d797d799d7aad795d79bd799d795d7aa d79ed79ed795d79cd790d795d7aa 1 - חיתוכיות סנדויץ' בהמון טעמים

חיתוכיות סנדויץ' בהמון טעמים

ממולאות - חיתוכיות סנדויץ' בהמון טעמיםמתוך ספר המתכונים של אמא של פירגה.

לבצק:
שני חלמונים
200 גרם חמאה
3 כוסות קמח רגיל + כפית אחת של אבקת אפיה
כוס אבקת סוכר
כף ליקר  או קליפת לימון /תפוז
חצי כוס מיץ תפוזים

ללוש לבצק נעים. אם צריך מוסיפים קמח תוך כדי לישה .  משטחים 1/2 בצק על תבנית אפיה משומנת 27X33
אופים בחום 175 כ-20 דקות עד הזהבה.
מקררים.
אופציה למליות:
פרג/תפוחים מקורמלים/ממרח שוקולד/ממרח אגוזים/ ממרח ריבת חלב ריבות ועוד לפי היצע וביקוש. מעל למלית מפזרים בנדיבות באגוזים גרוסים.
כל המליות בקטגוריה:מליות מתוקות באתר שלי.
מורחים מהמלית שבחרתם בנדיבות.
מרדדים את הבצק שנותר ומכסים בו את המלית.
דוקרים במזלג את פני הבצק ע ד ל מ ט ה עד לקרקעית התבנית, ממש צפוף המון דקירות.
אופים באותו חום עד שהבצק משחים.
מקררים.
חותכים לרצועות של בערך 2X7
שומרים בקופסה סגורה.
תהנו

39 תגובות על “חיתוכיות סנדויץ' בהמון טעמים

  1. WOW זה ממש מתאים לי עכשיו המתכון הנפלא הזה. גם קל גם נהדר. יש לי את הנכדים לכמה ימים עכשיו וזה נהדר גם להכין יחד וגם לאכילה. תודה.

    יש מצב לארגן כזה גם למלוח? מה דעתך פירגה?
    שוב תודה ויום מושלם
    מירי

  2. אוהבת, אוהבת, אוהבת! מתאימות לכל גיל בהתאם למילוי. יאאאאאמי.
    כל הכבוד פירגה! תודה.

  3. בוקר טוב פירגה,

    האם חייבים לאפות בשני שלבים?במה אפשר להחליף את מיץ התפוזים?נתקלתי באיזשהו איזכור של "הרטובה הטובה".אשמח לדעת על מה מדובר כי לא הצלחתי למצור דבר כזה.
    לבסוף אני רוצה לציין שאני חוגגת על האתר שלך ואחד הדברים הראשונים שאני עושה כל בוקר הוא להכנס לאתר ולהנות.
    מאחלת לך שתמשיכי להוות לנו מקור השראה והנאה ומאחלת לך המשך יום נפלא :lol: :lol: :lol:

    • אורה,אפשר לאפות קודם את התחתון ואפשר לאפות הכל ביחד. לדעתי יצא יותר קריספי בפעמיים.

  4. פירגה שלום,
    אני רוצה להשתמש במילוי ריבת חלב, מה מוסיפים לחלב מרוכז?
    יש לך מתכון?
    תודה

  5. אפיתי את המתכון עם שמן במקום החמאה…זה יצא מעולה.בכלל המתכון מצוין וטעים כולם טרפו….פשוט מעולה…תודה לך, ושבת שלום. :lol:

    • ישראלה תודה על הטיפ הנפלא. תהנו מהעוגיות חמודה. האם אפית בפעם אחת או פעמיים?

  6. היי פירגה laugh
    נקרא נהדר!!
    אפשר להחליף את מיץ הפוזים בחלב למשל? או במשהו אחר?
    תודה רבה וסוף שבוע מקסים smile

  7. עשיתי את המתכון. יצא מושלם. נהדר. השתמשתי בקמח מלא וחמאה. נהדר.
    תודה פירגה

  8. שבת שלום פירגה
    רוצה להכין לא יודעת באיזו כמות של ממרח להשתמש או באיזו כמות פרג להשתמש
    תודה smile smile smile smile

  9. נראה לי שאכין את החיתוכיות היום, לכן יש לי שאלות..
    1. יש צורך לדקור במזלג את החלק הראשון של הבצק לפני האפייה?
    2. אפשר מרגרינה במקום חמאה?
    3. המרגרינה צריכה להיות רכה? איך מרככים אותה?
    4. החיתוכיות צריכות לצאת מהתנור כשהן רכות או יותר לכיון הפריכות?

    תודה רבה, ליאת.

    • לדקור את כל העוגה לפני האפיה.כך כתבתי.
      תמיד מרגרינה=חמאה או להיפך
      אם לא כתוב קרה אז תמיד רכה.
      ככל שאופים יותר חום יותר פריך.
      בהצלחה,
      חג שמח.

    • את הכל כתבתי כבר

      ללוש לבצק נעים. אם צריך מוסיפים קמח תוך כדי לישה .

      משטחים 1/2 בצק על תבנית אפיה משומנת 27X33

      את החצי השני למעלה…בהמשך…כבר תראי….

      בהצלחה smile

להגיב על סימה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *