d7a2d7a0d791d799d79d d7a6d799d7a4d7a1 d79cd791d79f - עוגת פטל שוקולדצ'יפס לבן

עוגת פטל שוקולדצ'יפס לבן

d7a2d7a0d791d799d79d d7a6d799d7a4d7a1 d79cd791d79f 1 - עוגת פטל שוקולדצ'יפס לבן

קצת דמיון וקצת מצרכים בהישג יד ויש עוגה נהדרת לכל המשפחה
הפעם עם מיץ  פטל/ענבים ממותק ויטמינצ'יק שאני מחזיקה בבית לנכדים
ושקית שוקולדצ'יפס לבן של אופנהיימר.
העוגה מאד לחה ורטובה . לא להרטבה.

מצרכים:
2 תבניות אינגליש קייק משומנות
שמים בקערה:
1/2 2 כוסות קמח מ נ ו פ ה
שקית אבקת אפיה
1/2 כוס סוכר
150 גרם שוקולד צ'יפס לבן (1/2 שקית)
לערבב ביחד ולהוסיף:
3/4 כוס שמן
5 כפות ס י ר ו פ  פטל   ויטמינצ'יק לילדים + 3/4 כוס מים מהברז (לערבב)
3 ביצים טרופות קלות
לערבב לעיסה ולצקת לתבניות
לאפות בחום 175 כ-50 דקות

אני שמרתי את העוגה בפריזר והגשתי ללא הפשרה.
תהנו

30 תגובות על “עוגת פטל שוקולדצ'יפס לבן

    • ז'קלין,מה שעולה לי לראש:
      תדללי 2 כפות של סירופ מייפל או ריבת חלב ב-2 כפות מים

  1. מה עם מיץ הענבים הממותק אני לא רואה שהכנסת אותו למתכון?….רק ויטמינצ'יק ומים….. מחכה לתשובה כי אני רוצה להכין אותה היום היא נראית נהדרת….

    • כן כתבתי

      5 כפות ס י ר ו פ פטל ויטמינצ'יק לילדים + 3/4 כוס מים מהברז (לערבב)

  2. אוקיי סליחה טעיתי בבנת הקריאה זה או/פטל או ענבים מה לעשות אין לי ילדים קטנים בבית לא ידעתי שיש ויטמינצי'ק פטל או ענבים . בכל אופן תודה רבה פירגה .
    ותודה על כל העוגות הנפלאות עוגהת הגבינה פירורים ועוגת מוס שוקולד פירורים שתי עוגות מדהימות חבל על הזמן. שוב תודה תודה. ענת

  3. היי פירגה,

    מאחר וגם לי אין ילדים בבית. אני מבקשת הבהרה למה שענית ל-ז'קלין.
    אם לא משתמשים בפטל להוסיף כמו שכתבת :
    תדללי 2 כפות של סירופ מייפל או ריבת חלב ב-2 כפות מים
    אני מבינה שבנוסף צריך להוסיף 3/4 כוס מים ? האם הבנתי נכון.

    תודה על כל המתכונים הנפלאים שאת שולחת לנו מדי יום והמשך יום נעים smile smile

  4. פירגה היקרה!!
    הכנתי את העוגה עם המרה לקמח נטול גלוטן
    יצאה מעולה!! קלה וטעימה, בדיוק כמו שאנחנו אוהבים..

    תודה רבה מכל המשפחה!!

    • רוזיש יקרה,אני שמחה על השידרוג לגלוטנים.
      תהנו מהעוגה ושבת שלום לכולכם smile

  5. הי פירגה,
    אם רוצים להכין בתבנית 30X20 – מה צריך להוסיף?
    האתר נפלא, נהנית ממתכוניך smile

    • יעל,מנסיון,עדיף להכין 2 עוגות.
      חן חן על המחמאות לאתר.המשך טעים smile

  6. לא ברור לי מה הגדולה בעוגה זו – יצאה עוגה יבשה ולא טעימה – הלכה ישר לפח. חבל, כי המתכון נראה חביב – מקווה להצליח יותר במתכונים הבאים.

    • נהדר.שקמי, נהדר שעדכנת ושיתפת.
      אתמול מישהי כתבה שזרקה את העוגה??????? מוזר לי מאד. בכל אופן,כבר יש עליה תגובות נהדרות וכיף להוסיף עוד תגובה טעימה.
      תודה רבה ותהנו ממנה.

  7. שלום פירגה,
    האם ניתן להשתמש בקמח תופח במקום?
    והאם נכון רק חצי כוס סוכר? נראה לי קצת.
    תודה רינת

להגיב על פירגה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *