d79ed795d7a1 d79ed7a8d7a9d79ed79cd7951 1 800x600 - מוס  מרשמלו

מוס מרשמלו

מרשמלו1 - מוס  מרשמלו

בוואריה,או מוס,תקראו לזה איך שבא לכם, אבל תכינו כי זה ממש טעים.

מצרכים:
מרשמלו לבן 250-300 גרם לא חובה לדייק.
שקית אינסטנט פודינג וניל = 80 גרם
שמנת מתוקה 10% שומן 250 מ"ל
שמנת מתוקה 38 % שומן 250 מ"ל
שקית או שתיים סוכר וניל לטעם
500 גרם גבינה לבנה רכה 5%
סוכר לטעם אבל לדעתי לא צריך.זה מספיק מתוק.
סירופים לקישוט או שוקולד גנאש או כל מה שנראה לכם טעים ומתאים

אופן הכנה:
שמים בסיר בינוני את השמנת 10% והמרשמלו ומערבבים כל הזמן עד שכל המרשמלו נמסים
סוגרים להבה וממשיכים לערבב עוד 5-7 דקות עד שיתקרר
שמים במיקסר:
שמנת מתוקה 38% +שקית אינסטנט פודינג וניל+500 גרם גבינה לבנה+סוכר וניל
לערבל לקרם ולהזרים את בלילת המרשמלו באיטיות תוך כדי הקצפה בינונית (עדיין במיקסר)
לטעום ולהוסיף סוכר לטעמכם.
את כל המסה לצקת ל-2 תבניות אינגליש קייק או תבנית אחרת ואפילו לתבניות אישיות כרצונכם.
לקשט בסירופ ולשים במקרר עד להגשה.
תהנו

36 תגובות על “מוס מרשמלו

  1. פירה בוקר טוב,

    אפשר להקפיא, כשבאים האורחים להוציא אם כן כמה זמן לפני. תודה שושי

  2. אני הייום מקוררת, שיעול כאבם בגוף אבל כייף לקבל מייל עם עוגה כזו-בעלי אוהב!

  3. הי,

    אני לא חושבת שיש להשיג פה שמנת 10%. האם אפשר להשתמש רק באחוזי שמנת גבוהים?

    אכין בהיזדמנות קרובה

  4. אין על המתכונים שלך, עוד לא התאכזבתי אפילו פעם אחת.
    איך אוכל להכין את זאת שתהיה פרווה?

    • נהדר,אני שמחה לקבל פידבק אחרי שמכינים.זה אחרת.
      תודה רבה ושימשיך להיות לכם טעים

  5. בוקר טוב
    הכנתי בשישי והדעות היו חלוקות הרוב אמרו שזו פעם ראשונה שלא מוצלח
    חבל אבל לא נורא ננסה משהו פחות משמין בפעם הבאה :?

    • עוברים הלאה…….לדעתינו זה מתכון מהמם. וממש ללא חילוקי דעות.
      בכל אופן,יש תקווה כי יש עוד מאות מתכונים אחרים ולא הכל צריך להיות לך טעים.
      באהבה.

  6. טעמתי אצל חברה שהכינה עם מרשמלו ורוד.
    שנתן צבע וטעם תות לעוגה.
    טעים מאוד.
    לשבת הבאה אני מתכוונת להכין את העוגה בשידרוג ביסקווטים בתחתית.

  7. פירגה יקרה ,
    אתמול הכנתי את המעדן הזה ליום הנישואים שלנו,
    ויצא פשוט מעדןןןןןןןןןןןן
    אני הוספתי שווקולד גנאש
    הבת הקטנה ובעלו אכלו את המעדן בכיף
    תודה

    • הי ענת
      תודה גדולה ואושר גדול.
      לא לשכוח לפנק את הבעל כל יום נישואין במעדן הזה…..באהבה ובמזל טוב.

  8. כתבת שצריך שמנת מתוקה 10% לשלב של ההמסה עם המרשמלו. השמנת המתוקה % 10 נמכרת רק בתור שמנת לבישול, האם ניתן להשתמש בשמנת לבישול 10%?

    • כפי שרשום צריך 2 . אחת 10 ואחת 38 .
      אחת לבשל ואחת להקציף.
      זאת של 10 לבשל. זאת של 38 להקציף.

  9. תודה על תשובתך, הכנתי יצא ממש נחמד
    שמתי חלק בהקפאה
    איך הבוואריה הזו מגיבה להקפאה?

להגיב על ענת לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *