d790d799d7a0d792d79cd799d7a9 d7a7d799d799d7a72 - עוגת תפוחים בחושה

עוגת תפוחים בחושה

d790d799d7a0d792d79cd799d7a9 d7a7d799d799d7a72 1 - עוגת תפוחים בחושה

עוגה מהירה, בחושה , ניתן להמיר פה ושם את המצרכים למצרכים שיש בבית,מה שלא יגרע מהתוצאה הנהדרת.

מצרכים:
2 תבניות אינגליש קייק

שמים בקערה:
3 ביצים
כוס סוכר חום
3 כפות דבש
1/2 כוס שמן
1/2 כוס תה תפוחים ק ר
4-5 תפוחים מסוג גרנד , קלופים חתוכים לחתיכות גדולות
קינמון,סוכר וניל,קליפת תפוז/לימון (שימו מה שאתם אוהבים)
2 כוסות קמח תופח – או קמח רגיל + שקית אבקת אפיה
1/2 כוס אגוזים קצוצים מעורבבים עם צימוקים

מערבבים ויוצקים ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות 3/4 גובה לכל תבנית
אופים בחום 180 מעלות כשעה  .
בודקים שמוכן.
מגישים עם: גלידה,מרק פירות,סלט פירות

המרות :
דבש=סילאן=מייפל
תה תפוחים=כל נוזל אחר שנראה לכם מתאים גם יין מתוק.
סוכר חום=סוכר לבן אבל פחות מתאים לעוגה הזו.
תהנו

98 תגובות על “עוגת תפוחים בחושה

  1. בדיוק יש לי בקערה בסלון 5 תפוחים שאף אחד לא רוצה לאכול ,
    היום הם יהיו בתוך העוגה ,
    נראה מתכון טוב, היום ינוסה
    תודה.אריקה.ש

  2. יאמי יאמי ,
    חזרתי מחופש ואני שמחה למצוא באתר הנפלא שלך כל כך הרבה מתכונית קלים וטעימים.
    העוגת קלי קלות הזאת תוכם בסופ"ש הקרוב.
    האם לדעתך ניתן יהיה להכין מנקטרינות, יש לי כמה בשלות שלא נאכלו.

    • מלי,נקטרינות זה לעוגה אחרת.פה את יכולה להמיר לאגסים. או לשלב אגסים+תפוחים.

    • עופרה,זה כיף שעוגות בחושות מכינים בצ'יק ונהנים מהר.
      את הנוזלים ניתן להמיר בכל נוזל שאוהבים. אפשר להמר והכל באמת ויוצא טעים.
      תה הילולים נקרא פצצות.
      נפלא שחזרת לשתף.תודההההההההה

  3. פירגה,בוקר טוב.
    אתמול אחה"צ אכן אפיתי את העוגה ,יצא מדהים!!!!
    את התפוחים גיררתי בפומפיה,אני לא אוהבת חתיכות כאלה גדולות.
    חוץ מבני כולם אהבו . עוגה אחת כבר כמעט נגמרה ואת השניה לא הספקתי
    להכניס לפריזר לסופ"ש.
    טוב,אני אצטרך לאפות שוב בעזרת המתכונים שלך לסופ"ש.
    העוגה יצאה מתוקה ,רכה ולחה כזו שאי אפשר להפסיק ליישר.
    תודה רבה ותמשיכי כך
    :lol:

    • אריקה,איזה יופי לקרוא את התגובה הטעימה שכתבת. תהנו ותמשיכי להכין ולשתף אותי.תודה רבה מקרב לב.

  4. אני חסידה של עוגות תפוחים והיא נראית
    ממש מצויינת ובהחלט תעלה על שולחני.בשמחה.
    מתכון קלי קלות וזה החכמה. :lol: :lol: :lol:
    תודה

  5. שיחקת אותה smile
    כמו תמיד

    מתה על עוגות/שטרודלים של תפוחים

    תודה רבה לך אישה יקרה!

    רחלי.ג. smile :lol:

  6. :? :? פירגה ראשית אין לי סוכר חום.אני באמת יקנה שיהיה בבית.
    רציתי להכין לסיום הצום.אפשר עם כמו סוכר.או חצי סוכר וחצי כמו סוכר.

    טוב מחכה לתשובה להכין לערב..

    sad sad

      • smile תודה בעלי בסוף קנה עוגת מוס גבינה ללא סוכר.רצה לפנק אותי.
        טוב אז באמת אני יקנה סוכר חום ואני יספר לך .תודה smile :lol:

  7. הכנתי עכשיו את עוגת הגבינה שלך .היא בתנור וכל הבית מלא ריח ניפלא. אך לצערי אני רואה שעוגה התפוצצה. האם יתכן שהיקצפתי יותר מידי את החלבונים??חיבוק גדול ממעריצהגדולה שלך smile smile smile

    • כן. ואם אין,כל תה אחר יעשה את העבודה ויהיה טעים. אפילו מים מהברז יהיה נפלא.
      בהצלחה.

  8. הכנתי את העוגה אתמול. לא היה לי מספיק דבש אז הוספתי גם רסק תפוחים שהיה לי במקרר.
    העוגה יצאה מעולה, רכה וטעימה, ומתחסלת בהתאם!!!

    כרגיל, מליון תודות!!!

  9. היי פירגה
    הכנתי היום אחהצ׳,טובה מאוד וקלה להכנה.
    אני אוהבת עוגות מהסוג הזה. smile

  10. עדכון חם מהתנור- פשוטו כמשמעו. הכנתי את העוגה ללא צימוקים ואגוזים, ובתבנית עגולה מסיליקון עם חור במרכז, יצא פיגוז!! עם גלידת וניל ליד- מדהים!! פירגה תודה לך ואני מקווה שאת יודעת שבשבילנו (מעריצייך הרבים) את המאסטר שף של ישראל!! :lol: שבת שלום (ועכשיו אני רצה להכין את שאר המנות, אחרי שיש כבר קינוח..)

  11. ניסיתי את העוגה והיא יצאה מפתיעה במיוחד
    הוספתי קצת יותר קינמון – פיצוץ
    תודנ פירגה smile

  12. שלום פירגה כל המתקונים שלך נדהמים אבל יש לי שאלה אם יש במתכון חמאה אפשר להחליף בשמן

  13. smile smile פירגה הכנתי את העוגה . וזה טעים :lol: שמתי כמו סוכר..
    אבל יצא לי תבנית אחת אינגליש גדולה וכמה מאפנסים.
    כי את אומרת שיוצא 2 תבניות. אבל שוב תודה… smile :lol:

    • בטח שיוצא 2 תבניות אבל תכיני עם סוכר.

      ברגע שאת מכינה עם תחליף הכמות יורדת לתבנית אחת ועוד קצת.

      תהני.

      • פירגה שלום
        אשמח לדעת – כיצד ממירים את הסוכר ב- כמו סוכר – 1 = 1 ?
        האם ניסית לאפות את העוגה עם קמח מלא ?
        תודה ויום נעים

  14. שאלה – האם ניתן להוסיף במקום תה תפוחים מיץ תפוחים מוגז עדין? יש לי בבית מיץ כזה של קינלי. האם תוספת הגזים העדינים תשנה משהו?
    שבת שלום
    נאוה

  15. פירגה יקירתי!!!
    הכנתי אותה היום לקפה של שישי אחה"צ. ויתרתי על האגוזים כדי שגם הילדים יוכלו להנות. חוץ מזה, גרדתי את התפוחים על הפומפיה. יצא מ ד ה י ם :lol:
    היה שווה לשתות עוד כוס קפה בשבילה. laugh
    תודה על עוגה נפלאה וקלה להכנה :lol:
    smile smile smile

  16. אפיתי את העוגה עם חצי כוס של קינלי מוגז עדין, הגזים יצאו במהלך הערבוב, העוגה יצאה מאד טעימה וחוסלה אתמול בלילה
    תודה על כל המתכונים הנפלאים

    • נאוה תודה רבה
      טוב שיש אלטרנטיבות ממישהו שניסה והצליח.
      שמחתי לקבל את העדכון הטעים.

  17. פירגה שלום, נראה לך שהעוגה הזו תחזיק בהקפאה עד לחג? יש לך המלצה כללית איזה סוג עוגות מחזיק בהקפאה? :P

      • אני מקפיאה עוגות כאלו,
        עוטפת טוב ברדיד אלומניום ומכניסה לשקית ניילון.
        מוציאה מההקפאה כשלוש שעות לפני
        העוגה טעימה כאילו נאפתה עכשיו

  18. שאפו על המתכון המנצח!!!!!
    העוגה טעימה מאד, קלה להכנה
    הכנתי מראש כמות כפולה והוספתי תערובת של פירות יבשים
    תודה וחג שמח

    • נהדר. אני בטוחה שתהנו מכל ביס
      המשך מתוק ושנה טובה לך ליאתי ולכל בני ביתך

  19. לפירגה
    שנה טובה !!!!!!!
    מרגע שנכנסתי לאתר שלך התאהבתי בבישול ואפיה
    כל מתכון הוא חגיגה !!!!!
    רציתי רק לשאול אותך האם האפיה של העוגה הזאת היא בחום רגיל או בטורבו ? (כי לטורבו זה נראה לי הרבה מאוד זמן)
    בתודה מרים

    • מרים
      תודה רבה.הכיף והעונג גם שלי
      אני אופה רק בטורבו .הכל מכל.
      תמשיכי להכין ולהנות כמוני
      שנה טובה

    • לא ניסיתי בלי. לדעתי זה מוסיף המון.

      יש עוגות אחרות בלי,כנסי לקטגוריה:עוגות תפוחים.

    • מרב,זילפתי דבש לפני ההגשה. מוסיף טעם ויופי.
      את יכולה להמיר בכל סירופ אחר.אפילו בטעם שוקולד.
      חג שמח.

  20. פירגה יקרה חג שמח
    אם יש לי תפוחים אדומים קטנים אפשר להשתמש? אין לי מה לעשות בהם.. וכן אפשר להוסיף קוביות שוקולד מריר לתערובת לפני האפיה? פעם אכלתי עוגת תפוחים עם שוקולד והיה שילוב מדהים תודה מחכה לתשובתך

    • לדעתי יש באתר עוגות תפוחים עם שוקולד.

      כן, אפשר להוסיף לעוגות בחושות .עדיף שוקולדצ'יפס מריר.
      תהנו. smile

  21. עוגה נהדרת!!!! smile
    אני מוצאת את עצמי חוזרת אליה עוד ועוד.

    פירגה, המשיכי להקל על חיינו,

    שבת שלום וחג אורים שמח

  22. עוגה מדהימה.
    הכנתי היום אני לא אוהבת עוגות תפוחים בכלל
    אבל זאת יוצאת מדהים ובקלי קלות
    תודה רבה

    • תודה קרן, אשמח לשמוע תמיד תגובות כאלה נפלאות.
      המשך הצלחה וחיבוק ליום מקסים. smile

  23. שלום פירגה יקרה,
    רציתי לדעת כאשר אופים עוגות בחושות, כמו זאת, כמאפינס, כמה זמן נמשכת האפייה והאם יש עוד הבדל בהכנה?

    • מאיה יקרה,כל תנור אופה זמנים שונים.אני ממליצה אחרי 25 דקות לבדוק את הצבע וגם עם קיסם.
      בהצלחה smile

  24. הי פירגה
    הכנתי עוגה זו לשבת
    כיף של עוגה
    גם קלה
    גם טעימה
    והריח המשכר של התפוחים שמתפשט בבית
    אין עליו
    תודה! :P

  25. הי פירגה!
    שוב תודה מעומק לב הכנתי שוב והפעם עם קמח כוסמין יצא מעולה!!
    תבורכי משמים על כל הטוב שאת מרעיפה על כולם
    שבת שלום!

  26. פירגה יקרה,

    העוגה מעולה וקלה להכנה.
    תודה על האתר ועל המתכונים המנצחים.

    חנוכה שמח!
    אילנה

    • אילנה ערב טוב,
      תודה וחג אורים שמח.
      כיף לקבל המלצה לעוגה הטעימה.
      לבריאות ובאהבה smile

  27. צהריים טובים גב' פירגה, אפשר להחמיא לך ללא סוף, קנית את זה ביושר.
    גודל התפוחים אם אפשר היה לתת במשקל היה נחמד. לפעמים הם גדולים, בינוניים וקטנים
    קשה להחליט מה לקנות. התפוחים לאחר גירור יש להם נוזלים, להוסיף גם אותם או יש צורך לסחוט
    אשמח לקבל תשובתך. תמשיכי בעבודתך הפורייה שאת כה נהנית ממנה, תודה רבה, מרים.

    • הי מרים יקרה,
      צהריים טובים, כיוון שאני לא שוקלת תשתמשי בתפוח בגודל סטנדרטי וכמעט כולם בגודל זה. פלוס מינוס זה לא משנה.
      לא לסחוט מנוזלים.
      מקווה שתכיני ותהני ואף תגיבי ותתני חוות דעתכם על התוצאה.
      תהנו kiss

  28. בוקר טוב לך יקירתי, הכנתי את העוגה, בטעם היא מאוד טובה, חתכתי פרוסה ומרוב שהיא לחה, ניראה כאילו
    היא רטובה במירקם ולא כמו עוגה בחושה פירורית, האם כך זה צריך להיות, העוגה מוצקה. חבל שאי אפשר בתמונה
    שלך לראות איך ניראית העוגה בחיתוך, מאוד חשוב לי לדעת אם ככה היא אמורה להיראות, אם יש מישהי שהכינה
    ויכולה להראות תמונה תבורך. שיהיה לנו סופ"ש בריא ונחמד בעז"ה, תודה.

    • מרים שלום וברכה,
      העוגה אמנם יוצאת רטובה בגלל הדבש וכמות התפוחים וזה המרקם.
      אם את ואהבת יותר אוורירי תוותרי על הדבש ותשימי רק 2 תפוחים.
      שבת שלום ומבורך kiss

להגיב על רחל לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *