d7a2d795d792d7aa d792d791d799d7a0d794 d797d7a6d799 d790d7a4d795d799d794 d797d7a6d799 d79cd790 d7a4d799d7a8 - עוגת גבינה חצי אפויה חצי לא

עוגת גבינה חצי אפויה חצי לא

d7a2d795d792d7aa d792d791d799d7a0d794 d797d7a6d799 d790d7a4d795d799d794 d797d7a6d799 d79cd790 d7a4d799d7a8 - עוגת גבינה חצי אפויה חצי לא

 

עוגת גבינה חצי אפויה
רק הבצק אפוי והמלית קרם גבינה.
ציפויים אופציונליים למטה.
בעזרת הציפוי תחליטו אם העוגה לאירועים מיוחדים
או לפינוק משפחתי חמים וביתי.
תבנית 26 משומנת

מצרכים לבצק:
100 גרם חמאה או מרגרינה רכה
כוס קמח תופח
2 כפות סוכר
ביצה
ללוש לבצק ולשטח
לאפות בחום 175 עד שמוכן והבצק זהוב נוטה לחום
לקרר.

קרם גבינה במיקסר:

כוס חלב
2 מיכלי שמנת מתוקה
2 שקיות אינסטנט פודינג וניל
מקציפים לקרם ו..
ומוסיפים בין 500 ל-700 גרם גבינה לבנה 5%
סוכר לטעם 1/2 כוס או יותר
100 גרם שוקולד לבן מגורר
2 שקיות סוכר וניל
להקציף לאט לאט לקרם גבינה וליישר על העוגה

אופציות לציפויים:
1. תותים וקצפת
2. פירורי ביסקוויטים או עוגיות כתושים במג'ימיקס
3. לפורר שוקולד מקופלת לבן ולצפות את העוגה
להכין יום לפני ההגשה ולשמור במקרר

"טיפ"
לבסיס לא אפוי בקערה עמוקה:
230 גרם בסקויטים או עוגיות מפוררות
כף גדושה חלבה בממרח או רגילה.
50 גרם חמאה רכה
ללוש ביד הרבה זמן . להוסיף חמאה רק במידה וצריך ולהדק היטב בתבנית.

תהנו

25 תגובות על “עוגת גבינה חצי אפויה חצי לא

  1. פירגה אהובתי,

    מה שלומך יקירתי?????

    זו הייתה עוגת השבת שלנו, לאחר שהבן הקטן הזמין עוגת גבינה, בחרתי בעוגה הזו smile, האמת, בחירה מוצלחת ביותר, העוגה יצאה כ"כ טעימה, בקושי החזיקה עד סוף השבת….

    ציפיתי מעל בשוקולדה מקופלת לבנה….

    ויצאה פשוט מדהימה….

    תודה יקירתי smile

    • ליאתי ממי
      שלומי נהדר מתוקה
      חופש תמיד עושה לי טוב :lol:
      בחרת באמת בעוגה פצצה. קלה להכנה וטעימה מאד.
      תודה על המחמאות וההמלצה
      שיהיה לך שבוע נפלא וטעים smile

    • ריקה יקרה צהריים טובים
      יש שוקולד לבן בחנויות המתמחות לאפייה.
      את יכולה גם לוותר smile

  2. פירגה.
    הכנתי את העוגה והיא ממש טעימה.
    כל ביס מעדן. היא תככב אצלי הרבה.
    תודה.

    • פנינה הי
      תגובתך נפלאה ונהדרת.
      העוגה באמת מיוחדת מאד וכל ביס מעדן.
      תו smile דה

  3. פירגה יקרה
    בקשר למתכון זה: 1. אם אין לי קמח תופח -על כוס קמח רגיל- כמה כפיות אבקת אפיה צריך להוסיף?
    2. האם חייבים להוסיף כאן למלית שוקולד לבן ו2 אינסטנט וניל. אם יש לי שקית אחת של אינסטנט ואין לי שוקולד האם זה יהרוס בלי?

    בנוסף אשמח גם אם תקשרי אותי לעוגה פשוטה של תפוחים- נשארו לי תפוחי עץ לא מסוג הסמית, והתחילו להתרכך… יש לך הצעה פשוטה וטובה בשבילי (פרווה)?
    תודה תודה מראש

    • הי
      כנסי לקטגוריה עוגות תפוחים יש מבחר גדול ובטוח משהו יתאים לך.יש שם גם בחושות.

      לגבי העוגה זה הימור אז אני לא יודעת.את יכולה לוותר על השוקולד.אולי יצא דליל בלי אינסטנט.

      על כל כוס קמח שמים כפית אבקה

      בהצלחה smile

  4. תודה פירגוש
    נראה לי שאני אשתמש במתכון שלך רק לתחתית ולקרם -המילוי יש לי מתכון אחר מצוין. אם יצא טוב אשלח את המתכון ששילבתי… מקווה שיצליח. ניגשת לעבודה…
    תודה יקרה וכל טוב

  5. פירגה משהו לא מובן לי…
    הכנתי את הבצק רק שהכפלתי כמויות כדי לשים בתבנית 28. משום מה הבצק מאוד דביקי ורך-
    (לשתי מעט עם הוו של הלישה ואח"כ עוד טיפה בידיים.) זה אמור להיות כך? ….

  6. היי פירגה,
    הכנתי ויצאה מעולה!! תודה!
    האתר שלך מקסים, נעזרת בו המון, יש לך רעיונות משגעים. לאחרונה ראיתי את הקראנץ' שמגולגל בשני טעמים- גבינה ושוקולד- תקשיבי, זה גאוני!! חייבת לנסות, אדווח לך..
    תודה :lol:

    • שייניק ערב טוב
      תודה רבה.איזה יופי שבחרת להכין את העוגה הנהדרת הזו.
      גם הקראנץ' 2 צבעים מדהימה ואני מקווה שתהיה לכם גם טעימה.
      אוהבת שאת משתפת אותי בתוצאות
      תוד smile ה

  7. פירגה יקרה!
    יצאה לי תחתית מעט קשה ויבשה בגוון צהוב- חום, האם כך צריך לצאת הבצק? האם המילית מעל "מרטיבה" את התחתית? :|

    • הוא לא אמור לצאת יבש.
      תאפי בתנור שלך כמה דקות פחות. המלית אמורה להטיב,כן. smile

  8. עוד הצעה לבצק שיוצא קשה זה לפורר את כולו .חלק לשים בתחתית וחלק לפזר למעלה.

  9. האם כדאי לשפוך על התחתית האפויה סירופ למרקם לח?אם כן, מה הם הכמויות?

  10. פירגה שלום!
    אני מאד אוהבת עוגת גבינה אפויה עם תותים. חיפשתי אצלך ולא מצאתי.
    כיון שאני סומכת עליך בעינים עצומות ( לאור כל מתכוניך הנהדרים שהכנתי), בקשתי היא שתפני אותי
    למתכון המתאים- אולי פספסתי או שאולי יש לך רעיון למתכון מוצלח.
    דרך אגב, אני חוגגת את יום הולדתי ורוצה להכין למשפחתי ולעצמי את העוגה.
    המון תודות והמשך מתכונים מוצלחים :lol: :lol: :lol:

להגיב על ריקה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *