d799d7a4d7a2d7aad795d7a9 d79bd793d795d7a8d799 d7a9d795d7a7d795d79cd793 d797d79cd791d794 d791d7a6d799d7a4d795d799 d792d791d799d7a0d794pic - עוגת כדורי שוקולד וחלבה בציפוי קרם גבינה

עוגת כדורי שוקולד וחלבה בציפוי קרם גבינה

d7a2d795d792d7aa d79bd793d795d7a8d799 d7a9d795d7a7d795d79cd793 d795d797d79cd791d794 1 - עוגת כדורי שוקולד וחלבה בציפוי קרם גבינה

 

העוגה הוכנה וצולמה ע"י יפעתוש המקסימה. תודה רבה.

מצרכים:
100 גרם חלבה מכל סוג
500 גרם בסקויטים "פתי בר" – בפסח תמירו לעוגיות כשרות
150 גרם שוקולד חלב
50 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד לבן
מיכל שמנת מתוקה
מחממים את השמנת על אש קטנה עד שמתחילה לרתוח. סוגרים להבה.
מוסיפים את סוגי השוקולד וממיסים בשמנת תוך כדי בחישה.
מפוררים גס את החלבה והפתי בר ומשדכים לשוקולד.מערבבים.
משטחים על תבנית מלבנית או מרובעת.

לציפוי הגבינה כפי שהכינה יפעתוש:
3 מיכלי גבינה לבנה 5% =750 גרם
3/4 כוס אבקת סוכר
1 שקית סוכר וניל
1כף תמצית וניל
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
לערבב הכל יחד במטרפה ידנית עד שנוצר קרם חלק.
יוצקים על השוקולד ומיישרים

את כל עוגת כדורי השוקולד עם הציפוי הגבינה מקפיאים לשעתיים כדי שקרם הגבינה יתייצב.
לאחר שעתיים כשהעוגה קפאה, מוציאים מהמקפיא וחותכים לריבועים.
שומרים את העוגה ב מ ק ר ר.

יפעת: קיבלתי המון מחמאות על העוגה המשודרת של המתכון הנפלא שלך לכדורי השוקולד.

"טיפ"
אם הבלילה יוצאת יבשה , אני מוסיפה כף סירופ מייפל או קרמל או כף ממרח שוקולד השחר
אם הבלילה יוצאת דלילה,אני מוסיפה אגוזים עוגיות או קורנפלקס

קישור לאלבום התמונות של יפעתוש:

http://picasaweb.google.com/yifat.zr/acTwnE?feat=directlink
תהנו

71 תגובות על “עוגת כדורי שוקולד וחלבה בציפוי קרם גבינה

  1. בוקר טוב פירגה
    העוגה נראיית מפתה ביותר.
    לא כתבת מה כמות החלבה שצריך להוסיף.
    המשך יום נעים smile smile

    • פירגה היקרה,,אמנם אני לא כותבת בבלוג (סמויה תמיד) – אבל עוקבת אחרי הבלוג כל יום!!
      הכנתי את העוגה הזו – והייתי חייבת הפעם לשתף: מעולה!!! למחרת הייתי צרכה להכינה להוריי היקרים מרוב ההתלהבות שהיא גרמה.תודה רבה רבה אישה יקרה על מתכונייך המצויינם והכי חשוב:תמיד הכמויות אמיתיות ונכונות.
      חג חנוכה שמח לך ולבני משפחתך. שתמיד "נתחמם" והאור שאת עושה לבני משפחותנו.
      תודה

  2. היי פירגה יקרה :P

    נהנתי להכין את המתכון שלך עם השידרוג שלי. בהחלט יצא שילוב נהדר וטעים מאוד.
    שמחתי שאהבת את הרעיון. לאחרונה אני מכינה מהמתכונים שלך הנפלאים ומנסה
    לשדרג אותם ופשוט יוצא מוצלח מאוד.

    רב תודות על המתכונים המוצלחים שלך…
    smile smile smile

    • יפעתוש יקרה,
      השידרוג של שוקולד גבינה נעשה לאחרונה מאד פופולרי. המון בלוגרים מנסים לעשות שידוך לעוגה המבוקשת הזו.
      ג'ודי הכינה מהכושית שלי עוגה כושית קרם גבינה והשילוב יצא "קטלני" "פצצתי" במובן הטוב והטעים.
      הכושית עסיסית והגבינה משתלבת לה שם נפלא.
      המתכון באתר. http://pirge.co.il/אוכל-שילדים-אוהבים/כושית-עם-גבינה
      איך שראיתי את השילוב שוקולד גבינה,אהבתי. אני יודעת שיהיה מנצח.
      יום נפלא smile מתוקה

    • יפעתוש
      נכנסתי לאלבום בתמונות שלך ואכן מאד מאד מרשים
      אבל איפה המתכונים לתמונות היפות?

  3. :oops: :oops: :oops: בקר טוב ושבוע טוב לך פירגה יקרה!!
    המתכון נקרא ונראה משגע,דבר אחד לא כל כך ברור לי,את תערובת השוקולדים והשמנת מערבבים עם הבסקויטים ? :oops: :oops: :oops:

    • דליה יקרה,

      מכינים לחוד את העיסה לכדורים

      מכינים לחוד את קרם הגבינה

      שוטחים את עיסת הכדורים בתבנית מתאימה לא גדולה.

      מעליה מצפים בקרם הגבינה ומיישרים

      את רואה בתמונה? קודם השוקולד ומעל הגבינה?
      ככה צריך להיות.
      בהצלחה ותהנו smile

      • :oops: :oops: :oops: שלום לך שוב פירגה. מה שאני שאלתי היה לגבי השמנת המתוקה עם השוקולדים שאותם מערבבים יחד עם הבסקויטים לעיסה ומשטחים.את הגבינה הבנתי שמצפים מעל . תודה רבה על התשובה המהירה. :oops: :oops: :oops:

  4. פירגה.
    סוף הדרך…
    מה עוד אפשר לבקש……
    את אלופה.
    כל הכבוד לרעיונות הקלים והטעימים.
    עוד לא הכנתי ואני כבר מרגישה את הטעם .
    המשך פורה.

    • תודה חמודה והרעיון של השילוב שוקולד גבינה הוא של יפעתוש שלנו.
      מקווה שתכיני ותשתפי אותנו בתוצאה.
      smile

  5. גם אני לא הבנתי האם את תערובת השוקולד המומס מערבבים עם תערובת הביסקויטים והחלבה ואת העיסה הזו משטחים?
    אני חושבת שכן, אבל מדבריך חסר משפט המציין שאת תערובת החלבה והביסקויטים מעבירים לתערובת השוקולד.

    נראה לי מתכון מפתה ביותר,
    מה יהיה עם המשקל???? :eek:

  6. היי פירגה ניראה מעולה!

    יש לי גוש של חלבה בבית וכבר הרבה זמן חושבת מה לעשות עם החלבה, עכשיו אני יודעת מה לעשות
    והעוגה ששלחת ניראית מצויין והיא בהחלט תנוסה.

    תודה רבה פירגה היקרה.

    רחלי.ג.

  7. פירגה היקרה,
    נראה נפלא ובהחלט חושבת לנסות.
    אעדכן כשאכין.
    תודה לך ותודה ליפעתוש smile

    • הי רותי
      יפעתוש,כל הזמן פה גם אם לא תמיד נכנסת וכותבת.
      תודה רבה ונשמח לחוות דעתך smile
      :lol:

  8. היי פירגה
    אפשרי לשים בתבניות אינגליש קייק ארוכות רגילות מאלומיניום ? ואם כן , אז לכמה תבניות תספיק הכמות ? נראה לי של – 2 ,אבל לא בטוח .
    תודה..נראה פצצה

  9. שלום רב!
    אשמח לשמוע חוות דעת ממי שהכין את העוגה אם העוגה לא יוצאת יותר מדי מתוקה. גם שוקולד לבן, חלב וגם אבקת סוכר…מרגיש לי מתוק מדי רק מלקרוא את זה…
    תודה למי שיגיב,
    אורית

    • ללירון המידות שנתת זה לגדולה מדי
      את צריכה להכין את העיסה לכדורים ולראות שיישאר לך גובה.
      תתאימי את התבנית לפי כמות העיסה.
      smile

  10. פירגה ערב טוב.
    בימים צפופים מלאי פעילות כמו שלי .אני יכולה לחשוב רק על עוגות קלות ואם אפשר גם מרשימות.
    ולכן אני באה לכאן.
    העוגה טעימה מאוד ,לכל הדעות אצלי. יפה , מרשימה וקלה מאוד.
    באחת התגובות ראיתי שמשהו אמר שאת אלופה במתכונים קלים ואכן הוא צדק.
    הכל קל קריא ברור וכתוב קצר.
    מה עוד יכולתי לבקש?
    תודה מקרב לב.
    לשלא יגמר לך לעולם……….

    • פנינה יקרה
      אני משתדלת בעיקר בשבילי שהכל יהיה קל מהיר וטעים.כיף לי שיש עוד שמצטרפים אלי למוטו שלי.
      דברים מורכבים ומסובכים כמעט ואין לי באתר.
      בכיף ובאמת שלא יגמר …לעולם :lol:
      תודה ושיהיה יום מקסים smile

  11. אכן העוגה נהדרת,מצויינת טעימה,אבל זה מתכון של קרין גורן בשינוי קל מאוד,במקום אינסטנט שוקולד יש וניל.
    בברכה.

  12. בת עטרהלה יקרה
    בקשה: רשמי את התגובות שלך למטה בסוף כל התגובות ולא באמצע כי קשה לי למצוא אותך.
    תודה.
    שמחתי מאד לקרוא את המחמאות שחיממו את ליבי וריגשו אותי מאד. :lol: תודהההההההה :oops:
    מאחלת לכם חג מתוק,מואר ונפלא
    smile

  13. smile זה טעים בצורה הורסת. שחיתות אמיתית. :? איי אפשר להפסיק לאוכלה….מה יהיה …… :twisted: :oops:

  14. שלום,
    האם ניתן להכין את העוגה יום לפני הגשתה? האם זה בסדר שתהיה במקפיא יממה ולא רק שעתיים, כמו שמצויין במתכון?

    לתשובתך אודה.
    המתכונים שלך נהדרים והפצתי את ה"בשורה" שלך לכל חברותיי,

    כל טוב,

    דפנה

  15. בוקר טוב,
    הכנתי את העוגה לארוחה משפחתית . קלה להכנה וטעימה בטירוף.
    תודה.

  16. הי פירגה,
    למרות שאני לא אוהבת לשאול שאלות כאלה- עקרוני החלבה או שאפשר לדלג עליה (בטוח יצא מספיק מתוק – השאלה היא איך מבחינת המרקם)?

    • הי רונית
      את יכולה לוותר על החלבה.
      אם את בכל זאת רוצה טעם של חלבה,תוסיפי במקומה כף טחינה גולמית.
      אם הבלילה רכה תוסיפי עוד כמה ביסקוויטים.
      בהצלחה ובהנאה.

  17. שלום,
    לאור כל המחמאות אני רוצה לנסות להכין את העוגה.

    יש לי בבית קופס של ממרח חלווה בטעם וניל. אפשר להשתמש בזה במקום בגוש חלווה?

    תודה!

  18. ערב טוב
    העוגה נראית נפלא ומאד רוצה להכין אותה.
    יש לי חבילה של עוגות אישיות מצופות במילוי קרם שטעם שוקולד של שופרסל במשקל 350 גרם – האם ניתן להשתמש בה (אין לי מה לעשות איתה) והעוגות יחליפו את הביסקויטים ומה להוסיף לתערובת?
    אשמח לשמוע את דעתך.
    תודה
    רחלי

    • ערב טוב רחלי יקרה

      אולי תכיני מהעוגיות שלך כדורי או נקניק שוקולד.

      את העוגה הזו תכיני לפי המתכון ;) :lol: כמובן לשיקולך

  19. היי פירגה.
    עוגה מעולה טעם נהדת שמיד רוצים עוד ביס.
    הכנתי לחברה ליום הולדת קצרתי מחמאות רבות ואמרו לי שהייתי צריכה להביא שתי עוגות כאלה.
    תודה על המתכון הטעים והקל.

  20. ערב טוב פירגה.
    עוגה מעולה וקלה כל כך.העוגה הזו אהובה על בעלי. הוא צריך כוס קפה ואת העוגה הזו על ידו הוא בעננים.
    תודה על המתכונים הניפלאים שלך ישר כח.
    כל הכבוד.

    • נלה יקרה,תודה רבה על המחמאות.
      כיף לקרוא שאת עושה חיל ומפנקת את כל אוהבייך.
      לבריאות ובאהבה smile

  21. גם את זו ניסיתי יצא טעים ממש.
    תודה רבה פירגה על המתכונים הטעימים והכל כך קלים.מה אפשר לבקש יותר.

להגיב על רונית לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *