d791d7a6d7a7 d795d790d7a8d799d7a6d799d795d7aa - סהרוני ביס מיני אגוזים קינמוניים

סהרוני ביס מיני אגוזים קינמוניים

d791d7a6d7a7 d795d790d7a8d799d7a6d799d795d7aa - סהרוני ביס מיני אגוזים קינמוניים

סהרוני ביס מיני אגוזים קינמוניים
מתכון מהמחברת של אמא
נ ו ס ט ל ג י ה
בצק בצבע לבן רך ונוח מאד לרידוד ולמילוי
כמות: 55 סהרוני מיני ביס

בצק בקערה:
חבילה מחמאה או חמאה 200 גרם -רכה
רבע כוס שמן
חצי כוס מים מהברז
3 כפות סוכר
3 כוסות קמח ולהכין עוד קמח ללישה
שקית אבקת אפיה

אופן הכנה:
ללוש לבצק גמיש תוך כדי הוספת קמח
לחלק ל-5 כדורים.
מכל חלק לרדד על משטח מקומח עיגול בגודל צלחת בינונית

חותכים למשולשים די צרים –כדי שהסהרונים יצאו מיני
מגלגלים מהצד הרחב לצר. (כאמור הצד הצר ללא מלית)

מלית 1:
למרוח על העיגול מעט ריבה- רק שכבה דקה
לפזר אגוזים ט ח ו נ י ם ומעט סוכר
קינמון לטעם מוסיף המון
להשאיר את השפיץ החלק הצר, בערך 1 ס"מ ללא מלית

מלית 2:
למרוח מעט ריבה
להכין כדור קטן מרחת לקום להכניס חתיכה קטנה אגוז להניח את הכדור
בחלק הרחב של המשולש

מסדרים צפוף בתבנית מצופה בניר אפיה
אופים בחום 175 כ-25 דקות עד שמזהיבים –הם לא משחימים-הצבע בהיר.
מקררים מעט ושומרים בקופסה סגורה
לפני ההגשה בוזקים אבקת סוכר.

"טיפ"
1. אפשר להכין את הסהרונים עם בצק שק"מ
שומרים בקופסה סגורה .
תהנו

26 תגובות על “סהרוני ביס מיני אגוזים קינמוניים

  1. וקר טוב פירגה
    מאז שגליתי את המתכון של הסהרונים אני לא מפסיקה לאפות,המשפחה המורחבת שלי לא מוותרת עליהם,
    כמו כן נראה שגם מפינס הקוקוס והשוקולד הלבן יצתרפו למועדפים הם סוף הדרך כביטוי של הצעירים
    תודה ושבת שלום
    אנטה

  2. פירגה יקרה
    הכנתי הערב את הסהרונים החמודים האלה ממחצית הבצק
    ובמחצית השניה הכנתי סהרונים ממולאים בממרח שוקולד+אגוזים+פירורי חלבה – מילוי שגם כן לקחתי מאחד המתכונים שלך
    הכל יצא יאמיייייייייייייייייייייי
    תודה רבה :lol:
    מחר אני חייבת לקנות סיליאן – אף פעם לא טעמתי את זה, אבל ראיתי שאת משתמשת בו המון, אז זה חייב להיות טוב
    לילה טוב :P

  3. בוקר טוב פירגה
    מצטערת על איחור התשובה,אבל חיכיתי למומחי המחשב שיעזרו לי לכתוב בגוף המתכון.
    לצערי לא הצלחנו אבל אני בטוחה שמי שיכנס לתגובות יקרא אותם, כמוני למשל.
    תודה לך על המון הרעיונות, את מצילה נפשות ממש
    באהבה

    • אנטה יקרה
      בדיוק כמו שהגבת עכשיו תגיבי למתכונים.
      תרדי עד למטה ותגיבי אחרונה.
      אבל אם קשה לך,אז נוותר. לא נורא.
      שולחת לך חיבוק ליום נפלא :lol:

  4. היי פירגה
    הכנתי את הסהרונים הטעימים האלו יחד עם הבת שלי. נהנינו מהעשיה וכמובן מהתוצאה הטעימה.
    תודה :lol: :lol: :lol:

    • סיון בקר או חמודה
      מתכון כיפי להכנה עם ילדים.
      שמחה שהכרת את הבצק. תוכלי להכין ממנו מגוון גדול של מאפים כיד הדמיון
      smile

  5. הכנתי את הקרוסונים ויצאו ממש טעים! כמו כן הכנתי אוזני המן עם מילויים שונים ורוגלכים והמחמאות שאני קוצרת עד בלי סוף! ישר כוח! :lol:

  6. מושלם! הכנתי לפורים את הסהרונים בין שלל העוגיות שהכנתי על פי העוגיות שלך ויצא פצצה, לא נשאר פירור! אוהבת שרי מעריצה שרופה

    • שרי, אני שמחה שאת כל פעם מגלה עוד ועוד מתכונים ואת נלהבת כמוני להכין אותם
      תהני חמודה smile

  7. פירגה יקרה גם את העוגיות האלה הכנתי
    מה אני אומר לך
    כל מה שאני מכינה מהמתכונים שלך אני קוצרת מחמאות אז זה רק בזכותך
    תודה smile

    • ענת יקרה,אם אהבת את הבצק הזה תוכלי להכין ממנו מגוון ענק של עוגיות . הבצק מתאים לכל הסוגי העוגיות. למשל:
      מעמול, כרוכיותתמרים / שוקולד, עוגיות סנדויץ' ריבה עוגיות צורות ועוד המון כיד הדמיון
      תהני smile

  8. האמת שכבר הכנתי ממנו כרוכיות שוקולד וגם תמרית וגם ריבה
    הבצק הזה מדהים
    דרך אגב הבצק הפך למתכון משפחתי גם אחותי אופה איתו

    • ענת,אני קוראת לו הבצק הלבן והוא מופיע באתר בכמה אופנים.
      אני שמחה שאימצת אותו.שווה ;)
      יום נפלא לך

  9. שלום פירגה
    אני רוצה לעשות סהרונים עם רחת על איזה בצק את ממליצה זה וא הבצק של הרולדה הנוסטלגית של אמא עם השמנת המתוקה אני מניחה שאפשר להשתמש בשמנת מתוקה פרווה smile smile smile

  10. לפירגה שלום מה אפשר לעשות במקום מחמאה האים יש אפשרות להכין עם שמן דרך אגב יש לך אנשים ברמה לא כותבים דברים לא לעיני כל הכבוד אני והבת שלי מחוץ לארץ גרה בסן פרססיקו היא מפספסת שום דבר היא מוד מתפעלת ממך ומיהכבים לך תודה מאחלת לך שנהטובה לך ולמשפחתך ולכל הכותבים לך ולעם ישראל ששנה טובה ובראות לך ולעם ישראל שבעזרת השם ישתחררו כל השבוייםרון ארד ויאל שליט

    • שמחה יקרה
      לא להכין את המתכון הזה עם שמן.יש באתר קטגוריה למתכונים עם שמן.
      תמשיכו להכין ולהנות מהמתכונים שבאתר.
      שנה טובה עם בשורות טובות.

  11. לפירגה שלום תודה על התשובה רציתי לשמח אאתך היום הכנתי עוגת דבש ללא דבש יצאה מממש טובה נחטפה מהר מווד הכנתי אותה בעבודה ובקשו את המרשם ואמרתי זאת פירגה המדהמה דרך אגב הכנתי את אותה העוגה במקום תמרים שמתי ממרח שוקולד גם יצאה טובה מאוד תודה ושנה טובה

    • שמחה שלום

      תודה על התגובות הנהדרות והפירגון החם
      המשך יום נפלא וטעים

      שנה טובה לך ולבני ביתך

  12. פירגה בוקר טוב,
    הכנתי את הסהרונים עם ריבה ורחת לקום יצא משגע!!!, אני לא מאמינה שאלו התוצרים שלי שאני מסתכלת על המוצר המוגמר אני מרגישה כמו קונדיטורית גדולה , כמו כן עשיתי את הרייבה של גרסיה וכמובן יצא סוף הדרך, אז תודה רבה על כל המתכונים הנפלאים.
    חג פורים שמח , והרבה אושר ושמחה לכל בני ביתך .

    • הי טובה
      גמעתי בשמחה כל מילה שכתבת ואני גאה בך מאד.
      באהבה ובברכה שימשיך כך כל הזמן.
      חג שמח.

  13. היי פירגה
    בנוסף לשמרים רטובה וטובה פרווה הכנתי גם סהרונים במילוי ריבה אגוזים וקינמון יצאו נהדר בצק נוח לעבודה מומלץ מאוד ממש נחטפו מהתבנית בפעם הבאה נכפיל את הכמות תודה על מתכונים מוצלחים ומדויקים

    • הי אהובה יקרה,כשזה נוסטלגיה מאמא,זה זה…הכי טעים בעולם :lol: :lol:
      תודה שהכנת ושיתפת אותי.תהנו וחג שמח smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *