d7a9d799d7a9 d7aad795d7aa d797d79cd791d794 - עוגת שיש תות וחלבה

עוגת שיש תות וחלבה

d7a9d799d7a9 d7aad795d7aa d795d797d79cd791d794 1 - עוגת שיש תות וחלבה
מתוקה לכל עת ושעה.

אני הכנתי את העוגה בלי הקצפות,כעוגה בחושה ולכן בתמונה העוגה דחוסה בסגנון:פשטידה

מצרכים:
תבנית משומנת עגולה 24
200 גרם מרגרינה ר כ ה/חמאה
4 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
2 כוסות קמח מ נ ו פ ה ובמידה והבלילה מאד דלילה אפשר להוסיף עוד כמה כפות.
גביע יוגורט
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל או כפית קליפת הדרים

אופן הכנה:
להקציף חלבונים וסוכר
לערבב את יתר המצרכים ולשדך הכל ביחד בתנועות קיפול עדינות.
לצקת לתבנית המשומנת.

לצקת על העוגה למעלה :
כף קונפיטורה תות שדה
2 כפות חלבה מפוררת
לערבב קלות לצורת שיש
לאפות בחום 175 כ-45 דקות
לבדוק בשיטת הסכין ואם עדיין רטוב,מכסים ברפיון בניר כסף
וממשיכים לאפות עוד מספר דקות
תהנו

17 תגובות על “עוגת שיש תות וחלבה

  1. שבוע טוב פירגה,

    סליחה על הבורות אבל אם החמאה/מרגרינה רק רכה היא תצליח להיבלע בתערובת או שעדיף שתהיה מומסת?

    תודה פירגה :lol:

    • כן שחר smile
      מרגרינה רכה מתערבבת בקלות . אני מוציאה מהמקרר ושמה במיקרו ל-20 שניות .
      בהצלחה :lol:

  2. האם כדאי להקציף את החלבונים עם הסוכר או את החלמונים עם הסוכר. בדר"כ בעוגות טורט מקציפים את החלבונים עם מעט סוכר ואת השאר מערבבים עם התערובת של החלמונים.
    בכל מקרה, הכנתי את העוגה כלשונה – ויצא טעים מאד.
    אם רוצים להוסיף קוקוס טחון לבלילה, אז מה צריך לשנות במרכיבים? להוסיף נוזלים?

    תודה על כל המתכונים הנהדרים.

    • שרון,זה מה שכתבתי:
      להקציף חלבונים עם סוכר
      לערבב את יתר המרכיבים ולשדך ביחד

      את יכולה להוסיף 1/2 כוס קוקוס במקום 1/2 כוס קמח.
      שמחה שאהבתם את העוגה.תודה לך smile

  3. בוקר טוב פירגה,

    הכנתי את העוגה בסופ"ש האחרון עם הקצפה. יצאה מעולה. פעם הבאה אשים יותר ריבה וחלבה כדי שיהיה יותר מורגש.
    לקחתי להורים שלי בשישי בערב וחוסלה עד הפירור האחרון.
    אני בטוחה שאכין אותה עוד מס' פעמים, בדומה לעוגיות החמאה שלך שהכנתי כבר מיליון פעם.

    יום מקסים

    • שחר חמודה
      את יכולה להוסיף עוד מהמליות לשיש,בכיף.
      יופי שאהבתם ויופי ששלחת לי חוות דעתכם smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *