק

לשטח על התבנית העגולה 2/3 מכמות הבצק
ואת היתר לשטח באינגליש קייק
לאפות את 2 התבניות בחום 175 עד הזהבה חומית

במיקסר מקציפים קרם גבינה בניחוח וניל:
2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה = 500 מ"ל
1/2 כוס סוכר
2 שקיות אינסטנט פודינג וניל
להקציף לקרם יציב
להוריד מהירות ההקצפה ולהוסיף תוך כדי ערבול איטי
2 חבילות גבינה לבנה 5% = 500 גרם
1/2 מיכל שמנת חמוצה 9% = 100 מ"ל

תמצית וניל לטעם
לערבב לטעום ולהחליט אם להוסיף עוד סוכר , באמת שאלה של טעם
לצקת את כל קרם הגבינה על הבסיס האפוי בתבנית העגולה
מהתבנית הקטנה להכין פירורים ולפזר על הגבינה.
לשמור את העוגה במקרר עד יממה לפני ההגשה.
תהנו ממנה שהכינה מאיוש
d7a2d795d792d7aa d792d791d799d7a0d794 d7a7d7a8d794 d79ed790d799d795d7a9 d799 - עוגת גבינה קרה בפירורים

86 תגובות על “עוגת גבינה קרה בפירורים

  1. עוגה מדהימה… אנחנו נהנים ממנה כל פעם מחדש!
    לכל מי שמתלבט – מומלץ בחום!!!!

  2. עוגת זאת מעולה אהבתי אותה רק היאאאאאאאאאאאאא
    היא מעולההההההה

  3. פירגה שלום רב רציתי לשאול בקשר לעוגת גבינה קרה עים פרורים כמה קמח לא הבנתי שקית קמח כתבת אבל מה הכמות :lol: תודה רבה רפאלה

  4. בוקר טוב פירגה תודה על המענה המהיר ותודה על האתר הזה שיש בו מתכונים ניפלאים תודה וחג שמח ובריאות מרפאלה

  5. בקר טוב פירגה,

    1. בלישת הבצק, האם לשים את כל החומרים יחד או קודם חמאה וסוכר לקרם. ביצים אחת אחת ולבסוף את הקמח ואת השמנת לסירוגין. האם יש לכך משמעות?

    2. בקשר לקרם גבינה אותה שאלה- האם לשפוך הכל לקערה ולערבל יחד?

    3. "לשמור את העוגה במקרר עד יממה לפני ההגשה."- עד יממה? או לפחות יממה? שואלת כיוון שהיה לי מוזר ההוראה ננ"ל

    המון תודה לך פריגה ויום קסום

  6. כהסי ליאת חמודה

    במיקסר מקציפים קרם גבינה בניחוח וניל:
    2 מיכלי שמנת מתוקה
    1/2 כוס סוכר
    2 שקיות אינסטנט פודינג וניל
    להקציף לקרם יציב

    עד פה להקציף ביחד או קיי?

    ואז…..
    להוריד מהירות ההקצפה ולהוסיף תוך כדי ערבול איטי
    2 חבילות גבינה לבנה 5% = 500 גרם
    1/2 מיכל שמנת חמוצה 9%
    תמצית וניל לטעם

    לערבב לטעום ולהחליט אם להוסיף עוד סוכר , באמת שאלה של טעם
    לצקת את כל קרם הגבינה על הבסיס האפוי בתבנית העגולה
    מהתבנית הקטנה להכין פירורים ולפזר על הגבינה.
    לשמור את העוגה במקרר עד יממה לפני ההגשה.
    תהנו

  7. רציתי להכין את העוגה ויש לי שאלה. האם בחלבונים לא משתמשים?למיטב זכרוני מאמא שלי נראה לי שהייתה מקציפה את החלבונים ומוסיפה אותם באיזה אופן לקרם. ידוע לך משהו על זה?

    • שושי הייי בוודאי שידוע לי ויש לי גם מתכונים כאלה.

      זו עוגה חצי קרה והקרם בלי ביצים.לא אוהבת עוגות לא אפויות שיש בהם ביצים.

      יש לי עוגות גבינה אחרות בקטגוריה עוגות גבינה אפויות בהן הביצים משתלבות גם בבצק וגם בקרם.
      בעוגה הזו לחלבונים אין שימוש.שמרי במקרר למתכון אחר smile

  8. פירגה בוקר טוב!!!
    יש לך אתר מדהים.
    יום שישי הייתי צריכה להביא עוגה לחברים והכנתי את העוגת פירורים,העוגה פשוט מדהימה,כולם התלהבו,חבל על הזמן,ישר כוח.

    • שרית,תודה רבה על המחמאות והפירגון
      שימחת אותי שקיבלת מחמאות. כל הכבוד smile
      תמשיכי לשתף smile

  9. יש אפשרות שבמקום להכין עוגה ואז לפורר אותה מעל,
    להכין עוגה אחת לתחתית ואחת למעל קרם הגבינה?

    • עוגיה ערב טוב
      העוגה טעימה כמו שרשומה במתכון בלי לשנות דבר.
      הבצק במקפיא 10 דקות עד שמכינים את המלית.
      תהני smile

  10. אחה"צ טובים
    מה הגודל של תבנית אינגליש קייק? (הכוונה לתבנית הארוכה?)

  11. פירגה יקירתי

    מתוקה, הכנתי את העוגה הזו והיא ממש מעולה, שאלה לי אלייך, מחר ההורים של בעלי מוזמנים אלינו לשישי שבת, ואני רוצה להכין להם עוגת גבינה, חמתי אמרה לי שבאחד הימים שהגעתי אליה הכנתי לה עוגה שהתחתית שלה הייתה פירורי ביסקוויטים של פתי בר עם אגוזים וחמאה או מרגרינה משהו כזה, ואני זוכרת היטב שהמתכון הזה היה שייך לך, כי אני אופה רק את העוגות שלך, האם את יכולה לנחש איזו עוגת גבינה זו, או לשחזר לי מתכון שכזה של עוגת גבינה לא אפויה שהתחתית שלה היא פתי בר עם אגוזים טחונים :| , לגבי מלית הגבינה אין לי בעיה, כי יש לי מלא עוגות גבינה שלך שהמליות שלהן מעולות, אני צריכה רעיון רק לגבי התחתית ומה לשים מעל העוגה,,, תודה אישה אהובה ויקרה….

    :lol:

    • ליאתי מתוקה יש כמה: אני אחפש עוד…..יש לי בין העוגות אולי עוגות מוס.
      1.
      בסיס קר ללא אפיה:
      200 גרם ביקוויטים
      50-70 גרם חמאה מומסת
      3 כפות סוכר
      אם את רוצה אגוזים,תמירי חלק מהביסקוויטים באגוזים
      לשים ומשחקים עם החמאה והביסקוויטים עד שיהיה נוח לרפד את התבנית.

      2.
      המצרכים לבסיס לא אפוי :
      230 גרם בישקוטים או חלק אגוזים
      כף גדושה דבש
      50 גרם חמאה רכה אולי צריך להוסיף עוד כף לפי הצורך
      לערבב ולהדק היטב את תחתית התבנית
      חיבוק לבקר נפלא

  12. היי פירגה ;)
    לגבי הבסיס הקר ללא אפייה, האם מרפדים את התבנית עם כל ה-200 גרם ביסקוויטים או חלק לרפד וחלק לפזר מעל הקרם?
    ולגבי הבישקוטים — פשוט לערבב ככה עם דבש וחמאה? הבישקוטים נשארים שלמים?
    אני רוצה להכין את העוגה לשבועות ויהיו לי אורחים — 25 איש. כדאי להכפיל את הכמות, נכון? smile
    אשמח להצעתך :lol:
    יום נפלא! :lol:

    • סוזן,הי
      את הבישקוטים או הביסקוויטים מפוררים ומערבבים עם החמאה והדבש.
      לפעמים צריך להוסיף מעט חמאה. את הבצק משטחים בתבנית.

      יש אפשרות להניח בישקוטים שלמים ואז לא צריך שום תוספת. מכסה אותם בקרם הגבינה וזהו….כמובן מדובר על עוגת גבינה ללא אפיה.

      ברור שלכמות כזו של אנשים צריך 2 עוגות. .
      יום נעים smile

  13. שלום פירגה יקרה!
    כרגע סיימתי להכין את העוגה. ההכנה הייתה קלה, הקרם מאד מאד טעים (מרוב שהילדים ואני ליקלקנו את הכלים בסיום ההכנה, כמעט ולא היה צורך לשטוף אותם ;) ). העוגה כבר שוכנת במקרר ונראית נהדר! מחכה כבר לטעום ממנה מחר. תודה רבה וחג שמח! :| :P

    • smile smile smile smile
      אוי נעמי כמה צחקתי
      זה מזכיר לי ילדות
      היינו מחכים לקערה ולמרית ללקק.איזה כיף.חהחהחהחהחה :lol:
      שיהיה לכם חג שמח ומתוק smile

  14. היי פירגוש laugh
    אני בדרך כלל לא אוהבת עוגות גבינה אבל העוגה הזאת חבל על הזמן!
    יצא לי בסיס מאוד גבוה וטעים…והיא מתוקה וטעימה smile smile

    • שירן תודה רבה וערב טוב
      תיכף שבועות ואפשר להתחיל להתמקד בעוגות גבינה. יש באתר שלי שפע של עוגות נהדרות.
      תהנו smile

  15. לדליה שלום רב'
    הגעתי אל האתר שלך במקרה ומסקירה ראשונה אני יכולה לומר שהוא מדהים.
    המתכונים נפלאים והתמונות מעלפות.
    מהטיחה לנסות כמה מהם כבר בימים הקרובים,

    יישר כח וכל הכבוד!!!!!

    • טליה חמדתי תודה שאת איתי.
      אני מאחלת לך שתכיני מטעמים טעימים ותהני את בני ביתך.
      תעבירי הלאה לכולם שכולם יהנו ;)
      אשמח לשמוע תגובות וחוות דעתכם בגוף המתכונים שתכיני.
      יום נפלא והמשך מהנה smile

  16. היי דליה'
    תודה על התגובה ה מהירה.
    וכפי שאמרתי מבטיחה לנסות ולחזור בתגובות,
    שוב תודה ויהמשךיום נפלא גם לך.

  17. פירגה, רק עכשיו גיליתי אותך ואני ממש נהנית לקרוא את ביקורות הגולשים, המחמאות הרבות אינן משאירות ספק שידייך ידיי זהב, שאלה קטנה לי אלייך- אני אכין את העוגה מחר וברצוני לדעת אם אפשרי לחלץ אותה מתבנית עגולה קפיצית? האם עדיף פשוט להשתמש בפיירקס כך שלא אצטרך לחלצה (היא נשמעת עוגה עדינה) ?

    • ניקי זו עוגה עדינה ולא נראה לי שאפשר לחלץ.
      אני מקווה שתמשיכי להכין ולהנות מהמתכונים שבאתר.תודה לך מקרב לב smile

  18. היי פירגה, ;)
    כתבתי לך שלשבת הכנתי את הגבינה עם פירות יער (המלית עם הגלטין) ואתמול בערב הכנתי את העוגה הזאת — גם לפני שנה לחג השבועות הכנתי את זאת, אבל עם הבישקוטים בתחתית. טוב, זה יצא כל כך טוב — אוי זה כל כך טעים — גם בפעם הקודמת וגם בפעם הזאת!!! smile smile smile
    את מסוגלת להבין שאי אפשר להפסיק לאכול אותה?? :shock: :twisted: :eek: האוקצר, המתכונים שלך הם משהוא משהוא! smile :lol:

    • סוזן יקרה
      זו עוגה שקשה להפרד ממנה וממש מצטערים כשהיא נגמרת ;)
      בוודאי שאני מבינה שאי אפשר להפסיק לאכול אותה.חהחהחהחהחה
      תעבירי את המתכון שלה הלאה שכולם יהנו smile תודה.

  19. פירגה, תודה על התגובה המהירה ;)
    כבר העברתי כמה מהמתכונים שלך :lol:
    השכנה שלי באה אלי לכוס קפה וטעמה מהעוגה הזאת — וגם היא לא יכלה להפסיק לאכול ממנה laugh
    היא אומרת שזה הרבה יותר קל מהמתכון שלה. smile
    שוב תודה ויום נפלא!! :lol:

    • סוזן,מחמיא לי מאד.
      אני שמחה שאתם מעבירים את המתכונים שלי ושכולם נהנים.זה אושר גדול :lol: תודה.

  20. היי, שוב אני זו העוגה שהקפאת והוצאת?
    האם יצאה יציבה או "נזלה?" הכוונה האם ניתן לחתוך ולקבל חתיכה יפה שלא "גולשת" בצלחת….
    לתשובתך המקצועית אודה.

  21. בוקר טוב פריגה.
    אומר שוב, מעניין אותי לגבי הקפאה, כי אני מתגוררת לבד, וחשוב לי להקפיא חצי- כדי שלא אשמין ושאם מפתיעים אותי תמיד אני יכולה להוציא ולארח (ויש לא מעט אורחים)
    האם ניתן להקפיא את העוגה להפשיר במקרר והעוגה תהא יציבה?

    תודה וסליחה על העקשנות….

  22. פירגה!!!

    הבצק שמפורר מעל הקרם חייב להיות אפוי ? או שאפשר
    לגרד אחרי שהיה במקפיא וזהו ?

  23. ערב טוב. רציתי לשאול אותך אם יש אפשרות במקום תבנית 26 אחת לעשות 2 תבניות של איגלייש קייק ובנוסף לפירורים תבנית. אני פשות רוצה לחלק כמות של עוגה ל2 עוגות. תודה :lol:

  24. היי פירגה מה שלומך הייתי רוצה להוסיף פירות לעוגה הזו מה היית מציעה לעשות? מחפשת עוגה טובה בלי גלטין

  25. היי פירגה.
    כמו תמיד נהנית ממתכונייך. יבורכו ידייך.
    שאלה, האם השמנת היא שמנת מתוקה או
    שמנת להקצפה. במתכון מופיע גם שני אינסטנט
    וניל. האם לא תצא מתוקה מידי.
    ממתינה לצגובתך המהירה.
    חג שמח רחלי

    • רחלי,אין אפשרות להקציף שמנת רגילה לכן תמיד לעוגות גבינה שכתוב להקציף חייבים שמנת מ ת ו ק ה.
      תכיני לפי הכמויות שרשמתי כי כך הכנתי. זה המתכון.
      אם את שמה ג'לטין את יכולה לחסוך בפודינג.

  26. היי פירגה,

    אפשר לשפוך את הקצפת הקרה על הבצק החם? זה לא יפיל את הקצפת?

    תודה!

  27. מה ההבדל בין שמנת להקצפה בקופסא השחורה של תנובה לשמנת מתוקה הורודה עם התותים ובאיזה שמנת משתמשים לעוגה כי השמנת מתוקה היא עם סוכר ואם מוסיפים עוד סוכר לעוגה היא לא תצא מתוקה?

  28. היי פירגה לילה טוב
    את תראי תתגובה בבוקר אז בוקר טוב את לא מפסיקה להפתיע אותנו יש לך מתכונים מדהימים כל פעם אני מפתיע תמשפחה שלי עם משהו אחר וזה כ"כ כייף וטעים הכנתי תעוגת גבינה וכשהכנסתי תבצק לתנור לא שמתי לב שהוא מכובה הוא היה חם אין לי מושג מאיפה הגיע החום רציתי לשאול האם העוגה לא טובה לאכילה בגלל שהבצק לא נאפה ??????
    או שהיא בסדר גם ככה כל הלילה היא במקרר אשמח לקבל תשובה….

      • בוקר טוב פירגה תודה על התשובה המהירה איך אני יכולה להציל את העוגה ?????
        הרי אם אסור לאכול לא אפוי אז מה אני אזרוק אותה ???? מפתאם !!!!! יש אפשרות לעשות משהו כדי שאוכל להנות ממנה ?????

  29. פירגה יקרה..שאלה בקשר לשמנת החמוצה יש כל מיני גדלים..זכור לי קופסה גדולה שנמכרת ויש אישיות ויש בינוניות ..את יכולה לכתוב את גודל המיכל שמדובר.אני מבינה שמדובר על מיכל אחד ומחלקים אותו לבצק ולמלית

    • ירדנה,הוספתי את המ"ל למתכון.

      במיכל סטנדרטי יש 200 מ"ל

      בהצלחה ותהני מעוגה משגעת ;) :lol:

        • עוגה מדהימה מכינה אותה קבוע
          תודה על המתכונים הנהדרים
          בתבנית ח"פ בינונית יוצאת עוגה גבוהה
          רק הערה קטנה
          כמות הבצק לדעתי גדולה ולכן מכינה חצי מתכון
          בהצלחה smile

  30. פירגה יקרה שלום..שאלה לאיזה גודל תבנית מתאימה העוגה?והאם במקום 5%אפשר9%?תודה ולילה טוב :lol:

  31. פירגה יקרה שלום..שאלה לאיזה גודל תבנית מתאימה העוגה?והאם במקום 5%אפשר9%?תודה ולילה טוב

  32. תודה פירגה.השמנת חמוצה זה גם לפירורים?כי מופיע שמנת חמוצה גם במלית?

  33. האם 350גר זה לא הרבה קמח?כי הפירורים תופחים ..או שהתחתית אמורה להיות עבה?

  34. עוגה מהממת ואהובה
    אירחתי את ההורים שלי
    והכנתי לכבודם
    אבא שלי התלהב
    תודה שעזרת לי לשמח את אבי המתוק smile
    תהיי בריאה ושמחה את ומשפחתך

    • מלילה יקרה, תודה לך. גם אני שמחה ששימחת את אבא שלך.איזה כיף.
      שתהיה לכם שבת מהממת smile

  35. הי פירגהלה
    רשמתי לך בעבר כבר שאנחנו מאד אוהבים את העוגה.
    רציתי להמליץ להוריד אינסטנט פודינג אחד
    הטעם נעשה מעודן יותר והגבינה עדיין יציבה ועמידה לחיתוך
    תודה מכל הלב וחג שמח!

    • +
      תודה מלי יקירה,
      אין בעיה, אנסה. אני אוהבת שהעוגה כמו קרם ועדינה.
      שיהיה חג סוכות שמח ושנה נפלאה לכולכם kiss heart

להגיב על ניקי לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *