dscf5704 - חזה מוקפץ בסילאן ואננס

חזה מוקפץ בסילאן ואננס

אננס - חזה מוקפץ בסילאן ואננס

ממצרכים שהיו בבית, הכנתי אחלה מתכון.

מצרכים ל-2 אנשים:
2 פרוסות שניצל עוף (לא דפוק) חתוך לקוביות של 2 ס"מ
כוס אננס קוביות בלי הסירופ (שימורים)
2 כוסות פטריות שמפיניון טריות חתוכות ל-2 או 4
בצל קצוץ

תבלינים:
3 כפות רוטב צ'ילי
כף סילאן
קורט אבקת מרק עוף
מלח , פלפל שחור, קורט כורכום, כפית פפריקה מתוקה.
3 כפות שמן זית.

אופן הכנה:
מטגנים את הבצל ומוציאים לקערית
שמים במחבת עמוקה את כל התבלינים ושמן הזית ומערבבים
מקפיצים את קוביות החזה עד שמוכן ורך. אני מכסה במכסה לסירוגין ומדי פעם מערבבת.
מוסיפים את הפטריות הבצל המטוגן והאננס ומקפיצים עוד 2 דקות.
טועמים.משבחים ומגישים מיד.
תהנו.

64 תגובות על “חזה מוקפץ בסילאן ואננס

  1. יאמי יאמי מנה כלבבי, מאוד אוהבת חזה עוף מוקפץ ועכשיו שידרגת אותי בעוד מנה קלה וטעימה.
    תודות לך ויום נפלא smile :lol: ;)

  2. הי פירגה
    אני מסודרת לסוף שבוע עם המוקפץ הזה. איתך אפשר להיות מסודרים היטב לכל ימות השנה חגים ומועדים- ועדיין מצפה תמיד למייל שלך.

    תודה רבה לך

    • מלכה ראי כאן סימנתי לך את מה שכתבתי לפי סעיפים:

      אופן הכנה:
      1.מטגנים את הבצל ומוציאים לקערית.

      2. שמים במחבת עמוקה את כל התבלינים ושמן הזית ומערבבים .

      3. מקפיצים את קוביות החזה עד שמוכן ורך. אני מכסה במכסה לסירוגין ומדי פעם מערבבת.

      4. מוסיפים את הפטריות הבצל המטוגן והאננס ומקפיצים עוד 2 דקות.
      טועמים.משבחים ומגישים מיד.
      תהנו.

  3. וואווווווווווו
    נקרא נהדר!
    פירגה, אני לא אוהבת פטריות, כמובן שאפשר בלי,
    ובכל זאת, מה דעתך, אם אכין בלי פטריות זה לא יפגע בטעם?
    יום נהדר

  4. כל הכבוד – המתכונים שלך….. שם דבר במשפחה שלנו.
    רק שכמות לשניים???? אצלינו מינימום 12…..

  5. יצא מה זה טעים החזה בסילן ואננס

    אבל אנחנו צריכים לרדת במשקל

    והמתכונים מפתים מאוד רק להכין ולאכול

    אהבתי אסנת

    • הי אסנת,זו פירגה ואני שמחה על התגובה הנהדרת שכתבת לי.
      חיבוק smile

  6. היי פירגה
    הכנתי היום לארוחת צהריים,רק בלי
    אננס,כי לא היה לי..
    יצא מעולה!
    תודה לך וערב נעים. smile

    • רוני,יופי שיצא טעים. האננס מוסיף המון ועושה את ההבדל,אל תוותרי בפעם הבאה.
      חיבוק והמשך טעים ביחד.

  7. תודה על המתכון :P
    הכנתי אתמול לבת שלי, יצא מאוד טעים (וגם טיפה פיקנטי)
    לא היו לי פטריות, אך הוספתי נבטים ואורז מבושל…
    כולם מאוד אהבו ונתבקשתי להכין שוב היום!!!

    מירי

    • מירי,הוספת תוספות טעימות.תמיד אפשר לגוון את המתכון.
      תכיני שוב ושכולם יתפנקו ביחד איתך.
      יום נפלא ומחובק.

  8. שלום פירגה הכנתי לבנותיי לצהריים ויצא מדהים כמו כל המתכונים שלך ממתי שהכרתי את האתר smile smile :P smile smile שלך אני לא מפסיקה לבשל וכל המשפחה מרוצה תודה רבה

    • הי נטליה,זו פירגה
      עונג לי לקרוא שהתוצאות טעימות.
      באהבה גדולה והמשך טעים ביחד.
      smile

  9. פירגה זו שוב רחלי חייבת לפרגן לך על המתכון המהמם הזה טעיםםםם גם בעלי מאוד אהב תודהההה וכמובן שבת שלום!!!!!!!! רחלי

  10. :P :P שלום פירגה
    ישר הכנתי כמות כפולה , יצא מצויין.
    תודה על כל המתכונים המצויינים שלך, פשוטים וכיף להכין אותם.

    • סיון יקרה
      תודה שחזרת לשתף אותי על ההנאה שלכם מהמתכון.
      הלוואי שכל מה שתכיני ימשיך להיות כל כך טעים ותזכי למחמאות.
      בריאות ואהבה.

  11. טוב, אז המתכון היה נראה כל כך טוב שהייתי חייבת לנסות…
    יצא מעולה! שמתי קצת יותר מידיי עוף כנגד תבלינים, אבל עדיין, יצא נהדר.
    smile
    אגב, טיפ חשוב – המנה אפילו יותר טעימה למחרת היום. אחרי שהתבלינים ממש מתאחדים…
    פירג'לה, כרגיל, יבורכו ידייך.
    :lol:

  12. הי פירגה, יצא מעולה! עסיס טעים, הוספתי הרבה שום כמו שאנו אוהבם ופיזרתי קצת עירית למעלה, הגשתי עם אורז צהוב מהמתכונים שלך ויצא נפלא!

  13. אייייי פירגה
    הכנתי שניצלים לנכדים, השארתי מס' חתיכות חזה והכנתי תבשיל זה, יצא טעים ויצר עוד תבשיל, השתמשתי עם קופסא קטנה של אננס בסירופ קל, טעים טעים
    אין עליך אם לא היית היו חייבים להמציא אותך, אני מפיצה את שמך בעל הארץ……….
    ביייייייייייי המשיכי להפתיע , במתכונים נהדרים
    smile :x :lol:
    אסתי

    • אסתי יקרה,את נהדרת.
      מעריכה כל שורה שאת כותבת לי.
      חיבוק מקרב לב והמשך כל הזמן ביחד.
      smile

  14. ]ירגה תודה
    הכנתי והוספתי מי קוקוס יצא מ ע ד ן
    שילבתי כתוספת את האורז הצהוב
    smile smile smile smile

  15. שלומית בקר טוב
    לא מצאתי את התגובה שלך אבל קראתי אותה.
    השידרוגים לטעמי ותודה ששיתפת אותי
    יום מתוק לך smile

  16. היי פירגה,
    אם אני רוצה להוסיף עוד ירקות כמו פלפלים וגזר, שלוקח להם יותר זמן להיות רכים, באיזה שלב להוסיף?
    המשך יום נעים!
    אלה.

    • גם פלפלים וגזר עדיף שיהיו קריספיים. אם את לא אוהבת אז שימי 2-3 דקות לפני הפטריות.

  17. היי פירגה!
    אני מעריצה מושבעת של האתר שלך אך אף פעם לא הגבתי. היום הכנתי את התבשיל ויצא מעדן! אני ובני בייתי נהנים ממתכונייך הנהדרים, המשיכי לעדכן אותנו, יישר כוח.

    • רבקה יקרה,תודה רבה לך והמשך טעים.
      נמשיך להכין ולהתעדכן עם כולם ;) :lol:

  18. היי פירגה
    רציתי לדעת אם אפשר להכין את המתכון יום לפני מפני שתמיד הכנתי לאותו היום.
    תודה מראש smile

  19. פריגה יקרה
    מתכון מדהים! שילוב של טעמים מיוחדים!!
    :lol: אין מילים על גיוון ועל מבחר מתכונים מיוחדים כל כך.
    ושוב תודה

    • פנינה מקסימה,תודה שחזרת להוסיף תגובה טעימה למתכון.
      לבריאות ועם המון המון אהבה.
      יום חמים ונפלא לך smile

  20. פריגה יקרה שלום!!
    מתכון מדהים, הכנתי אותו וכולם ליקקו את האצבעות.
    אני רוצה להכין היום עוד הפעם השאלה היא מה דעתך האם אפשר להחליף את האננס באפרסקים? נגמר לי האננס בבית.
    מחכה לתשובה בהקדם האפשרי, אני רוצה להכין להיום.
    תודה מראש
    :lol: אין מילים!
    פנינה

  21. אנחנו אוהבים – זה ברור וקל, אבל אפילו הילד עם "הטעם הבעייתי" זולל את המוקפץ הזה בהנאה רבה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *