d790d792d7a1d799d79d d7aad7a4d795d796d799d79d d795d7a7d795d7a7d795d7a1 - עוגת תפוזים עם אגסים

עוגת תפוזים עם אגסים

d790d792d7a1d799d79d d7aad7a4d795d796d799d79d d795d7a7d795d7a7d795d7a13 - עוגת תפוזים עם אגסים

לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב:
200 גרם מרגרינה/חמאה רכה או 3/4 כוס שמן
1/4 2 כוסות קמח תופח
4 ביצים טרופות במזלג
1/2 1 כוסות סוכר
כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס קוקוס
כף ליקר טריפל או ליקר פירות אחר
6 אגסים טריים בשלים קלופים וחתוכים קוביות

אפשר להוסיף שוקולדצ'יפס לבנים או לציפוי או לבלילה.
תבנית עגולה קפיץ מספר 26 משומנת ומקומחת (להפוך את התבנית להיפטר מעודף הקמח)
לפני שמכניסים את העוגה לתנור לפזר אבקת סוכר וקינמון
לאפות בחום 175 כ-55 –60 דקות.
לשמור במקרר.
להגיש בטמפרטורת החדר עם כדור גלידת פירות.
תהנו.

21 תגובות על “עוגת תפוזים עם אגסים

  1. זאת עוגה נהדרת, הילדים שלי אוהבים אותה מאוד
    תמיד פחדתי להוסיף לה דברים נוספים חוץ מקוקוס
    אפילו פיצפוצי שוקולד ]חדתי להכניס בה.
    אבל אני בהחלט ינסה לשלב עם אגסים, ניראה לי אחלה.

    רחלי.ג. smile

    • נ.ב. לרוב אני מפזרת את האבקת סוכר על העוגה אחרי שהיא יוצאת מהתנור ומיצטננת

  2. עוגה פשוט נהדרת!
    היות וגם הדוד שלי אמור לקפוץ לביקור מחר אז החלטתי להכין אותה עם "כמו סוכר", במילא אף אחד לא מרגיש בהבדל smile
    הריח של הקינמון מהתנור שיגע אותי, ולא יכולתי להתאפק שהיא תתקרר כדי לטעום פרוסה.
    יאמייייייי
    אוהבים מאד את העוגה, ואותך smile

  3. נראה מעולה.
    העוגה עם מיץ טרי שסחטת מתפוזים?
    או ממיץ תפוזים טבעי קנוי?
    או מסתם מיץ תפוזים לא טבעי – כמו "תפוזינה" או "ג'אמפ"?
    אפשר לעשות עוגת תפוזים טובה מ"ג'אמפ" או שלא יצא שווה?
    תודה!

    • חלי,כל מיץ מתאים רק תראי שהוא מתאים לבישול ולאפיה כי לפעמים כתוב על הבקבוק שלא מתאים לאפיה.
      בהצלחה smile

  4. פירגה היי,
    הכנתי אותה היום לשבת,טעמתי ממנה והיא נהדרת.תודה על המתכון. smile

    • רוני היייי חמודה
      תודה על חוות דעתך לעוגה. את נהדרת.
      תהנו ממנה ושבת שלום וטעים לך ולמשפחה smile

  5. שבוע טוב פירגה
    חייבת לעדכן אותך שגם בגרסת השזיפים העוגה יצאה נהדר!!
    השריתי את השזיפים ל 3 שעות בסירופ סוכר, ולכן השזיפים היו רכים. לא הפחתתי את כמות הסוכר רק החלפתי חצי כמות לסוכר חום.
    השילוב של מיץ התפוזים והשזיפים יצא נהדר, העוגה רכה ועסיסית, חוסלה לגמרי! למרות שהיו עוד הרבה קינוחים אחרים לארוחות שבת.

  6. פירגה ערב טוב , מאחר ונותרו לי תפוחים ללא שימוש אפיתי בבוקר את העוגה ובמקום האגסים שמתי תפוחים שבישלתי בישול קצר עם 5 כפות סוכר ברנדי וקצת מיץ לימון . כאשר התפוחים נעשו קצת רכים סיננתי אותם היטב והוספתי לבצק . יצא מעולה!!! כדאי לנסות! שיהיה לך ערב מקסים!

    • נאוה נקרא לי טעים מאד עם תפוחים.יאמי
      כל הכבוד על השידרוג smile
      ערב נהדר גם לך smile

  7. פירגה חביבה האם צריך לבשל גם את האגסים ליפני האפייה ?
    תודה מראש לאה smile smile smile smile

  8. לצערי הרב אצלי בבית לא אוהבים קוקוס( איך בכלל אפשר להעלות על הדעת??) אז רציתי לשאול האם ניתן לוותר עליו ולהוסיף במקומו משהו אחר?

להגיב על לאה -ש לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *