d7a4d7a8d792 d79ed7a2d795d793d7a0d7aa2 - עוגת פרג תפוזים נפלאה עדינת טעמים ורכות

עוגת פרג תפוזים נפלאה עדינת טעמים ורכות

d7a4d7a8d792 d79ed7a2d795d793d7a0d7aa33 1 - עוגת פרג תפוזים נפלאה עדינת טעמים ורכות

רכות בניחוח תפוז

בדיוק כמו שרואים בתמונה.יאמי. בלחיצה על התמונה תגדילו אותה ותרגישו את רכותה.
והפעם יש בה קאץ' . בגלל שאנחנו אוהבים עוגות פרג ועוגות תפוזים, שידכתי את השתיים שנהנה משני העולמות בכל ביס.

המצרכים ל-2 תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה 24:
3 ביצים טרופות קלות במזלג
כוס מיץ תפוזים טרי או פריגת
כוס שמן
לערבב היטב ולהוסיף:
3/4 כוס מים חמים
1/4 1 כוסות סוכר
כף ליקר גרנד מרנייה/תפוזים או מעט קליפת תפוז לטעם
כוס פרג וכמו שאני כותבת תמיד רק טרי מהמעדניה והטחינה של הפרג כמובן בנוכחותכם.
2 כוסות קמח
שקית סוכר וניל
שקית אבקת אפיה
לערבב הכל ביחד

חום 175 ולבדוק אחרי 30 דקות עם קיסם.

עוד אופציה להכנה:
להקציף במיקסר את הביצים והסוכר מספר דקות
להוסיף את המצרכים הרטובים והיבשים לסירוגין בעירבול הכי איטי – עדיין במיקסר

מי שרוצה וממש לא חובה, יבריש בסירופ:
1/4 כוס מיץ תפוזים
1/4 כוס סוכר
להרתיח מספר דקות ולצמצם לסירופ סמיך
את הסירופ החם והסמיך להבריש מעל לעוגות הפושרות

מי שמוותר על הסירופ יגיש עם אבקת סוכר כמוני
תהנו

194 תגובות על “עוגת פרג תפוזים נפלאה עדינת טעמים ורכות

    • אף פעם לא קניתי פחות מ300 גרם לפני טחינה.עדיף שתשאלי במעדנייה כמה זה כוס פרג אחרי….הטחינה.
      אני קונה פרג טחון ומקפיאה.

  1. בוקר טוב פירגה,
    בעלי מאוד אוהב עוגות פרג – בלשון המעטה.
    ע"מ שטעם הפרג יהיה דומיננתי, האם ניתן לשים בעוגה 2 כוסות פרג ולהוריד מהקמח לכוס אחת ?
    או : שבמקום כוס פרג להכניס כוס וחצי פרג ולהשאיר את שאר כמויות המצרכים כפי שכתבת ?
    המשך יום נעים ויצירתי. smile smile

  2. בוקר טוב, smile
    כרגיל, נראה ונשמע (וכמעט מריח עד לכאן) נפלא. :lol:

    כתבת לגבי הסירופ – להבריש על "העוגות" – כמה עוגות? :?
    בתבניות אינגליש כמו שנראה מהתמונה?

  3. בוקר טוב לך
    אני מבקשתלדעת אם אפשר להחליף את הקמח בקמח ללא גלוטן ואת הסוכר בתחליף סוכר?
    (בעיות של צלייק )
    בברכה ותודה על המתכונים הניפלאים שלך
    לאה :P

    • לא הכנתי עם חמאה
      בד"כ:
      חבילה 200 גרם חמאה=3/4 כוס שמן
      אין לי מושג לגבי העוגה הזו…..איך יצא.

  4. תודה לך פריגה על המתכונים הנהדרים. תמיד מצליח (גם בהסבה לללא גלוטן)
    במענה ללאה במקום 2 כוסות קמח שבמתכון תחליפי ל1/2 כוס שקדים טחונים
    + 1 כוס קמח תפוחי אדמה ו 1/2 כוס קונדיטור. :lol:

  5. תודה רבה. העוגה עושה רושם מצויין.
    באלו מעדניות את מוצאת באמצע השנה (לא בפורים )פרג טרי?

  6. איילת שלום
    תמיד יש פרג לא טחון.לא קשור לעונות.
    אני קונה באגד הרצליה יש שם חנות תבלינים קטנה ומטריפה.
    הם טוחנים לפי משקל לידך כמה שאת רוצה.
    שומרים את הפרג בפריזר עד לשימוש.
    בבקשה.

    • תודה רבה. העוגה עושה רושם מצויין.
      באלו מעדניות את מוצאת באמצע השנה (לא בפורים )פרג טרי

      שוב תודה !אני מכירה את המקום (אגד הרצליה ) ואולי באמת אנסה שם.

  7. כל מתכון שלך פצצה ממש. יש לי שאלה כללית. אני לא יודעת כיצד לחפש באתר. כל דבר שאני מחפשת נירשמם לי שלא נמצאים מתכונים. למשל היום רשמתי "ירקות מבושלים אפויים מוקפצים" ןאני יודעת שיש לך מתכונים בקטגוריה זו. ןשןב נעניתי שלא נימצאו מתכונים. כיצד עלי לחפש?????? :lol: :lol: :lol:

    • רחל הי

      הקטגוריה: ירקות מבושלים אפויים מוקפצים ראי בסוף כל הקטגוריות למטה…בתוספות….

      הכי טוב לעבור על הקטגוריות שבצד שמאל ולחפש. תמיד יש כמה אופציות.

      כמו כן אם תרשמי בחפש את המילה: ירקות תקבלי המון מתכונים.
      smile

  8. עוגה מצויינת, אוורירית!

    אני אישית לא מתה על פרג, על העוגה יצאה מעולה

    תודה פירגה היקרה

    רחלי.ג. smile

  9. פירגה, את כל כך צודקת לגבי פרג טחון טרי. בסופ"ש עשיתי עוגת פרג (עם פרק קנוי מהסופר באריזה סגורה). העוגה יצאה מרה ונאלצתי לזרוק את כולה!

    • הי אודי
      רציתי לחסוך לך את זה ובכל זאת….חבל.
      להבא לרכוש פרג טרי ולהנות מהעוגה.
      בקר נפלא smile

  10. היי פירגה,
    העוגה ניראת מעולה. תנוסה בקרוב.
    רציתי לשאול לגבי המעלות בתנור, היות ובתנור שלי אין 175 מעלות, על כמה מעלות לאפות את העוגה? בדרך כלל עוגות בחושות אני אופה ב-180 מעלות, אז במקרה של 175 מעלות עליי לאפות ב-170 או 180 ???
    יש לך עוגת גבינה עם צימוקים שהכנתי אותה והיא התיבשה לי. אבל אח"כ שמתי לב שציינת שלא צריך לחמם את התנור מראש, ואני כן חיממתי מראש, האם זו הסיבה שהתייבשה, או אולי בגלל שאפיתי אותה ב-180 מעלות??? מה דעתך???
    חן חן ויום טוב.

    • ייבוש עוגות
      נעשה בגלל אפיית יתר.
      לא נראה לי שבגלל שהתנור מחומם מראש או לא.
      בעיקר עוגות גבינה מוציאים כשהן עדיין רכות.כשמזיזים אותן הן במירקם של ג'לי.
      אני אופה תמיד 175 מעלות. בנוסף,אני בודקת את העוגות מספר פעמים לראות מתי הן מוכנות.
      smile

  11. לאה אשמח לשתף אותך במתכונים ללא גלוטן , צרי קשר ruti1305@walla.com
    פריגה לבקשתך על חוות דעת ללא גלוטן, מניסיון של כמה שנות אפייה ללא גלוטן (אנחנו משפחה מרובת צליאק) אני כבר יודעת לאילו קמחים להחליף ולרוב יוצא מדהים עד ששואלים אותי אם זה באמת ללא גלוטן.
    אין לי בעיה שתפני למייל של (הרשום מעלה) אנשים שרוצים הסבה של מתכונייך המעולים לנטולי גלוטן.
    laugh

    • הי רותה מתוקה
      אני רגישה וישר העיניים שלי מתמלאות דמעות
      תודה לך.את נדיבה וטובת לב.
      אני חסרת אונים שאני לא יכולה לעזור לכל השאלות שמתעוררות.
      אני לא שפית ולא למדתי כלום.
      הכל יוצא אצלי מהלב ומאהבה. הרבה פעמים אני כותבת לא יודעת,לא בטוחה וכו…..
      אני שמחה שתוכלי לעזור בנושא הרגיש הזה.
      בהחלט רשמתי לי את המייל שלך ואפנה אלייך
      באהבת אמת מכל הלב smile
      פירגה

  12. אתמול הכנתי את העוגה, ובכן, הכמויות לא מדוייקות, יותר מדי נוזלים,
    מיץ תפוזים, מים, שמן, ביצים
    והקמח לא הספיק
    הוספתי עוד 1/2 כוס קמח
    והעוגה יצאה קצת קצת קשה

    האם דייקת בכמויות הנוזלים?
    חבל… על החומרים

    • נעה שלום
      ברור שיצא לך קשה.
      מדוע הוספת קמח? גם אם נראה שהבלילה מאד מאד מאד דלילה…לא להוסיף קמח
      להבא נא לדייק בכמויות.
      לדייק גם בזמני האפיה.אפיית יתר תקשה את העוגה. גם תוספת קמח תקשה את העוגה….
      בהצלחה smile

  13. הי פירגה הגאונית!!!
    הכנתי את עוגת הפרג, היא יצאה מהממת, עשירה, גבוהה וטעימה, מאמץ גדול להפסיק ליישר….
    תודה פירגה!

  14. היי פירגה, שבת שלום
    העוגה נפלאה , קלה ומדויקת……………..כרגיל
    כדאי להמליץ על כוסות מדידה , כך ההצלחה כמעט ודאית ובנוסף כמות הפרג, קצת פחות
    מ100 גר' ………….. שתהיה שבת נפלאה ;)

  15. פריגה היקרה , כשהכל נעשה באהבה יש תוצאות. אנשים מחפשים את המתכונים הביתיים שלך .
    גם אני אינני שפית אך משתפת במתכוני נטולי הגלוטן כל מי שמבקש.
    קיבלתי ממך השראה ופתחתי בלוג ללא גלוטן שם אני מתחילה לפרסם מתכונים שלי ושל אחרים שמשתפים במתכוניהם . אני אתן מענה לנמנעי גלוטן בצורה הטובה ביותר שאני יכולה.
    אם יזדמן לך לבקר בבלוג שלי ואולי להציע שיפורים , אשמח. קוראים לו רותה ט.
    תבורכי שבוע טוב.
    רותה

    • רותה יקרה
      כבר ראיתי שיש בלוג למגוון מתכונים ללא גלוטן.יש בו כבר המון מתכונים.אני לא זוכרת של מי הבלוג.
      בכל אופן, זו יוזמה ברוכה ונפלאה שתשרת המון אנשים באוכלוסיה .
      כמובן שאפנה לבלוג שלך כל מי שיידרוש.
      בהצלחה ושרק יהיה בריאות וטעים בהמשך.
      נשיקות smile

      רשמי לי פה קישור לבלוג שלך.

    • רותה בצד שמאל יש קישורים עם בלוגים ששמתי.
      אבקש מהבן שלי שיוסיף אותך לשורה של הקישורים ואז בלחיצה על שם האתר אפשר יהיה להגיע אלייך.
      אז תודה והמשך שיתוף פורה ומוצלח.

  16. פירגה יקירתי!
    לכבוד שבת הכנתי את עוגת הפרג הטעימה להפליא. כמו שהבטחת היא רכה ואורירית וגרמה לתענוג גדול לאוהבי הפרג במשפחה.שבת מתוקה לכולםםםםםםםםםם smile

    • חניתה יקירתי,גם לי גרמת תענוג גדול לקרוא את התגובה הטעימה על העוגה.
      שתהיה גם לכם שבת נהדרת וטעימה smile

  17. שבת שלום פירגה,
    הכנתי את העוגות ויצאו טעימות ורכות פשוט חגיגה לחך.
    (וחגיגה למשקל laugh ) אני כל הזמן יישרתי את העוגות לא יכולתי להפסיק לאכול אותן ולכן יום למחרת לקחתי לבנות בעבודה שתהיה להם עוגה עם הקפה והמחמאות לא פסקו.
    תודה רבה,
    תמשיכי להפתיע אותנו עם מתכונים נפלאים
    לילי

    • ערב טוב לילי
      אני שמחה לקבל גם ממך תגובה טעימה על העוגה. העונג גם שלי ;)
      תמשיכי להכין ולקבל מחמאות לרוב.
      תודה ששיתפת אותי.זו הנאה גדולה בשבילי לקרוא את ההודעות שלכם smile
      שבת שלום :lol:

  18. פירגה יקירתי!
    מצאתי פרג טחון טרי בבית התבלינים!!!!
    אז כמובן הכנתי את העוגה הזו לכל מכורי הפרג במשפחתי (עוגת התפוזים נטרפה מהר מדי…..)
    הצלחה אמיתית. :lol: :lol: :lol:
    אני חייבת לומר שבתור אחת שלא אוהבת פרג ומכינה רק למשפחה, זו עוגת הפרג הראשונה שממש טעימה לי ללא פשרות.
    הצלחת. :lol:
    את פשוט אלופה :lol:
    ושוב תודה :P
    וחיבוקים smile

    • תודה מקסימה
      נורית,האתר שלי מוקף עוגות פרג כי זו אהבתינו.
      אז תכיני משלל העוגות ותהנו.
      תודה על ההמלצות וששיתפת אותי smile

  19. פירגה ערב טוב.
    אכן כן. עוגה קלה רכה ועדינה מאוד טעימה.
    עוגת שתי דקות שניראת מושקעת.
    פעם אחת עשיתי עם הסירופ ופעם שניה עם קרם שוקולד.
    מומלצת מאוד.

    • פנינה נהדר.
      אני אוהבת להכין משהו פשוט שסוחף את כולם ;)
      באהבה והמשך טעים smile

  20. היי פירגה.
    בעלי מת על עוגות פרג. אנסה את זו היום.
    הכמות של העיסה היא לשתי תבניות אינגליש קייק?

    • הי חופית
      תודה רבה. זו עוגה אחת מתוך מבחר עוגות הפרג שיש לי באתר בקטגוריה: עוגות פרג

      כן. מתאים לשתי אינגליש.

      בהצלחה ותהנו smile

  21. פירגה.
    העוגה פשוט מעולה.
    נהנתי מהטעם מהרכות ומקלות ההכנה.
    תודה לך.

    • איזה יופי איזה כיף smile
      תודה על התגובה הנפלאה שמצטרפת לכל התגובות הנהדרות על העוגה smile

  22. פירגה יקרה, האם אפשר לחלק את העוגה ל-2 תבניות אינגליש קייק? או צריך להכפיל את הכמויות?
    שבת שלום לאה

    • לאה יקרה
      נראה לי שיספיק לתבנית אינגליש אחת ולכמה מאפינסים
      לא אוהבת להכפיל.מעדיפה להכין פעמיים לפי הכמויות שמופיעות במתכון.
      שבת שלום וטעימה לכם smile

  23. העוגה מתאימה לשתי תבניות אינגליש קייק, טעימה מאוד………….. מחמאות מחמאות…………. :lol:

    • תודה ניצה. באמת לא רשמתי אופציה לתבניות.
      נהדר שחזרת לשתף smile
      תודה :lol: על המחמאות

  24. פירגה ערב טוב.
    לא היה לי הרבה זמן ביום שישי ולכן בלית ברירה הכנתי את העוגה המהירה הזו.
    היא יצאה כל כך טעימה שגם שיהיה לי הרבה זמן אכין אותה שוב.
    כל הכבוד לך על המתכון הנהדר הזה.

    • טליה,שמחתי לקרוא שטעם לכם. באמת עוגה מוחמאת.גם אצלינו היא בביקוש
      באהבה ושבוע נפלא לכם smile

  25. פירגה יקירה!

    עוגה מהממת, כל כך רכה וטעימה אין מילים!

    מה הייתי עושה בלעדייך?

    עכשיו אני אכתוב גם המלצה בכרוכיות שגם אותן הכנתי היום ויצאו מדהימות.

    שבת שלום ונשיקות.

    אודליה

    • אודליה תודה יקירתי. שמרי את המתכון לפורים.מתאים פרג? ;)
      תודה רבה על הכל וכיף לי שאת משתפת אותי בהצלחות smile

  26. פירגה היקרה,
    עוגה מעולה! כ"כ קלה להכנה והטעם ….משהו, בעיקר לאוהבי פרג שכמותי.
    תודה על עוד מתכון נפלא.
    ממעריצי הכושית הקוקוסית.

    נ.ב. למי שמעונין- יוצא מוצלח עם 3/4 כוס שמן וכוס סוכר אחת בלבד, ב-2 תבניות אינגלישקייק

  27. שלום פירגה.אין עלייך.אמא שלי היתה מכינה את העוגה הזו אך אין לי את המתכון ושמחתי שגיליתי אותו כאן ,רק רציתי לשאול כמה גרם זה כוס פרג?
    תודה על כל המתכונים המקוריים והכל כך מוצלחים.

    • שירה תודה
      ראיתי בהמרות אז כוס פרג זה 70 גרם.
      כמו שכתבתי אני טוחנת את הפרג במעדניה (פרג טחון טרי) הוא יותר אוורירי.
      תהני מהעוגה הנפלאה. תקראי את הביקורות עליה. smile

  28. צהריים טובים,
    יש לאבא שלי היום יום הולדת והוא מטורף על פרג!!!!
    רציתי להכין לו את העוגה הזו.
    אם אשתמש בפרג טחון שקניתי היום בסופר בשקית ארוזה……?
    יכול להיות שהוא יהיה מר?
    דרך אגב רציתי לומר לך שניסיתי כבר מלא מתכונים שלך וכולם מוצלחים אחד אחד!!! smile

    • הי טל,תודה רבה.שימחת אותי מאד smile

      יכול להיות שיהיה מר.תטעמי קצת ותרגישי את הטעם. אם מר ,אל תכיני כי חבל על העוגה.

      מזל טוב לאבא :lol:

  29. תודה פירגה!!
    טעמתי את הפרג, הוא דווקא בסדר(לא מר),
    הכנתי את העוגה- היא כרגע בתנור,
    יצא לי אחת אינגליש קייק ועוד איזה 6 מאפינס…..
    אדווח לך איך…..
    ותודה על נמזל טוב… :P

  30. פירגה שלום
    הכנתי היום את העוגה והיא מצויינת
    רציתי לשאול האם אפשר להוסיף עוד חצי כוס פרג לטעם חזק יותר או שזה יותר מדי?

    • יכול להיות שעל חשבון הקמח את יכולה להוסיף. אני לא ניסיתי.

    • תודה יהודית
      כל העוגות הבחושות שלי קלילות טעימות וקלות הכנה.
      תכיני,תגווני ותהני.
      ערב נפלא לך

  31. אחרי ההצלחות עם האורז הפרסי – תודה , הכנתי היום את 2 העוגות הבחושות שלך ויצא נהדר. הכנתי את עוגת הפרג הבחושה , עם פרג טחון משקית 100 גרם .יצא נהדר – הבעיה שלי שאת לא נותנת אופציות לתבניות. המזל שקראתי את התגובות של הבנות ומכך למדתי . הכנתי עוגה אחת בתבנית של אינגליש קייק גדולה= 4 בתאבניות מאפינס . יצא מ. ע. ד. ן!
    והכנתי גם את העוגה עם הטחינה והסילאן , עשיתי אותה חלבית עם שמנת , יצא נהדר ,רק שהאגוזים עם הקינמון והסוכר ירדו למטה. טעים אבל איך אפשר שהם ישארו באמצא אולי לערבב את האגוזים עם מעט קמח. יישר כח כולם נהנים מהעוגות הטעימות .יעל לוי שדרות. ( וגם שלחתי לחברה שמתענגת , מקווה שישאר משהו לשבת…חה חה).
    :lol: :lol: ;) :P

    • יעל תערבבי את האגוזים עם קצת מהקמח ותפזרי למעלה אל תשיישי יותר מדי.
      אופציות לתבניות: מכינים את הבלילה ולפי הכמות את מחליטה איזה תבנית.
      בהצלחה ושבת שלום

  32. פירגה כמה אני אוהבת עוגות פרג smile אפשר לעשות עם כמו סוכר. :lol: או יש לך משהו אחר מפרג. ללא סוכר…תודה smile

  33. הכנתי את העוגה עם קמח תמי (קמח ללא גלוטן). יצאה עוגה טעימה ברמות….

  34. פירגה היקרה!

    חיפשתי היום עוגה בחושה וקלילה עם תפוזים ובמקרה הגעתי לעוגה הזו.
    עוגה מהסרטים!
    פשוט מדהימה, כ"כ רכה ועם ארומה תפוזית נהדרת.
    תודה רבה!
    (תכף נכנסת לפרגן גם לגולש ההונגרי שלך שעשיתי היום….)

    אודליה

    • אודליה,תודה על הפירגונים למתכונים
      מקווה שגם ההמשך יהיה תמיד טעים לכם.
      תודה ולילה טוב.

  35. שבוע טוב,

    הכנתי את העוגה לשבת, עם כוס סוכר במקום אחת וחצי.

    יצאה מעולה!! רכה רכה וטעימה מאוד!!

    המשך שבוע מקסים.

  36. הכנתי את העוגה וציפיתי בגנש שוקולד ביחס 1 -1 הבאתי את העוגה לבת של חברה שילדה בבית חולים האורחים והצוות אכלו מהעוגה אהבו מאוד מהטעם הנפלא ןהקלות בהכנתה מחמאות רבות מכל הלב

    • אתי מזל טוב לחברה ושמחתי לקרוא שהיה טעים לכולם.
      חג שמח ונפלא לכולכם.

  37. שלום פירגה,
    מה ההבדל בתוצאה בין שתי אופציות ההכנה שנתת?
    תודה, חג שמח, נעמה

    • נעמה,אם התכוונת להקצפה,אז יוצא יותר אוורירי.
      חג שמח וטעים לך ולבני ביתך.

  38. פירגה היקרה צהרים טובים.
    מה לעשות שרק עכשיו ראיתי את המתכון המקסים שלך,
    האם יש אופציה להחלפת הפרג כגון בשקדים או אגוזים למינהם והאם הכמות אותה כמות?
    אם אפשר חצי פרג וחצ י אגוזים
    תודה מראש ופרים שמח
    האמת שאת משמחת כ"כ הרבה בתים עם המתכונים שלך
    שפורים שמח בלבד לא מספיק לאחל לך מלוא הערכה והערצה
    ובאמת ששמחת פורים תלווה אותך כל השנה. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

  39. אני גרה בארה״ב ואין להשיג לצערי פרג טחון טרי אלא רק מלית פרג מוכנה. האם אפשר לדעתך לנסות את העוגה עם המלית ולא עם פרג טרי? אני מבינה שזה לא ייצא אותו דבר אבל נורא מתגעגעת לטעם.

  40. פירגה.
    מודה לך מאוד על המתכון הנפלא של עוגת הפרג ומיץ התפוזים יצא מעולה קליל וטעים מאוד פורים שמח.
    הכנתי עם קמח אוסם יצא סוף.

      • אני רוצה להכין עוגה מחר ולא ברור לי את המשפת הזה
        כוס פרג וכמו שאני כותבת תמיד רק טרי מהמעדניה והטחינה של הפרג כמובן בנוכחותכם.

        מה זה טחינה של פרג ?

    • העוגות בתנור…סקרנית , לפי הפירגונים צריך
      לצאת נפלא…אדווח בהמשך..שבת שלום.

  41. הכנתי את העוגה ויצא סוף מודה לך מאוד טעימה קלילה ונפלאה
    הכנתי עם קמח אוסם נפלא ומוצלח מאוד מומלץ בחום ואהבה.
    מימני לבנה אלישע.

    • לבנה תודה על המחמאות לעוגה.
      שמחתי שאהבתם ושחזרת לשתף.
      חג שמח.

  42. פירגה חג שמח ,כנראה שלא ראית את שאלתי.אם מכינים את עוגת הפרג בעזרת מזלג היא יוצאת פחות גבוהה מאשר במיקסר או שזה ממש לא משנה
    תודה אורלי

    • אורלי היא יוצאת גבוהה גם במקצפת ידנית – לא חשמלית.(לא מזלג)
      תהנו.

  43. איזו עוגה!! הכנתי למשלוחי מנות ואחת לנו לשבת, עסיסית ונפלאה (כרגיל….)

  44. שלום פירגה,

    העוגה הספיקה להתקרר ואנחנו טועמים ממנה וזה כמו לאכול ענן. היא כל כך רכה וטעימה. פשוט נפלאה!

    כל פעם אני מתפלאת מחדש שכל אבל כ-ל מתכון שלך מצליח לי!!!!!

    תודה על השיתוף. חזק ואמץ!

    דרך אגב, אני אוהבת מ-ל-א פרג אז ניסיתי לעשות עם 2 כוסות פרג ויצא מדהים!

    • בקר טוב לירן,
      שרק תמשיכי כך ושהכל יצליח לך ויהיה טעים לכולכם.
      לי זה גורם המון נחת .
      באהבה גדולה.

  45. היי פירגה
    חושבת שאפשר להוסיף קצת קוקוס?
    ואם כן אז בטח צריך עוד נוזלים עמ שהעסיסיות תישמר, לא?

  46. אם שמים 2 כוסות פרג, אפשר להוריד כוס קמח
    במקום 2 כוסות קמח להוסיף רק כוס אחת

  47. אם אני רוצה להפריד ביצים האם זה אפשרי או שזה מתאים רק עוגה בחושה למה שאני לא אוהבת עוגות בחושות תודה וערב טוב פירגה :eek: :twisted: :lol: :x

  48. מי שאוהב פרג .
    יחפש מתכון ועוד מתכון.
    נכון שחנוכה היום,
    אבל עוגת פרג תשתלב נפלא
    עם נרות חנוכה.
    ומי שיחשוב שפורים היום………שיבושם לו.
    פ ר י ג ה-מכון נהדר,טעים,קל להכנה,כל אוהבי הפרג…………התעלפו.
    תודה וד"ש מבעלי.

  49. היי פירגה עשיתי את העוגה יצא מדהים רציתי לדעת למה הפסקתי לקבל למייל את המתכונים יום טוב

    • הי גלית תהני מהעוגה
      תודה שחזרת לשתף.

      העדכונים לא תלויים בי אולי בגוגל. נקווה שיסתדר לך בקרוב. smile

    • ויקטוריה,העוגה נפלאה. בחירה נבונה.
      שימי 100 גרם פרג. בהצלחה וסוף שבוע מלא נחת ואהבה. smile

  50. פירגה יקירתי –
    תודה לך על מתכון נפלא!!!! לא להאמין שזה גם פרווה, גם קל וכל כך מוצלח.
    אני נהנית מהאתר שלך בכל פעם מחדש ותמיד ממליצה לחברים ומשפחה. :P

    • מאיה יקרה,תודה שאת חוזרת תמיד ומגיבה,ובעיקר ממשיכה להמליץ ולפרגן.
      תהנו מהעוגה ושבת נפלא לכולכם smile

  51. היי פירגה
    התמכרתי לאתר שלך,
    אין מה לעשות,כול מתכון יוצא מעולה.(בסוף אני עוד אצטרף ל"שומרי -משקל" ,בקצב ההתמכרות שלי).
    שאלה לי אלייך פירגה,
    יקירה,
    אני גרה באיזור המרכז , איפה יש להשיג פרג שהכול טרי ?
    (בעבר, חיפשתי בכמה מקומות ,והם הוציאו לי מהמקרר פרג , (ממש לא בא לי פרג מהמקרר.)
    אשמח אם תוכלי להמליץ על מעדינייה שיש בה פרג טרי וטוחנים אותו ליד הלקוחות.
    בברכת יום נפלא,
    מ. דניאל.

  52. ממש טעים ! הכנתי היום . בטעות התבלבלתי בכמות המים אז הכפלתי כמויות ואני ממש לא מצטערת על זה ! מוצלחת וטעימה מאוד !!!!! תודה רבה יש לך אחלה מתכונים . יישר כח !

  53. הכנתי עם מיץ של פרי הדר לא מזוהה. משהו בן תפוז למנדרינה. העוגה נפלאה. קלה מאוד להכנה. אוורירית וכמובן טעימה מאוד.
    אני ממליצה בחום.
    :lol:

    • נאוה,תודה על התגובה הנהדרת
      אני מאד שמחה שהכנת ושחזרת לשתף אותי. תודה על ההמלצה.
      לבריאות. smile

  54. שלום פירגה. אני מכינה המון את העוגה הזו.
    שאלה יש אפשרות להקפיא אותה? רוצה להכין היום .

  55. שלום פירגה אני רוצה להכין את העוגה עכשיו האם זה מאוד משנה אם רכשתי את הפרג בחנות רגילה טחון כבר

  56. תודה פירגה על המתכון …
    אני הוספתי קוביות תפוחים יצא דליקטס..
    חיבוק .

    • לינדוש בקר טוב
      תודה רבה.

      יש לי באתר עוגות פרג בחושות עם תפוחים ובאמת זו תוספת מרעננת למי שאוהב.
      אני חולה על פרג על כל צורותיו וטעמיו.
      המשך יום מתוק smile

  57. בוקר טוב,
    אני מכינה את העוגה כבר שבועיים רצוף, והשבת גם חמותי זכתה לאכול ממנה.
    מדהים! באמת! הכנה בקלי קלות וטעם כאילו עבדתי על זה 3 שעות.
    גם הילדים יוצאים נשכרים.. יש להם מיץ תפוזים סחוט טרי ;)
    תודה גדולה

    • ציפי צהריים טובים,
      תודה על השיתוף הנפלא והטעים.
      תודה שחזרת לשתף וכיף ועונג גם לי שאהבתם את העוגה. smile

  58. בוקר טוב פירגה.
    אימא שלי הכינה לשבת . יצא לה מאוד טעים והיא ביקשה ממני לומר לך תודה.

  59. אני משוגעת על העוגה הזאת!
    כל כך מוצלחת וקלה להכנה..
    גרמה לי להתאהב בפרג smile

    תודה!

  60. לפירגה תודה לך…..
    עשיתי את העוגה כמה פעמים פשוט נפלאה.
    כל המשפחה אהבה אותה כולל הנכדים הקטנים.

    • מרים לבריאות.
      אני שמחה שחזרת להמליץ על העוגה.
      המשך טעים ביחד smile

  61. ערב טוב פירגה.
    את העוגה הזו ראיתי מזמן היום החלטתי לנסות וחבל שלא ניסיתי מזמן.
    העוגה ממש טעימה רכה עדינה וכייף לאכול. אני ממש אוהבת פרג אבל הקלות בעשיה שיכנעה אותי.
    מתכון שאכין שוב עוד הרבה פעמים.
    תודה לך על זה שאת משתפת אותנו במתכונים כל כך ניפלאים.

    • הי טליה,תודה רבה לך.
      האמת. שאין לי עוגות ראווה והשווצה. מרביתן קלי קלות ומאד ביתיות.
      בהמון אהבה וכיף לי שאת נהנית מהאתר המשפחתי שלי.
      smile

  62. בוקר טוב פירגה.
    בסופו של דבר מנצח הטעם. עשיתי הרבה מתכונים שלך והם ניצחו בענק.
    אני מארחת הרבה ואת המכונים שלך מבקשים ממני. את זה אף אחד לא יכול לקחת לך.
    באהבה גדולה טליה.

    • טליה,צהריים טובים,
      זה נפלא בעיני שמתחברים לאתר שלי.יש המוני אתרים וזה מחמיא לי ומשמח מאד.
      שנמשיך להכין,לפנק ולהתפנק smile בעשייה מבורכת וטעימה. smile

      • היום הכנתי את עוגת הפרג. במילה אחת: מושלמת!!בדיוק כמו שכתוב בהקדמה.אין על המתכונים שלך!! אליפות!!

        • הי רמה,האמת? אין מילה מתאימה יותר לעוגה…נפלאה.
          שמחה שבחרת להכין והכי הכי שנהניתם.
          שבת שלום smile

  63. פירגה בוקר טוב
    באיזה כוס את משתמשת
    200 מ"ל כמו של פעם או
    240 מ"ל כוס מדידה מיוחדת לעוגות.
    חג שמח smile :lol:

  64. רציתי לשאול בשלום בעלך ובשלום אימך וכמובן בשלומך… smile מקווה שכולם חוזרים אט אט לשיגרה רגילה ומבורכת. :lol: מאחלת לכם יום נפלא :P מלא בבריאות טובה :P ובשפע של דברים טובים :P

    • ציפי יקרה, אנחנו מתאוששים לאט לאט.
      אמא עולה על כולם בחיוניות שהיא משדרת.
      מקווים כל יום שיהיה טוב מקודמו.
      smile תודה ובריאות לכולם

  65. פירגה היקרה,

    כרגיל, עוגה מושלמת. הכנתי כבר פעמיים. בעלי מאוד אוהב פרג (הונגרי!). בקיצור, תודה, מתכון נהדר, קל מאוד להכנה ומומלץ בכל ליבי.

    חג שמח,

    תמי

  66. פירגה יקרה ערב טוב !
    רציתי לברר איתך באם אני רוצה לעשות את העוגה חלבית, אז במקום המים החמים מה אני יכולה לשים ?
    אני משתמשת בכוס מידה אוניברסלית, לא של 200 גר' האם זה בסדר ?
    הולכת להכין עכשיו את העוגה כפי שהיא, תודה ובינתיים אשמח כשתוכלי לענות לי, להתראות.

    • מרים יקירתי ערב טוב,
      הכוס בסדר. ואת יכולה לשים כל נוזל אחר שאת רוצה.כוס נוזלים זה כוס נוזלים.
      מקווה שיצא טעים.סופ"ש נפלא לכם yes

  67. פירגה בוקר טוב יקירתי ! הכנתי אתמול בערב את העוגה והיא אכן מעולללההה,
    אני יכולה להמשיך ולשבח אותך עד מחר. אבל אז לא יהיה לך זמן להמציא עוגות ומאכלים
    טובים, ולכן אומר לך שתמשיכי בבריאות טובה להטעים את כלל הקוראים שלך במתכונייך
    המעולים. מכל הלב, שתהייה לך שבת טובה,מבורכת ובריאה עם כל משפחתך הענפה.

    • מרים יקירתי, אין על אהבת האדם, ואת כזו. מכל הלב והנשמה.
      שתבורכי ותהיה לך שבת נפלאה עם משפחתך.
      תירווי נחת ואושר yes

להגיב על תמי אחינו לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *