dscf7871 - עוגת גבינה ניו יורקית

עוגת גבינה ניו יורקית

 

DSCF7871 - עוגת גבינה ניו יורקית
אין צורך במיקסר.  מכינים יום לפני ההגשה ושומרים במקרר . תפגשו את העוגה הזו הרבה בעולם….מדוברת ביותר.

מצרכים:
120 גרם ביסקוויטים פתי בר
כף סוכר
30 גרם חמאה קרה
מעבדים במג'ימיקס לפירורים
מהדקים בתבנית פאי עגולה משומנת

קרם גבינה:
2 שמנת חמוצה שמנה של פעם = 500 מ"ל – ולשפויים שמנת חמוצה רגילה 9%
500 גרם גבינת שמנת סמיכה מאד ב% גבוהים (קונים במשקל בסופר) – ולשפויים גבינת שמנת סימפוניה 5%
3/4 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל או מקל וניל מגורר.
ניתן להוסיף מעט מיץ לימון וקליפת לימון – לא הוספתי.
כפית חמאה מומסת
כף קמח
3 ביצים

הכנה:
מערבבים 2 שמנת חמוצה+סוכר+סוכר וניל+קמח + חמאה+ביצים+קמח+לימון ומערבבים
מוסיפים בגושים את הגבינה ושוב מערבבים רק עד שמתקבלת בלילה חלקה.
לחמם תנור מראש.
לאפות 35 דקות בחום 150 מעלות
להוציא את העוגה וכשתתקרר,לשמור במקרר

הערה ו"טיפ" שלי למי שרוצה ל"שבח" את העוגה ברמות על.
מיד אחרי האפייה,הוספתי שכבה מעוד- 2 שמנת חמוצה+ 4 כפות סוכר והשארתי בתנור מכובה עוד 10 דקות כשהדלת סגורה.
העוגה משתבחת אחרי יום במקרר.

ועוד משהו חשוב:
כשמכינים את העוגה בגרסה השפויה יש יותר נוזלים והעוגה יותר רכה ופחות קרמית,אבל עדיין מדהימה.
תהנו.

21 תגובות על “עוגת גבינה ניו יורקית

  1. לפריגה היקרה שנה טובה לך ולבני משפחתיך !
    תודה רבה על המתכון מעולה כמות הביצים מעטה מתכון שפויי בהחלט וקל . smile smile smile smile smile smile smile

  2. תודה מראש על שנה נפלאהשל מתכונים נהדרים אשר משמשים אותי בצהרון בעיקר אלו של ערבב ו…. שנה טובה ובריאה לך ולכולם smile

  3. פירגה שלום
    החמאה המומסת והביצים לא מצויינים בהכנת הקרם באיזה שלב מוסיפים אותם?

    • שרון,שנה טובה ומתוקה

      תבנית 24.

      העוגה לא גבוהה כמו עוגות גבינה קלאסיות.

      עוגה משובחת במיוחד,בסגנון אחר.

      חג שמח smile

  4. חג שמח פירגה יקרה,
    אמנם העוגה אינה מתאימה לפסח, אך החלטתי להכין אותה היום (מספר ימים לפני החג)
    כי היו לי במקרר מספר מצרכים שרציתי להשתמש בהם.
    העוגה נפלאה. יצאה פיצוץ.
    תודה על הכל וחג פסח שמח וכ…שר smile smile smile

    • מירי הי,
      חג שמח יקירתי.
      אהבתי את ההמלצה הנפלאה לעוגה. איזה :lol: יופי.
      תהנו ותבלו יפה בסופ"ש.
      חג שמח לכולם smile וחיבוק גדול

    • תנסי להקפיא פרוסה ליום שלם ותראי אם כדאי.
      אני שומרת במקרר,כי עוגות גבינה נגמרות די מהר :lol:

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *