d790d7a4d7a8d7a1d7a7d799d79d d791d797d795d7a9d794 - עוגת אפרסקים בחושה מצופה בשוקולד צ'יפס לבן וקינמון

עוגת אפרסקים בחושה מצופה בשוקולד צ'יפס לבן וקינמון

d790d7a4d7a8d7a1d7a7d799d79d d791d797d795d7a9d794 - עוגת אפרסקים בחושה מצופה בשוקולד צ'יפס לבן וקינמון

עוגת אפרסקים בחושה מצופה בשוקולד צ'יפס לבן וקינמון

עוגה מאד עדינה ורכה. אפשר לאכול חמימה עם כפית.

לפני האפייה, מניחים על העוגה את חצאי האפרסקים כמו שהם –גדולים- אחד ליד השני במרום העוגה ולא מטביעים אותם פנימה. מניחים כשהכיפה כלפי חוץ.
במשך האפייה האפרסקים "צונחים" לתחתית .

לשים בקערה:
3  ביצים – לטרוף במזלג
להוסיף כוס מסירופ השימורים (יצא בדיוק כוס) ואת האפרסקים בינתיים שמים במסננת לניקוז נוזלים.
1/2 1 כוסות סוכר
לטעם: סוכר וניל או ליקר פירות או קינמון
3/4 כוס שמן
3 כוסות קמח פחות 2 כפות גדושות
שקית אבקת אפיה
לע ר ב ב
לצקת לתבנית עגולה 24 משומנת
לסדר את חצאי האפרסקים שלמים מעל לעוגה – לא להטביע אותם להשאיר בולטים.
לפזר קינמון+סוכר חום+לצפות בשוקולדצ'יפס לבן
לאפות בחום 175 –תנור שחומם מראש- 30 דקות.
אחרי 30 דקות להניח ברפיון ניר כסף
להמשיך לאפות עוד כ-20 דקות עד שהעוגה מוכנה ייתכן יותר זמן.
לבדוק בשיטת הקיסם בכמה מקומות . וגם בעזרת כריות האצבעות שהעוגה אפויה היטב.
לצנן היטב לפני ההגשה ולפזר אבקת סוכר

d790d7a4d7a8d7a1d7a7d799d79d d7a4d7a8d795d7a1d794 - עוגת אפרסקים בחושה מצופה בשוקולד צ'יפס לבן וקינמון
תהנו

9 תגובות על “עוגת אפרסקים בחושה מצופה בשוקולד צ'יפס לבן וקינמון

  1. עוגה טעימה ומוצלחת מאוד מכינה אותה הרבה והעברתי את המתכון לחברים ומשפחה
    מכינים ומתמוגגים

    תודה

  2. היי פירגה

    רציתי להכין עוגת אפרסקים, אך אני רואה שזה משימורים.

    יש לך במקרה עם אפרסק טרי ?

    אשמח לקבל תשובה

  3. מממממממממממ יאמי יאמי יאמי
    טוב אז בסוף החלטתי ללכת על העוגה הסופר פשוטה הזו- לא להאמין שבחמש דקות עבודה יוצאת כזו עוגה מדהימה.
    גמר חתחמה טובה
    smile smile smile

  4. אפיתי את עוגת האפרסקים לשבת ויצא טעים טעים…ואיזה ריח משגע… תודה על המתכונים הפשוטים והמוצלחים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *