d79ed799d79bd79c d7a2d795d792d795d7aa 002 - עוגת גבינה עם שוקולד צ'יפס

עוגת גבינה עם שוקולד צ'יפס

 

עוגות 002 1 - עוגת גבינה עם שוקולד צ'יפס

הבת שלי הכינה את הממזרית במקור של קארין גורן
העוגה מכילה במקור 250 גרם חמאה,אבל אנחנו המרנו את החמאה לשמן.

המצרכים:

תבנית סיליקון בצורת קוגלהוף או תבנית בינונית אחרת (לא חובה מסיליקון)
3/4 כוס שמן
1/2 1 כוסות סוכר
4 ביצים
250 גרם גבינה לבנה 5%
1/2 2 כוסות קמח תופח
תמצית וניל
1/2 כוס שוקולד צ'יפס (תוספת שלנו)

מערבבים,יוצקים לתבנית קוגלהוף משומנת (סיליקון) אופים כ-50 דקות בחום 175.
מקררים היטב,הופכים.
ניתן להכין בתבניות אחרות מצופות בניר אפיה.
תהנו

רוצה ל"חזק"  "טיפ"  כדי לוודא שהעוגה מוכנה

אחרי כ-30 דקות אם העוגה משחימה מבחוץ,יש לכסותה ברפיון בניר כסף ולהמשיך לאפות

אחרי 50 דקות בודקים את העוגה בעזרת סכין שמחדירים עד למטה.הסכין אמורה לצאת יבשה.במידה והסכין עדיין רטובה ושומנית,יש להמשיך לאפות את העוגה עדיין מכוסה ומדי פעם לבדוק עד שמוכנה.

בהצלחה

57 תגובות על “עוגת גבינה עם שוקולד צ'יפס

  1. היי!
    איך שימחת אותי עם ההמרה לשמן smile
    לפני שאני רצה להכין…. אין לי תמצית וניל. קריטי?

    תודה ויום נפלא!

  2. היי יקירה ובוקר טוב!
    חודשים לא קבלתי מיידע ממך!שמחתי הבוקרושאלה לי ! האם ניתן להשתמש בקוטש
    או שיורגשו הפירורים?
    אשמח ואודה להמשיך ולקבל מיילים בהמשך.

    • אלה יקרה הי,עוגות גבינה לא מכינים עם קוטג'
      מקווה שתקבלי את המיילים. הבעיה כמובן לא אצלינו,אולי בגוגל.

    • ציפי,עוגות בחושות מתאימות לכל סוגי התבניות.
      לי יש בעיה להוציא את העוגה בשלמותה מתבנית כזו.
      לשיקולך. smile

  3. פירגה היקרה בוקר טוב, כל פעם שאני מוסיפה לעוגה סוג של תוספת כגון שוקלד צ'יפס, קליפות פרי הדר וכדמ' הכל שוקע לי בתחתית העוגה, ניסיתי לערבב עם קמח גם לא הולך. מה אפשר לעשות שהתוספת לא תשקע בתחתית???

  4. האם אפשר להכין בתבנית רגילה ? איזה גודל ?
    מה היתרון בתבנית קוגלהוף – רק למען יופי העוגה ?

    • איריס הי,

      אישית אני מעדיפה תבניות רגילות .

      אפשר במלבנית בינונית או עגולה 24.
      בהצלחה smile

  5. 1.האם צריך להקציף חלבונים בנפרד ? ולאחר מכן להוסיף את שאר המצרכים .
    2.האם כל מלאכת הערבוב צריכה להעשות באופן ידני או בעזרת מיקסר ?

    תודה מראש !!!

    • במקור לא מקציפים והיא לא יוצאת מאד אוורירית.
      אם רוצים עוגות אווריריות יותר אז כן להקציף.
      אני ערבבתי עם מקצף ידני לא חשמלי (מסיליקון)

  6. פירגה שמחתי לקבל את המייל שלך כבר הרבה חודשים שלא מגיעות איליי ולחברותיי המיילים שלך

    מקוה לטוב והרבה בריאות

    ד.ש.

  7. היי פירגה
    נראה נהדר! חיפשתי מה לעשות עם השוקולד ציפס… :))
    אין לי תמצית וניל, זה נורא?

  8. בוקר טוב פירגה
    אני מאד להוטה אחרי העוגות הבחושות שלך ותמיד מצליחה בהכנתם ועל כך תודה ענקית לך.
    לפני שבוע הכנתי את העוגה "אינגליש קייק גבינה וצימוקים" שמאד מזכירה עוגה זו.
    המשך יום טוב . :lol:

  9. היי פירגה, שמחתי לקבל המתכון אולם לא ברור לי מה היתה הכוונה כשכתוב "מקררים היטב, הופכים . למה התכוונת בהופכים ? הולכת להכין העוגה נראית טוב בייחוד עם השוקוצ'יפס יום מקסים לכולנו

  10. תודה על המתכון,הכנתי ויצא נפלא. המתכונים שלך תמיד נהדרים.

    פירגה, יש לי מתכונים ישנים שאני מכינה עם מרגרינה והייתי רוצה להמיר את המרגרינה בשמן כי יותר בריא,האם תוכלי לומר לי כמה שמן להשתמש במקום 100 גרם מרגינה כדי לקבל עוגה דומה לעוגה המקורית?

    תודה מראש
    שושנה

    • בקר אור שושנה
      תודה רבה לך.
      אני ממירה 200 גרם מרגרינה ב-3/4 כוס שמן.
      אז 100 גרם זה יוצא פחות מחצי כוס. תנסי עוגה אחת ותראי.
      יום נעים לך smile

  11. היי פירגה, נעלמתי זמן מה, אך עקבתי אחרייך.
    יופי של עוגה במיוחד עם שמן, שונאת כמויות מפחידות של חמאה והעוגה המקורית היא כזו. לכן קורין גורן נראית כפי שהיא נראית. יבורך השינוי שלך

  12. היי פריגה "גילתי את האתר שלך לשמחתי ;-) ואני משתמשת בו הרבה תודה. הכנתי את העוגה
    עם הפרדת ביצים וקמח 70% ויצא לי לא ממש אכיל…. אשמח לעצות.. ושוב תודה על המתכונים המופלאי :P

    • רחל,תכיני עם קמחים רגילים. מה שקרה לך זה בגלל הקמח המלא.
      המשך טעים ובהצלחה
      שבת שלום smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *