DSCF2595 1 640x410 - כרוכיות שוקולד גבינה

כרוכיות שוקולד גבינה

DSCF2595 - כרוכיות שוקולד גבינהשזורות זו בזו בבצק יוגורט. העקצוץ של שוקולד וגבינה ביחד נותן גוון חדש לעוגה.

באו לי לחלום ביסים קראנצ'יים של שוקולד וגבינה בבצק פריך.
בקלי קלות והעונג מוכן.

בצק בקערה:
1/2 2 כוסות קמח תופח או קמח רגיל+שקית אבקת אפיה
200 גרם חמאה/מרגרינה ר כ ה
200 מ"ל מיכל יוגורט
1/4 כוס סוכר/ אבקת סוכר
ללוש לבצק . תוך כדי לישה ניתן להוסיף עוד קמח עד שיתהווה בצק כדורי נעים.
לקרר כשעה, ולחלק ל-4 כדורים .

מלית שוקולד:
3 כפות ממרח שוקולד השחר/ לוז/נוטלה /קקאו

מלית גבינה :
500 גרם גבינה לבנה קשה מסוג טוב טעם או כנען או טובורג
2-3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס סוכר + שקית סוכר וניל
לערבב.

אופן הכנה:
להכין 4 תבניות אינגליש קייק משומנות
לרדד כל כדור בצק בנפרד , על משטח מקומח לצורת מלבן (רידוד דק)
שני מלבנים למלא בממרח שוקולד (למרוח 1/2 1 כפות על פני כל העלה)
שני מלבנים למלא בממרח גבינה (למרוח בנדיבות על פני כל העלה)

לגלגל ולהכין 4 כרוכיות .

לחתוך כל כרוכית לאורכה , ממש באמצע…כך שמכל כרוכית אחת יתקבלו 2 חצאים .
עכשיו כבר יש 8 חצאי כרוכיות ארוכות.

ללפף חצי כרוכית שוקולד+חצי כרוכית גבינה ביחד זה על גבי זה לצורת בורג (ממש לשזור זה בזו)
ולהניח בתבנית אינגליש קייק.

אפשר להבריש ביצה. לאפות בחום 175 35 דקות. אחרי 35 דקות, להניח ניר כסף ברפיון ולאפות עוד 20 דקות. לבדוק שמוכן.
יצאו לכם 4 תבניות עם עוגות קראנץ' נהדרות.
תהנו.

הנה תמונה של 2 חצאים ממולאים .  מיד הם יישזרו זה בזו לכרוכית אחת.

dscf2605 800x600 300x225 - כרוכיות שוקולד גבינה

33 תגובות על “כרוכיות שוקולד גבינה

  1. יואו אני פשוט מ-ת-ע-ל-פ-ת איזה רעיון מהמם את פשוט מוכשרת ברמות!!!!!
    אלף תודות…..
    רק שאלה קטנה, יש מצב להחליף חלק מהמרגרינה לשמן???
    ושוב תודה את מדהימה smile smile

    • תודה דבורה מקסימה. :lol: :lol:
      אפשר להכין עם אחד הבצקים שלי שהוא על בסיס שמן.
      למשל:

      בצק בקערה:
      4 כוסות קמח תופח ומכינים בצד עוד קמח לזמן לישה
      1/2 כוס סוכר או תחליף סוכר (2 כפיות אבקה)
      כוס מים/מיץ , או מיכל אחד 200 מ"ל מסוגי היוגורט/שמנת
      2 ביצים שלמות
      3/4 כוס שמן
      ללוש וכאמור להוסיף קמח ר ק עד שהבצק יהיה נח לרידוד. כמה קמח שייכנס.
      מחלקים את הבצק ל-4 ומרדדים כל חלק על שיש מקומח.
      בהצלחה והנאה. smile

  2. ערב טוב פירגה.
    השכנה שלי הכינה והזמינה אותי לקפה.
    יצא טעים טעים רצינו לומר לך תודה על העונג על הטעם הניפלא ועל זה שזה כל כך קל.

    • רננה בקר אור
      תמשיכי לבלות עם השכנה ולהנות מהמטעמים שאתן מכינות smile
      יום מקסים ונפלא לכן

  3. נראה נפחא!
    מזכיר לי דיינישים עם גבינה ושוקולד שהיינו קונים לשבת בניו יורק.

  4. הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות ל-2 סוגי מילויים למתכון פרווה
    תודה מראש
    בליץ שרה

    • טובה הי,

      הסבר פשוט:

      עושים כרוכית אחת מלאה בנוטלה ועוד אחת מלאה בגבינה. מגלגלים. יוצא 2 כרוכיות.

      חותכים כל אחת (אחרי מילוי וגלגול) ל-2 לאורך.

      מתקבלים 2 חצי שוקולד ושני חצאי גבינה.

      שוזרים שוקולד בגבינה .

      כלומר……מ-2חצאים נהנית כרוכית אחת בצבע שחור ולבן.

      זהו…..

      • ערב טוב טובה,

        הוספתי תמונה של 2 החצאים.

        מה שנשאר,זה ללפף אותם לכרוכית אחת.

        smile מקווה שעכשיו ברור. smile

  5. רעיון ג א ו נ י.
    כמה פשוט ככה חכם.
    מחיאות כפיים ס ו ע ר ו ת
    להברקה היוצאת דופן.

    כן ירבו.

    מחר הביצוע והדיווח.

  6. הי פירגה, היה לך מתכון דומה לקראנץ' שוקולד גבינה-סקופ מבית פירגה והקישור אליו נעלם.
    האם זה אותו מתכון?

    תודה וסופ"ש נעים! smile smile

    • מרב, כפי הנראה הוצאתי אותו זמנית בגלל וירוס.
      כן,די דומה במלית ובגלגול.אז לכי על זה.
      אולי הבצק שונה והוא גבינתי.אפשר להכין עם סוגי בצק שונים ולגוון.
      בהצלחה והנאה.
      לילה נפלא וחג שמח smile

  7. כרגיל,,,נהדר,,
    וכרגיל..מיכול מישפחתי העניפה.. :lol:

  8. את הגבינה סיננתי לילה
    נעים ונוח היה לעבוד אחרי הסינון.
    בארבע תבניות א.קייק יצאו שטוחות מידי.
    .טעימה,קלה להכנה,יפיפיה.
    בפעם הבאה אחלק הבצק לשלוש
    נראה מה "יצא".
    א ד ו ו ח.

    שבתשלום

  9. הכנתי עם תחליף סוכר ויצא מעולה. היה לי גם קצת קמח תופח מלא והשתמשתי בו כחלק מכמות הקמח הרשומה, רק שבפעם הבאה אכין 3 עוגות במקום 4 כדי שתצאנה עבות יותר. תודה לך – בני, בעלי נהנה מאוד.

  10. רעיון נהדר של ערבוב השוקולד והגבינה
    אנסה עם בצק של עוגת קרנץ שמרים ואדווח

    • נאוה, רעיון נפלא
      תרדדי דק את הבצק שאיפה לך היטב.
      תוסיפי עוד זמן אפייה בסוף, כשהעוגות מכוסות קלות בניר כסף.
      בהצלחה smile

  11. בוקר טוב.
    הכנתי את העוגות והחלק הגבינתי יצא לא מספיק מתוק. היה לו טעם בצקי ולא גבינתי.
    החלק השוקולדי מעולה.
    בפעם הבאה אוסיף יותר סוכר לגבינה או שאכין 2 חצאים שוקולדיים עם תוספות.
    תודה על כל המתכונים הנפלאים שאת מגישה לנו.

    • הי נגה,
      תנסי כך.
      את הבצק תרדדי כמה שאפשר שיצא דק.
      ותאפי יותר זמן בתנור שלך.רצוי לכסות בניר כסף ולאפות ע ו ד 20 דקות שגם מבפנים יאפה היטב.
      בהצלחה ותודה רבה לך smile

  12. עליזה יקרה,אני כ"כ שמחה שהכנת ושאהבתם.
    כיף לקבל חוות דעת טעימה.
    תודה ושבת נפלאה ומחובקת לכם smile

להגיב על אסתי לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *