d79bd7a8d795d79bd799d795d7aa d791d7a8d795d7a7d795d79cd799 d795d792d791d799d7a0d795d7aa - כרוכיות ברוקולי וגבינות

כרוכיות ברוקולי וגבינות

d79bd7a8d795d79bd799d795d7aa d791d7a8d795d7a7d795d79cd799 d795d792d791d799d7a0d795d7aa1 1 - כרוכיות ברוקולי וגבינות

 

מאפה קצת לא שיגרתי שכולו פרי המצאתי. שילוב של ברוקולי וגבינות מוכר יותר בפשטידות.

אני לא מתפשרת ומכינה תמיד קצת אחרת.

מצרכים לבצק שק"מ:
חבילה מרגרינה רכה 200 גרם
מיכל שמנת חמוצה 9%
1/2 2 כוסות קמח תופח
מלח לטעם
ללוש לבצק רך ונעים. להוסיף קמח במידה וצריך.
לחלק ל-3 כדורים שווים

מצרכים למלית:
ראש ברוקולי גדול -אפשר לבשל עד לריכוך או ריכוך במיקרו.

ריכוך במיקרו:
להוריד את הגזע העבה-ולהשאיר פרחים גדולים
להכניס את הפרחים לקערה עם 2 כוסות מים ולכסות בניילונית.
לחורר את הניילונית עם קיסם ב-4 מקומות ולהכניס למיקרו ל-3 דקות.
אם עדיין הברוקולי קשה,להחזיר לעוד 3 דקות. ככה עד לפריכות.
לסנן את המים ולחתוך את הברוקולי לחתיכות קטנות. לא מרוסק.
מכניסים את הברוקולי לקערה גדולה ומוסיפים:
2 בצלים קצוצים ומטוגנים עד להזהבה
חבילה גבינה "טוב-טעם"
200 גרם גבינת פטה או חמד
150 גרם גבינה קשקבל מגוררת
50 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
ביצה שלמה
מלח,פלפל שחור, קורט אגוז מוסקט
לערבב.
לחלק את המלית ל-3
לרדד כל עיגול בצק למלבן ולפזר את המלית על כל העלה
לגלגל ל-3 כרוכיות
למרוח ביצה ולפזר שומשום
להניח את 3 הכרוכיות– על גבי ניר אפיה בתבנית
לאפות בחום 175 עד השחמה כ-40 דקות.

"טיפ"
ניתן להכין עם בצקים אחרים כמו:בצק עלים.
תהנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *