d791d799d7a9d7a7d795d798d799d79d d7a7d7a8d79d d792d791d799d7a0d794 d7a9d795d7a7d795d79cd793 - עוגת גבינה קרה עם בישקוטים

עוגת גבינה קרה עם בישקוטים

d791d799d7a9d7a7d795d798d799d79d d7a7d7a8d79d d792d791d799d7a0d794 d7a9d795d7a7d795d79cd793 1 - עוגת גבינה קרה עם בישקוטים
עוגת רושם חגיגית בכלום הכנה והמון מחמאות.

ניתן לשדרג – לא חובה- לטעמים לפי בחירה למשל: להוסיף לכל המרכיבים גם 3 כפות ממרח ריבת חלב,או ממרח חלבה,או ממרח שוקולד ולהכין ב-2 צבעים. פשוט להכין איך שהדמיון מנחה אתכם.

להכין יום לפני ההגשה כדי שהעוגה תתייצב. שעה לפני ההגשה להכניס את העוגה לפריזר שיהיה קל ויפה לחיתוך.

מצרכים:
תבנית עגולה 26
400 גרם בישקוטים – מי שלא אוהב בישקוטים שיכין עם "פתי-בר"

2 חבילות שוקולד לבן = 200 גרם – לציפוי העוגה

לקרם:
3 יחידות שוקולד מקופלת לבן – מוסיף המון אבל לא חובה
750 גרם גבינה לבנה  – רצוי  גבינת שמנת שמנה
2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה = 500 גרם
1/2 1 שקיות אינסטנט פודינג וניל = 120 גרם
1/2 כוס סוכר או לפי הטעם

אופן הכנה:
שמים במיקסר את השמנות,הסוכר, הגבינה,והפודינג ומקציפים לקרם.

קערה עם נס קפה ממותק קר לטבילת הבישקוטים

מסדרים שכבה של בישקוטים טבולים בנס קפה (טבילה מהירה וקצרה)
צריך לשבור את הבישקוטים כדי לקבל שכבה אחידה בתבנית
למרוח 1/2 מכמות הקרם ולפזר מעל 3 מקופלות לבנות מפוררות.
לסדר שכבה נוספת של בישקוטים טבולים בנס קפה
לכסות ביתר הקרם ולצפות בשוקולד הלבן.

לשמור במקרר.

ציפוי:
להכניס את השוקולד הלבן (200 גרם) לפריזר ל-10 דקות
לגרוס אותו במעבד מזון (עם להב הסכין) מתקבלים פירורים עגולים קטנים כמו בתמונה.
לפזר את כל השוקולד באופן שווה מעל לקרם

תהנו

80 תגובות על “עוגת גבינה קרה עם בישקוטים

  1. פירגה,
    למרות שאני תמניה אני חייבת להגיד
    * * * אוי ויי זמיר * * *
    זה נראה כמו החטא המושלם…
    חיזקי ואימצי
    והמשיכי להמתיק לנו את החיים
    נשיקות,
    יעל

    • יעל יקרה
      עוצמים עיניים ומתמוגגים בהנאה עד אין קץ.
      כמה שאני אוהבת עוגות שנראות כאילו מושקעות ברמות וכולה עבודת ילדים.
      מתוק מתוק ושולחת חיבוק smile

  2. כמו שנאמר כבר – WOW
    :lol:
    ואני מאדדדדדד אוהבת של השילוב של גבינה ושוקולד לבן
    פשוט שילוב מנצח לדעתי

    • ויני יקירתי
      באמת שילוב הניצחון. בכלום עבודה יוצאת עוגה מרשימה ומיוחדת כל כך.
      smile תודה

  3. שבוע טוב, חבל"ז- המראה, הטעם בטח הרבה יותר
    אך מה על הסוכרתיים? אנו בעונש? כיצד להמיר?
    תני צ'אנס להנות :? :lol:

    • אסתי,תכיני עם "פתי בר לסוכרתיים ותמירי את הסוכר בכמו סוכר.הבעיה מה עם הפודינג…..עד כמה שידוע לי אין פודינג בלי סוכר. מרמלייט כבר לא מייצרת לצערי.
      smile

  4. אוי ואבוי פירגוש העוגת גבינה הקרה עם הפרורים רק נגמרה!
    במה אפשר למהול את הבישקוטים חוץ מנס קפה?

    • לימור יקרה
      כל נוזל מתאים לפי בחירה:
      פטל או סירופ אחר מהול מים
      יין+מים
      תה קר
      שוקולית
      העוגה טעימה.החברה ביקשו גם השבת…. :lol:

  5. שלום פירגה!
    העוגה ניראת מדהים ואי בטוחה שגם טעמה ככה!

    רציתי לשאול מאיפה משיגים את הבישקוטים? של איזו חברה? כי חיפשתי בסופרים ולא מצאתי :/
    תודה מראש smile

    • סיון הי
      יש בכל סופר פשוט תשאלי את הסדרניות.
      בשבועיים האחרונים היה במגה ליד הקופות במבצע.
      בד"כ הם נמצאים במדף איפה שכל העוגיות.
      בבקשה smile

  6. פריגוש את ענקית!!!!

    עכשיו זה ברור לי מה לעשות עם הבשקוטים שיש לי, פשוט אין מילים
    השילוב נס קפה והבישקוטים נפלא
    ועוד יותר שוקולד לבןןןןןן !!!!

    שברתתתתת אותי,

    אוהבת אותך
    ;)

    • אילנה יקרה
      ברור שתנצלי את הבישקוטים שיש לך לעוגה הנפלאה הזו.
      תהנו ממנה smile

  7. אני כבר הכנתי 2 נגלות מהעוגה הקרה פרורים הרגילה…
    מקופלת חלב גם יתאים?לא מצאתי מקופלת לבנה. smile

    • לימור חמודה
      המקופלת הלבנה לא "שוברת" את הצבע הלבן והמרשים של העוגה
      אבל,בוודאי שאפשר טעם אחר. smile

  8. פירגה את גדולה!!!!!!!!!!!!
    חבל שלא ידעתי על העוגה הזאת תיכף אחרי שבועות,
    בטוח שהייתי מנצלת עד תום את כל הגבינות שקניתי!
    אבל בטוח שאנסה בשבת,יש אורחים ואין זמן להיתעסק בעוגות מסובכות!
    זה נראה מיליון דולר! ובטוחה שזה טעים כמו שזה ניראה!
    תמשיכי להפתיע!
    ישר כוח! :l :lol:

    • ירדנה יקרה
      אף פעם לא מאוחר ותמיד תוכלי להכין אותה ;)
      בהחלט נראית מליון דולר.מרשימה ובעיקר טעימה טעימה
      תודה והמשך יום נפלא smile

  9. פירגה בוקר טוב,
    העוגה נראית נהדר!!! ובטוחה שהיא גם טעימה מאוד!!
    האם אפשר לוותר על הגבינה ולהשתמש רק בקצפת בלבד.
    תודה רבה והמשך יום נפלא!!!

  10. סליחה שלא כתבתי לך כמה זמן ,פשוט לא היה לי זמן אני התחלתי ללמוד קונדיטוריה
    אני עייפה אחרי הלימודים . בקיצור העוגה מעלפת ותקשיבי טוב ביופיה :x

    • נירית ערב טוב
      מקווה שתצליחי בלימודים ותעברי את התקופה הזו בשמחה ובאהבה.
      תודה על המחמאות לעוגה smile

  11. טוב אז הכנתי לפני כמה ימים ו….טעיםםםםםםםםםםם כרגיל! smile
    השוקולד הלבן מאוד מוסיף למעלה… laugh

  12. פירגה
    ליום הולדתו של בעלי הכינותי את העוגה הנפלאה הזו כמה מחמאות נשפכו עליה
    טעעעעעעעימה :lol: smile שבת שלום

    • לאה ערב טוב
      מזל טוב לבעל.אני בטוחה שיצא מוצלח ושריגשת את כולם עם העוגה הזו :lol:
      שבת שלום smile

  13. פירגה
    אני רוצה להכין את העוגה הזו ליום הולדת של חבר שלי …הבעיה היא שאנחנו נוסעים לצימרים ואני לא רוצה שהוא ידע שאני מביאה עוגה..יש לך רעיון איך לשמור על העוגה שלא תיהרס עד ההגעה לצימרים (בערך שלוש שעות!!!) ???

  14. היי פירגה,
    תודה רבה לתשובתך המהירה.. אני מתכננת להכינה היום ורק מחר אנו נוסעים..את ממלצה לשמור אותה במקרר עד מחר או להקפיאה עד מחר?
    ועוד משהו..יש אפשרות להכינה ללא סוכר? האם היא יוצאת טעימה? כי אני מפחדת שהיא תצא מתוקה מידיייי.
    תודה רבה רבה
    אני אנסה ואעדכן איך יצא smile

  15. הי פירגה היקרה!!
    אני מתכננת להכין את העוגה ליום הולדת של הבת שלי בשבת, ניסיתי עכשיו לבדוק איך מסתדרים בישקוטים בתבנית עגולה ולא ברור לי איך לסדר אותם
    אגב יש לי רק 300 גר' בישקוטים, (זו אירזה של 400 גר' שארוזה באריזות פנימיות ויש לי רק 3) לדעתך זה יספיק?

    • רעות,תשברי אותם לפי הצורך כדי שימלאו את התבנית.
      לא הייתי סומכת על 300 גרם תקני עוד.
      מזל טוב ובהצלחה smile

    • אילנית,חהחהחהחהחה תיזהרו :P זו אחת מעוגות החטאים :lol:
      תהנו חמודה ותודה שבאת לשתף אותנו smile

  16. פירגה היקרה! אז כמו שהבטחתי לך עידכון אמול ערכתי לבני יום הולדת 2! היו 37 חברים יקרים וכל השולחן היה מכל טוב ממתכןנייך: עוגת יןם הולדת כושית עם דף אכיל של דוד חייםת לחמניןת ביסת סלטים בורקסים רוגלכים קרוסונים גביניות גבינה מתוקות ת מאפה בצק עלים עם מילוי התמרים סילאן והטחינה שלך עוגת מוס שוקולד ןעוד דברים טובים! החברים היו בשוק שאת הכל אני עשיתי ואפיתי! (הדבר היחיד שלא אפיתי היה הבייגלס שקניתי בבוקר במאפיה) ישר כוח והתשבוחות שקצרתי היו מאד מדהימןת! מחכה כבר לפסח להשתמש בעוד מתכונים נפלאים שלך וכמו שציינתי מקודם המטבח שלי בפעולה בלתי פוסקת! :lol:

    • אילנית,אני מסירה בפנייך את הכובע ;) כל הכבוד יישר כח.
      בשמחות ובהתרגשויות.
      כמובן שהרגשתי נפלא כשקראתי את השורות הטעימות והנפלאות.
      שתמשיכי להכין ולשמח ושרק יהיה תמיד טוב smile
      תודה מקרב לב smile שולחת חיבוק חם

  17. היי פירגה..אני מתכננתי להכין את העוגה לשבת,האם צריך להוסיף חלב לנס קפה הממותק?או שרק נס עם מים..תודה ;)

  18. פירגה הכנתי את העוגה,טעימה טעימה,ניראת מיליון דולר בכלום עבודה.. אין על העוגות שלך!! תודה רבה smile

    • סיון,אני שמחה שהכנת ואהבת. תודה.
      כמה קל ופשוט ככה טעים ומרשים. ככה צריך להיות,לא? ;) :lol:
      לבריאות smile

  19. פירגה יקרה, הכנתי את העוגה לערב שבועות – זאת עוגת הגבינה הכי טעימה שיש!!!! כולם התלהבו. תודה רבה וחג שמח!!!

    • סיגל בקר טוב
      את צודקת,זו עוגת מחמאות,איך לא? ;) :lol:
      סופ"ש נפלא ומתוק לכם

  20. היי פירגה,
    הולכת להכין…העוגה נראית סוף ואין לי ספק שגם הטעם, הלא המתכונים שלך נפלאים אחד אחד.
    אין לי שוקולד לבן, יש לי מריר אבל אשים רק אם אין לך אופציה טעימה יותר..
    מה את אומרת?

    • הילה,אישיתי אני לא אוהבת מריר. שאלת טעם אישי.
      באמת זה רק לשיקולך.

      אולי יש לך שוקולדצ'יפס לבן? גם הולך.
      בהצלחה.
      smile

  21. פירגה כמה נס קפה וכמה חלב?

    דחוף אני באמצע העוגה

    אני מתכוונת בקשר לטבילה smile

    • תכיני נס קפה רגיל כמו שאת שותה. זה יהיה טעים לביסקוויטים/בישקוטים smile

  22. הכנתי את העוגה והיא יצאה פשוט מ-ע-ו-ל-ה! וזה ציטוט של כל המשפחה שאכלה ממנה smile תודה רבה ותמשיכי להפציץ במתכונים המדהימים שלך! ממני, מעריצה חדשה שלך (ואני רק בת 17)

  23. פירגה,

    תודה רבה לך על המתכונים המעולים (הכנתי כבר את הפיצה והאורז הפרסי ויצאו מעולה).

    לגבי התבנית-
    האם יש צורך להשתמש בתבנית מתפרקת?

    תודה רבה ויום טוב,

    דלית

    • היי ליאור,בגלל הגובה אני מעדיפה להכין בעגולה.אבל אפשר בכל תבנית smile בהצלחה

  24. פירגה יקרה שלום,רציתי לשאול אם אפשר להמיס שוקולד לבן במיקרו ולצפות.אין לי מעבד מזון חלבי ולא מגרדת חלבית .תודה.

להגיב על נירית לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *