d7a9d799d7a8123 800x600 - פשטידת פטריות וגבינות

פשטידת פטריות וגבינות

d7a9d799d7a8123 800x600 1 - פשטידת פטריות וגבינות
בהמלצה : הכינה וצילמה שיר 123

שמים בקערה:
700 גרם פטריות חצויות מטוגנות עם-2 בצלים עד הזהבה – לבדוק שאין נוזלים
מוסיפים:
1/2 כוס קמח
4 ביצים
3 כפות שמן קנולה
חבילה גבינה "טוב-טעם" או כנען או גבינה לבנה מסוננת מנוזלים במשקל בערך 200 – 250 גרם.
150 גרם גבינה צהובה מגוררת (איזה סוג שרוצים)
מיכל שמנת חמוצה
מלח,פלפל,קורט אגוז מוסקט
יוצקים לתבנית ומקשטים
אפיה בתבנית משומנת מספר 24 או 26
תהנו
לפשטידה "משובחת" תחליפו את גבינת טוב- טעם לגבינת חמד ואת הצהובה לקשקבל.

67 תגובות על “פשטידת פטריות וגבינות

  1. הילדה כבר בתנור….כמה זמן היא צריכה להישאר שם????
    נראית נפלא כמו כל המתכונים של פירגה באתר,אציין שמעולם לא התאכזבתי

    • תמיד עדיף טריות.
      אבל…אם את רוצה
      את יכולה להשתמש גם בקופסאות.שטפי היטב במסננת ותייבשי אותם.

  2. היי פירגה,לא מצויין איזה קמח תופח או רגיל? וכן באיזה טמפ' לאפות וכמה זמן. תודה

    • ליאת,יש גבינות צהובות 5% או אולי 9% אבל את יכולה לשים פטה /בולגרית מעודנת ואפילו כנען תתאים.
      לבריאות

  3. היי פירגה,
    רציתי לספר שהייתי צריכה פשטידות לארוחה. יש לי בת שאוהבת פשטידת פטריות אבל לא אוהבת פשטידת קישואים, ויש לי בת שאוהבת פשטידת קישואים אבל לא אוהבת פשטידת פטריות. אז כדי לרצות את שתיהן הכנתי גם את הפשטידה הזאת וגם את פשטידת קישואים וכרישה שלך. שתי הפשטידות יצאו כל כך מוצלחות, ששתי הבנות אכלו משני הסוגים ומאוד נהנו, וגם התפלאו שהן נהנות מפשטידות של ירקות שהן לא אוהבות בד"כ. תודה רבה

    • לימור תודה וכיף שפינקת את שתיהן ושהן נהנו. כולי עונג.
      תודה רבה לך שחזרת לשתף אותי

  4. פירגה אפשר להכין יום לפני ההגשה ? ועוד שאלה.. לא מוכרים אצלנו פטריות טריות במשקל. אז תגידי לי בבקשה כמה סלסלאות לקנות ?

  5. שלום פירגה!
    הפשטידה נראית טוב ואני מעוניינת להכין אותה לחג.
    כתבת שיוצקים את הבלילה לתבנית ומקשטים. במה מקשטים?
    תודה!

  6. היי פירגה.. אם אכין מהיום את הפשטידה זה בסדר או שיאבד מהטעם? אם זה בסדר אז לשמור במקרר?

  7. נראה טוב! :lol: :lol: אפשר להוסיף אגוזי מלך?יוסיף אם אני אוסיף כף אבקת מרק פטריות או שלא?

  8. שלום פירגה. יש לי במקרר חבילה גדולה של פטריות טריות וגבינת צפתית וגבינה מלוחה. אני יכולה להחליף את הגבינות שפה בהן? האם יש משהו שאני צריכה לשנות אם כן? תודה ויום טוב.

    • מורן בקר טוב
      יצא לך מלוח מדי.בפשטידות שמים מגוון גבינות.
      יום טוב גם לך smile

  9. אוקי, אז אני אנסה עם בולגרית וגבינה לבנה. אני אעדכן אותך איך יצא. :P

  10. כמו שהבטחתי, חזרתי לעדכן. יצא מצוין! בעלי ישמח מאוד לארוחת ערב קצת שונה מהרגיל. ;)

  11. ניקי שלום
    חזרתי השבוע מסין
    הרוטב של הנודלס שונה
    מה לדעתך המרכיבים חוץ מסויה?
    אשמח באם תוכלי לעזור

    • כנסי לגוגל ורשמי מה שאת רוצה.
      בהצלחה smile

      אצלי את יכולה למצוא את מתכון הפאד תאי אבל בסגנון שלי. smile

  12. היי פירגה,
    האחת התגובות שאלו אותך במה אפשר להחליף את הסילאן,טענית בדבש.

    לא מצאתי במתכון זהה בכלל סילאן או דבש….

    • חפצי,נכון.מוזר גם לי.חהחהחהחהחה
      אבל באופן כללי סילאן הוא סוג דבש ולכן ניתן להמירו תמיד בדבש רגיל.
      smile smile smile

  13. את חושבת שאפשר להמיר חצי מכמות הפיטריות בתפוחי אדמה מבושלים??

  14. הפשטידה יצאה מעולה. קלה להכנה. נטרפה כולה בשולחן חג השבועות.

  15. שלום פירגה יקרה !
    אשמח לדעת אם 700 גרם פטריות, הכוונה לפטריות טריות או לשקית פטריות קפוא ?
    גבינת חמד מגוררת באותו משקל של "טוב-טעם" או כנען ? תודה על תשובך !

    • מרים יקרה,צריך נטו 700 גרם. לא חשוב איזה פטריות.
      גבינות באותו משקל שרשום. smile

להגיב על סיון לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *