d798d799d7a8d79ed799d7a1d795 d79ed799d795d797d793d7aa - טירמיסו קפוצ'ינו לאירוח

טירמיסו קפוצ'ינו לאירוח

 

 

d798d799d7a8d79ed799d7a1d795 d79ed799d795d797d793d7aa - טירמיסו קפוצ'ינו לאירוח

הטירמיסו המורכבת הזו,תיקח אתכם לגבהים שלא הכרתם.
מחפשים עוגה חגיגית ומרשימה שידובר בה רבות? זו העוגה.
להכין יום לפני ההגשה.
תודה לגולי חברתי,שאצלה נטעמה העוגה לראשונה.

מצרכים לבצק:
בקערה מתאימה למיקרו שמים:
200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
5 כפות סוכר
1/4 כוס נס קפה חלש על בסיס חלב פושר
ממיסים לסירוגין ומערבבים ביחד

מוציאים ומוסיפים 5 חלמונים ומערבבים היטב

מקציפים במיקסר את החלבונים בלי שום תוספת ומערבבים עם קרם השוקולד לקרם אחיד

יוצקים לתבנית קפיץ גדולה מספר 26 ואופים כ-15 דקות בחום 175. לבדוק שמוכן ולצנן.

מצרכים לקרם המלית:

חבילה אחת בישקוטים
קערת נס קפה עם חלב (משקה פושר/קריר ולא חם לטבילת הבישקוטים )

בקערת המיקסר להכין קרם שמנת גבינות:
2 מיכלי שמנות מתוקות
3 כפות אבקת סוכר +3 כפות סוכר
2 שקיות אינסטנט פודינג וניל
1/4 כוס חלב קר
להקציף ביחד לקרם ולהוסיף בערבול עדין:
500 גרם גבינה מסקרפונה או גבינת שמנת לבנה 5%מסוג אחר באותו משקל.
200   מ"ל שמנת חמוצה
3 כפות ממרח ריבת חלב (אני לא הוספתי) לערבל בעדינות עד שיתקבל קרם אחיד.

הרכבת העוגה:
על הבצק האפוי והקר יוצקים חצי מהקרם
על הקרם מסדרים שכבת בישקוטים מורטבים בנס קפה (הרטבה מאד מהירה)
יוצקים את יתר הקרם על הבישקוטים ומיישרים.
לפני ההגשה, לסנן דרך מסננת קטנה אבקת שוקולית, או אבקת קקאו או לגרר שוקולד מקופלת .

אני זיגגתי גם סירופ מייפל אבל לא חובה.

תהנו.

d798d799d7a8d79ed799d7a1d795d795 d797d793d7a9 - טירמיסו קפוצ'ינו לאירוח

21 תגובות על “טירמיסו קפוצ'ינו לאירוח

  1. זו העוגה שבזכותה וזכותך פירגה כמובן זכיתי בסוף שבוע זוגי בים המלח….

    אמממממממממממממממממממ עוגה מעולה.

    liat94

  2. חייב גבינת מקספורנה? יש תחליף?
    פילדלפיה זה טוב? איזה מרקם יש למקספורנה כדי לבדוק אם י פה משהו דומה?
    תודה רבה

    • מיכלוש,
      את יכולה כל סוג של גבינה שמנה.מנסיון יוצא טעים מאד גם עם תחליפים.
      סימפוניה,פילדלפיה וכו'…….
      בהצלחה ותהנו smile חג שמח

  3. היי פירגה
    שוטטתי בשנים קודמות על עוגות הגבינה שלך, ונראה לי שזו מהממת. הולכת להכינה.
    אני לא מבינה איך לא קלטו את המעדן הזה?
    שבת נפלאה

    • רחל,זו עוגת פרס,עוגת רושם, ה…..עוגה….
      את כבר תראי. משגעת ומהודרת.
      מי שלא קלט? פשוט הפסיד ובגדול. smile
      שבת נפלאה ובהצלחה smile

  4. היי
    אני רואה בתמונה תבנית שקופה ואת רשמת לעשות בתבנית קפיצית היא לא תתפרק??.

    אפשר בתבנית עגולה אטומה רגילה??.

    יש לי פיירקס מלבני האם זה יתאים?..
    אפשר עם פתי בר או לשונות חתול??

    • גנט בקר טוב
      כל תבנית מתאימה,מה שבא לך.
      לגבי העוגיות,ענין של טעם אישי.
      תהנו מהעוגה. היא מדהימה כמו שהיא.

  5. מצטערת על הנידנוד
    האם אפשר להקפיא יומיים ואז להפשיר קצת בגלל שהכנתי את העוגה ביום חמישי בערב והכנסתי למקפיא עד שבת בבוקר ואז אפשיר במקרר כמה שעות כי אני נוסעת לגיסתי בצהריים המוקדמות ולוקחת באוטו
    הנסיעה כ 45 דקות האם היא לא תימס???
    תודה על התשובות המהירות שלך ושנה טובה :P

    • גנט יקרה
      תקפיאי את העוגה ותקחי אותה קפואה.עד שיגישו אותה היא תפשיר.
      שתהנו וחג שמח

  6. היי פירגה יקרה

    לפני שקראתי את התשובה שלך הקפאתי לשעתיים ואז לא הייתי בטוחה והכנסתי למקרר
    עכשין העוגה במקרר מהלילה
    האם אפשר להכניס שוב להקפאה לאור התשובה שלך??.

    כי אני מפחדת שאקח איתי והיא תימס מהמקרר……..

    חשבתי שניסע בערב ואז כבר קריר בסוף נוסעים בצהריים ועשיין די חם
    תעזרי לי מהר
    תודה

  7. מחר אני אמורה לשנע את העוגה הזו מירושלים לתל אביב, האם אוכל להקפיא אותה במשך כל הלילה, והאם הטעם לא יגרע מכך שאני מקפיאה אותה. אם זה אפשרי בכלל…

    תודה, דחוף….

    ליאתי smile

    • ליאתי יקרה , תקפיאי אותה כל הלילה. שימי אותה על מצע קרח ומיד כשתגיעי תמשיכי להקפיא.
      תהנו.

  8. בוקר אור לך,
    אני אמורה לשנע את העוגה הזו מחר מירושלים לתל-אביב, האם ניתן להקפיא אותה כל הלילה???? האם זה לא יגרע מטעמה המדהים????

    תודה ליאתי smile

  9. לא מצליחה להעלות כאן את הקובץ של העוגה, העליתי אותה בפורום מתכונים של תפוז.
    אני מזמינה אותך ללכת לראות….
    תסמני לי שראית כשאת שם…

    אוהבת אותך….
    ליאתי smile

    • תודה ליאתי מתוקה,אני יודעת שהכנת אותה ושזכית בפרס . כיף גדול.
      אני גם ממליצה להכין אותה לחג.היא יפהפיה ומרשימה במיוחד.
      חיבוק וחג שמח.

  10. פירגה,אפיתי עוגה זו לחג,עוגה טעימה ביותר,אכן עוגה חגיגית ומרשימה!! אין כמוך!!! smile :lol: :lol:  

  11. היי פירגה,
    אני מתכוננת לאפות את העוגה לכבוד אורחים ביום שבת, – אנחנו בטורונטו.
    רציתי לדעת – בקרם הגבינות – כמה גרם היא כל קופסא של שמנת מתוקה? כי אצלנו יש חבילות גדולות וקטנות .
    והאם אפית את העוגה בפיירקס כמו בתצלום?
    או בתבנית ? גם כן תצלום.
    – במקום ריבת חלב מה אני יכולה להחליף ?
    בת ו ד ה על תשובתך,
    המרשמים שלך מדהימים ותמיד מצליחים לי.
    תודה

    • שרית חמדתי ערב טוב
      250 מ"ל יש בשמנת מתוקה
      אפיתי בפיירקס עגול מספר 26
      את יכולה לאפות בתבנית מסוג אחר.אין בעיה.
      במקום ריבת חלב יתאים כל ממרח מתוק אחר שאת אוהבת. ממרח לא ריבה.
      המשך טעים ובהצלחה smile

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *