d79bd79ed794 d798d7a2d79ed799d79d - מאפינס בשלל טעמים שלכולם יהיה טעים

מאפינס בשלל טעמים שלכולם יהיה טעים

d79bd79ed794 d798d7a2d79ed799d79d - מאפינס בשלל טעמים שלכולם יהיה טעים
24 מאפינס ואתם תחליטו באיזה טעמים.
יש בלילה מרכזית שאליה תוסיפו את שחשקה נפשכם באותו רגע ובאותה שעה.
הכנתי לנו מבחר תוספות ואשמח לקבל עוד חדשות.
אוהבת להכין בתבניות סיליקון חדשות שלא צריכות שומן ותוספות.
הבסיס למאפינס בקערה גדולה:
בצל גדול חתוך קוביות מטוגן ומוזהב עם 2 כפות שמן.
מעבירים לקערה ומוסיפים:
4 ביצים שמוסיפים אחת אחרי השניה וכל אחת זוכה לערבוב אישי
2 שמנת חמוצה
2 כפות קמח רגיל
שקית אבקת אפיה
2 כפות ג ד ו ש ו ת אבקת מרק פטריות
רבע קילו גבינת קשקבל
לטעום ולהוסיף רק במידת הצורך…מלח ופלפל.
אם נראה לכם דליל מאד תוסיפו ברגש עוד קצת קמח .
לחלק את הבלילה למספר קעריות שלתוכן תכניסו את התוספות:
3 כפות ת ר ד או עלי מנגולד חלוטים
3 כפות ג ד ו ש ו ת בטטה מרוככת
3 כפות ג ד וש ו ת גרעיני תירס
3 כפות ג ד ו ש ו ת טונה ללא השמן
3 כפות ג ד ו ש ו ת ברוקולי / כרובית חתוך ומאודה
3 כפות גזר מגורר
3 כפות ג ד ו ש ו ת דלעת מגוררת
ועוד כיד הדמיון. כמו: פטריות,קוביות קטנות של גמבות טריות צבעוניות: פטרוזיליה:זיתים שחורים קצוצים:עגבניות מיובשות:אגוזים וכו'.
לצקת את הבלילות לתבניות השקעים
לקשט עם טיפונת פפריקה ופטרוזיליה יבשה לפני האפיה.
אפיה בחום 175 כ-30 דקות או עד שנהיה חום זהוב.
אפשר להקפיא ולהוציא את הכמות והטעם הרצויים. הפשרה במקרר.
"טיפים"
1. לפני הקפאה רשמו פתקיות עם שמות הטעמים
2. את השמנת החמוצה תוכלו להחליף ביוגורט או בגבינות לבנות רכות
3. את המאפינס תמירו לפשטידה אחת גדולה ותשלבו בה טעמים לפי בחירה.
תהנו

25 תגובות על “מאפינס בשלל טעמים שלכולם יהיה טעים

  1. מאפינס מעולים – מככבים אצלנו לפחות פעם בשבוע.
    תודה יקירתי.
    אין כמוך ורואים את השקעתכם בהקמת הבלוג הנפלא והביתי וחמים הזה.
    ישר כוח.

  2. דליה הכנתי את המאפינס לאורחים שיגיעו הערב. יצאו מדוגמים. את משתמשת בתחתיות שקעים מסיליקון ?
    תודה יקירה…הבלוג מושקע ונראה נהדר וביתי.

  3. הכנתי את המאפינס הטעימים אתמול…חידשתי את תבניות השקעים שקניתי.יצאו נהדרים וטעימים מאוד.
    לא הספיקו לי ל24 יח'-נראה לי תלוי בגודל השקעים.עד שבועות אלמד מהנסיון….חחח.
    תודה ונהנית מהבלוג שלך.
    בברכה מרי.

  4. בס"ד

    פירגה יקרה, תודה על מתכון ענקקקקק.
    יצאו להם מהתנור 24 מאפינס בשלל טעמים וצבעים. הכנתי עם טונה,בטטה,תירס,זתים שחורים וגם עם ירוקים וגם עם בצל ירוק קצוץ, מעל עיטרתי עם פפריקה וטימין יבש, רוזמרין יבש וגם חלק עם זעטר. מעדן ומראה כל כך חגיגי.
    יבורכו ידייך, אשרייך.
    חשבתי להקפיא לשבועות אך הכל חולק ונאכל. לזכותך, חלק רב מהתפריט לחג שבועות שבו אני מארחת יהי'ה ממתכונייך הנפלאים שחלקם כבר נוסו ובהצלחה כגון הפוקצ'ות המדהימות ועוד.
    תודה ענקית מקרב לב לך פירגה.

    בשורות טובות,בריאות ואושר וחופשה פורה ומהנה.

    דינה כץ.

  5. פירגה יקרה,
    ראשית תודה על כל המתכונים המעולים!
    האם אפשר להכין את מתכון המאפינס בצורת פשטידה?
    -אם כן, מה גודל התבנית?
    – להכניס את כל התוספות או תוספת אחת בכמות יותר גדולה?
    חג שמח!

    • הי ליה מתוקה
      את השמנת החמוצה תמירי לשמנת אחת ועוד מיכל קוטג' או במקום השמנת 2 קוטג'.לא לוותר על הקשקבל.
      תוסיפי עד 800 גרם ירקות/תוספות (ירקות כמו ברוקולי,כרובית,לבשל תחילה).
      תערבבי את כל ה"עסק" ותשפרי טעמים
      תבנית משומנת מלבנית או עגולה ג ד ו ל ה
      תאפי בחום 175 כ-50 דקות.
      בהצלחה smile

  6. פירגה חג שמח יקירתי
    אין לי מילים להביע על המתכונים הנהדרים שלך
    בכל פעם שאני מכינה משהו חדש- :פשוט מלקקים את האצבעות אצלי בבית :oops:
    אכן הכנתי את מאפינס בשלל טעמים,הנפלא והביתי,
    אין עלייך :lol: :lol:
    המון תודה לך יקירתי smile smile
    חג שמח

    • לאה מקסימה
      ואת בוחרת את המתכונים שאני הכי אוהבת מהאתר שלי.
      שמחתי לקרוא שגם את המאפה הזה אהבתם מאד.
      תודההההההההה וחג שמח smile

  7. במקום עבודתי של בעלי השבוע :cool: :? הוא "אבא של השבת" משמע ביום חמישי. הולכת להכין להם את המתכון הזה. מבטיחה לך :? שהם ילקקו את אצבעותיהם. טרם החלטתי בצורת מאפינס או פשיטדה. :P . מאחלת שבוע נפלא ופורה ויצירתי. smile smile

  8. הי פירגה, נראה אחלה מתכון ואני אכין אותו לחגיגת יום הולדת משפחתית ביום שישי הקרוב.
    האם אפשר לאפות את המאפינס בתוך מנג'טים מנייר (בתוך תבנית השקעים כמובן?)
    האם אפשר להמיר חלק מהקמח לקמח תירס?
    תודה!

    • טל,לדעתי רק במאפינס מסיליקון.זה יידבק בגלל הגבינה .כבר הכינו וזה לא יצא טוב במנג'טים מניר.
      לגבי הקמח לא יודעת כי לא הכנתי smile

  9. הי ]פירגה

    לכמה קעריות לחלק את התערובת?
    אין לי תבנית מסיליקון רק שקעים האם זה נורא להכין בשקעים?

    • יעל,בשורה הראשונה כתבתי 24 מאפינס.
      לא בסיליקון ייתכן שיידבק.
      לשיקולך smile בהצלחה

  10. הייי פירגה, נהנת מכל המתכונים שלך שתמיד מוצלחים, האם אפשר להקפיא את המאפינס ?, אני צריכה להכין לארוע גדול הרבה דברים ולא אספיק להכין הכל באותו היום

    • שרון,הי ותודה על המחמאות והפירגון
      בוודאי שאפשר להקפיא את המאפינס .
      תהנו מהאירוח smile

  11. בוקר טוב ושבוע טוב פירגה,

    לפי מה שהבנתי- בכל מאפינס להוסיף 3 כפות גדושות ירקות?

    תודה מראש.

    • אודליה שבוע נפלא גם לך
      לא.
      את כל הבלילה חלקי ל-4-6 חלקים ולכל אחד תוסיפי מהירקות.
      למעשה את יכולה לשחק עם הכמות של הירקות כפי שנראה לך ולטעמך.
      אין כללים smile

  12. היי פירגה!
    מה שלומך ? תקופה ארוכה שלא הכנתי כלום מיוחד , המלחמה הזו הוציאה את החשק והאנרגיה .
    בכל אופן אחרי תקופה ארוכה מאוד של קיפאון במטבח , חוזרת אל האתר הנפלא שלך כדי לקחת מתכונים לפינגר פוד , אחותי הקטנה מתחתנת , לאחר החזרה מהמקווה אנחנו עושים מסיבה בבית , רציתי לשאול אם אבקת מרק פטריות יכולה להיות שקית מרק נמס בכוס פטריות או שצריך לקנות את הקופסא ?
    תודה
    רק שתדעי שהיה ברור לי שרק לכאן אני נכנסת לקחת מתכונים !
    smile

    • גליתי ממוש,ברוכה השבה. התרגשתי שחזרת אלי.
      לשאלתך, אבקה יכולה להיות כל אבקה וגם בשקיות של המרק.
      מקווה שתמשיכי להכין ולהנות ובעיקר,שתהיה תקופה של שקט ורוגע.
      חיבוק smile

  13. רק לאחרונה גיליתי את המתכון הזה :lol:
    והיום אכין אותו כפשטידה לארוחת הערב. פשוט ומצוין!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *